HollandaUmarım canım, şu regl olayı da her ay biraz artı ve kilo vermede güçlük yaratıyor. Umarım olur da rahatlarsın, hem yürüyüş de olur alışveriş iyi gelir.
Hangi şehre gidiyor arkadaşın? Heyecanlı olmali
Çok Türk var sanırım orada, keşke düğünü TR de yapsalarmiş ama olsun nikahta telafi edersiniz dediğin gibi.Hollanda
Biraz üzüntülü aslında hiçbirimiz düğününe gidemiyoruz
Ama burda nikahı olacak ona katılmaya çalışacağım inşallah♥
@Mavi boncukkk @Konus dinliyorum kizlar tebrik ederim, biz kaptan alicak dondurmayi diyorduk ki herkes bayaa azimliymis bu hafta
Nereye gideceksiniz ingiltere'de? ay yakin olsam bulusurduk
canim evet annelik zor ama aslinda onun icin de daha iyi evde kalmasi, zaten anneanne ile kaliyor kotu bir yerde degil ki. hem okudum geceyi, iyiki de kalmis. bazen biz uzerimize fazla duygusallik yukluyoruz gereksiz yere
Bu dondurma ne guzel oldu walla, takimlar arasi yaris degil de dondurma icin yarisiyor herkes
Cok gecmis olsun canim, boyle kazalar hep oluyor gercekten. gecen iyilesen durumlar olsun da
tesekkurler paylastigin icin, benim de kizim bu aralar kupelere kafayi takmis durumdaben takmiyorum zaten risk olmasin diye de arkadaslarimin kupelerine saldiriyor
kiyamaaaam
Paylas walla canim, annemler TR'den asma yapragi getirdi, buzlukta var ama ben sarma yapamiyorum, vakit olmuyor. Nasil degerlendirsem diye dusunuyordum ben de onlari
oooh super, sefaniz olsun
Gule gule saglik mutlulukla oturun insallah evinizde
gecmis olsun canim, iyilesti mi simdi morluk?
Sizin yuzunuzden bu diziye baslayacagim, vaktim olsa coktan baslamistim
masallah yakisikliya, annesiyle de bir ornek giyinmis, beyaz-koyu kirmizi
Canim bence gel seni kaptan yardimcisi yapalim okul acilana kadar, supersin cunku sen@Yawrukush
cok guzel olmussun
hayir
ceksek iyi olurdu ama bu halimle cok foto cekilmekten hoslanmiyorum
bosver sen onu, bazilari sirf moral bozmak icin yasar. bak beyaz giymissin ki zor bir renk ve ne cok yakismis
cok iyi demissin
caniiiim hosgeldin, insallah bir an once iyilesirsin. ozledikkk
Evet ve üzücü bir durum:/Çok iyiyim canım. Kendi öğle yemegimi yedim bı mutlu oldum
Yalnız birazdan yemek hazırlama faslım var, kendime başka evdekilere başka takılıyorum bu sıralar. Sizde de oluyor mu bu durum?
Harika olmuş kuzumBugünkü öğle yemegim. Haşlanmış bamyanin bu kadar lezzetli olacağını tahmin etmezdim valla. (Dün bamya aldım göya küçüktüler, sabah torbasını bı açtım arada böyle kocamanlari da atmış içine adam,bende onları ayırıp değerlendireyim dedim )
Evet kuzum damat da orda yaşıyorÇok Türk var sanırım orada, keşke düğünü TR de yapsalarmiş ama olsun nikahta telafi edersiniz dediğin gibi.
Çok uzundur yapmadım feyzoşum patates kızartması. Benim de eşim istemişti geçenlerde, unutturdum başka şey yaptımEvet ve üzücü bir durum:/
Bana da oluyor
Kardeşim patates kızartması ve makarna çok sever
Doymuyor beyefendi başka yemeksiz...
Tuttun muuuuKahvalti misafirlerimi gonderdim kizlar. Bu saate kadar gayet guzel saglikli yedim. Ama simdi ortaligi toplarken o borek ve kek aklima düştü. Kendimi tutmam lazim... aksama gorcez bakalim tutabilecekmiyim tutamayacak miyim??
Canım Allah tan çok canım istemiyorÇok uzundur yapmadım feyzoşum patates kızartması. Benim de eşim istemişti geçenlerde, unutturdum başka şey yaptım
Çok cıss bir gıda
TV çok tehlikeliBak işte minik çocuğun avantajı.
Ay bir de TV var mutfakta, bazen çok takılıyorum. Fark bile etmeden iş işten geçmiş oluyor. Mutfak çoook tehlikeli
Canım pilav hariç Harika ama o da erken saat ve 3 ykkızlar iyi geceler
31.07.2019 MENÜM
08.30 yağsız beyaz peynire yağsız tost
09.00 tek şekerli türk kahvesi
13.00 kuru fasulye 4 yk, pilav 3yk, ayran
14.00 tek şekerli türk kahvesi
17.00 2 yk kadar nesfit az sütle ıslatacak kadar
20.00 1 kepçe mercimek çorbası+1 adet köfte ve 2 yk dünkü sebze soteden kalan
2 litre su
porsiyonlarım hep çok ufaktı ve inanılmazzz acıktım şu an delirmek üzereyim yaa
Canim simdilik ucretsiz izin düşünüyorum. Hala net degil. Eve birinin gelmesi lazim daha once de yazdim sanirim, ben her sabah 3 cocugu hazırlayıp sonra kendin hazirlanip evden cikamam. Kayinvalidem de muhtemelen kendi evinde bakmak ister. Yani bilemiyorum daha gorusmedik ben izin alcam diye. Calismaya karar verirsem konusuruz o bakamazsa ki esim bakamaz diyo bakici ariycaz.sserendipity Eminecim nasıl geçiyor çocuklarla günlerin? Okul başlayınca ne yapacaksın, ücretsiz mi yoksa biri var mı cocuklara bakacak?
Ne oldu ki cnm bi rahatsizligi yoktur ins kizinin?? Sebepsiz yere de uyumayabiliyolar.2 sayfa kaldi bitiremedim, ama cikmam lazim :)
Supersin, not aldim ben de bunu
olamaaz hem de cuma oncesi, hem de kaptanin dogum gunu oncesi
16 aylik canim
guzel
Nereye tasiniyor? :)
Haklisin canim, bogaza birsey kacmasi cok korkunc. o yuzden ben de hep yumusak seyler verdim, tam anlamiyla yapmadim BLW
hehehe bekliyoruuuuz
canim birsey olmaz, gecen bizim ufakli cok fena dustu burnu kanadi. doktoru aradik, cok kotu kirilirsa ameliyat ile mudahele edilir (parca parca gibi) yoksa zaten birsey yapilmiyor dedi
ben buradaydim da yetisemedim ki gecmisten gunumuze
Evet canim zor oldu walla ama yettim artikin
insallah torpil donmez de kazanip gelirsin
iskoc aksani ayri bir dil resmen, ilk geldigimde ingilizce bilmeme ragmen kimseyi anlamiyordum
baslayacagim diziye, yazarim size :)
haslanmis bamya ilgincmis, afiyet olsun canim. cok saglikli ve guzel gorunuyor
canim baslarda zor oluyor, cok dokuyorlar ama alistikca azaliyor. aslinda senin beslemenden daha temiz. bunun zor kizmi birkac ay, senin beslemen aylarca
sakiiiin yarin cuma. bekle yarin guzel eksi gelirse odul yaparsin
aaa ne guzel, benim ismim cok yaygin degildir aslinda. o yuzden sinem veya sanem diyen cok olur bana :)
deneyince bana da haber ver, ben de yapabilirsem yazarim
supermis, ben de 1.5 saatlik uykuylayim. gece hic uyumadi kizim hep agladi. sabah 6ydi uyuyakaldiginda
super sporlar
canimm
harika, saglikla buyusun insallah
not aldim canim sagol, ingilizcelerini yazdigin icin de. ingilizcelerini duymusum ama turkcelerini duymamisim cogunun
Canım pilav hariç Harika ama o da erken saat ve 3 yk
Kötü de değil
Kuzum yoğurt ye bu saatten sonra
Canim simdilik ucretsiz izin düşünüyorum. Hala net degil. Eve birinin gelmesi lazim daha once de yazdim sanirim, ben her sabah 3 cocugu hazırlayıp sonra kendin hazirlanip evden cikamam. Kayinvalidem de muhtemelen kendi evinde bakmak ister. Yani bilemiyorum daha gorusmedik ben izin alcam diye. Calismaya karar verirsem konusuruz o bakamazsa ki esim bakamaz diyo bakici ariycaz.
Ne oldu ki cnm bi rahatsizligi yoktur ins kizinin?? Sebepsiz yere de uyumayabiliyolar.
Bebise dun parmak dilim patates hasladim elini agzina goturene kadar patatesler pure olduparça pincik. Tabi dokunarak yemesi eline almasi cok guzel. Biraz ugrasti arada ben yardim ettim elindekini götürmesine. Sonunda da kasikla verdim. Zaten suan tadimlik veriyorum.
Insan ne cabuk unutuyo ya diger ikisinde ne yapmistim ne kadar vermistim unuttum gitti.
Bu arada kek e hic dokunmadim borekten de bi ısırık aldim ekmek niyetine. Bu gunu atlattim sayilir. Yarin da arkadasima kahvaltiya davetliyim. Yarini da kacamaksiz atlaticam kararliyim
Ben de okuyunca dedim ya unutuldum... ya da kaptanım bana özel sorarfayfeyfiy kuzum senin halini hatrini sormayi unutmusum, nasil gecti arkadasina alisverisiniz, operim yanaklarindan, menun bozulmamistir insallah...
Harikasın kuzumKızlar dün yine uyukladigimdan menü yazamadım ama kötü birşey yoktu. Geçen biriniz yazmıştı, doğra sebzeleri ver fırına en kolay yemek diye, dün öyle yaptım. Kabak patlıcan biber az z.yagi baharat salça. Bir tepsi oldu. Bölüm bölüm ayırıp buzluğa attım.
Neyse bugünkü menümü yazayım :
31 temmuz Çarşamba
Spor: sabah yarım, akşam bir saat yürüyüş
Su: 2,5lt
Menü:
Sabah 10 her zamanki klasik kahvaltım
Öğle 13.30: haşlanmış bamya, suyla kavrulmuş kıyma (resmini atmıştım hani)
Ara: Türk kahvesi, bir yaş kayısı, bir de kuru kayısı, 4 Antep fıstığı
Akşam: minik bir karpuz parçası, 4-5 tatlı kaşığı ev yapımı yoğurt
super anne
Insallah canim yaa, hem dizler hem ben rahatlayacgim su kilolar gitse
minigim hosgeldin, hadi bekliyoruz menu+spor paylasimlarini.. daha 70leri gorecegiz beraber
Hic olmamis canim, ama aksam ile telafi etmissin. Onemli olan kaldigin yerden devam, yarin daha guzel menu bekliyoruz senden
corekler biraz fazla olmus sanki, onun harici guzel
Bir ara cok modaydi ama kullanmadim canim hic
dizi ne kahve ile?
aksam bulgur olmasa daha iyiymis sanki saati biraz gec cunku. kofte+ayran veya kofte+salata daha iyi olurdu
hadi hep beraber marsa o zaman
hala da okuyorumama cok az kaldi yetisiyorum
heheh evet, okudugum roman da cok heyecanli ama bir turlu vakit bulup bitiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?