Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım çıkma ama her gün uğrayıp menünü yaz liste dışı başlıyorsun bir anda mükemmel olmaz kii
Normalde ben baslamaya karar verdigim an pat diye başlarım ama misafir var kahvaltı duzenim olamadı ustune disarda olunca istedigim gibi olamiyor insallah haftaya daha mukemmel olacak

Canim neden olmasin ogluslarina bir bebek kardes
Kiyafet acisindan tabiki daha renkli tabiki ama kizlar babaci oluyor canim. Bizimkinin varsa yoksa babasi. Esimediyirum bazen erkek cocuk yapacagim o da anneci olur insallah
Iste belkide Deryacim herkes kendinde olanin aksini istiyor.
Kismet belli mi olur benim azmanlar buyuyunce belki (suan cok ucuk bir fikir gibi gelmesine karsin) deneriz.
3 erkek olurlarsada huni takip gezerim :)))

cok cok guzel, 5 yildizli bir menu, su ve spor, harikasin canim :))

Çok yiyesim yoktu kaptanım, bir de kaç gündür üst üste yediğim dondurmalar şişiriyor, Cuma’ya kadar olabildiğince detoks gibi hafif gitmeye çalışıcam

Yettim gari kanki
Canim saglikli seyler tuket , yemeni kismana gerek yok.
Kendini ac da birakma , ,tamda ozamanlar tatli seyler istiyor muhtemelen vucudun :))

Normalde ben baslamaya karar verdigim an pat diye başlarım ama misafir var kahvaltı duzenim olamadı ustune disarda olunca istedigim gibi olamiyor insallah haftaya daha mukemmel olacak
Sen sartlarin nasilsa , sartlarini uydurabildigin kadar diyete uydur canim.
Menunu yaz mesela suan , bakalim bugun neler tuketmissin :)

Yawrukush Kaptanım zayıflama takımı değil manken ajansıyız maşallah
Hakkaten haaa , haklisin canim :)

Aksam patates cok kacmasiysa guzel menu canim.
Bahcen mi var, ekip biciyor musun

Ben geldim aynisini bizde yasadik dr erkege benziyor dedi esim diyor ki yok yok degisir daha erken yanlistir o diyor bizimkinin adıda lavinya olucaktı

Ben geldim aynisini bizde yasadik dr erkege benziyor dedi esim diyor ki yok yok degisir daha erken yanlistir o diyor bizimkinin adıda lavinya olucaktı
Hayirlisi belki ileride sizin evinizede tatli mi tatli bi lavinya gelir :)

Yok canim kup kuptu 4 5 catal anca tavukta ayni evet buyukce bi bahcemiz var ufaktan biseyler yetistirmeye calisiyoruz
tamam canim o zaman gayet guzel :)

Pilav hariç güzel canım

Harikasın kuzum çekirdek olmamış bitter olmamış daha sağlıklı şeyler olsa harikaymış
Son iki gün

Ben bu menüye yorum yaptım sanıyorum Ma yapmadım mı ki
Reçel hariç güzel kuzum

İnşallah kuzum
Takım çok motive ediyor
Listeye 2 hafta deneme süresi sonrası giriyorsun
O süreç alışma süreci bence çıkma :)

fayfeyfiy canim dun yazayim dedim yazamadim.
Saclari guclendirecek,dokulmeleri, kuruluk ve kirilma sorunlarini azaltacak bir maske tarifim var.
Kendim de 2 cocuktan sonra sIk yapamasamda hala arada yapiyorum.
1 kasik zeytinyagi
1 kasik hindistan cevizi yagi
1 kasik bal
1 tatli kasigi argan yagi
ve 1 yumurtayi karistirip saclarima suruyorum. (epey sivi bir karisim oluyor.)
Sonra bone takip 15-20 dk bekletiyorum.
Durularken mutlaka soguk suyla butun maskeyi sacimdan akitiyorum. (yumurta oldugu icin ilik ya da sicak su kullanma sakin, yumurta piser saclarinin aralarindan ayiklamak zorunda kalirsin:))Tamamen maske sacimdan arininca , normal, sampuan ve her ne kullaniyorsan o sekilde yikayip, normal hayatima donuyorum.
Haftada 1 kez buna devam edebilirsin.

Çooook Yorgunum ve menü yazıp kaçıyorum

Gece uyumadım 12-14.00 arası uyudum ve şimdi

15.30
Yarım pors balık çorbası
Çamlıca kebabı(sosyal tesiste yedik 1 dilim ekmek et ve biber diyim kızarmış yufka içindeydi çok küçük yufka parçası da tattım)
Mantar graten 5 tane falan
Soda

18.00
Erik 3-4 tane
Çekirdek 2 avuç
1 ekler (tadı da çok kötüydü
Kahve

20.30
1 porsiyon karpuz
Serçe parmağımdan küçük börek
Yarım avuç çekirdek

Su 3L
Spor 90 dk Leslie
200 diz kaldırarak koşma

Yawrukush
DeryaOnDiet

fulll misafir vardı:/ akşam o yüzden bir de önümde olunca dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…