Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

En azindan kuzularin biraz buyusun ,3. de varsa kismetinizde o zaman olsun.. :)

Menun gayet guzel canim, egzersiz var mi hic?

Hay Allah duymamistim
Cok olduklari saatte hic cikarma kuzulari disari ozmaan..
Gecmis olsun canim..

yok vallahi 2 gündür dün yürüdük biraz bugün hiç yok.

Bugun kizimi ben aldim krwsten canim. Sonra da saatlerce parktaydik.
Ne guzel yapmissiniz anne kiz..
Ben oyle ozeniyor ve imreniyorum ki kiz cocugu olan annelere..
2. ogluma hamileyken ilk ultrasonda doktor kiz dedi , Turkiyede bir ozel hastanede.
Sonra izin bitti evime dondum ama o arada 2.si kiz diye nasil sevindim, elbiseler, taclar biseyler biseyler hep aldim.
Anne kiz kombinleri begendim vs vs.
Sonra burada ultrasona gittik esimle , gorevli dedi cinsiyeti ogrenmek istiyormusunuz dedik ki biliyoruz kizmis.
Dedi ki yoo kim dedi size kiz diye baya baya erkek..
Oyle bir hayal kirikligi yasamistim ki anlatamam 6 aylik hamileydim.
Aldigim seyleri arkadaslarima hediye ettim kizlari olan..
Ismi bile hazirdi Arya...
Her seyin hayirlisi ama kiz cocuklarina icim gidiyor...

30 temmuz menum- bugunku menum
07:00_ avuc ici kadar haslanmis mercimek.
09:30 _ 1 avuc goji berry, 1 avuc ceviz, 2yk yulaf kepegi, ustunu kapatacak kadar sut.
11:00_ 1 kase sutlu filtre kahve
15:00_ 1 kase kremali sebze corbasi. 1 kirmizi etli wrap ( 1 lavasin icinde dana eti ve bolca sebze).
17:00_ 2 kare bitter
19: 00_ 1 avuc cekirdek ici , bir dilim kasar

Su: 3lt civari
Spor: 21 dk yuzme, 12 000 adim.
Yawrukush stitch Elmasyuzuk fayfeyfiy

yaaaaa
aman canım benim sağlıklı olsunlar da kız olmuş erkek olmuş inan fark etmez ben 34 yaşına gireceğim daha çocuğum yok valla sağlıklı ve sıkıntısız olsun tek isteğim

Canim neden olmasin ogluslarina bir bebek kardes
Kiyafet acisindan tabiki daha renkli tabiki ama kizlar babaci oluyor canim. Bizimkinin varsa yoksa babasi. Esimediyirum bazen erkek cocuk yapacagim o da anneci olur insallah

Süper kuzum

Şükür spor salonuna gittim bugün bittim vallahi bittim ama ya kendimi toplamam lazım gecen 90 gördüm ne kadar üzüldüm başlıyorum ama inşallah
Hosgeldin canim aramiza yeniden:)

Gecmis olsun cve gozun aydin regliden oturu :)
Canim 1 tabak ise bulgur cok fazla olmus.
Ama 5-6 kasik yazmissin sanirim, sonraki mesajlarinda..

Evet bu sıralar baya bunaltıcı ama şikayet etmiyorum, yaz geç geldi bu sene.
Kemik suyu yapıp buzluğa atıyorum da Özge'cim o yüzden gittim. Halden kemik aldim. Çocuklarin çorbalarını öyle yapıyorum
Burayada ge geldi canim yaz.
Annemde hep halden alirdi, kemik, sakatat, balik vs vs.
Ne iyi yapiyorsun canim cok sansli kuzularin senin gibi anneleri var.

Ben dibek kahvesini begeniyorum, trden de gelirken aliyorum ama kahve beyazlaticisi gercekten cok fazla icinde, kahve degil de baska bir icecek sanki..
Almam bir daha bende sagol canim...

Bende gelemedim canim kusura bakma. esim geldi o sirada masayi yemegi hazirla derken kaldi
Ben zaten saati bile ayarlayamadim Eminecim, takimin yuz karasiyim

Canim menun guzel , sporunuda yapmissin harika, cok sevindim donmene:)

canım güzel gibi ama bana mesela lavaşlı şeyler hiç yaramıyor, veremiyorum asla mesela
ara ara pilav yiyerek çok kilo verdim ama makarna yiyim az bile olsa yarıyor

Çay da harikaydı

Deryacim ben disaridan wrap aliyorum, ya da taco, yada pilavsiz burrito ne kolaydaysa, eve gelip lavastan etleri ayirip, sebze ya da salatayla yiyorum.isyerinde mumkun olmaz muhtemelen ama lavaslarda cok kalorili degil, incecikler..
Guzel menu, guzel su , guzel spor.

Arkadaslar ben rejime devam ediyorum ama duzenli olamıyor evde degilim kac gundur inteenete de giremiyorum o yuzden gruba engel olurum diye korktum cikmaya karar verdim
Canım çıkma ama her gün uğrayıp menünü yaz liste dışı başlıyorsun bir anda mükemmel olmaz kii

Reçel reçel reçel reçel:)

yaaaaa
aman canım benim sağlıklı olsunlar da kız olmuş erkek olmuş inan fark etmez ben 34 yaşına gireceğim daha çocuğum yok valla sağlıklı ve sıkıntısız olsun tek isteğim
Haklisin canim, bende hic dert etmezdim ama 1 bucuk ay kendimi alistirip sonra erkek dedikleri icin soka ugradim :)
Senin icinde en guzel zamanda gelsin bebisler, daha cok gencsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…