Olsun bugun toparlarsin tatlim2 posta misafir
Ve önümde durdukça dayanamadım kuzum olmadı çok evet:/
yani şahsen acıkınca ben hep peynir atıştırıyordum hiç sevmeme rağmen 3 kibrit kutusu büyüklüğünde peyniri indiriyordum mideye ekmeksiz, açlıktan... ama fazla olan 5 kilomu o sayede verebilmiştim.
Velhasıl peynir bana yaramıyordu kilo yapmıyor yani ama her bünyede aynı mıdır bilemiyorum.
Kiz alemsin hee saclarini niye boyatiyonya ben bu mesajı görmemişim yaa şimdistitch alıntılamış da gördüm
tamam ne fotosu boydan foto mu nasıl atacağım
allam çok heyecanlandım saçlarımı da boyatıyım bari
Selam canım, başlangıç zamanlarında olduğun için kahvaltı tabağın güzel, ama ilerleyen zamanlarda olsaydı yumurta yağlı ve iki ekmek çok derdimHerkese musmutlu günleeerr
Biraz gecikmiş bir kahvaltı aslında sekizden beri ayaktayım ama şimdi hazırladım
Sizce diyete aykırı bir durum varmı ? :)
Kendime özel hazırlayınca daha iyi hissediyorum ve daha çabuk doyuyorum sanki ? :)
Sunumla doymanın bi alakası olabilir mi ?
Sahane gorunuyor afiyet olsun canimHerkese musmutlu günleeerr
Biraz gecikmiş bir kahvaltı aslında sekizden beri ayaktayım ama şimdi hazırladım
Sizce diyete aykırı bir durum varmı ? :)
Kendime özel hazırlayınca daha iyi hissediyorum ve daha çabuk doyuyorum sanki ? :)
Sunumla doymanın bi alakası olabilir mi ?
Umarım canım, şu regl olayı da her ay biraz artı ve kilo vermede güçlük yaratıyor. Umarım olur da rahatlarsın, hem yürüyüş de olur alışveriş iyi gelir.Kızlar ben alışverişe gidiyorum arkadaşımın yanına :) evlenip yurtdışına gidecek gitmeden kıyafet falan biraz bir şeyler bakayım dedi
İnnşallah menümü de düzgün tutmaya çalışacağım
Regl olmak üzereyim şişkinlik hissediyorum inşallah bugün ve yarın wc çıkabilirm
Stitchcim aralarda oku en azından geçmişi, vaktin azsa da oyalanma direkt güncel sayfalara geç bana kalırsa. Zaten oldukça yoğun zamanlardan çıktın, bunalma geçmişle diye söylüyorum.Gunaydin kizlar, gecmisi okumaya devam ediyorum ama hala 100 sayfam var
Sizleri opuyorum ve alintilara geceyim x
Ben su trilece tatlisini bu forumda hep goruyorum ama hic yemedim. Bir sonraki TR ziyaretimde deneyeyim bari
Evet katiliyorum, takimimizin cok guzel kizlari varmis, bir de kilolar gidince degmeyin keyfimize
"az konuşup çok spor yapar insan" bu yorumuna koptumharikasin
Nasil gecti sinavin, aldin mi sonuclari? hic duymamisim bu sinavi, ne icin aldin? Belki ilerki sayfalarda yazmissindir ama sorayim dedim yinede, curiosity kills the cat
heheh bebek beslenmesi konusunda 3 kitap hayatimi degistirdi hic zorluk yasamadim ben: yarin diyete basliyorum (evet bebek beslenme kitabi degil), my child doesn't eat ve baby led weaning. Hepinize tavsiye ederim kizlar. Eger vaktiniz yoksa en azindan baby led weaning (yazarlar Gill Rapley ve Tracey Murkett ) yeter tek basina.
16 aylik kizim, catal kasik ile kendi yiyor ve yemek de secmiyor hic (masallah diyin)
Gerci Feyzacim sende bebis yok henuz ama ilerisi icin aklinda olsun
Super kaptan
Canim genelde bebegini izleyip basla hatta 6 ay oncesi baslama diye tavsiye ediyorlar. Eskiden 4. aydan sonra az az baslanilmasi tavsiye edilirmis ama son calismalar 6 ay oncesinin yarari olmadigini, 6 aya kadar beklemek gerektigini soyluyormus. Gerci senin tuyoya ihtiyacin yok, benden daha deneyimlisin zaten
Nasil yapiyorsun canim, malzemeler kolay bulunabilen birseyler mi? Benim kizimin dogdugundan beri var egzama problemi, hep farkli farkli bolgelerde geri geliyor, kortisollu krem kullanmak zorunda kaliyoruz, yoksa kasiyip kanatiyor
bu dikkat edemedigin halin mi de mezun oldun sen
Bir tane kuafor tanidigim vardi, kiriklari al sadece diyene kiriklari alip biraz seklini duzeltir ama kisaltmazdi istemiyorlar diye. Sonra onlar da sikayet ederdi o kadar para verdik, sacimiz hala ayni, hic kesmedi diye
ooo supersin, sen butun bilgileri toplamissin simdiden
Baby led weaning 6. aydan sonra damagiyla ezebilecegi tum yemekleri bebege vermeyi oneriyor. Hatta kitapta soyle acikliyordu. Bebekler kucukken ogurme rekleksi dilin ucunda olur, insan buyudukce geriye girtlaga yaklasir. O yuzden daha buyuk lokma bogaza kacacak seviyeye gelmeden aslinda bebekler ogurmeye baslayip cikarirlar. Bizde gercekten oyle oldu. Gerci ogurme ile lokmanin bogaza kacmasi farkli ama ogurmede de insan panik yapiyor. Ama panik yapmadan mudahale etmemek lazimmis, olur da cikaramazsa diye de tetikte izleyip mudahaleye hazir beklemek. Ama panik yapmadan bekleme kizmi zordu
Bizde cok ise yaradi, sonra baska arkadaslarim da okudu kitabi ve denediler, cok pismanlar 6. aydan bu methoda baslamadiklari icin
Canim kaptanim, ne zor bir hafta gecmis senin icin, kotu hissettim kendimi yeterince gelip sana yardim edemedim diye. Bundan sonra hafta basindan kontrollerimizi yapariz, simdilik zaten bir isim yok, buralarda olucam ben
Özlemcim geçmiş olsun, kırılmamıştır bence, kıkırdaktan ses gelmiştir belki de, yine de bir görün istersen. Var mı yakinlarda hastane? Çocuklarla da çok meşakkatli oluyor hastane işleri amaKizlar demin oglumun yaninda uzanmistim yastiga atiyorum diye kendini geriye bi atti burnumun ustune geldi katirt diye ses cik ti burnumun kemiginden simde cok sizliyor kirilsa duramazdim heralde dimi basima agri girdi burnum aciyor bi bu eksikti yaa cocuktan gik ses cikmadi duse duse kafa betonlasmis masallah
***HAFTALIK ES YARISMASI SONUCLARI***
1.Mavi boncukkk & K Konus dinliyorum (2700gr)
2. @Patlicanmoru & @klbk33 (1900gr)
3.Yawrukush & FitFiliz (1700gr)
4.Kozmogirl17 (700gr)
5.Ankee & @cinecin (400gr)
6. @DeryaOnDiet & @gogo2405 (200gr) vesserendipity (200gr)
7. @fmad & @Diyetteanne (-300gr)
1. olan uyelerimiz Mavi boncukkk ve K Konus dinliyorum ' u tebrik ediyorum, birer adet DONDURMA kazandilar, gonlunuzce yiyebilirsiniz.
Nereye gideceksiniz ingiltere'de? ay yakin olsam bulusurdukSınav Ankara'da ortaokulda çalışan YDS (eski adı KPDS) puanı 90 üstü olan İngilizce öğretmenlerine yapıldı. İngiltere'ye bir hafta kadar seminere gidecek katılmaya hak kazananlar (20kisi). Yalnız sınavdan sonra da mülakat var. (İşte o kısmı beni korkutuyor. )
canim evet annelik zor ama aslinda onun icin de daha iyi evde kalmasi, zaten anneanne ile kaliyor kotu bir yerde degil ki. hem okudum geceyi, iyiki de kalmis. bazen biz uzerimize fazla duygusallik yukluyoruz gereksiz yereKizlarr buhun kendimce cok buyuk bi derdim var bdvlik bir konu aslinda bugun dugun var biliyorsunuz kucuk olan oglumu goturmiyim dugune diyorum mahvolcak orda bizide mahvedicek onu giderken anneme birakim diyorum yani annem bize gelip bakicakzaten 6 7 gibi gideriz 9 9.30 gibide kutay uyuyor ananesine aliskin hergun beraberler o yonden rahat ederim bu mantiken dusuncem ama gelgelelim vicdanim elvermiyor onu birakmaya mecburiyetlerimde birakiyorum o ayri ama keyfi bi yere gidicez icim elvermiyor kıyamiyorum evde birakip abisini alip gitmeye ayy cok kararsiz kaldim esim sen bilirsin diyor sonrada ekliyor korayi heryere goturuyordun kimseye birakmiyodun buna niye boylesin diye vicdan yaptiriyor eee ozaman yeni anneydim acemiydim bana bi akil verin ya canim arkadaslarim
Bu dondurma ne guzel oldu walla, takimlar arasi yaris degil de dondurma icin yarisiyor herkes@DeryaOnDiet canım eşim merhaba
Bu hafta hedefimiz ne
Listeye girmene kaç kilo var
Noluuurrrrr dondurmayı biz alalımmöö
Canım mükemmel oluryarım kilo daha verirsem tam on kilo vermiş olurum.
O zamaan dAnS
Cok gecmis olsun canim, boyle kazalar hep oluyor gercekten. gecen iyilesen durumlar olsun daAyy gelmiş geçmiş olsun hayatım. Ne kadar dikkat etsek de olacağı varsa oluyor. Benimki de küpe yutmuştu. Bir de kusturup çıkarmaya çalışmıştım. Halbuki öyle büyük bir hataymiş ki. Boğazı geçtiyse sorun yokmuş. Esas tehlike oradaymış. Feyza daha iyi anlatabilir
(Başınıza olur da gelirse diye yazıyorum ben,sakin kusturmaya calismayin.) Bir gün takip etmistik, ertesi gün dışkıyla çıkmıştı.
çok korkutucuydu tabi ama çok şükür atlatmistik
kiyamaaaam
Paylas walla canim, annemler TR'den asma yapragi getirdi, buzlukta var ama ben sarma yapamiyorum, vakit olmuyor. Nasil degerlendirsem diye dusunuyordum ben de onlariA bu arada, az önce yeni bir diyetlik tarif okudum. Çok güzele benziyor. Denersem tarifini yazarim, yalnız asma yaprağı var malzemelerinde, sizin orda bulunuyor mu?
oooh super, sefaniz olsunHerkes kurtlarini dokuyor kızlar bende azciķ doktüm sayilır
Gule gule saglik mutlulukla oturun insallah evinizdeCumartesi menüm. Bugün yeni evimizde ilk ailecek kahvaltı ve aksam yemeğimizi yedik.
Kahvaltı 11 de 1 dilim tereyağlı ekmek 4 dilim sucuk yağda yumurta peynir zeytin
16 da sade kahve
21 de bir tabak makarna ve salata
23 te 3/4 dilim kavun
Su 1,5 lt falan
Spor 5000 adım.
Doğalgaz henüz baglanmadi yemeği küçük tupte yaptım ve nöbetten çıktığım için 4 saat falan uyudum gündüz.
Gunaydin kizlar nasilsiniz herkesin keyfi yerindedor insallah dun gece cok guzeldi son dakika oglum gelinle damadin masasinin bulundugu pistten dustu kafasi sisti morardi cok uzulduk dugunun bitmesine 10 dakika vardi esimede 5 dakika oncesi hadi biz kalkalim dedim oda az kaldi kalkariz dedi onada kizdim cocuk dusunce neyseki bisey yok omzunun ustune dustu ondan korktum iyi ki kutayida evde birakmisim rahat ettim hic durmazdi oda orda
Sizin yuzunuzden bu diziye baslayacagim, vaktim olsa coktan baslamistimYeni evinizde ilk yemekler hayırlı olsun o zaman canım. Keyfiniz de daim olsun
Bleseed ve the fruit bu haftaki yürüyüş arkadaşım. (Bak tek çıktım sabah sabah yürümeye sen de yürü yalnız bırakma Gizemcim. Kurallara aykırı biliyorsun)
Bu sezon ne çekti be june. Son bölümde olsun o kadar umut
Uyandığında yaz canım. Ben ilgi bekleyen bir eşim
May the lord open tatlim
Onlar çok tatlı gözüküyor Miniş miniş havuçlar
Özgecim asma yapraklı tarifi biraz degistiricem ben, yapınca eklerim ama yaprağım yok malesef almam lazım. İnsatgramdakinin resmini atarım. Kısır tarifini de buraya kopyalarım hayatım senin için. Etiketlerim birazdan seni
İyi geceler tatlım sana da, rahat huzurlu mutlu uykular
Evet essek cok tatliydi aksam
Canim bence gel seni kaptan yardimcisi yapalim okul acilana kadar, supersin cunku sen@cinecin canım napıyorsun pazar nasıl geçiyor :)
@tomrs
@Aomine Daiki
Güzel anne adaylarım ne var ne yok hayatınızda ne gibi değişiklikler oluyor
Bir hocam diyor ki erkek olmak çok düzama kadınlık öyle mi hormonlar resmen dans ediyor bir daha gelsem kadın olmak isterdim diye
Annelik de zaten bambaşka Allah sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin
@Wizardmom canım nasılsın nasıl oldun hastaydın sanırım
@Canfeb merhaba canım :)
Kozmogirl17 düğümcü nasıl gidiyor bugün :)
@DenizinYosunKokusu selam canım napıyorsun pazar nasıl geçiyor :)
Yawrukush kaptanıııım rüyanda zayıfladığını gör
@DeryaOnDiet ♥♥♥
@sertugba canım merhaba napıyorsun
K Konus dinliyorum merhaba güzellik nasılsın :) implantı çıkarttırdın mı
Gonulmeyvesi merhaba kuzum nasılsın napıyorsun
@gogo2405 canım nasılsın ne yaptınız yerleştiniz mi iyice işte misin bugün ya da
sserendipity oy oy eminem napıyorsun kuzum
Hayır kuzum kimse bana zayıflamıssın demedi cok uzuldum bak simdi oyle dusununce acaba beyaz elbise giydigim icinmi oyle demediler anlamadım yoksa beyaz bi elbiseye gore baya iyiydim ama anlamadımEki Görüntüle 2293326
hayirKizlar oncesi sonrasi resimlerinizi cekiyormusunuz kiloluyken zayifken yani
bosver sen onu, bazilari sirf moral bozmak icin yasar. bak beyaz giymissin ki zor bir renk ve ne cok yakismisSagol canim ama esimin halasi malatyadan geldi kisin buradaydi hep beraberdik 7 kilo vermissin ama hic vermis gibi gelmiyorsun bana diyerekten golu attı bana
Canim cok tesekkur ederim pozitifligim ortamdan kaynaklaniyor tatlım
Bencede onceki halimi gorseniz gitmis dersiniz annem soruyorum bazen baya baya belli diyor ki zaten kiyafetlerimden anlamayada basladim bben kim nederse dsin yani.bende ona hala sen kilomu aldin toton baya buyumus dedim ahhahahah 2.gol benden geldi yani
caniiiim hosgeldin, insallah bir an once iyilesirsin. ozledikkkEvet canım. Karpal tünel var iki elimde de. Doktor boyun fıtığından da şüphelendi. İkisi için de EMG istedi on gün sonrasına gün aldık. Hayırlısı inşallah. Arada göz atıp kaçıyorum. Kilo vermiyorum ama almıyorum da bazen bir kilo ileri gösteriyor ama bir kaç gün sonra normale dönüyor.
Çok iyiyim canım. Kendi öğle yemegimi yedim bı mutlu oldumFitFiliz canim nasilsin
Su ne kadar ictin canim?? Menu guzel afiyet olsunay cidden okuyamıyorum tüm mesajları, eşim de napıyorsun diye bakıp duruyor, neyse menümü yazıyorum
29 TEMMUZ SALI MENÜM
08.30 tost ekmeğine kaşarlı domatesli tost
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13.00 haşlama tavuk-pilav-cacık
15.00 tek şekerli türk kahvesi
20.00 sebzeli ve haşlanmış etli sote yağsız kavrulmuş 4 yk, bir kepçe mercimek çorbası 3 dilim karpuz
ekmek tost harici yok.
Yuz karasi olur mu hiic kaptanim. Moral motivasyon kaynagimizsin ozgecimHosgeldin canim aramiza yeniden:)
Gecmis olsun cve gozun aydin regliden oturu :)
Canim 1 tabak ise bulgur cok fazla olmus.
Ama 5-6 kasik yazmissin sanirim, sonraki mesajlarinda..
Burayada ge geldi canim yaz.
Annemde hep halden alirdi, kemik, sakatat, balik vs vs.
Ne iyi yapiyorsun canim cok sansli kuzularin senin gibi anneleri var.
Ben dibek kahvesini begeniyorum, trden de gelirken aliyorum ama kahve beyazlaticisi gercekten cok fazla icinde, kahve degil de baska bir icecek sanki..
Almam bir daha bende sagol canim...
Ben zaten saati bile ayarlayamadim Eminecim, takimin yuz karasiyim
Canim menun guzel , sporunuda yapmissin harika, cok sevindim donmene:)
Super menu olmus boncukcugum. Bu hafta en iyi ikili biz olcaz (demek isterdim ama o kadar dikkat etmeme ve gercekten hic kacamak yapmama ragmen pazartesi dun sabittim. Cumaya kadar tartilmiycam bakalim gorcez sonucu.)30 temmuz menum
Sabah
Biraz peynir 1 tk kayisi receli 4 zeytin domates salatalik azcik hashasli ekmek sekersiz cay
Oglen
Taze fasulye yemegi
Aksam
Biraz taze fasulye yemegi
Koz patlican salatasi
Su 3 e yakin
Spor pazara gidip geldik kayinvakidemle iyi yurudum 1 saat
Su ne kadar ictin canim?? Menu guzel afiyet olsun
Henüz neyere göndereceklerini bilmiyorum ama zaten daha mülakat faslı var güzelim. İnşallah torpil dönmez yoksa işim zorMavi boncukkk K Konus dinliyorum kizlar tebrik ederim, biz kaptan alicak dondurmayi diyorduk ki herkes bayaa azimliymis bu hafta
Nereye gideceksiniz ingiltere'de? ay yakin olsam bulusurduk
canim evet annelik zor ama aslinda onun icin de daha iyi evde kalmasi, zaten anneanne ile kaliyor kotu bir yerde degil ki. hem okudum geceyi, iyiki de kalmis. bazen biz uzerimize fazla duygusallik yukluyoruz gereksiz yere
Bu dondurma ne guzel oldu walla, takimlar arasi yaris degil de dondurma icin yarisiyor herkes
Cok gecmis olsun canim, boyle kazalar hep oluyor gercekten. gecen iyilesen durumlar olsun da
tesekkurler paylastigin icin, benim de kizim bu aralar kupelere kafayi takmis durumdaben takmiyorum zaten risk olmasin diye de arkadaslarimin kupelerine saldiriyor
kiyamaaaam
Paylas walla canim, annemler TR'den asma yapragi getirdi, buzlukta var ama ben sarma yapamiyorum, vakit olmuyor. Nasil degerlendirsem diye dusunuyordum ben de onlari
oooh super, sefaniz olsun
Gule gule saglik mutlulukla oturun insallah evinizde
gecmis olsun canim, iyilesti mi simdi morluk?
Sizin yuzunuzden bu diziye baslayacagim, vaktim olsa coktan baslamistim
masallah yakisikliya, annesiyle de bir ornek giyinmis, beyaz-koyu kirmizi
Canim bence gel seni kaptan yardimcisi yapalim okul acilana kadar, supersin cunku senYawrukush
cok guzel olmussun
hayir
ceksek iyi olurdu ama bu halimle cok foto cekilmekten hoslanmiyorum
bosver sen onu, bazilari sirf moral bozmak icin yasar. bak beyaz giymissin ki zor bir renk ve ne cok yakismis
cok iyi demissin
caniiiim hosgeldin, insallah bir an once iyilesirsin. ozledikkk
Negüzel canım arkadaslarimi mutlu gorunce bende baska mutlu oluyorum.olmaz mi canim benim esim ve oglum sebze yemezler o yuzden onlara hergun et turu tavuk turu yemekler pisiriyorum kendime sebze agirlikli yapmaya calisiyorum kucugum desen daha purelerde surekli cesit cogaltmam gerekiyor o yuzdenÇok iyiyim canım. Kendi öğle yemegimi yedim bı mutlu oldum
Yalnız birazdan yemek hazırlama faslım var, kendime başka evdekilere başka takılıyorum bu sıralar. Sizde de oluyor mu bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?