- 24 Temmuz 2019
- 559
- 2.062
- 28
Normalde ben baslamaya karar verdigim an pat diye başlarım ama misafir var kahvaltı duzenim olamadı ustune disarda olunca istedigim gibi olamiyor insallah haftaya daha mukemmel olacakCanım çıkma ama her gün uğrayıp menünü yaz liste dışı başlıyorsun bir anda mükemmel olmaz kii
Iste belkide Deryacim herkes kendinde olanin aksini istiyor.Canim neden olmasin ogluslarina bir bebek kardes
Kiyafet acisindan tabiki daha renkli tabiki ama kizlar babaci oluyor canim. Bizimkinin varsa yoksa babasi. Esimediyirum bazen erkek cocuk yapacagim o da anneci olur insallah
cok cok guzel, 5 yildizli bir menu, su ve spor, harikasin canim :))30 temmuz menum
Sabah
Biraz peynir 1 tk kayisi receli 4 zeytin domates salatalik azcik hashasli ekmek sekersiz cay
Oglen
Taze fasulye yemegi
Aksam
Biraz taze fasulye yemegi
Koz patlican salatasi
Su 3 e yakin
Spor pazara gidip geldik kayinvakidemle iyi yurudum 1 saat
Canim saglikli seyler tuket , yemeni kismana gerek yok.Çok yiyesim yoktu kaptanım, bir de kaç gündür üst üste yediğim dondurmalar şişiriyor, Cuma’ya kadar olabildiğince detoks gibi hafif gitmeye çalışıcam
Yettim gari kanki
Sen sartlarin nasilsa , sartlarini uydurabildigin kadar diyete uydur canim.Normalde ben baslamaya karar verdigim an pat diye başlarım ama misafir var kahvaltı duzenim olamadı ustune disarda olunca istedigim gibi olamiyor insallah haftaya daha mukemmel olacak
Hakkaten haaa , haklisin canim :)
Aksam patates cok kacmasiysa guzel menu canim.30 temmuz menüm
Sabah 10.00
2 dilim cavdarlı ekmek
1 yumurtadan yapılmıs menemen (bu kadın hergun menemen yiyor demeyin yumurtayi baska turlu tuketemiyoeum tek haslama yapinca sadece sarısını yiyorum yagda yapincada baya bi cirpip yapıyorum yada menemen iste baska turlu gitmiyor)
Bahcemden 1 domates
Bahcemden 1 salatalık
3 bardak sekersiz çay
Ara 12.30
Sekersiz türk kahvesi
Öglen 15.00
1 kase yeşil mercimek
4 kaşık yogurtlu makarna
Ara
Toplamda gitgel 4 5 tane uzum tanesi
Akşam 09.00
Çoban salata 1 tabak
Haslama tavuklu patates 4 5 catal patates
2 3 cataldda tavuk
Sade maden suyu icicem simdik
1.5 lt su
50 mekik
@Patlicanmoru
Ben geldimNe guzel yapmissiniz anne kiz..
Ben oyle ozeniyor ve imreniyorum ki kiz cocugu olan annelere..
2. ogluma hamileyken ilk ultrasonda doktor kiz dedi , Turkiyede bir ozel hastanede.
Sonra izin bitti evime dondum ama o arada 2.si kiz diye nasil sevindim, elbiseler, taclar biseyler biseyler hep aldim.
Anne kiz kombinleri begendim vs vs.
Sonra burada ultrasona gittik esimle , gorevli dedi cinsiyeti ogrenmek istiyormusunuz dedik ki biliyoruz kizmis.
Dedi ki yoo kim dedi size kiz diye baya baya erkek..
Oyle bir hayal kirikligi yasamistim ki anlatamam 6 aylik hamileydim.
Aldigim seyleri arkadaslarima hediye ettim kizlari olan..
Ismi bile hazirdi Arya...
Her seyin hayirlisi ama kiz cocuklarina icim gidiyor...
Yok canim kup kuptu 4 5 catal anca tavukta ayni evet buyukce bi bahcemiz var ufaktan biseyler yetistirmeye calisiyoruzHakkaten haaa , haklisin canim :)
Aksam patates cok kacmasiysa guzel menu canim.
Bahcen mi var, ekip biciyor musun
Hayirlisi belki ileride sizin evinizede tatli mi tatli bi lavinya gelir :)Ben geldimaynisini bizde yasadik dr erkege benziyor dedi esim diyor ki yok yok degisir daha erken yanlistir o diyor bizimkinin adıda lavinya olucaktı
tamam canim o zaman gayet guzel :)Yok canim kup kuptu 4 5 catal anca tavukta ayni evet buyukce bi bahcemiz var ufaktan biseyler yetistirmeye calisiyoruz
Pilav hariç güzel canımay cidden okuyamıyorum tüm mesajları, eşim de napıyorsun diye bakıp duruyor, neyse menümü yazıyorum
29 TEMMUZ SALI MENÜM
08.30 tost ekmeğine kaşarlı domatesli tost
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13.00 haşlama tavuk-pilav-cacık
15.00 tek şekerli türk kahvesi
20.00 sebzeli ve haşlanmış etli sote yağsız kavrulmuş 4 yk, bir kepçe mercimek çorbası 3 dilim karpuz
ekmek tost harici yok.
Sağol canım eşimOhhh afiyet olsun canim.
Hayirlisi be kaptan yicek ekmegi varsa bi sekilde gelir dünyayaHayirlisi belki ileride sizin evinizede tatli mi tatli bi lavinya gelir :)
tamam canim o zaman gayet guzel :)
Harikasın kuzum çekirdek olmamış bitter olmamış daha sağlıklı şeyler olsa harikaymış30 temmuz menum- bugunku menum
07:00_ avuc ici kadar haslanmis mercimek.
09:30 _ 1 avuc goji berry, 1 avuc ceviz, 2yk yulaf kepegi, ustunu kapatacak kadar sut.
11:00_ 1 kase sutlu filtre kahve
15:00_ 1 kase kremali sebze corbasi. 1 kirmizi etli wrap ( 1 lavasin icinde dana eti ve bolca sebze).
17:00_ 2 kare bitter
19: 00_ 1 avuc cekirdek ici , bir dilim kasar
Su: 3lt civari
Spor: 21 dk yuzme, 12 000 adim.
Yawrukush @stitch @Elmasyuzuk fayfeyfiy
Ben bu menüye yorum yaptım sanıyorum Ma yapmadım mı ki30 temmuz menum
Sabah
Biraz peynir 1 tk kayisi receli 4 zeytin domates salatalik azcik hashasli ekmek sekersiz cay
Oglen
Taze fasulye yemegi
Aksam
Biraz taze fasulye yemegi
Koz patlican salatasi
Su 3 e yakin
Spor pazara gidip geldik kayinvakidemle iyi yurudum 1 saat
İnşallah kuzumNormalde ben baslamaya karar verdigim an pat diye başlarım ama misafir var kahvaltı duzenim olamadı ustune disarda olunca istedigim gibi olamiyor insallah haftaya daha mukemmel olacak
Tamam canlar o zaman :)İnşallah kuzum
Takım çok motive ediyor
Listeye 2 hafta deneme süresi sonrası giriyorsun
O süreç alışma süreci bence çıkma :)
Iyi uykular canim :)Şimdide uyku bastı kızlar hadi ben kacar optm sizi iyigeceler hepinizeYawrukush canim sana da kolay gelsin yorma kendini cok kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?