Güzel kuzum30 temmuz menüm
Sabah 10.00
2 dilim cavdarlı ekmek
1 yumurtadan yapılmıs menemen (bu kadın hergun menemen yiyor demeyin yumurtayi baska turlu tuketemiyoeum tek haslama yapinca sadece sarısını yiyorum yagda yapincada baya bi cirpip yapıyorum yada menemen iste baska turlu gitmiyor)
Bahcemden 1 domates
Bahcemden 1 salatalık
3 bardak sekersiz çay
Ara 12.30
Sekersiz türk kahvesi
Öglen 15.00
1 kase yeşil mercimek
4 kaşık yogurtlu makarna
Ara
Toplamda gitgel 4 5 tane uzum tanesi
Akşam 09.00
Çoban salata 1 tabak
Haslama tavuklu patates 4 5 catal patates
2 3 cataldda tavuk
Sade maden suyu icicem simdik
1.5 lt su
50 mekik
@Patlicanmoru
Yaz yaz ama soyle okkalisindan yaz hakettim ama anca sabah yaparım herkes uyudu biraz ses yapiyor alet canımAksamki midye ve bira beni iyice tukenmislik sendromuna soktu, hele ki gec saatteymis birde oyy oyyyyyy....
Bizde seni sabirsizlikla bekliyoruz canim :)
Canim sana ceza ay yuruyusu yazayim mi, doktor ona olur dedi mi?
Bizimde tum gunumuz itis kakis ve kavga kiyametle gecior canim, inan farkli degiliz :)
Oyy masallah bu aslan parcalarina, Allah ayirmasin canim...
Hamburger menu mu , oh noooo
Canim yarisma kurallari var, o kurallara gore bir hata yaparsak takimca ya da sonuncu olursak nota yani ceza aliyoruz.
Sen henuz esas listede degilsin deneme surendesin suan aldigin verdigin kilo takimi yarismada etkilemiyor canisi ama esas listeye dahil olunca , verdigin her gram takimin avantajina oluyor..
Hosgeldin caniiimm , gozelrim yollarda kaldi...
Neden eligible degilmissin kuzum?
Tekrar mi basvuracaksin?
Maviboncuk ve konus dinliyorum kazandi :))
Harika bilgiler Deryacim, ne kadar ugrasip bizimle paylasiyorsun bu bilgileri, tesekkur ederiz...
Yok yok :) maşallahTatlım yaa şımartıyorsun beni amaaaaa diyeee bi giriş yaparmısım yok canimo senin guzel bakısın ❤❤❤
Çay bitti mi kız?
Biz bakındık kaptanım ama olmayınca diziye dalmışım
Benim de aklımdan aynı şey geçti ya
Bir tanecik eşim sana sözümü tuttum ve yemedim onun yerine karpuz yedim
Yok canim ben dogumdan sonra 3 ay once oldum ilk 2 ay kesilmedi kanamam baya uzun surdu sonra ilacla kesildim falan simdi bekliyorum olim diye iste kmkansiz kafayi yerim heralde canim10 gun gecti , her sey yolunda mi?
3 numara mi geliyor, bak takimimizda bebis yonunden bereketli zaten :)))
30 temmuz menüm
Öğlen
5 kaşık falan bulgur pilavı + tavuk
Ara
Sütlü kahve (küçük cup) + 2 bitter
Akşam
250 gr activia yoğurt + 2 kaşık mısır gevreği içine
Üstüne
1 küçük cup sütlü kahve + 1 tabak karpuz
2.5 lt su
20 dk yürüyüş
Olur tabi kuzum75 lik mankenmiii olurrr ilahi feyzosşs.
Yok canim ben dogumdan sonra 3 ay once oldum ilk 2 ay kesilmedi kanamam baya uzun surdu sonra ilacla kesildim falan simdi bekliyorum olim diye iste kmkansiz kafayi yerim heralde canim
Dün beni demyediler....Gel gel kuzum manzara guzeldir sivrisineklerde olmasa
Tesekkur ederim tatlım hepiniz harikasıniz burdaprofil foto harika
AhahahahhahahaCanım böyle giderse yiyecek içecek bir şey bırakmıcaz
Kuzum geciktim mi? Yememişsindir sen, yapmazsın böyle yaramazlıklar, biliirm seni, capsi yapıştırıyorum hatırlatma için. Eki Görüntüle 2294074 Dr Dukan’dan tüm çıtırlara gelsin: YEME ANNEM YEME GÜLÜM
Cok pis yiyolar ya cocugumun heryeri isorikDün beni demyediler....
Ayy bugun ben tukenmislik sendromuna girdim kesinlikle:)
Sabah kalktigimdan beri 1 sn durmadim.
Gecmis alintilarimi bile yazamadim, orman oldu alintilarim :)
Nasilsiniz kizlar?
Biz yeni geldik eve, Arasin sanat kursu vardi, sonra piknik yaptik cocuklarla, sonra ordekleri besledik, eve geldik,Arasi yatirdim ama ev birbirinde, yemek hazirlamaliyim, spora gitmeliyim..
En iyisi kacmak...
Anane dede ile buyumek cok guzel bir duyguydu.Canım bence mutlaka bir uzmanla görüş; depresyon - anksiyete sorunu gibi, uzaktan konuştuğun psikoloğun dışında yakınında bir psikiyatrist vs. Yaşadıkların inan çok normal, hepimizin benzer hissettiği dönemleri oluyor; insanın nasıl kolu bacağı böbreği hastalanırsa ruhu / aklı da hastalanır. Youtube’da meditadyon videoları var, çok yardımı dokunabilir, onlara da bak bence. Tez zamanda aydınlığa çıkarsın umarım
Ay çok güldüm buna Hızlı ve Öfkeli gibi olmuş
Beni de ananem dedem büyüttü, çalışan anne çocuğu olmak boynunda anahtarlar ve anane-dede evi kokusu demektir
Sağ ol cano deniycem
Ne güzelsin çok sevdim mesajı ❤
Ben de senin durumunda olucam sanırım Eylül gelince, ay nası ayrılcaz
Çınlatmaz mıyız di mi @Derya_the_queen eşim?
Ayşe’ye nolmuş olabilir ya? Birden bire, internete falan da giremiyor demek?
Good morning canımcım iyi günümüz olsun
Aaa hoş geldiiiin, gözümüz yollarda kaldı
Sen oku, biz buradayız canım
Sagol ablacim :)Sağol canım inşallah
Güzel olmuş
Khidrat fazla olmuş biraz
Iyı çok şükür
Güzel menüler
Akşam yemeyince iyi olmuş
Aaa magnum yemisss
Moralini bozup kendini dibe çekme canım hobi falan edinsen yok mu yaptığın bişeyler. Hayatına farklılık katmaya çalış biraz.
Hafif yemeye çalışırsın kuzum. Bu arada annenle yasitmisiz :)
Bunu daha önce de yazmıştın sende toparla kendini farklı uğraşlar bulun kendinize böyle negatif düşündükçe her şey daha kötüye gidecek pozitif düşünce iyidir.
Internetten öğrenebilirsin canım
Güzel olmuş Aras pasayada afiyet olsun
Afiyet olsun güzel olmuş
Baya karbonhodratli bir menü olmuş.
Hem dolma hem ekmek hem bira bayaa çok olmuş
Dereotu alerji yapabiliyor
Günaydın
Çok tatlı uyumuslar
Ooo fena olmuş
Daha iyi olursun umarim canim, bugun yogundun galiba, aksam ugrayamadin..gunaydin kaptanim, iyiyim. bogazim agruiypr sadece. sabah isten once yuzdum, simdi isteyim
Aksam ne oldu son durum, sebze sote ile kurtarabildin mi canim merak ediyorum :)akşam anneme gidicez
etli pide yapacak ben ne yiyeceğim yaaa
Diskalifiye olursa tekrar katilamiyor malesef canim...Salgammmm cok severim ama ictikten sonra çok şiş hissediyorum ben o yuzden uzak durmaya çalışıyorum. Sislik yapiyo mu sende de??
Insallah cnm. Yok pes etmedim ama hayal kirikligi yasadim cnm.
daha ne olsun cnm
Evet ya hepimiz merak ediyoruz ne oldu ki acaba?? Diskalifiye olursa katilamiycak mi bir daha
Bomba ya kadar guzelmis cnm. Daha cok sporla tolere edersin ins
Evet canim aynen kendinden cok cocuklari dusunup olumsuz kotu seyler geliyo aklina. Cok şükür cnm, Allah korusun.
Ya sabah bir umut ve hevesle çıktım moralim bozulunca ben de oyle dedim ama ya daha kotu olursa. Cuma ya kadar tartilmayim bakiim sonu nasil olcak
Etli pidenin icini ve varsa salataları tabagina doldur canim
Ayy kahve mi bekle bak bu sefer geliyorum zaten hazirim disari cikacaktim
Cok iyi olur gelseler aslinda. Hem onlar hem bizim icin.
Menun kalori acisindan diyete uygun ama kek olmasaymis daha iyiymis canim :)29 temmuz menum
Haslanmis yumurta 3 4 zeytin azcik peynir 1 tk kayisi receli domates salatalik ufak bir parca hashasli ekmek
Oglen
Ayran corbasi
Aksam
3 4 catal koz biber salatasi
1 dilim kek maalesef
4 yk fasulye yemegi
Su 3 e yakin.
Spor 1 saat aksam yueuyusu
Sanada cok gecmis olsun kaptanimHadi yaa, insallah kirik cikmaz. Beni de MR'a gonderdiler dizim icin, gecenlerde merdiven cikarken bir ses geldi, sisti 2 gun yuruyemedim, hala da ara ara sisiyor, meniskus olabilir dediler, 6 hafta icinde randevu vericeklermis
Biz de gobek calisiriz senle bol bol
Ay teyzemin ellerinden op benim yerime, sagolsun :)kızlar annem biliyorsunuz akşama pide yapıyordu
ya bu arada kusura bakmayın canı çeken falan olmaz umarım
dedim anne bak dedim varsa zeytinyağlı bişey yiyeyim ben.
dedi yok ama çorba yaparım vs
sonra bi baktım kadıncağız w/a dan atmış sebze sote yapmış yaa kıyamam
şimdi ben bu emekleri görüp de tartıda -300 ü görür müyüm
görürüm bence
Ay bayildim bu fotoya Feyzossssss :)@Derya_the_queen
@cinecin
@Elmasyuzuk
@tomrs
@Aomine Daiki
@Wizardmom
@Harpy
@Diyetteanne
@Canfeb
Kozmogirl17
@DenizinYosunKokusu
Yawrukush
@DeryaOnDiet
@stitch
@sertugba
@Konus dinliyorum
@Gonulmeyvesi
@gogo2405
@enimenime
Çay hazııır
Canım eşim sen de yardım et dolduralım :)
6. Takıma gidersek bunu götürelim çaydanlık yetmezEki Görüntüle 2294002
Yok canim ben oburun biriyim, benim canim her seyi ceker :))Ah canım hakkını helal et böyle yazıyoruz ama canı çekenlr olursa hakkınıxa helal edin lütfen
İnşallah yeniden düzene sokabilirim
TamamdirYaz yaz ama soyle okkalisindan yaz hakettim ama anca sabah yaparım herkes uyudu biraz ses yapiyor alet canım
Bende sakasina takildim, korunuyorsan korkma canim..Yok canim ben dogumdan sonra 3 ay once oldum ilk 2 ay kesilmedi kanamam baya uzun surdu sonra ilacla kesildim falan simdi bekliyorum olim diye iste kmkansiz kafayi yerim heralde canim
sinek bocek kovucu kullan canim, yazik cocuklara...Cok pis yiyolar ya cocugumun heryeri isorik
Bugun tukenigim yarina gecer insallah, sabah esim bile kacti benim serrimden :))Oooo Allah yardımcın olsun kuzum
Esim korunuyor ama onada guvenmiyorum beni eve kapatabilmek icin herseyi yapar o bakti 2 tane ilede oturmuyorum evde patlat 3u diyebilirBende sakasina takildim, korunuyorsan korkma canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?