Hadi esinle ilgilen biraz canim, hakli adamlar, iyi geceler.
En azindan kuzularin biraz buyusun ,3. de varsa kismetinizde o zaman olsun.. :)
Menun gayet guzel canim, egzersiz var mi hic?
Hay Allah duymamistim
Cok olduklari saatte hic cikarma kuzulari disari ozmaan..
Gecmis olsun canim..
Amin canim..Yok canim allah istiyene versin cocuklarimin canlari sagolsun yeter bize isin girgirindayiz benim adetle ilgili duzensizligim coktu o yuzden ilk oglumda 3.5 aylik olana kadar anlamamistim
Ne guzel yapmissiniz anne kiz..Bugun kizimi ben aldim krwsten canim. Sonra da saatlerce parktaydik.
Canim egzersiz yapsan azcik hic gobek vs kalmayacak inan bana...yok vallahi 2 gündür dün yürüdük biraz bugün hiç yok.
Ne guzel yapmissiniz anne kiz..
Ben oyle ozeniyor ve imreniyorum ki kiz cocugu olan annelere..
2. ogluma hamileyken ilk ultrasonda doktor kiz dedi , Turkiyede bir ozel hastanede.
Sonra izin bitti evime dondum ama o arada 2.si kiz diye nasil sevindim, elbiseler, taclar biseyler biseyler hep aldim.
Anne kiz kombinleri begendim vs vs.
Sonra burada ultrasona gittik esimle , gorevli dedi cinsiyeti ogrenmek istiyormusunuz dedik ki biliyoruz kizmis.
Dedi ki yoo kim dedi size kiz diye baya baya erkek..
Oyle bir hayal kirikligi yasamistim ki anlatamam 6 aylik hamileydim.
Aldigim seyleri arkadaslarima hediye ettim kizlari olan..
Ismi bile hazirdi Arya...
Her seyin hayirlisi ama kiz cocuklarina icim gidiyor...
Canim neden olmasin ogluslarina bir bebek kardesNe guzel yapmissiniz anne kiz..
Ben oyle ozeniyor ve imreniyorum ki kiz cocugu olan annelere..
2. ogluma hamileyken ilk ultrasonda doktor kiz dedi , Turkiyede bir ozel hastanede.
Sonra izin bitti evime dondum ama o arada 2.si kiz diye nasil sevindim, elbiseler, taclar biseyler biseyler hep aldim.
Anne kiz kombinleri begendim vs vs.
Sonra burada ultrasona gittik esimle , gorevli dedi cinsiyeti ogrenmek istiyormusunuz dedik ki biliyoruz kizmis.
Dedi ki yoo kim dedi size kiz diye baya baya erkek..
Oyle bir hayal kirikligi yasamistim ki anlatamam 6 aylik hamileydim.
Aldigim seyleri arkadaslarima hediye ettim kizlari olan..
Ismi bile hazirdi Arya...
Her seyin hayirlisi ama kiz cocuklarina icim gidiyor...
Süper kuzum30 temmuz menüm
Öğlen
5 kaşık falan bulgur pilavı + tavuk
Ara
Sütlü kahve (küçük cup) + 2 bitter
Akşam
250 gr activia yoğurt + 2 kaşık mısır gevreği içine
Üstüne
1 küçük cup sütlü kahve + 1 tabak karpuz
2.5 lt su
20 dk yürüyüş
Hosgeldin canim aramiza yeniden:)Şükür spor salonuna gittim bugün bittim vallahi bittim ama ya kendimi toplamam lazım gecen 90 gördüm ne kadar üzüldüm başlıyorum ama inşallah
Gecmis olsun cve gozun aydin regliden oturu :)Kızlar slm salı menüm
Sabah ılık su Bir bardak
Kepek ekmeği tost
Bir haşlanmış yumurta
10 30 dibek kahve
5 taze fındık
12 kazdağı çorba
Ekşili köfte susuz yuvarlak 6 tane
Salata
1600 sade türk kahvesi
2 dizi
20 00 1 tb bulgur
tost makinasında 3 kofte
400 ml fit su
3 litre su yatana kadar 3.30 olur
Reglm 1. Gün spor yapamıyorum karık ağrısı malum
Kozmogirl17
Burayada ge geldi canim yaz.Evet bu sıralar baya bunaltıcı ama şikayet etmiyorum, yaz geç geldi bu sene.
Kemik suyu yapıp buzluğa atıyorum da Özge'cim o yüzden gittim. Halden kemik aldim. Çocuklarin çorbalarını öyle yapıyorum
Ben dibek kahvesini begeniyorum, trden de gelirken aliyorum ama kahve beyazlaticisi gercekten cok fazla icinde, kahve degil de baska bir icecek sanki..Bugün,marketlerde Dibek Kahvesi olarak gördüğümüz kahvenin tarihimizle, kültürümüzle, geleneklerimizle uzaktan yakından ilgisi yok. Zaten yasal ismi de ambalajın arkasında açıkça görülüyor; Dibek Kahvesi değil. Peki nedir? Kakule aromalı Kahve Beyazlatıcılı Kahve. Bakın bu ürün birçok farklı markada da mevcut ama ilk bakışta 1949 yılından bu yana kahve üretimi yapan bir markanın bunu yapması demek… Bizim tarihimizi, kültürümüzü, geleneklerimizi bir yerlerde bıraktığımızı gösterir. Özel taş ve tahtalarla emek vererek öğüttüğümüz bir kültürden; Kahve Beyazlatıcılı Kahve seviyesine geldiysek, gerçekten oturup düşünmemiz gerekiyor.
Bu haliyle baktığımız Kocatepe Dibek Kahvesi’nin içeriğinde %59 oranında Arabica cinsi Türk Kahvesi ve %41 oranında Kahve Beyazlatıcısı bulunuyor. Bu da kahvenin üçte ikisinden fazlası demektir. Kahve Beyazlatıcısının içeriğine baktığımızda Hindistan Cevizi yağı, Sodyum Kazeinat, Kurutulmuş Glikoz şurubu, Emülgatörler, Renklendirici ve Kakao tozu bulunduğunu görüyoruz. Bu haliyle ürünün geleneksel Dibek kahvesiyle gerek üretim yöntemi gerekse içerik olarak bir ilgisi olmadığını söyleyelim. #NeYediğiniziBilin
(Gıda dedektifinden alıntılar günü bugün
Ne sinir bozucuyum di mi
Ben zaten saati bile ayarlayamadim Eminecim, takimin yuz karasiyimBende gelemedim canim kusura bakma. esim geldi o sirada masayi yemegi hazirla derken kaldi
Canim menun guzel , sporunuda yapmissin harika, cok sevindim donmene:)Bugün menü vereyim
Sabah
1yumurtadan omlet
5 dilim sosis kızarmıştı kardeşim onu yedim
1 dilim ekmek
Salata
5 çatal peynir
Öğlen
İnce bir dilim karpuz
Yeşil çay
Akşam
100 gr tavuk ızgara
Bol Salata
Tel şehriye çorbası
Çeyrek dilim ekmek
Birazdan
Yeşil çay
Ardından güzel bir uyku sabah kardioya gidicem çünküm
30 temmuz menum- bugunku menum
07:00_ avuc ici kadar haslanmis mercimek.
09:30 _ 1 avuc goji berry, 1 avuc ceviz, 2yk yulaf kepegi, ustunu kapatacak kadar sut.
11:00_ 1 kase sutlu filtre kahve
15:00_ 1 kase kremali sebze corbasi. 1 kirmizi etli wrap ( 1 lavasin icinde dana eti ve bolca sebze).
17:00_ 2 kare bitter
19: 00_ 1 avuc cekirdek ici , bir dilim kasar
Su: 3lt civari
Spor: 21 dk yuzme, 12 000 adim.
Yawrukush stitch Elmasyuzuk fayfeyfiy
Anane dede ile buyumek cok guzel bir duyguydu.
Benimde boynuda anahtarim vardi, ayni seyleri ysasamisiz kuzum :)
Sagol ablacim :)
Daha iyi olursun umarim canim, bugun yogundun galiba, aksam ugrayamadin..
Yuzmeyi yinede ihmal etmemissin , harikasin :)
Aksam ne oldu son durum, sebze sote ile kurtarabildin mi canim merak ediyorum :)
Diskalifiye olursa tekrar katilamiyor malesef canim...
Menun kalori acisindan diyete uygun ama kek olmasaymis daha iyiymis canim :)
Sanada cok gecmis olsun kaptanim
Ay teyzemin ellerinden op benim yerime, sagolsun :)
Ay bayildim bu fotoya Feyzossssss :)
Yok canim ben oburun biriyim, benim canim her seyi ceker :))
Deryacim ben disaridan wrap aliyorum, ya da taco, yada pilavsiz burrito ne kolaydaysa, eve gelip lavastan etleri ayirip, sebze ya da salatayla yiyorum.isyerinde mumkun olmaz muhtemelen ama lavaslarda cok kalorili degil, incecikler..30 temmuz menum- bugunku menum
07:00_ avuc ici kadar haslanmis mercimek.
09:30 _ 1 avuc goji berry, 1 avuc ceviz, 2yk yulaf kepegi, ustunu kapatacak kadar sut.
11:00_ 1 kase sutlu filtre kahve
15:00_ 1 kase kremali sebze corbasi. 1 kirmizi etli wrap ( 1 lavasin icinde dana eti ve bolca sebze).
17:00_ 2 kare bitter
19: 00_ 1 avuc cekirdek ici , bir dilim kasar
Su: 3lt civari
Spor: 21 dk yuzme, 12 000 adim.
Yawrukush stitch Elmasyuzuk fayfeyfiy
Canım çıkma ama her gün uğrayıp menünü yaz liste dışı başlıyorsun bir anda mükemmel olmaz kiiArkadaslar ben rejime devam ediyorum ama duzenli olamıyor evde degilim kac gundur inteenete de giremiyorum o yuzden gruba engel olurum diye korktum cikmaya karar verdim
Reçel reçel reçel reçel:)30 temmuz menum
Sabah
Biraz peynir 1 tk kayisi receli 4 zeytin domates salatalik azcik hashasli ekmek sekersiz cay
Oglen
Taze fasulye yemegi
Aksam
Biraz taze fasulye yemegi
Koz patlican salatasi
Su 3 e yakin
Spor pazara gidip geldik kayinvakidemle iyi yurudum 1 saat
Haklisin canim, bende hic dert etmezdim ama 1 bucuk ay kendimi alistirip sonra erkek dedikleri icin soka ugradim :)yaaaaa
aman canım benim sağlıklı olsunlar da kız olmuş erkek olmuş inan fark etmez ben 34 yaşına gireceğim daha çocuğum yok valla sağlıklı ve sıkıntısız olsun tek isteğim
Çok yiyesim yoktu kaptanım, bir de kaç gündür üst üste yediğim dondurmalar şişiriyor, Cuma’ya kadar olabildiğince detoks gibi hafif gitmeye çalışıcamGida olarak sadece oglen duzgun yemissin Gizemcim.
Aksami neden es gectin kzuum?
Yettim gari kankiYok kanki bitmedi kop gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?