Günaydın millet nasilsiniz gune guzel uyanmıssinizdır umarım
Masallah allh bozmasin tum gunun boyle gecsinben çok güzel yağsız beyaz peynire yağsız tost yedim
kendimi çok mutlu ve enerjik hissediyorum bugün
Dikkat edicem canim sagolKuzum su az olmuş, özellikle patatesle makarnayı aynı gün yememeye çalış menemen yapıyorsan eğer ekmeği bir dilime düşürmeni tavsiye ederim :) çok öptümmm
Bugunku menun cok olmamis canim amaspor guzelÇooook Yorgunum ve menü yazıp kaçıyorum
Gece uyumadım 12-14.00 arası uyudum ve şimdi
15.30
Yarım pors balık çorbası
Çamlıca kebabı(sosyal tesiste yedik 1 dilim ekmek et ve biber diyim kızarmış yufka içindeydi çok küçük yufka parçası da tattım)
Mantar graten 5 tane falan
Soda
18.00
Erik 3-4 tane
Çekirdek 2 avuç
1 ekler (tadı da çok kötüydü
Kahve
20.30
1 porsiyon karpuz
Serçe parmağımdan küçük börek
Yarım avuç çekirdek
Su 3L
Spor 90 dk Leslie
200 diz kaldırarak koşma
Yawrukush
@DeryaOnDiet
fulll misafir vardı:/ akşam o yüzden bir de önümde olunca dayanamadım
30 temmuz
Sabah 9.30 iki kayisi ve su
1 tavada patlican kabak domates(cok az yagda soteledim
Oglen 14.00
1 tabak yogurt icine 1 kasik yulaf ve 6 minik kuru kayisi
Aksam 18.00
1 kepce yesil mercimek corbasi
Vol salata
Su 2.5.lt litre
Evde baya hareketliydim
Masallah allh bozmasin tum gunun boyle gecsin
Süpersin kuzum30 temmuz
Sabah 9.30 iki kayisi ve su
1 tavada patlican kabak domates(cok az yagda soteledim
Oglen 14.00
1 tabak yogurt icine 1 kasik yulaf ve 6 minik kuru kayisi
Aksam 18.00
1 kepce yesil mercimek corbasi
Vol salata
Su 2.5.lt litre
Evde baya hareketliydim
2 posta misafirBugunku menun cok olmamis canim amaspor guzel
Bence YÖK ve gayet güzel kuzumHerkese musmutlu günleeerr
Biraz gecikmiş bir kahvaltı aslında sekizden beri ayaktayım ama şimdi hazırladım
Sizce diyete aykırı bir durum varmı ? :)
Kendime özel hazırlayınca daha iyi hissediyorum ve daha çabuk doyuyorum sanki ? :)
Sunumla doymanın bi alakası olabilir mi ?
Herkese musmutlu günleeerr
Biraz gecikmiş bir kahvaltı aslında sekizden beri ayaktayım ama şimdi hazırladım
Sizce diyete aykırı bir durum varmı ? :)
Kendime özel hazırlayınca daha iyi hissediyorum ve daha çabuk doyuyorum sanki ? :)
Sunumla doymanın bi alakası olabilir mi ?
Kızlar ben alışverişe gidiyorum arkadaşımın yanına :) evlenip yurtdışına gidecek gitmeden kıyafet falan biraz bir şeyler bakayım dedi
İnnşallah menümü de düzgün tutmaya çalışacağım
Regl olmak üzereyim şişkinlik hissediyorum inşallah bugün ve yarın wc çıkabilirm
Bence YÖK ve gayet güzel kuzum
Sunum kesinlikle doymakla alaklaı
Önce gözümüz doyaun
şahsen bana gayet güzel gözüktü
sadece peynirin bir tanesini yemeyebilirisin ama peynir çok yağlı değilse olabilir bence.
Ben su trilece tatlisini bu forumda hep goruyorum ama hic yemedim. Bir sonraki TR ziyaretimde deneyeyim bariAlıntı yapıyorum. Yazamadan kalıyorum
Yoğunum maalesef
3 kişilik işi yapınca öyle oluyor
Evde de işim bitmiyor
Çocuklarla uğraşınca evle işle uğraşınca akşamları erkenden uyuyakalıyorum
Normalde bu kadar yorulmaz akşamları olsun yazardım
Dünkü menüm
24 temmuz
Sabah standart kahvaltımın aynısı (domates salatalık zeytin peynir 1d ekmek)
Öğle patates salatası 1/2 pors, 2köfte, 1d.trileçe
Akşam haşlanmış et, yoğurt
Su 2lt
Spor 10500civarı adım
25 temmuz
Sabah domates salatalık zeytin peynir 1kurabiye
Öğle taze fasülye, patlıcan musakka, makarna, 1d.trileçe
Akşam haşlanmış et, yoğurt
Su 3lt
Spor 14000civarı adım
100ip atlama
Bu ara hayatımda değişiklikler oluyor
Canım sıkılınca tatlı yiyorum
Hadi hayırlısı
Evet katiliyorum, takimimizin cok guzel kizlari varmis, bir de kilolar gidince degmeyin keyfimizeİyi akşamlar, güzeller ( artık gerçek anlamda kullanıyorum, iltifat değil)
Ben geçmişi okudum, birkaç saat içinde ne çok birikmişaz konuşup çok spor yapar insan
Kızlar bu akşam biraz telaşlıyım, yarın bir sınava giricem ( British council'in Aptis placement test) ve daha önce bu testi almadım hiç, ben de internetteki Aptis test örneklerine bakıyorum. Formatını anlamak için. Yarın öğleden sonra, 3 saat sürüyormuş. Yani yarın çok aktif olamayabilirim. Bildirim yaparım sabah, tartı konusunda da çok heyecanlıyım niyeyse bu hafta
heheh bebek beslenmesi konusunda 3 kitap hayatimi degistirdi hic zorluk yasamadim ben: yarin diyete basliyorum (evet bebek beslenme kitabi degil), my child doesn't eat ve baby led weaning. Hepinize tavsiye ederim kizlar. Eger vaktiniz yoksa en azindan baby led weaning (yazarlar Gill Rapley ve Tracey Murkett ) yeter tek basina.Bebeklere ek gıda da öğlen vakti başlanması tavsiye ediliyormuş :) en mutlu zamanları olduğu içinmiş
Spot bilgiler
Nasıl bir hafızam var
Super kaptanAnkee simdi nasilsin canim, toparlaniyor musun?
Bayramd fotonu bekliyoruz , ben unutmam haa , hafizam delifisek :)))
Canim genelde bebegini izleyip basla hatta 6 ay oncesi baslama diye tavsiye ediyorlar. Eskiden 4. aydan sonra az az baslanilmasi tavsiye edilirmis ama son calismalar 6 ay oncesinin yarari olmadigini, 6 aya kadar beklemek gerektigini soyluyormus. Gerci senin tuyoya ihtiyacin yok, benden daha deneyimlisin zatenHadi ya oglen daha mi iiymis.. ben de ek gidaya basladim da su siralar onla ilgili bakiyorum canimcim.. 5. Ay da baslamis oldum. Baska baska tüyo lar var mi
Nasil yapiyorsun canim, malzemeler kolay bulunabilen birseyler mi? Benim kizimin dogdugundan beri var egzama problemi, hep farkli farkli bolgelerde geri geliyor, kortisollu krem kullanmak zorunda kaliyoruz, yoksa kasiyip kanatiyorKizlar kuzulari uyuttum sizle biraz sohbet edip, sonra kalkip organik egzema kremi yapacagim.
Epeydir yapmiyordum, foto paylasirim sizlede :)
bu dikkat edemedigin halin mi de mezun oldun senTeşekkürler canım,
Bildirimi de yapayım.
Geçen cuma:64.0
Bugün:63.1
Fark:0.9
Yüzde: 1.4
(Akşamüstü girebilirim kızlar en erken, görüşürüz. İyi, mutlu günler, kilo verenlere de şimdiden tebrikler
Bir tane kuafor tanidigim vardi, kiriklari al sadece diyene kiriklari alip biraz seklini duzeltir ama kisaltmazdi istemiyorlar diye. Sonra onlar da sikayet ederdi o kadar para verdik, sacimiz hala ayni, hic kesmedi diyeHeralde canim ama kuofore gitmeyi hic sevmiyorum ucundan al diyorsun kesiyorda kesiyor kisacik birakıyorlar
ooo supersin, sen butun bilgileri toplamissin simdidenCanım kabak çekirdeği normal çekirdek hatta kuruyemişlerden uzak tut ama artık 9 ay püreden parmak besinden de çıkman lazım
Mesela pilav ver pişmiş ve çiğnesin
Öğlen vakti başla
Ve istekli olsun
Bir de kendisi eliyle döke saça yesin biraz kötü bir öneri ama.. 1 yaşta mıydı tam hatırlayamadım sofraya kendi oturup yemeye çalışması gerekiyor
Ama her kaşıkta ağzını sileyim falan deme sakın
Hepsini yesin öyle sil
Eğer siliyorsan belki o yüzden de yemiyor olabilir
Bir de sevdiği bir grup vardır illa
Diş falan çıkartıyor mu
Huysuzluk bunlardan da olabilir
Canim kaptanim, ne zor bir hafta gecmis senin icin, kotu hissettim kendimi yeterince gelip sana yardim edemedim diye. Bundan sonra hafta basindan kontrollerimizi yapariz, simdilik zaten bir isim yok, buralarda olucam benKizlar hepiniz misil misil uyuyorsunuzdur insallah..
Bugun benim icin epey yorucu bir gun oldu.
Sabah 7.30da uyandim saat 10a kadar takimin liste vs durumlariyla ugrastim.
*1.si @Diyetteanne daha listeye gireli 2 ay olmadi, nasil dalginligima geldiyse onu izne ayirmaya calistim.Cunku 2 haftadir arti ile geliyor arkadasimiz ve hem takim kotu etkilensin istemiyorum, hemde belki bir mol ona iyi gelir diye dusunmustum.Fakat 1 ay daha yarisman gerekiyor @Diyetteanne seni izne ayirabilmem icin.Lutfen bugunden itibaren diyet ve egzersizine dikkat et canim, arti gelmemen icin bu hafta elimizden geleni yapalim.Gerekirse sana ornek menu- spor programi bile hazirlayalim ama arti gelmesin!
*Bir diger durum bir haftadir @Elmasyuzuk takima gelmiyor, hem merak ediyorum, hemde yoklugunu biraz kafama taktim sanirim.
*Diger bir durumsa beni en cok uzeni oldu.. @Mavi boncukkk takimimiza ilk geldigi gun (butun yeni gelen uyeler icin ayni seyi yapiyorum) tum bilgilerini kontrol ettim, sadece 14. takimda 1 yildan uzun bir sure once bulunmus fakat, diskalifiye listesinde, mezun listesinde, yarismada kesinlikle onunla ilgili bir bilgi bulamadim.Bende liste disinda yarismis olabilecegini dusundum ve hatta kendisinede yazdim.Kendiside 14 takimda kilo verdigini ama yarismaya katilmadigini teyit etti.Fakat bugun listemizi paylasinca sagolsun Anka kaptanim uyardi ki , @Mavi boncukkk canim daha once yarismaya katilmissin , benim bilgilerini bulamamamin sebebi nick degistirmenmis.Yarismanin bitmesine 20 dk vardi, takim listemizi duzeltmek icin, nasil elim ayagima dolasti, eski bilgileri buldum, etaplari hesapladim, yuzdeyi 64 haftaya boldum derken dakikasi dakikasina listemizi duzelttim ve paylastim.Ama o an bilgisayar basinda olamasaydim, Anka kaptan uyarici olmasaydi takimimiz ceza alacaktiBen simdiye kadar hayatimda yaptigim her isi cok fazla onemsedim, belki de sorun bende..Ama bugun o son dakikalarda listeyi yetistirmeye ugrasirken Aras ve Akina bile bagirdim
@Mavi boncukkk gecmis bilgilerini kontrol ettim , eski takiminda bildirimde bulunmama, takima ugramama gibi durumlar olmus, ben 24 gundur tanidigim sana guvendim, senin sozune guvendim, eskiden yasanan durumlarin bizim takimimizda olmamasini senden rica ediyorum.Cunku takimimizi cok onemsiyorum, kilo vermeye calisan tum arkadaslarimin emeklerinin yeri bende cok buyuk, sende dahil.Simdiye kadar devam ettigin gibi devam edelim canim.
*Ortalamamiz eski uye girisi ve elmasyuzukun bildirim yapmamasindan dolayi dustu ve 7. olduk, ama ceza almadik, bugun beni mutlu eden sey buydu.
*Yeni haftayla ilgili soyleyecegim sey ise sudur, eger Elmasyuzuk donmezse , yeni bir yardimci secelim kizlar aramizda.Bu haftada bekleyecegim , diliyorum ona, yakinlarina bir sey olmamistir.
Sağol canım :)
Penir süzme yağlı değil gibi ama süzme peynir diyete uygun mı acaba
O metod gizelmis canim iste panik olmayan ben ilk oglumda yasadiklarimdan sonra herseyden korkar oldumGunaydin kizlar, gecmisi okumaya devam ediyorum ama hala 100 sayfam var
Sizleri opuyorum ve alintilara geceyim x
Ben su trilece tatlisini bu forumda hep goruyorum ama hic yemedim. Bir sonraki TR ziyaretimde deneyeyim bari
Evet katiliyorum, takimimizin cok guzel kizlari varmis, bir de kilolar gidince degmeyin keyfimize
"az konuşup çok spor yapar insan" bu yorumuna koptumharikasin
Nasil gecti sinavin, aldin mi sonuclari? hic duymamisim bu sinavi, ne icin aldin? Belki ilerki sayfalarda yazmissindir ama sorayim dedim yinede, curiosity kills the cat
heheh bebek beslenmesi konusunda 3 kitap hayatimi degistirdi hic zorluk yasamadim ben: yarin diyete basliyorum (evet bebek beslenme kitabi degil), my child doesn't eat ve baby led weaning. Hepinize tavsiye ederim kizlar. Eger vaktiniz yoksa en azindan baby led weaning (yazarlar Gill Rapley ve Tracey Murkett ) yeter tek basina.
16 aylik kizim, catal kasik ile kendi yiyor ve yemek de secmiyor hic (masallah diyin)
Gerci Feyzacim sende bebis yok henuz ama ilerisi icin aklinda olsun
Super kaptan
Canim genelde bebegini izleyip basla hatta 6 ay oncesi baslama diye tavsiye ediyorlar. Eskiden 4. aydan sonra az az baslanilmasi tavsiye edilirmis ama son calismalar 6 ay oncesinin yarari olmadigini, 6 aya kadar beklemek gerektigini soyluyormus. Gerci senin tuyoya ihtiyacin yok, benden daha deneyimlisin zaten
Nasil yapiyorsun canim, malzemeler kolay bulunabilen birseyler mi? Benim kizimin dogdugundan beri var egzama problemi, hep farkli farkli bolgelerde geri geliyor, kortisollu krem kullanmak zorunda kaliyoruz, yoksa kasiyip kanatiyor
bu dikkat edemedigin halin mi de mezun oldun sen
Bir tane kuafor tanidigim vardi, kiriklari al sadece diyene kiriklari alip biraz seklini duzeltir ama kisaltmazdi istemiyorlar diye. Sonra onlar da sikayet ederdi o kadar para verdik, sacimiz hala ayni, hic kesmedi diye
ooo supersin, sen butun bilgileri toplamissin simdiden
Baby led weaning 6. aydan sonra damagiyla ezebilecegi tum yemekleri bebege vermeyi oneriyor. Hatta kitapta soyle acikliyordu. Bebekler kucukken ogurme rekleksi dilin ucunda olur, insan buyudukce geriye girtlaga yaklasir. O yuzden daha buyuk lokma bogaza kacacak seviyeye gelmeden aslinda bebekler ogurmeye baslayip cikarirlar. Bizde gercekten oyle oldu. Gerci ogurme ile lokmanin bogaza kacmasi farkli ama ogurmede de insan panik yapiyor. Ama panik yapmadan mudahale etmemek lazimmis, olur da cikaramazsa diye de tetikte izleyip mudahaleye hazir beklemek. Ama panik yapmadan bekleme kizmi zordu
Bizde cok ise yaradi, sonra baska arkadaslarim da okudu kitabi ve denediler, cok pismanlar 6. aydan bu methoda baslamadiklari icin
Canim kaptanim, ne zor bir hafta gecmis senin icin, kotu hissettim kendimi yeterince gelip sana yardim edemedim diye. Bundan sonra hafta basindan kontrollerimizi yapariz, simdilik zaten bir isim yok, buralarda olucam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?