Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugunku menun cok olmamis canim amaspor guzel

menüye bayıldım ama çok da az yemişsin canım inşallah doymuşsundur.
tam yapmayı istediğim menü

Süpersin kuzum

Herkese musmutlu günleeerr

Biraz gecikmiş bir kahvaltı aslında sekizden beri ayaktayım ama şimdi hazırladım

Sizce diyete aykırı bir durum varmı ? :)

Kendime özel hazırlayınca daha iyi hissediyorum ve daha çabuk doyuyorum sanki ? :)

Sunumla doymanın bi alakası olabilir mi ?

Eklentiler

• 20190731_111625.webp
    160,3 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar ben alışverişe gidiyorum arkadaşımın yanına :) evlenip yurtdışına gidecek gitmeden kıyafet falan biraz bir şeyler bakayım dedi
İnnşallah menümü de düzgün tutmaya çalışacağım
Regl olmak üzereyim şişkinlik hissediyorum inşallah bugün ve yarın wc çıkabilirm

Bence YÖK ve gayet güzel kuzum
Sunum kesinlikle doymakla alaklaı

Önce gözümüz doyaun

şahsen bana gayet güzel gözüktü
sadece peynirin bir tanesini yemeyebilirisin ama peynir çok yağlı değilse olabilir bence.

Canım keyifli alışverişler :)

Şişkinlik için meyve tüket yeşilçay içtin mi ?

Yeşilçay beni çok rahatlatıyor resmen hafifliyorum

Gunaydin kizlar, gecmisi okumaya devam ediyorum ama hala 100 sayfam var
Sizleri opuyorum ve alintilara geceyim x
Ben su trilece tatlisini bu forumda hep goruyorum ama hic yemedim. Bir sonraki TR ziyaretimde deneyeyim bari
Evet katiliyorum, takimimizin cok guzel kizlari varmis, bir de kilolar gidince degmeyin keyfimize
"az konuşup çok spor yapar insan" bu yorumuna koptum harikasin
Nasil gecti sinavin, aldin mi sonuclari? hic duymamisim bu sinavi, ne icin aldin? Belki ilerki sayfalarda yazmissindir ama sorayim dedim yinede, curiosity kills the cat
Bebeklere ek gıda da öğlen vakti başlanması tavsiye ediliyormuş :) en mutlu zamanları olduğu içinmiş

Spot bilgiler
Nasıl bir hafızam var
heheh bebek beslenmesi konusunda 3 kitap hayatimi degistirdi hic zorluk yasamadim ben: yarin diyete basliyorum (evet bebek beslenme kitabi degil), my child doesn't eat ve baby led weaning. Hepinize tavsiye ederim kizlar. Eger vaktiniz yoksa en azindan baby led weaning (yazarlar Gill Rapley ve Tracey Murkett ) yeter tek basina.
16 aylik kizim, catal kasik ile kendi yiyor ve yemek de secmiyor hic (masallah diyin )
Gerci Feyzacim sende bebis yok henuz ama ilerisi icin aklinda olsun
Ankee simdi nasilsin canim, toparlaniyor musun?
Bayramd fotonu bekliyoruz , ben unutmam haa , hafizam delifisek :)))
Super kaptan
Hadi ya oglen daha mi iiymis.. ben de ek gidaya basladim da su siralar onla ilgili bakiyorum canimcim.. 5. Ay da baslamis oldum. Baska baska tüyo lar var mi
Canim genelde bebegini izleyip basla hatta 6 ay oncesi baslama diye tavsiye ediyorlar. Eskiden 4. aydan sonra az az baslanilmasi tavsiye edilirmis ama son calismalar 6 ay oncesinin yarari olmadigini, 6 aya kadar beklemek gerektigini soyluyormus. Gerci senin tuyoya ihtiyacin yok, benden daha deneyimlisin zaten
Kizlar kuzulari uyuttum sizle biraz sohbet edip, sonra kalkip organik egzema kremi yapacagim.
Epeydir yapmiyordum, foto paylasirim sizlede :)
Nasil yapiyorsun canim, malzemeler kolay bulunabilen birseyler mi? Benim kizimin dogdugundan beri var egzama problemi, hep farkli farkli bolgelerde geri geliyor, kortisollu krem kullanmak zorunda kaliyoruz, yoksa kasiyip kanatiyor
bu dikkat edemedigin halin mi de mezun oldun sen
Heralde canim ama kuofore gitmeyi hic sevmiyorum ucundan al diyorsun kesiyorda kesiyor kisacik birakıyorlar
Bir tane kuafor tanidigim vardi, kiriklari al sadece diyene kiriklari alip biraz seklini duzeltir ama kisaltmazdi istemiyorlar diye. Sonra onlar da sikayet ederdi o kadar para verdik, sacimiz hala ayni, hic kesmedi diye
ooo supersin, sen butun bilgileri toplamissin simdiden
Baby led weaning 6. aydan sonra damagiyla ezebilecegi tum yemekleri bebege vermeyi oneriyor. Hatta kitapta soyle acikliyordu. Bebekler kucukken ogurme rekleksi dilin ucunda olur, insan buyudukce geriye girtlaga yaklasir. O yuzden daha buyuk lokma bogaza kacacak seviyeye gelmeden aslinda bebekler ogurmeye baslayip cikarirlar. Bizde gercekten oyle oldu. Gerci ogurme ile lokmanin bogaza kacmasi farkli ama ogurmede de insan panik yapiyor. Ama panik yapmadan mudahale etmemek lazimmis, olur da cikaramazsa diye de tetikte izleyip mudahaleye hazir beklemek. Ama panik yapmadan bekleme kizmi zordu
Bizde cok ise yaradi, sonra baska arkadaslarim da okudu kitabi ve denediler, cok pismanlar 6. aydan bu methoda baslamadiklari icin
Canim kaptanim, ne zor bir hafta gecmis senin icin, kotu hissettim kendimi yeterince gelip sana yardim edemedim diye. Bundan sonra hafta basindan kontrollerimizi yapariz, simdilik zaten bir isim yok, buralarda olucam ben

Sağol canım :)
Penir süzme yağlı değil gibi ama süzme peynir diyete uygun mı acaba

yani şahsen acıkınca ben hep peynir atıştırıyordum hiç sevmeme rağmen 3 kibrit kutusu büyüklüğünde peyniri indiriyordum mideye ekmeksiz, açlıktan... ama fazla olan 5 kilomu o sayede verebilmiştim.
Velhasıl peynir bana yaramıyordu kilo yapmıyor yani ama her bünyede aynı mıdır bilemiyorum.

O metod gizelmis canim iste panik olmayan ben ilk oglumda yasadiklarimdan sonra herseyden korkar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…