Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aa doğum günün kutlu olsun kaptaaan şimdiden
biz nasıl ceza alıyoruz neden oluyor?
bilsem dün o son yemeği yemezdim
kaç kilo vermemiz lazım ya da yüzdelik olarak mı?
Takim yuzdesi %0.3 altinda olunca once note, sonra ceza aliyor kaptan. O yuzden takimdakiler sadece arkadaslarina degil, kaptana da karsi sorumlular, zaten ceza almadan da bir suru sorumlulugu var

Harikasin, canim birsey cekince seni etiketleyecegim. simdiden magnumdan sogudum
O zaman tezin bitsin, mezun ol çok işine yarayacak stitchcim. "Eligible" demek, seçtikleri sifat da yani, neyse yorum yapmıyorum
Canim oturum alabilmek icin birkac yol var. Esim 10 sene burada yasadigi icin aldi, ama bu durumda bana vermiyorlar. benim de ya 10 sene olmasi lazim, ya 5 sene is vizesi (aslinda 5 seneden fazla calisiyorum ama is vizesi ile degil) veya 5 sene oturumlu/vatandas esi ile yasamam gerekiyor suresiz vize alabilmem icin. bana en yakini 10 yil olucak ama daha 3 sene var
sacma burokratik isler iste. cinecin cok anliyor benim halimden
Aaa hoş geldiiiin, gözümüz yollarda kaldı
Sen oku, biz buradayız canım
Hani nerdesin?
Ben de mezun olup pro'luk alsam da kaptan gibi gorebilsem sitede kimler var yawf
kriterleri sagliyor muyum bilmem ama mezuniyetime de cok var benim, worst captain ever
sagokl canim

o kadar da zor olmadi acikcasi ama kesinlikle rahatsizlik verici bir test. sagol canim
gecmis olsun canim, ne zaman gelicekmis sonuclar?
nazar degdi sana bu sene, hep bir hastalikla ugrastin
akşam anneme gidicez
etli pide yapacak ben ne yiyeceğim yaaa
bol salata ve ufak bir pide bence olur, neden olmasin. ustune de biraz spor
ev yapimi pideye hayir denir mi hic.
Sadece icindeki eti yiceksin gülom pideyi ayır
wooaa iradeye bak
canim senin kilon cok az, az gitmesi zor gitmesi normal kilolarinin. ogunlerini bol salata ve yogurt ile buyut ki sonra ac hissetme kendini. belki evde ufak sporlar da ekleyebilirsin. 10dk HIIT veya leslie gibi gibi
kek olmasa cok iyiymis
Ahhh inşallah kuzum
Arkadaşıma da gitmedim
Uyanınca tartıldım eksiydim çok mutluyum♥
İnşallah cumaya daha da eksi olur
cumaya da olur eksi neden olmasin

Bak işte minik çocuğun avantajı. ☺☺
Ay bir de TV var mutfakta, bazen çok takılıyorum. Fark bile etmeden iş işten geçmiş oluyor. Mutfak çoook tehlikeli
haklisin cok tehlikeli coook
Canim acikirsan da yogurt içine kuru meyve yada sade yogur ya da tarcinli sut icmeye calis.
Iyiyiz cok sukur kaptancigim. Misafirlerimi gonderdim yavru kuşlar la oynuyorum.. cocuklara hep yavru kuşlarım diye hitap ederim. O yuzden nick in o kadar tanidik ki
Ooo cok guzel bir anlatim olmus cok tesekkurler. Zahmet oldu. O kadar ugrasmissin. Minik danacik da simdilik belirti yok sonradan cikar mi bilemiyorum ama olursa hemen yaparim. Tekrar tesekkurler
Iyi eglenceler canim. Bol kahkahali guzel anılarla dolu bir gun olsun hepiniz icin.

super anne
Çok geçmiş olsun kuzum

Kilo vermeniz çok rahatlayacak inşallah
Insallah canim yaa, hem dizler hem ben rahatlayacgim su kilolar gitse
Şükür spor salonuna gittim bugün bittim vallahi bittim ama ya kendimi toplamam lazım gecen 90 gördüm ne kadar üzüldüm başlıyorum ama inşallah
minigim hosgeldin, hadi bekliyoruz menu+spor paylasimlarini.. daha 70leri gorecegiz beraber
Hic olmamis canim, ama aksam ile telafi etmissin. Onemli olan kaldigin yerden devam, yarin daha guzel menu bekliyoruz senden
corekler biraz fazla olmus sanki, onun harici guzel
Spirulina (bir yosunun etken maddesi) duyan kullanan var mı kuzular içinizde. Az önce reklamına maruz kaldım da o yüzden soruyorum
Bir ara cok modaydi ama kullanmadim canim hic
dizi ne kahve ile?
aksam bulgur olmasa daha iyiymis sanki saati biraz gec cunku. kofte+ayran veya kofte+salata daha iyi olurdu
(dünyada 90 kiloysan, marsta 34sün. Yani aşırı kilolu değilsin sadece yanlış gezegendesin)
6. takım yerine marsa mi gitseydik biz
hadi hep beraber marsa o zaman
Canimsın valla bugun tum gün üsenmedin gecmisi hatim indirdin harikasın açigı kapiyorsun yani
hala da okuyorum ama cok az kaldi yetisiyorum
Ben de seni çok merak ediyorum canım karşılıklı, ayrıca Özlem'e katılıyorum. Bı romani bitirmiştin stitchim bizim geçmiş yerine
Ne de çok yazmışız cenemiz düşük mü ne
heheh evet, okudugum roman da cok heyecanli ama bir turlu vakit bulup bitiremedim

Soylemesi kolay sanemcim.

Ve alintilar bitmiyordu

Herseye ne kadar katki maddesi koyuyorlar
Biz esimle cok kahve duskunuyuz, guzel makine aldik kendimize, kahve cekirdeginden cekip taze yapiyoruz kahvemizi. Gelin sizi de beklerim
stitch canimmm nasilsin?? Hersey yolundadir umarim
iyiyim eski esim sen nasilsin?
hersey yolunda guzel ama yogunluk gitmedi, ne zaman bitecek bilmiyorum da. ben bitmeden bitse keske
Hemen degistirdim canim senimi kıricam

sosis olmasa guzel menuymus canim
Yawrukush Kaptanım zayıflama takımı değil manken ajansıyız maşallah
aynen katiliyorum
guzel menu canim, hergun yiyebiliyorsan menemen cok saglikli, neden olmasin

Cok az olmus, ne yaptin sen oyle
Dun krem yaptim, bugun camasir, yemek ,ev toplamaca isim var.
Ya yetisemiyorum hic bir ise ozlemcim, spordanda odun vermek istemiyorum, reglim yakin, kilom cok gitmiyor bu hafta
Super anne
canim corba da ekmek degisimidir diyet listelerinde aklinda olsun. ve kahveleri hala sekerli iciyorsun, deneyebildin mi sekersiz hic? Alismasi zor ama cok iyi oluyor (benim esim kahveli seker icerdi diyebilirim o bile birakti cok memnun)
tost ekmegi de sekerli bir ekmek, onun yerine cavdar, tam bugday falan tercih edersen daha iyi
senin kilonda bu ufak nuanslar onemli yoksa genelde cok yemiyorsun zaten
spor? su?
Selam canim. Bitti mi odevin? Basladin mi tezine?
selam canim
bir tanesi bitti, kaldi 2.
dondu mu hocan tezine? cok vermis mi revizyon?
ay bir de kefir içtim bir saat önce
günlerdir ya ayıptır söylemesi barsaklarım durdu 3 gündür o nedenle içtim... bakalım
afiyet olsun, kefir candir :)
Ozel asetonu var. Asetonu pamuga dokup tirnagin uzerine yerlestiriyorum sonra onun ustune istersen ozel silikon ucu, degilse aluminyum folyo ile guzelce tirnagin etrafini kapliyorsun. Ve boyle 10dk civari duruyor. Sonra torpu yardimiyla cikariyorum
himm cok zor o isler bana o zaman
takimin en bakimsizi ben olabilirim
himm cok kotu olmus yanlis soylenmesi. istedigin cinsiyet olup olmamasi degil de insan kendini bir cinsiyete alistirip sonra onun egismesi cok kotu olmus
ben sana gondereyim arada kizimi, biz de tatil yapmis oluruz
canim yag agirlikli bir menu olmus ceviz, cekirdek ve kasar. seni yine yakmasin bu kuruyemisler
yaaaaa
aman canım benim sağlıklı olsunlar da kız olmuş erkek olmuş inan fark etmez ben 34 yaşına gireceğim daha çocuğum yok valla sağlıklı ve sıkıntısız olsun tek isteğim
Canim ben 34te hamile kaldim, hatta benden cok yasli hamileler de goruyordum hep randevulara gittigimde. sen bedenen saglikli oldugun surece bebegin her yasta geliyor
Canim neden olmasin ogluslarina bir bebek kardes
Kiyafet acisindan tabiki daha renkli tabiki ama kizlar babaci oluyor canim. Bizimkinin varsa yoksa babasi. Esimediyirum bazen erkek cocuk yapacagim o da anneci olur insallah
heheh ben de bekliyorum ne zaman babaci olucak benim kizim diye
Guzel menu canim

İnşallah sorunsuz alırsın Senemcim oturumu. 3 sene ne ki çabucak geçer. Şu an sen ben ve Emine varız takımda
Çorbayla ekmek değişimli olması çok mantıklı aslında, iyi oldu söylediğin canim

2 sayfa kaldi bitiremedim, ama cikmam lazim :)

Supersin, not aldim ben de bunu
olamaaz hem de cuma oncesi, hem de kaptanin dogum gunu oncesi
Ne guzel cnm cocuklar dil yonunden cok sansli olacak. Kac yaşında simdi.
16 aylik canim
guzel
Nereye tasiniyor? :)
O metod gizelmis canim iste panik olmayan ben ilk oglumda yasadiklarimdan sonra herseyden korkar oldum
Haklisin canim, bogaza birsey kacmasi cok korkunc. o yuzden ben de hep yumusak seyler verdim, tam anlamiyla yapmadim BLW
ya ben bu mesajı görmemişim yaa şimdi stitch alıntılamış da gördüm
tamam ne fotosu boydan foto mu nasıl atacağım
allam çok heyecanlandım saçlarımı da boyatıyım bari
hehehe bekliyoruuuuz
canim birsey olmaz, gecen bizim ufakli cok fena dustu burnu kanadi. doktoru aradik, cok kotu kirilirsa ameliyat ile mudahele edilir (parca parca gibi) yoksa zaten birsey yapilmiyor dedi
Bugun kaptis dahil kimse yok yahuuuu
ben buradaydim da yetisemedim ki gecmisten gunumuze
Evet canim zor oldu walla ama yettim artikin
insallah torpil donmez de kazanip gelirsin
iskoc aksani ayri bir dil resmen, ilk geldigimde ingilizce bilmeme ragmen kimseyi anlamiyordum
baslayacagim diziye, yazarim size :)
haslanmis bamya ilgincmis, afiyet olsun canim. cok saglikli ve guzel gorunuyor
canim baslarda zor oluyor, cok dokuyorlar ama alistikca azaliyor. aslinda senin beslemenden daha temiz. bunun zor kizmi birkac ay, senin beslemen aylarca
Kahvalti misafirlerimi gonderdim kizlar. Bu saate kadar gayet guzel saglikli yedim. Ama simdi ortaligi toplarken o borek ve kek aklima düştü. Kendimi tutmam lazim... aksama gorcez bakalim tutabilecekmiyim tutamayacak miyim??
sakiiiin yarin cuma. bekle yarin guzel eksi gelirse odul yaparsin
aaa ne guzel, benim ismim cok yaygin degildir aslinda. o yuzden sinem veya sanem diyen cok olur bana :)
deneyince bana da haber ver, ben de yapabilirsem yazarim
Selamlar kizlar, nasilsiniz?
Dun gece oglanlari uyuturken uyuyakalmisim onlarla..
Aslind cok iyi olmus, bir kac gundur hic uykumu alamiyordum gece gec yattigimdan.
9 saat uyumusum
Bir anne icin inanilmaz bir durum bu :)
Sizlerin gunu nasil geciyor?
supermis, ben de 1.5 saatlik uykuylayim. gece hic uyumadi kizim hep agladi. sabah 6ydi uyuyakaldiginda
super sporlar
canimm
Canm tesekkur ederim keseyi gorduk bebek var ama 4 haftalik gorunuyor geride baya iki hafta sonra tekrar istedi kalp atisini duyariz ins o zamn da baya kafaya takiyon sanki
harika, saglikla buyusun insallah
not aldim canim sagol, ingilizcelerini yazdigin icin de. ingilizcelerini duymusum ama turkcelerini duymamisim cogunun

Geçmişi bitirdin valla takdire şayan bir azmin var canımcım. Arkadaşlarimdan birinin isminin hikayesi oldukça romantik. Annesi ve babasının evlilik yıldönümünde doğmuş o yüzden adı Senem. Haklısın yaygın değil aslında, bak Özlemcim de sanem dedi (ispiyonluyorum hemen sorry kuzum Kozmogirl17 )
Tarifi denersem yazarım, bizim oralarda yalancı dolma diye yaparlar içine işte lor filan koyup sararlar, ama sarmadan pratik gözüküyor böyle tavada.
Bu arada yarın persembe, ama o kadar geçmiş okursan normal ben dedim okuma diye

Amin canm tesekkur ederimmmm

Canım keyifli alışverişler :)

Şişkinlik için meyve tüket yeşilçay içtin mi ?

Yeşilçay beni çok rahatlatıyor resmen hafifliyorum
Canım yok
Çok güneşti gelince yatıp uyudum kaç saat
Akşam yemeği de geçe kaldı

Ama inşallah içerim iyi aklıma getirdin

Sağol kuzum :)

ya ben bu mesajı görmemişim yaa şimdi stitch alıntılamış da gördüm
tamam ne fotosu boydan foto mu nasıl atacağım
allam çok heyecanlandım saçlarımı da boyatıyım bari
Ahahahah
Canım suratın çıkmasın istersen Emoji falan da koyabilirsin

Kuzuuum çok geçmiş olsun
Burnun ön Kısmı kırırdak arkası kemik ama nasıl oldun şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…