Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ankee simdi nasilsin canim, toparlaniyor musun?
Bayramd fotonu bekliyoruz , ben unutmam haa , hafizam delifisek :)))

ya ben bu mesajı görmemişim yaa şimdi stitch alıntılamış da gördüm
tamam ne fotosu boydan foto mu nasıl atacağım
allam çok heyecanlandım saçlarımı da boyatıyım bari

Ayy inşallah bende veririm
Bugün spor günüm gitmek için sabırsızlanıyırum

Kizlar demin oglumun yaninda uzanmistim yastiga atiyorum diye kendini geriye bi atti burnumun ustune geldi katirt diye ses cik ti burnumun kemiginden simde cok sizliyor kirilsa duramazdim heralde dimi basima agri girdi burnum aciyor bi bu eksikti yaa cocuktan gik ses cikmadi duse duse kafa betonlasmis masallah

Selam canım, başlangıç zamanlarında olduğun için kahvaltı tabağın güzel, ama ilerleyen zamanlarda olsaydı yumurta yağlı ve iki ekmek çok derdim
Ben de bayılırım herkesten sonra tek başıma kahvaltı yapmaya, spora başladın mı tatlım? Salona yazildim demiştinsanki yanlış hatırlamıyorsam

Sahane gorunuyor afiyet olsun canim

Umarım canım, şu regl olayı da her ay biraz artı ve kilo vermede güçlük yaratıyor. Umarım olur da rahatlarsın, hem yürüyüş de olur alışveriş iyi gelir.
Hangi şehre gidiyor arkadaşın? Heyecanlı olmali

Stitchcim aralarda oku en azından geçmişi, vaktin azsa da oyalanma direkt güncel sayfalara geç bana kalırsa. Zaten oldukça yoğun zamanlardan çıktın, bunalma geçmişle diye söylüyorum.
Kızına maşallah, ne kadar güzel bir şey kendi yemesi. Bilinçli bir anne olduğun için de ayrıca tebrikler canım.
Sınavın sonucu bu hafta belli olacak ben de merak ediyorum. Geçen hafta normalin dışında ekstra hareketliydi ondan güzel verdim de bu hafta resmen sürünüyorum. Önce artiya çıktım sonra cuma kiloma döndüm filan, bir türlü inmedi aşağıya. Bir yandan da şeytan dürtüyor, haftasonu yeme içme planları yapasim var.

Son düzenleme:
Özlemcim geçmiş olsun, kırılmamıştır bence, kıkırdaktan ses gelmiştir belki de, yine de bir görün istersen. Var mı yakinlarda hastane? Çocuklarla da çok meşakkatli oluyor hastane işleri ama

Mavi boncukkk K Konus dinliyorum kizlar tebrik ederim, biz kaptan alicak dondurmayi diyorduk ki herkes bayaa azimliymis bu hafta
Nereye gideceksiniz ingiltere'de? ay yakin olsam bulusurduk
canim evet annelik zor ama aslinda onun icin de daha iyi evde kalmasi, zaten anneanne ile kaliyor kotu bir yerde degil ki. hem okudum geceyi, iyiki de kalmis. bazen biz uzerimize fazla duygusallik yukluyoruz gereksiz yere
@DeryaOnDiet canım eşim merhaba
Bu hafta hedefimiz ne

Listeye girmene kaç kilo var
Noluuurrrrr dondurmayı biz alalımmöö
Bu dondurma ne guzel oldu walla, takimlar arasi yaris degil de dondurma icin yarisiyor herkes
Canım mükemmel olur yarım kilo daha verirsem tam on kilo vermiş olurum.
O zamaan dAnS

Cok gecmis olsun canim, boyle kazalar hep oluyor gercekten. gecen iyilesen durumlar olsun da
tesekkurler paylastigin icin, benim de kizim bu aralar kupelere kafayi takmis durumda ben takmiyorum zaten risk olmasin diye de arkadaslarimin kupelerine saldiriyor
kiyamaaaam
A bu arada, az önce yeni bir diyetlik tarif okudum. Çok güzele benziyor. Denersem tarifini yazarim, yalnız asma yaprağı var malzemelerinde, sizin orda bulunuyor mu?
Paylas walla canim, annemler TR'den asma yapragi getirdi, buzlukta var ama ben sarma yapamiyorum, vakit olmuyor. Nasil degerlendirsem diye dusunuyordum ben de onlari
Herkes kurtlarini dokuyor kızlar bende azciķ doktüm sayilır
oooh super, sefaniz olsun
Gule gule saglik mutlulukla oturun insallah evinizde
gecmis olsun canim, iyilesti mi simdi morluk?
Sizin yuzunuzden bu diziye baslayacagim, vaktim olsa coktan baslamistim
Evet essek cok tatliydi aksam
masallah yakisikliya, annesiyle de bir ornek giyinmis, beyaz-koyu kirmizi
Canim bence gel seni kaptan yardimcisi yapalim okul acilana kadar, supersin cunku sen Yawrukush
Hayır kuzum kimse bana zayıflamıssın demedi cok uzuldum bak simdi oyle dusununce acaba beyaz elbise giydigim icinmi oyle demediler anlamadım yoksa beyaz bi elbiseye gore baya iyiydim ama anlamadımEki Görüntüle 2293326
cok guzel olmussun
Kizlar oncesi sonrasi resimlerinizi cekiyormusunuz kiloluyken zayifken yani
hayir
ceksek iyi olurdu ama bu halimle cok foto cekilmekten hoslanmiyorum
Sagol canim ama esimin halasi malatyadan geldi kisin buradaydi hep beraberdik 7 kilo vermissin ama hic vermis gibi gelmiyorsun bana diyerekten golu attı bana
bosver sen onu, bazilari sirf moral bozmak icin yasar. bak beyaz giymissin ki zor bir renk ve ne cok yakismis
cok iyi demissin
caniiiim hosgeldin, insallah bir an once iyilesirsin. ozledikkk

Su ne kadar ictin canim?? Menu guzel afiyet olsun
Yuz karasi olur mu hiic kaptanim. Moral motivasyon kaynagimizsin ozgecim
Super menu olmus boncukcugum. Bu hafta en iyi ikili biz olcaz (demek isterdim ama o kadar dikkat etmeme ve gercekten hic kacamak yapmama ragmen pazartesi dun sabittim. Cumaya kadar tartilmiycam bakalim gorcez sonucu.)

Henüz neyere göndereceklerini bilmiyorum ama zaten daha mülakat faslı var güzelim. İnşallah torpil dönmez yoksa işim zor Belki yakındır İskoçya tarafına, ne güzel olurdu buluşsak @Konus dinliyorum da İngiltere'de.
Stitchcim sen adını paylaşmış mıydın kuzum hep stitchcim diyorum böyle ben Benden eski üyeleri bilemeyebiliyorum.
Diziye başla bence de, normalde karamsar diziler izlemem ama beni çok sardı. Belli olduğu üzere. Bir de iskocyada geçen bir dizi izledim ben yaz başına doğru, İskoç aksanı çok ilgimi çekmisti. Bir de her taraf yemyeşil çok güzel manzaraliydi

Bugünkü öğle yemegim. Haşlanmış bamyanin bu kadar lezzetli olacağını tahmin etmezdim valla. (Dün bamya aldım göya küçüktüler, sabah torbasını bı açtım arada böyle kocamanlari da atmış içine adam ,bende onları ayırıp değerlendireyim dedim )

Eklentiler

• IMG_20190731_132322.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 21
Çok iyiyim canım. Kendi öğle yemegimi yedim bı mutlu oldum
Yalnız birazdan yemek hazırlama faslım var, kendime başka evdekilere başka takılıyorum bu sıralar. Sizde de oluyor mu bu durum?
Negüzel canım arkadaslarimi mutlu gorunce bende baska mutlu oluyorum.olmaz mi canim benim esim ve oglum sebze yemezler o yuzden onlara hergun et turu tavuk turu yemekler pisiriyorum kendime sebze agirlikli yapmaya calisiyorum kucugum desen daha purelerde surekli cesit cogaltmam gerekiyor o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…