Yemediğim iyi oldu aslındaAhh benim hatam oldu esim, nasilsin?
Canim pazar gunu cekirdek ve sporsuzluk olmamis ama bugunku menun, sporun cok guzel cnaim :)Çok güzeldi
Denize gittik ailecek
Eğlendik
28 temmuz Menüm
Sabah
Sucuklu yumurta
Domates
Salatalık
Biber
Yeşillik
2d ekmek
Akşam
Mangal
Salata
Mısır
2 avuç çekirdek
2d.ekmek
Spor yok sayılır.
Su 3lt civarı
Bugünkü tartı sonucum
51.4
29temmuz menüm
Sabah 1/4haşlanmış yumurta, domates, salatalık, biber 1tane. Çeyrek simit
Öğle ciğer salata
Akşam mangal salata mısır
Spor yürüyüş 16000adım
Su 3lt
Hala yürüyorum
Yawrukush
@Elmasyuzuk
@stitch
Harika haber, dahada iyi olsun her sey seni daha cok gorelim takimdaİnşallah
Kendime gelmeye başladım
İşler yoluna girmeye başladı
Bende iyiyim canim, cocuklarla ayni kosturmaca devam.Yemediğim iyi oldu aslında
İyiyim
Alışıyorum bişeylere
Sen nasılsın
Herşeyi bırakınca evde çok iş birikti
Ben daha yürüyüş yapıyorum
Hepsini yaparım yavaş yavaş
Bizde seni ozledik arayi cok acma gel esim:))Hepinizi çok özledim
Zaman yok
İlk fırsatta yazacağım
Geçmiş olsun kuzum nasıl geçti sonucunu verdiler miyok canim bugun sabah gitmedim, aksam da gidemem cunku bugun kahvaltidan sonra yemek yemem yasak ve su da icmem yasak birkac saattir. Isten sonra test yaptirmaya gidecegim mide icin gastroskopi.
iyi gexmeler canim
Süpersin kuzum:) inşallah vereceksin hayırlısı ileTam kusuratiyla diyeyim bende kilomu 59.3 dum sabah baslangic kilom net olsun diye
Benim bir arkadaşım aradı narkozsuz oldu çoooook rahat geçmiş kuzum stres olmadıysan bir şey olmaz inşallahyok canim, narkozsuz yapilacak.
Isyerimden iki arkadasim da daha once yaptirmis, korkuttular biraz narkozsuz asla filan diye.
Aaaa haberim yoktuKızlar niye söylemiyosunuz, bugün dünya ruj günüymüş
Gratise gidiyorum hemen
Evet canım ama bilemiyorum Cuma ne olurCanim once gunluk kac kaloriye ihtiyacin var onu hesaplayacaksin.
Bu linkten hesaplaybilirsin, ben burada cikan kalori ihtiyacimdan 500-700 kalori eksilttim kilo verebilmek icin 1500 kalori aliyorum gunluk.Günlük Kalori İhtiyacı Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Günlük alınması gereken kalori miktarını hesaplamak için buraya tıklayın.gunluk-kalori-ihtiyaci.hesaplama.net
Sende cikan sonucun 500-700 kalori eksik halini gunluk alacagin bir menu yapacaksin.
Bunun icinde ya yiyecegin herseyin kalorisini netten bakip menunu olusturabilirsin.
Ya da telefon uygulamalari var fatsecret idi bir tanesi, onlarda kalorilerini hesapliyor yiyeceklerin.
Suan egzersizide azalttin bu diyet kilo vermene yardimci olur..
Tamamdir canim , sen kendi vucudunu en iyi taniyan kisisin :)
Aaa mistik cay, bana o cayi eskiden bu takimdan bir arkadasi onermisti, trden gelirken 10-15 tane alip geliyorum, cok guzel oluyor, sutlu ya da sulu :)
Evet canim yuzdum ama sitenin havuzuna gitmistik, kulvarli degil o yuzden iyi bir antreman olmadi.
Bugun spor salonuna gideegim.
Akabinde, sauna ve jakuziyede gireyim diyorum :))
Dengelersin canim alkolu diyetinle, cok keyifli gecsin tatiliniz canim :)
Iste farkettigim icin soyluyorum, kilo vermeni engelliyor, cayin yanindaki biskuviler.
Illa bir sey yemek istiyorsan kuru kayisi ya da hurma ye canim birer tane..
Ooo harika canim eksidesin demek :)
Canim aksam 1 tne kozde patates yedim, sonra oyle pismanlik duydum ki, 100jj yaptim hemen
Canim 8. takimin yeni uyeye ihtiyaci var dilersen 8. takima gidebilirsin ama burada kalmak istersen bizimlede kilo verebilirsin:)
Canim cok kolay gecer umarim, narkozda alirsin insalllah.
Bizi haberdar et Deryacim, aklim sende...
Tamam canim kaydettim :)
Hemen bir ruj sureyim bende :))
Canım su içince bile fark eriyor daha azsındır mutlakaKuzum slm patlıcan moru mor oldu kömüre doğru gidiyorcooook yoruluyorum gün içinde ya isler hiç bitmiyor birazdan menümü yazicam kuzummm bu arada sabah tartılmak lazım ama tartilamadim pazartesi 91 di şimdi 91.200 olmuş. Biraz ona canım skildi ama bugün 2 lt su içtim onun üstüne tartılmak ne kadar doğru bilmiyorum. Birazdan sporlara da baslicam. Senin nasıl gidiyo öncelikle sağlığın keyfin nasıl
Yoğurt canım?Kızlar pazartesi menüm
Sabah Bir bardak ılık su
Bir dibek türk kahvesi
Saat 9 tost ekmeğine kahvaltı
10 30 3 form büsküvi limonlu
12:10 az düğün çorba
3 yi kadar nohut
Salata karışık
1630 3 form büsküvi yarısını sabah yemiştim
Akşama yani şimdi ne yesem bilmiorum canım bisey de istemio( karnım da ac ama bilmiorum belki karpuz peynir yaparım ya da salata
400 ml fit su
2 lt normal su
Geceye kadar da 1 lt tarçınlı şu içicem
Kozmogirl17
Canım arkadaşımla buluştum komşuya geldim :)@enimenime nasilsin canim, kuzun nasil huzursuzdu ,uyumamisti..
@Diyetteanne canim hala listedesin, lutfen ugra takima..
@cinecin Gizemcim ne var ne yok kuzum?
fayfeyfiy , Kozmogirl17 nerelerdesiniz kizlar?
@DeryaOnDiet canim iyi misin, her sey yolunda mi, hastaneden ciktin mi?
@Mavi boncukkk bugun cayin yaninda biskivu yok anlastik mi canisi?
@Konus dinliyorum nasil gecti gunun?
@DenizinYosunKokusu halloldu mu telefonun canim?
@Wizardmom nasil oldun canim?
@Harpy hu hu az kaldi donmene canimmmm:)
@gogo2405 nasil gecti calisma gunun ablacim?
@stitch kuzum donuyor musun 1 agustosta?
@Aomine Daiki , @tomrs hamisler nasilsiniz:)
@LaMademoiselle , @Patlicanmoru optum sizleride kizlar:)
@Falanfilannnn canim nasil gecti ilk diyet gunun?
@AKovser kuzum son zamanlarin, iyi misin, her sey yolunda mi, firsat bulunca yaz canisi..
Tamamdır kaptanımKizlar bu hafta birgun 6. takima ugrayalim hep beraber, zamani kararlastirip.
Sonrada 13.takima gidelim, 13. takim bizim kardes takimimiz.
Bu arada cuma gunu 1 nota almisiz yarismada
Ama bu hafta o notayi sildirecegiz el ele..
Hepimize cok is dusuyor...
Harika olur şimdiden iyi ki doğdunBir sey daha var bu cuma benim dogum gunum, hepinizden dogum gunu hediyesi olarak bolca kilo vermenizi istesem, cok sey mi istemis olurum.
Bir sey daha var bu cuma yarisma sonuc listelerini hazirlama sirasi bizim takimimizda, yani listeleri ben hazirlayacagim.
Dogum gunumde takimimiz ilk 3e girse, notamiz silinse, bende mutlulukla sonuc listelerini hazirlasam cok guzel olmaz mi?
Allah yardımcın olsun kuzum :)Hocanla tanışmayı isterdimçok harika uyku yok... bağırsak mide sistemi bozuk hergün başka şey çıkıyor
Harikasın kuzumSpordayım şimdi. Delicesine yürüyüş yapıyorum
Süpersin kuzumÇok güzeldi
Denize gittik ailecek
Eğlendik
28 temmuz Menüm
Sabah
Sucuklu yumurta
Domates
Salatalık
Biber
Yeşillik
2d ekmek
Akşam
Mangal
Salata
Mısır
2 avuç çekirdek
2d.ekmek
Spor yok sayılır.
Su 3lt civarı
Bugünkü tartı sonucum
51.4
29temmuz menüm
Sabah 1/4haşlanmış yumurta, domates, salatalık, biber 1tane. Çeyrek simit
Öğle ciğer salata
Akşam mangal salata mısır
Spor yürüyüş 16000adım
Su 3lt
Hala yürüyorum
Yawrukush
@Elmasyuzuk
@stitch
Bizde cikiyoruz evden canim, baktim sen gelmissin,sana yazip cikyim dedim:)Canım arkadaşımla buluştum komşuya geldim :)
Birazdan eve gideceğim inşallah sen ne yapıyorsun
Sagol kuzum, simdilik opuyorum gelince gorusmek uzere:)Harika olur şimdiden iyi ki doğdun ♥♥♥
Sağol kuzumBizde cikiyoruz evden canim, baktim sen gelmissin,sana yazip cikyim dedim:)
Sagol kuzum, simdilik opuyorum gelince gorusmek uzere:)
Gunaydin tatlım sana bakıyorum hemen ama kalori hesabini cok tutturamiyabilirim cok ozenemiyorum yediklerime ama ilgilenicem yinede bugun spor yaptım leslie ay yuruyusu ve mekik falan bakalim dizimi nekadar etkiliceklerCanim once gunluk kac kaloriye ihtiyacin var onu hesaplayacaksin.
Bu linkten hesaplaybilirsin, ben burada cikan kalori ihtiyacimdan 500-700 kalori eksilttim kilo verebilmek icin 1500 kalori aliyorum gunluk.Günlük Kalori İhtiyacı Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Günlük alınması gereken kalori miktarını hesaplamak için buraya tıklayın.gunluk-kalori-ihtiyaci.hesaplama.net
Sende cikan sonucun 500-700 kalori eksik halini gunluk alacagin bir menu yapacaksin.
Bunun icinde ya yiyecegin herseyin kalorisini netten bakip menunu olusturabilirsin.
Ya da telefon uygulamalari var fatsecret idi bir tanesi, onlarda kalorilerini hesapliyor yiyeceklerin.
Suan egzersizide azalttin bu diyet kilo vermene yardimci olur..
Tamamdir canim , sen kendi vucudunu en iyi taniyan kisisin :)
Aaa mistik cay, bana o cayi eskiden bu takimdan bir arkadasi onermisti, trden gelirken 10-15 tane alip geliyorum, cok guzel oluyor, sutlu ya da sulu :)
Evet canim yuzdum ama sitenin havuzuna gitmistik, kulvarli degil o yuzden iyi bir antreman olmadi.
Bugun spor salonuna gideegim.
Akabinde, sauna ve jakuziyede gireyim diyorum :))
Dengelersin canim alkolu diyetinle, cok keyifli gecsin tatiliniz canim :)
Iste farkettigim icin soyluyorum, kilo vermeni engelliyor, cayin yanindaki biskuviler.
Illa bir sey yemek istiyorsan kuru kayisi ya da hurma ye canim birer tane..
Ooo harika canim eksidesin demek :)
Canim aksam 1 tne kozde patates yedim, sonra oyle pismanlik duydum ki, 100jj yaptim hemen
Canim 8. takimin yeni uyeye ihtiyaci var dilersen 8. takima gidebilirsin ama burada kalmak istersen bizimlede kilo verebilirsin:)
Canim cok kolay gecer umarim, narkozda alirsin insalllah.
Bizi haberdar et Deryacim, aklim sende...
Tamam canim kaydettim :)
Hemen bir ruj sureyim bende :))
Canim 200 gr su icince bile artiyor muhtemelen eksidesindir cumaya gelsin dondurmaKuzum slm patlıcan moru mor oldu kömüre doğru gidiyorcooook yoruluyorum gün içinde ya isler hiç bitmiyor birazdan menümü yazicam kuzummm bu arada sabah tartılmak lazım ama tartilamadim pazartesi 91 di şimdi 91.200 olmuş. Biraz ona canım skildi ama bugün 2 lt su içtim onun üstüne tartılmak ne kadar doğru bilmiyorum. Birazdan sporlara da baslicam. Senin nasıl gidiyo öncelikle sağlığın keyfin nasıl
Gayet guzel tatlim aksamida hafif atlattiysan super spor yok sanirimKızlar pazartesi menüm
Sabah Bir bardak ılık su
Bir dibek türk kahvesi
Saat 9 tost ekmeğine kahvaltı
10 30 3 form büsküvi limonlu
12:10 az düğün çorba
3 yi kadar nohut
Salata karışık
1630 3 form büsküvi yarısını sabah yemiştim
Akşama yani şimdi ne yesem bilmiorum canım bisey de istemio( karnım da ac ama bilmiorum belki karpuz peynir yaparım ya da salata
400 ml fit su
2 lt normal su
Geceye kadar da 1 lt tarçınlı şu içicem
Kozmogirl17
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?