Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çoooook teşekkür ederim

biraz karbonhidrati fazla bir menu olmus ama sporun, suyun sahane canim :)

bir de bir krem tarifim var fakat onun icin epey malzemeye ihtiyacin olacak, yaparim, aktardan alirim dersen onuda yazabilirim. (hair butter )
Yok kaptanım çok malzemeli şeyleri sevmiyorum üşenir yapamam da..... ama çok teşekkür ederim bu tarifi ss aldım

n
Begendim ben afiyet olsun 1 2 ufak kacamk var ama sorun degilbbence

Yaaa bu annelere ne demeli. Allah basimizdan eksik etmesin. eksik olan varsa da sabir versin Rabbim
Çok özür diliuorım kızlar yaa
Benimde reglin yeni.bitti aslında ama nşyeyse tatlı çekiyor canım

Bide diyete başkayınca normalde yemediğim şeyleri yiyesim geliyor
Aynen oyle oluyor canim. Ramazanda hic sevmedigim serbetli tatlilari bile nasil çekmişti canim. Hele lokum normalde hic yemem bir donem hergun yiyordum
Kizlar da yazmis en guzeli yogurt meyve olabilir canim
Kolay gelsin gogocum. Menuler guzel bence afiyet olsun
Bi meyve doğra üstüne yoğurt dök tok tutar
Diyetisyenlerinde tavsiyesi sanirim. Bir arkadasim hamileligi boyu her yedigi meyvenin yaninda yogurt yedigini ve 7 kilo ile bitirdigini soylemisti. Bende deneyim dedim ama yapamadim. Yogurt gercekten en guzeli...
Ne guzel cnm cocuklar dil yonunden cok sansli olacak. Kac yaşında simdi.
Acayip basım ağrıyor bu akşam, güneşin altında sen misin ulus'a giden hap içtim hafif hafif de yürüyorum şimdi
Gecmis olsun deryacim... ankaranin sicagi da hic cekilmiyo dimi. Gerci bence sicak hicbiryerde cekilmiyo. Hafif bi ruzgar olsa ohh mis
Afiuet olsun cnm aslinda aksam daha erken bir saatte olsaydi 1 tb bulgur sorun olmayabilirdi ama gec olunca sıkıntı olabilir
Evet bu sıralar baya bunaltıcı ama şikayet etmiyorum, yaz geç geldi bu sene.
Kemik suyu yapıp buzluğa atıyorum da Özge'cim o yüzden gittim. Halden kemik aldim. Çocuklarin çorbalarını öyle yapıyorum
Kolay gelsin cnm. En iyisi en sagliklisi... zatrn hersey katkılı hersey yapay. Ne kadar uzak tutabilirsek katkılı seylerdn o kadar iyi.
Iyi uykular cnm. Guzel
Su, bugun biraz az olmus sanki cnm. Yemek de biraz gec saatte olmus.
cok komikmis hakkaten
katiliyorum canim. Kaçmak en iyisi
[/QUOTE]
Oglen disindaYediklerin az geldi bana cnmm

Menü güzel tabi sosis dışında
Menün güzel olmuş
Bir tabak karpuz çok fazla
Şekeri hayatından çıkarsan süper olur
Menü güzel olmuş spor da süper
Güzel dengeli olmuş.
Oglen disindaYediklerin az geldi bana cnmm
[/QUOTE]
Teşekkür ederim. Meyve yoğurt karışımını seviyorum ben de hatta keten tohumu yada çiğ çerez ekleyincede güzel oluyor.
Menü güzel olmuş afiyet olsun

Hindistan cevizi yağı faydalı diye biliyorum, dibek zararlı mı şimdik anlamadım

Kuzum su az olmuş, özellikle patatesle makarnayı aynı gün yememeye çalış menemen yapıyorsan eğer ekmeği bir dilime düşürmeni tavsiye ederim :) çok öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…