- 24 Kasım 2016
- 5.105
- 18.011
- 248
Takim yuzdesi %0.3 altinda olunca once note, sonra ceza aliyor kaptan. O yuzden takimdakiler sadece arkadaslarina degil, kaptana da karsi sorumlular, zaten ceza almadan da bir suru sorumlulugu varaa doğum günün kutlu olsun kaptaaan şimdiden
biz nasıl ceza alıyoruz neden oluyor?
bilsem dün o son yemeği yemezdim
kaç kilo vermemiz lazım ya da yüzdelik olarak mı?
Magnumu katı yağ olarak hayal et kuzucum, yemezsin o zaman. İçeriğini oku mesela, (senin için araştırdım, eş olmak bunu gerektirir canımcım
Su, Şeker, Tereyağı, Kakao Kitlesi, Kakao yağı, Yağsız süt tozu, Glikoz-fruktoz şurubu, Peyniraltı suyu tozu, Tam yağlı süttozu, Süt proteini, Bitkisel yağ (Hindistan Cevizi yağı), Kıvam arttırıılar (Keçiboynuzu gamı, Guar gam, Selüloz gam, Karreganen), Emülgatörler (Yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, Amonyum Fosfatid, Poligliserol Polirisinoleat), Aroma veriiler, Renklendiriciler (Karotenler)
Bu ürünün içeriğine baktığımızda ilk üç sırada; Su, Şeker ve Tereyağı olduğunu görüyoruz. Üründe bunun yanısıra Kakao yağı ve doymuş yağ oranı bir hayli yüksek olan Hindistan Cevizi yağı bulunuyor. Bu haliyle ürünün tek adedinde 14,2 gr. Yağ mevcuttur. Bu yağ oranının 9,1 gramı Doymuş yağdır. Buna göre ürünün doymuş yağdan gelen kalori oranı %35’tir.
Ürünün şeker içeriğine baktığımızdaysa; 2. Sırada yer alan sofra şekerinin yanısıra Glikoz-fruktoz şurubu olduğunu görüyoruz. Bunun yanısıra üründe Yağsız süttozu ve Tam yağlı süttozu bulunuyor. Bu haliyle ürünün tek paketinde 21 gr. Şeker olduğunu ve bunun yüksek oranda ilave şekerden geldiğini belirtelim. Bu da tek adet Magnum Classic tükettiğinizde yaklaşık 10 tane küp şeker tüketiyor olduğunuz anlamına gelmektedir. Ayrıca bu verilere göre; üründen alınan kalorinin %36’sının ilave şekerden geldiğini belirtelim. Buna göre; Dünya Sağlık Örgütü verileri baz alındığında hem Doymuş yağ hem de İlave şekerden gelen kalori oranı Sağlıklı kabul edilen kriterlerin çok üzerindedir.
Üründe bunların yanısıra Kıvam arttırıcılar, Emülgatörler, Aroma vericiler ve Renklendiriciler başlığı altında 10’dan fazla farklı katkı maddesinin bulunduğunu söyleyelim.
Gördüğümüz gibi korkunç
Harikasin, canim birsey cekince seni etiketleyecegim. simdiden magnumdan sogudum
Canim oturum alabilmek icin birkac yol var. Esim 10 sene burada yasadigi icin aldi, ama bu durumda bana vermiyorlar. benim de ya 10 sene olmasi lazim, ya 5 sene is vizesi (aslinda 5 seneden fazla calisiyorum ama is vizesi ile degil) veya 5 sene oturumlu/vatandas esi ile yasamam gerekiyor suresiz vize alabilmem icin. bana en yakini 10 yil olucak ama daha 3 sene varO zaman tezin bitsin, mezun ol çok işine yarayacak stitchcim. "Eligible" demek, seçtikleri sifat da yani, neyse yorum yapmıyorum
sacma burokratik isler iste.
Hani nerdesin?Aaa hoş geldiiiin, gözümüz yollarda kaldı
Sen oku, biz buradayız canım
Ben de mezun olup pro'luk alsam da kaptan gibi gorebilsem sitede kimler var yawf
kriterleri sagliyor muyum bilmem ama mezuniyetime de cok var benim, worst captain ever
gecmis olsun canim, ne zaman gelicekmis sonuclar?sagokl canim
o kadar da zor olmadi acikcasi ama kesinlikle rahatsizlik verici bir test. sagol canim
nazar degdi sana bu sene, hep bir hastalikla ugrastin
bol salata ve ufak bir pide bence olur, neden olmasin. ustune de biraz sporakşam anneme gidicez
etli pide yapacak ben ne yiyeceğim yaaa
ev yapimi pideye hayir denir mi hic.
wooaa iradeye bakSadece icindeki eti yiceksin gülom pideyi ayır
canim senin kilon cok az, az gitmesi zor gitmesi normal kilolarinin. ogunlerini bol salata ve yogurt ile buyut ki sonra ac hissetme kendini. belki evde ufak sporlar da ekleyebilirsin. 10dk HIIT veya leslie gibi gibispor da sıfır sadece gezdik eşimle
yürüyüş
onun harici haftasonu yine yüzeyim zayıflayım diye kendimi parçaladım ve yine öksürük ve halsizlik geri döndü
bu hafta sonu iki gün üst üste gitmeyeceğim üşüyorum sanırım.
bi de akşam o menüden sonra canım nasıl tatlı çektiiii
son anda cheesecakei yemedim allahtan
kek olmasa cok iyiymis29 temmuz menum
Haslanmis yumurta 3 4 zeytin azcik peynir 1 tk kayisi receli domates salatalik ufak bir parca hashasli ekmek
Oglen
Ayran corbasi
Aksam
3 4 catal koz biber salatasi
1 dilim kek maalesef
4 yk fasulye yemegi
Su 3 e yakin.
Spor 1 saat aksam yueuyusu
cumaya da olur eksi neden olmasinAhhh inşallah kuzum
Arkadaşıma da gitmedim
Uyanınca tartıldım eksiydim çok mutluyum♥
İnşallah cumaya daha da eksi olur