Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush kaptisim nerlerdesin canim gunun guzel gecmistir umarim en son oglen yemeginde kalmistim sanirim
Canim bizim sasimizle 10 gibi yatiyi sanirim. Suan uykudadr
Olabilir canim. Birde tabagi dolu dolu gozukunce baska birsey yeme istegi olmuyor ama tabak bosaldikca alirsan ne yedigini farkedemeyebiliyorsun. Tahmininden cok yemis oluyorsun.
Canimm oncekilerde pure yaparak ek gidaya geçmiştim. Simdi baby led weaning hakkinda arastirdin. Bu sefer pure yapmayim diyorum evet biraz daha zor ve kirli bir yontem ama daha iyi olacagina inaniyorum bende.
Oglumda 4. Ayda ise baslayinca doktorumuzun da tavsiyesiyle ek gidaya başlamıştık hafiften. Kizimds tam 6 aylikken baslamistim. Bunda da 5. Ayi doldu ve sofrada cok istekliydi biz yerken o da agzini hareket ettiriyordu onu oyle gorunce baslayalim dedim 1 tatli kasigi kadar tadimlik veriyorum 10 gündür. Tam oturmaya baslayinca 6. Ayini da tamamlamış olunca tam ek gıdaya geceriz ins. Bahsettigin kitaplari hemen arastircam bebis buyumeden bu iki haftav icinde okumam lazim. Tesekkurler kitap onerileri icon
stitch canim benin kiziminda oglumunda vardi bebek egzemasi kortizonlu kremleri bizde kullanmak zorunda kaldik. Ama oglum 5 yasinda kizimda 2 yaşında iken tamamen gecti cok sukur. Doktorumuz da oyle soylemisti kimi cocuk 2 kimisi 5 yada 7 yaşında gecer demisti. Cocuklar cok huzursuz oluyo surekli kasiniyo filan. Seninki de gecer en kisa zamanda ins.
Az yagli peynir bencede saglikli beslenme sürecinde cok mantıklı. Biz eve artik hep cokelek almaya calisiyoruz. Burda ki cokelekler lor gibi degil icinde peynir parcalari oluyor. Ama normal peynir kadar da yagli degil. Artik hep onu kullaniyoruz. Ekmek olmadiktan sonra fazlasinin zararli olacagini ben de düşünmüyorum canim. Peynir daha dogrusu çökelek candir :)
Birsey olmaz insallah canim ama agri sizi devam ederse bi görün
Deryacim sana masallah diyorum mezun oldun ama hala devam tebrikler canimmm. Arada odul verebilirsin bence hafta sonu birgun yeme icme planini yap sonra yine bize katıl

Kahvalti misafirlerimi gonderdim kizlar. Bu saate kadar gayet guzel saglikli yedim. Ama simdi ortaligi toplarken o borek ve kek aklima düştü. Kendimi tutmam lazim... aksama gorcez bakalim tutabilecekmiyim tutamayacak miyim??

börekle keki komşulara mı versen acaba

Canim cok tatlisin ya usenmemis hepsine tektek yorum yazmissin evet goturmedim o gece ananeye biraktim kalabalik cok ve sicakti canim evet bak o detayi hic farketmemisim grcektende ayni tonlarda olmusuz
Cok beyaz giyemem dedigin gibi zordur beyazi tasimak ama bi deli cesareti geldi iste begenmene sevindim canim
Evet sislik gecti ama morlugu var hala daha canım

Özlemcim geçmiş olsun, kırılmamıştır bence, kıkırdaktan ses gelmiştir belki de, yine de bir görün istersen. Var mı yakinlarda hastane? Çocuklarla da çok meşakkatli oluyor hastane işleri ama
Cok yakinda yok canim arabamda yok bugun esim aldi ise gitti cocuklarla cikmam imkansiz sicakta otobusle gitsem en az 3 saatimi alir git gel cocuklar durmaz evde okadar sikintı yani ama sislik morluk kanama vs olmadi sadece dokununca aciyor essegimin kafasi hic acimadi ama

Yarina kdar bakim canim muhtemelen yoktur ama o an cok canim yandi

Kahvalti misafirlerimi gonderdim kizlar. Bu saate kadar gayet guzel saglikli yedim. Ama simdi ortaligi toplarken o borek ve kek aklima düştü. Kendimi tutmam lazim... aksama gorcez bakalim tutabilecekmiyim tutamayacak miyim??
Sakın canim yeme butun emeklerin cope gide cumaya az kaldi bu kotuluhu yapma kendine

ooo kimleri goruyorum
Hosgeldin canim, hadi hemen bir tarti al da katil takima artik
Yawrukush tarifi Instagram'da buldum bana olur gibi geldi Özge'cim. Ekran resmi çektim
Takip etmeye basladim bu hesabi, tarifi de kaydettim
Cuma gununden bir foto,pisman degilim ,odulumdu ☺Ama siz yinede atin beni takimdan
Eki Görüntüle 2293386
Sen aslinda zayifsin Ozgecim
Ay ben de çok istiyorum ama henüz bir yer bulamadim gönderecek, benim 9 yaşındaki voleybol istiyor. Araştırma yapmam lazım bu konuda, lisanslı istiyorum başlasın.
Sana özel mesaj attım tatlım bu arada bi bak
aaa oluyor mu oyle ozelden, merak ettim bak simdi, ben de isterim bu arada ismim Senem Deryacim

Evet canım şuan spordayımm

kavgada soylenmez!
Ozgecim zaten zayifsin alinmazsin diye soylemistir bence
o kiloyla sumo gurescisi olman imkansiz. Biz ne yapalim
Super plan
Hosgeldin
Oooh cok yogun gecmis gunun, en azindan mangalla bir keyif yapmissinizdir eviniz bahceli mi

Haklısın canım da, işte bu sefer de mutfaktan çıkamıyor insan bı türlü. Laf aramızda.mutfakta olmak bana yaramıyor, atıştırasım geliyor

cok güzel bu caps ya dukanin bakışı ve altındaki yazının uyumu
Teşekkürler canım eşim. Bugün neler yapıyorsun bakalım?
Karpuzun yanına peynir koymamışsin. Hıçkırık sesleri gelmedi mi buz dolabından?
Bunun haricinde çok hafif bir menü olmuş Gizemcim tebriks
Dun krem yaptim, bugun camasir, yemek ,ev toplamaca isim var.
Ya yetisemiyorum hic bir ise ozlemcim, spordanda odun vermek istemiyorum, reglim yakin, kilom cok gitmiyor bu hafta
Canım kaptişim, merak etme sen tersini düşünüyor olsan da, taa ordan bizlere bile bu kadar vakit ayırıyor olman senin her işi yetiştirme potansiyelin olduğunun bir göstergesi bence. (Ne uzun bi cümle oldu )
Her şeyden biraz biraz (little little in the midle ) yap bitanem ve kendi keyif aldığın şeylere de vakit ayır olur mu
Deryacim 17 ve sonrasını yememiş olsan ve wrapin yarısını saat 17 ye kaydirsan daha harika olurdu. Ama sen geçen gastroskopi için tüm gün aç kalmistin, e olur o kadar da di mi
Yok canim kup kuptu 4 5 catal anca tavukta ayni evet buyukce bi bahcemiz var ufaktan biseyler yetistirmeye calisiyoruz
Ay ne kadar güzel bir hobi. Çok özeniyorum senin gibi bahçeyle uğraşan insanlara canımcım
Tüm malzemeleri var bende bir ara deneyeyim Özge'cim thanx
Hindistan cevizi yağı faydalı diye biliyorum, dibek zararlı mı şimdik anlamadım
H.cevizi iyi de sorun diğerleri canım. %41 süt tozu mesela
Lisedeki sıra arkadaşım Senem (hala görüşürüz) eski okulumdan da çok yakın arkadaşımın adı Senem. Ben Senem'lere bayılırım kısacası
Memnun oldum o zaman senemcim

Bu tarifin iç malzemesini haşlanmış bulgur lor peynir ve taze nane ile yapicam canım. Denenecekler listesinde

Evet kaptanim, bu cuma tartilip donuyorum, beni de haftaya esleyebilirsin
Cuma tartisindan korkuyorum gerci
Bana cuma gunu uyar veya haftaya haftaici
simdiden dogum gunun kutlu olsun, yeni yasin oncekinden daha mutlu ve fit olsun
Ailelere söyledik yaa geçen hafta doğum günümdü hepsi gelmiş süpriz yapmış bizde söyledik... işte şuan yormuyor öğleye kadar hep ayaktayım ama iyiyim daha 1cm yaw pek etkisi yok
hehe onlara hediye olmus
Hepinizi çok özledim
Zaman yok
İlk fırsatta yazacağım
biz de seni ozledikkk, hadi at yogunlugunu da gel kapisalim :)
Ben de bu aralar affagato'ya taktim. 2 gunde bir yiyorum. Kaptanim, diyette izin var mi? Yawrukush
kucuk 1-2 top dondurma ile sekersiz espresso ile yapiyorum
Annenin koye gitmesi takimi vurdu :)
Bugun haber aldin mi canim ananenden?
Cumaya guzel bir eksiyle gel lutfen kuzum, bak dogum gunum benim cuma, hediye olarak tartida cok eksi gelmeni isterim :)

Bende sisko ve acim :)
fayfeyfiy ikiniz de kilo/boya bakarsak fistik gibisiniz ama yaaa... ben ne yapayim

Canım afiyet olsun güzel görünüyor

Haşlanmış bamya ilk kez gördüm bende denerim bi gün belki

Öğlen yemeği desen değil akşam yemeği desen değil menüm

Yani saat olarak
Sabah kahvaltıdan bu yana hiç birşey yemedim su içtim sadece spordan gelince de acıkmıştım
Ara öğünler beni daha çok acıktırıyor o yğzden yemek yiyeuim dedim
1 tabak zeytinyağlı patlıcan
1 dilim ekmek
Yoğurdumu bitirmedim
1 bardak şalgam suyu

İnşallah akşam acıkmam :)

Eklentiler

• 20190731_164700.webp
    140,1 KB · Görüntüleme: 28
Selamlar kizlar, nasilsiniz?
Dun gece oglanlari uyuturken uyuyakalmisim onlarla..
Aslind cok iyi olmus, bir kac gundur hic uykumu alamiyordum gece gec yattigimdan.
9 saat uyumusum
Bir anne icin inanilmaz bir durum bu :)
Sizlerin gunu nasil geciyor?

Benim günüm enerjik güzel geçiyor
Saba kahvaltı sonrası yemek yaptım sonrasında spora gittimgeldm baya yorgun hissediyorum
Şimd de yemek yedim

Spor da 15 dk yürüyüş
10 dk eliptikbisiklet
10 dk normal bisiklet
20 kere iç bacak
20 kere dış bacak
12 kere göğüs sıklaştırma
20 kere sırt kol
20 kere mekik
Bacak hareketleri 20 şer kere
Dambılla 20 şer kere 3 set kol hareketleri

Sporum böyleydii hatfanın en az 3 günü gitmeye çalışıa daha ikinci gidişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…