Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Antepten getirttiriyorum iyi mi kötumü orasıni bilemem deryacım ama her gruba senin gibi arkadas lazım

Canım böyle giderse yiyecek içecek bir şey bırakmıcaz
Gizemcim canim destekle bakiim eşini, yeme diyen bir dr caps'i lazım tam buraya cinecin
Kuzum geciktim mi? Yememişsindir sen, yapmazsın böyle yaramazlıklar, biliirm seni, capsi yapıştırıyorum hatırlatma için. Dr Dukan’dan tüm çıtırlara gelsin: YEME ANNEM YEME GÜLÜM

Ayy bugun ben tukenmislik sendromuna girdim kesinlikle:)
Sabah kalktigimdan beri 1 sn durmadim.
Gecmis alintilarimi bile yazamadim, orman oldu alintilarim :)
Nasilsiniz kizlar?
Biz yeni geldik eve, Arasin sanat kursu vardi, sonra piknik yaptik cocuklarla, sonra ordekleri besledik, eve geldik,Arasi yatirdim ama ev birbirinde, yemek hazirlamaliyim, spora gitmeliyim..
En iyisi kacmak...

Girme girme valla hic guzel bisey degil bazen bende giriyom begenmeyip cikiyom kaptan.canim 1 gune cok is sıgdıriyorsun yetismen o yuzden zorlasıyor enerjinede ayrica hayranım yani normaldir stres olman

Gida olarak sadece oglen duzgun yemissin Gizemcim.
Aksami neden es gectin kzuum?

Girme girme valla hic guzel bisey degil bazen bende giriyom begenmeyip cikiyom kaptan.canim 1 gune cok is sıgdıriyorsun yetismen o yuzden zorlasıyor enerjinede ayrica hayranım yani normaldir stres olman
Dun krem yaptim, bugun camasir, yemek ,ev toplamaca isim var.
Ya yetisemiyorum hic bir ise ozlemcim, spordanda odun vermek istemiyorum, reglim yakin, kilom cok gitmiyor bu hafta

Dun krem yaptim, bugun camasir, yemek ,ev toplamaca isim var.
Ya yetisemiyorum hic bir ise ozlemcim, spordanda odun vermek istemiyorum, reglim yakin, kilom cok gitmiyor bu hafta
Bende fenalardayim ne yalan soyliyim ha oldum ha olacam derken 10 gunu gectim tık yok parmagima giren yuzukler olmuyor odem var bakalım yuzumuz nezamn gulucek

Aksamki midye ve bira beni iyice tukenmislik sendromuna soktu, hele ki gec saatteymis birde oyy oyyyyyy....

Aynen teşekkür ler kaptişimm buraya dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
Bizde seni sabirsizlikla bekliyoruz canim :)

Canim sana ceza ay yuruyusu yazayim mi, doktor ona olur dedi mi?

Bizimde tum gunumuz itis kakis ve kavga kiyametle gecior canim, inan farkli degiliz :)

Boyle uyunur mu arkadaş
Oyy masallah bu aslan parcalarina, Allah ayirmasin canim...

Hamburger menu mu , oh noooo

aa doğum günün kutlu olsun kaptaaan şimdiden
biz nasıl ceza alıyoruz neden oluyor?
bilsem dün o son yemeği yemezdim
kaç kilo vermemiz lazım ya da yüzdelik olarak mı?
Canim yarisma kurallari var, o kurallara gore bir hata yaparsak takimca ya da sonuncu olursak nota yani ceza aliyoruz.
Sen henuz esas listede degilsin deneme surendesin suan aldigin verdigin kilo takimi yarismada etkilemiyor canisi ama esas listeye dahil olunca , verdigin her gram takimin avantajina oluyor..

Gunaydin kizlar, ben geldim, nasilsiniz?
Mesajlari okuyup gelecegim diyecegim ama 160 sayfa mesaj var, bakalim ne zaman yetisirim size
Hosgeldin caniiimm , gozelrim yollarda kaldi...

Neden eligible degilmissin kuzum?
Tekrar mi basvuracaksin?

Kim kazandi dondurmayi?
Maviboncuk ve konus dinliyorum kazandi :))

Harika bilgiler Deryacim, ne kadar ugrasip bizimle paylasiyorsun bu bilgileri, tesekkur ederiz...

Bende fenalardayim ne yalan soyliyim ha oldum ha olacam derken 10 gunu gectim tık yok parmagima giren yuzukler olmuyor odem var bakalım yuzumuz nezamn gulucek
10 gun gecti , her sey yolunda mi?
3 numara mi geliyor, bak takimimizda bebis yonunden bereketli zaten :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…