Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hollanda
Biraz üzüntülü aslında hiçbirimiz düğününe gidemiyoruz
Ama burda nikahı olacak ona katılmaya çalışacağım inşallah

Dondurma diyincs benim için akan sular duruyor

Kuzum çok isterim daha çok yardımcı olabilmeyi görev alabilmeyi ama şimdi hastamız da geliyor(anneannem hasta) kurban şehir dışı çıkılı(Ankara:) ) falan derken çok işe yarayamam görev alıp yarı yolda da bırakmak istemiyorum

Ama çok teşekkürler

Çok iyiyim canım. Kendi öğle yemegimi yedim bı mutlu oldum
Yalnız birazdan yemek hazırlama faslım var, kendime başka evdekilere başka takılıyorum bu sıralar. Sizde de oluyor mu bu durum?
Evet ve üzücü bir durum:/
Bana da oluyor
Kardeşim patates kızartması ve makarna çok sever
Doymuyor beyefendi başka yemeksiz...

Harika olmuş kuzum

Çok Türk var sanırım orada, keşke düğünü TR de yapsalarmiş ama olsun nikahta telafi edersiniz dediğin gibi.
Evet kuzum damat da orda yaşıyor
2 düğün olacaktı ama arkadaşım nikah istiyor zaten aslında

İki tarafın da gönlü olsun diye öyle yaptı

Evet ve üzücü bir durum:/
Bana da oluyor
Kardeşim patates kızartması ve makarna çok sever
Doymuyor beyefendi başka yemeksiz...
Çok uzundur yapmadım feyzoşum patates kızartması. Benim de eşim istemişti geçenlerde, unutturdum başka şey yaptım
Çok cıss bir gıda

Kahvalti misafirlerimi gonderdim kizlar. Bu saate kadar gayet guzel saglikli yedim. Ama simdi ortaligi toplarken o borek ve kek aklima düştü. Kendimi tutmam lazim... aksama gorcez bakalim tutabilecekmiyim tutamayacak miyim??
Tuttun muuuu

Çok uzundur yapmadım feyzoşum patates kızartması. Benim de eşim istemişti geçenlerde, unutturdum başka şey yaptım
Çok cıss bir gıda
Canım Allah tan çok canım istemiyor
Yapıyorum kendime de yumurta yapıyorum geliyor benimkinden de yiyor
Normalde yumurta yapınca şade laf eder kızartma YÖK mü diye

kızlar iyi geceler
31.07.2019 MENÜM
08.30 yağsız beyaz peynire yağsız tost
09.00 tek şekerli türk kahvesi
13.00 kuru fasulye 4 yk, pilav 3yk, ayran
14.00 tek şekerli türk kahvesi
17.00 2 yk kadar nesfit az sütle ıslatacak kadar
20.00 1 kepçe mercimek çorbası+1 adet köfte ve 2 yk dünkü sebze soteden kalan
2 litre su
porsiyonlarım hep çok ufaktı ve inanılmazzz acıktım şu an delirmek üzereyim yaa

Canım pilav hariç Harika ama o da erken saat ve 3 yk
Kötü de değil

Kuzum yoğurt ye bu saatten sonra

sserendipity Eminecim nasıl geçiyor çocuklarla günlerin? Okul başlayınca ne yapacaksın, ücretsiz mi yoksa biri var mı cocuklara bakacak?
Canim simdilik ucretsiz izin düşünüyorum. Hala net degil. Eve birinin gelmesi lazim daha once de yazdim sanirim, ben her sabah 3 cocugu hazırlayıp sonra kendin hazirlanip evden cikamam. Kayinvalidem de muhtemelen kendi evinde bakmak ister. Yani bilemiyorum daha gorusmedik ben izin alcam diye. Calismaya karar verirsem konusuruz o bakamazsa ki esim bakamaz diyo bakici ariycaz.
Ne oldu ki cnm bi rahatsizligi yoktur ins kizinin?? Sebepsiz yere de uyumayabiliyolar.
Bebise dun parmak dilim patates hasladim elini agzina goturene kadar patatesler pure oldu parça pincik. Tabi dokunarak yemesi eline almasi cok guzel. Biraz ugrasti arada ben yardim ettim elindekini götürmesine. Sonunda da kasikla verdim. Zaten suan tadimlik veriyorum.
Insan ne cabuk unutuyo ya diger ikisinde ne yapmistim ne kadar vermistim unuttum gitti.
Bu arada kek e hic dokunmadim borekten de bi ısırık aldim ekmek niyetine. Bu gunu atlattim sayilir. Yarin da arkadasima kahvaltiya davetliyim. Yarini da kacamaksiz atlaticam kararliyim

Canım pilav hariç Harika ama o da erken saat ve 3 yk
Kötü de değil

Kuzum yoğurt ye bu saatten sonra

ay yemiycem ayran inanılmaz şişiriyor hele akşam... artık yapacak bişey yok. öğlen biraz fazla yiyebilsem iyi olacak da tıkanıyorum hemen...

Kızlar dün yine uyukladigimdan menü yazamadım ama kötü birşey yoktu. Geçen biriniz yazmıştı, doğra sebzeleri ver fırına en kolay yemek diye, dün öyle yaptım. Kabak patlıcan biber az z.yagi baharat salça. Bir tepsi oldu. Bölüm bölüm ayırıp buzluğa attım.
Neyse bugünkü menümü yazayım :

31 temmuz Çarşamba
Spor: sabah yarım, akşam bir saat yürüyüş
Su: 2,5lt
Menü:
Sabah 10 her zamanki klasik kahvaltım
Öğle 13.30: haşlanmış bamya, suyla kavrulmuş kıyma (resmini atmıştım hani)
Ara: Türk kahvesi, bir yaş kayısı, bir de kuru kayısı , 4 Antep fıstığı
Akşam: minik bir karpuz parçası, 4-5 tatlı kaşığı ev yapımı yoğurt

valla 3 çocuk, misafirlik... bunlarla yine tebrik ediyorum, sadece çabalıyoruz bir öğünle mahvoluyor ya ona üzülüyorum.

fayfeyfiy kuzum senin halini hatrini sormayi unutmusum, nasil gecti arkadasina alisverisiniz, operim yanaklarindan, menun bozulmamistir insallah...
Ben de okuyunca dedim ya unutuldum... ya da kaptanım bana özel sorar

Harikasın kuzum

Gidecek gidecek kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…