Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay cidden okuyamıyorum tüm mesajları, eşim de napıyorsun diye bakıp duruyor, neyse menümü yazıyorum

29 TEMMUZ SALI MENÜM
08.30 tost ekmeğine kaşarlı domatesli tost
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13.00 haşlama tavuk-pilav-cacık
15.00 tek şekerli türk kahvesi
20.00 sebzeli ve haşlanmış etli sote yağsız kavrulmuş 4 yk, bir kepçe mercimek çorbası 3 dilim karpuz
ekmek tost harici yok.

Arkadaslar ben rejime devam ediyorum ama duzenli olamıyor evde degilim kac gundur inteenete de giremiyorum o yuzden gruba engel olurum diye korktum cikmaya karar verdim
Canin gruptan kimseye engel olmazsin.
Listede degilsin zaten, ugrayabildikce ugra, internet sonunun bitince.
Menulerini yaz, burada daha rahat kilo verirsin inan bana. F Falanfilannnn

sinek bocek kovucu kullan canim, yazik cocuklara...
Fayda etmiyorki kuzum neler yaptik afrika sivrisinegi gelmis milleti sisiriyor hberlerde gosteriyor kibris ve istanbulda can almis allah korusun puntiyeli sivrisinekler kendileriyle bizzat tanistim

Selam canim. Bitti mi odevin? Basladin mi tezine?

Canim pilav nekadar su ve sporuda yazmamissin

Esim korunuyor ama onada guvenmiyorum beni eve kapatabilmek icin herseyi yapar o bakti 2 tane ilede oturmuyorum evde patlat 3u diyebilir
En azindan kuzularin biraz buyusun ,3. de varsa kismetinizde o zaman olsun.. :)

Menun gayet guzel canim, egzersiz var mi hic?

Fayda etmiyorki kuzum neler yaptik afrika sivrisinegi gelmis milleti sisiriyor hberlerde gosteriyor kibris ve istanbulda can almis allah korusun puntiyeli sivrisinekler kendileriyle bizzat tanistim
Hay Allah duymamistim
Cok olduklari saatte hic cikarma kuzulari disari ozmaan..
Gecmis olsun canim..

Ozel asetonu var. Asetonu pamuga dokup tirnagin uzerine yerlestiriyorum sonra onun ustune istersen ozel silikon ucu, degilse aluminyum folyo ile guzelce tirnagin etrafini kapliyorsun. Ve boyle 10dk civari duruyor. Sonra torpu yardimiyla cikariyorum

En azindan kuzularin biraz buyusun ,3. de varsa kismetinizde o zaman olsun.. :)

Menun gayet guzel canim, egzersiz var mi hic?

Hay Allah duymamistim
Cok olduklari saatte hic cikarma kuzulari disari ozmaan..
Gecmis olsun canim..
Yok canim allah istiyene versin cocuklarimin canlari sagolsun yeter bize isin girgirindayiz benim adetle ilgili duzensizligim coktu o yuzden ilk oglumda 3.5 aylik olana kadar anlamamistim

Bugun kizimi ben aldim krwsten canim. Sonra da saatlerce parktaydik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…