Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar biz kuzularimla hazirlaniyoruz , ciftlige gidecegiz, bizim klasik pazartesi aktivitemiz.
Oradada firsatim olursa bakacagim takima telden.
Simdilik opuyorum hepinizi.
Kozmogirl17 sen geldin ben gidiyorum, bugun denk gelemedik canisi

Ya bende bi baktim ciktim fazla duramadim simdide eltim cagirdi ona oturmaya geciyoruz artik gece gorusuruz ozledim bende valla

29 temmuz pazartesi
Spor: ev temizliği + akşam yürüyüşü
Su: 3lt
Menü:
Sabah 10: yarım dilim eksi mayalı ekmek, peynir, zeytin, z.yagi, salatalık, çay, 1 çay kaşığı bal

Saat 2ile 3 arası: dünkü kiymamdan çay tabağı kadar, yarım dilim ekmek, bir yaş kayısı, (bundan sonrası kötü işte Türk kahvesi yanında 4-5 minik çikolata, tatlı tabağı kadar karpuz, tepeleme değil - kabuk tarafına yakın olan yerinden -
(Ancak durdurabildim kendimi )
Sonra hep su içtim
Akşama da sadece kabuklu bir salatalik yedim.
Umarım yetmiştir günü kurtarmaya.

Su içmenden kaynaklanmıştır üzülme canım. Etkiliyor hemen.
Ne kadar azimlilermiş. Bizim neyimiz eksik, yaparız inş. Azıcık disiplinle olmayacak iş degil

Iyim canm cook tesekkurler carsambayi bekliyirum ins iyi haberlerle gelirim. Sen nasilsin

Hatırlıyorum kuzu, o grupta beni de kabak bağımlısı yapmıştın
İyidir kaptanım, koşturma bitti valla bu sefer de bir tembellik geldi bana
Ayy yine kutlıycaz tabii ama şimdiden kutlu olsun ben sözümü tutmaya kararlıyım

Kurtarır ya erken tüketmişsin, sonra yememişsin, sıkma canını bence

narkozdan biraz korkuyorum canim o yuzden istemedim. hala bogazim agriyor, ama bir sorun cikmadi en azindan.
spordan sonra guzel olur tabii sauna rahatlarsin ben de cok hizli yuzdukden conra kendimi hemen saunaya atiyorum nasil rahatlatiyor. Yarin sabah yine bana havuz yolu gorundu

29 temmuz menüm

Sabah
2 yumurta + 1.5 wasa + 8 zeytin + az peynir

Ara
Latte + 1 magnum

Akşam
Tavuk salata (içinde 1 avuç kadar kruton vardı, karbonhidrat niyetine yedim)

Üstüne
Türk kahvesi

2 lt su

Spor yapamadım
magnuma laf etmiyorum cnaim cunku fun icinde az yemissin yani dengelemissin bence. afiyet olsun

ciktim canim, eve geldim hersey yolunda sukur

İyi haftalar canikom
Tamam perşembe yapalım hatta Gizemcim. Cumaya hazırlık olur
Aşko yeni gördüm ben bunu, aynen perşembe açlık orucuna dukana karataya neye olursa girelim
Bugün aşşşşırrıı sıcaktı ya cidden hiç sevmem
Kızlar niye söylemiyosunuz, bugün dünya ruj günüymüş
Gratise gidiyorum hemen
Öyle miymiş? Bugüne özel benden herkese
Menü iyi kuzu ama bence proteini az artırabilirsib, fit su ne oluyor?
Bana uyar
Adım sayısı muhteşem bugün için
Hepinizi çok özledim
Zaman yok
İlk fırsatta yazacağım
Bekleriz
29 temmuz menüm

Sabah
2 yumurta + 1.5 wasa + 8 zeytin + az peynir

Ara
Latte + 1 magnum

Akşam
Tavuk salata (içinde 1 avuç kadar kruton vardı, karbonhidrat niyetine yedim)

Üstüne
Türk kahvesi

2 lt su

Spor yapamadım

Ya biri beni şu dondurma olayından kurtarsın allaseniz? hiç dondurma alışkanlığım falan da yoktu, öyle arada yediğim bir şeydi, annemler eve bir sürü bu magnumun çoklu paketlerinden almışlar, kaç gündür her gün yedim ya onlar olmasa çok daha iyi olucam off
magnuma laf etmiyorum cnaim cunku fun icinde az yemissin yani dengelemissin bence. afiyet olsun
Sağ ol kuzu ama işte kurtulmam lazım şu magnum sevdasından, onun yerine bir meyve yesem işlenmiş şeker değil/daha tok tutar vs off

yok canim bugun sabah gitmedim, aksam da gidemem cunku bugun kahvaltidan sonra yemek yemem yasak ve su da icmem yasak birkac saattir. Isten sonra test yaptirmaya gidecegim mide icin gastroskopi.
iyi gexmeler canim
Geçmiş olsun canım, ben de menüne bakmıştım bulamadım, yemedin mi bir şey?

tabiki kesinlikle daha iyi olur mesela 1 avuc kuru meyve, biraz findik ceviz yesen tabiki cok daha iyi olur

DeryaOnDiet canim iyi olmana cok sevindim.Zor olmamis cok degil mi ,sonuclarda cok iyi gelir insallah.
cinecin sozu kaptim senden.
Kozmogirl17 canisi doktorun yapabilirsin demedigi egzersizlerden uzak due,kendini sakatlama sakin.
Kizlar Hala ciftlikteyiz,adimliyorum bol bol.
Aksamda Spor salonuna gidecegim
Ogle yemegimide cok hafif gecistirdim burada mutluyum,gururluyum
tomrs haber ver canim doktordan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…