Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah sorunsuz alırsın Senemcim oturumu. 3 sene ne ki çabucak geçer. Şu an sen ben ve Emine varız takımda
Çorbayla ekmek değişimli olması çok mantıklı aslında, iyi oldu söylediğin canim
Proluk böyle bir şey:)

çok güzel olmuş menü peffecto

Hollanda’ya kuzum :)

Kolay değil karar vermek tabi, umarım güvencenin biri çıkar karşına. K.validen de arada kontrol amaçlı uğrayabilir bakicinin yanına. Hatta şu an bile bence bir yardımcı olsa sana ne süper olur. Rast gitsin Eminecim işlerin.

Amin canim cok teşekkürler

benim de en büyük kilo alma sebebimdir
dizileri ard arda izlerken ne cipsler yedim, şimdi ver verebilirsen
Bir de benim uyuz kardeşim gece cips alıyor yiyor
Hayır diyorum sağlığına yazık damarlaeını tıkıyorsun vs
Yok
Terzi kendi söküğünü dikemiyor

valla 3 çocuk, misafirlik... bunlarla yine tebrik ediyorum, sadece çabalıyoruz bir öğünle mahvoluyor ya ona üzülüyorum.
Haklisin cnm o kadar ugrasip bir ogunle mahvedebiliyoruz. Bir de bugun misafir bendeydi o yuzden kek börek hala mutfakta duruyo. Yani tehlike hala devam ediyo cocuklar ve esim bitirmek uzere börek de kek de cok az kalmis

Ya evet esime hep derdim 3. Çocuğu devamli bir yardimcim olursa yapcam diyetabi yalan oldu. Olsa hakkaten super olur

Karpuzu peynirsiz yedim kuzu, bugün de eşyaları toplama işine giriştim onlarla uğraştım. Bir de 10dkda bir uçak bileti bakmakla
Valla sorma çok iyi anlarım, daha hala yorgunluğu var üzerimde o cinnet haftalarının kolaylıklar gelsin kuzum
Oyyy maşallah ne güzel kareler bunlar kaptanım
Eşim süpersin, ben iyice saldım sporu, bu hafta da salona gitmedim döv beni

31 temmuz menüm

Yarım tam tahıllı lavaş (küçük bir şey yani) içine cheddar + hindi füme + bir tatlı kaşığı acuka ile tost + karpuz

Ara
Sütlü kahve + bitter

Akşam
6-7 sap Kuşkonmaz (tavada çevirdim limonla mis) + 4 köfte + domates + 1 avuç fırın patates + karpuz

Üstüne
Sütlü kahve
2.5 lt su
20 dk yürüyüş

Gördüğünüz gibi magnum aşkım bitti karpuz aşkım geldi neyse evdeki karpuz bitti, yarın temizim kızmayın

Kozmogirl17 canım sabahtan beri söylicem araya başka şeyler girdi. Ben de beğendim yeni profil fotoğrafını
Burnun nasıl şimdi? Sızı dindi mi
Ayy cok mutlu oluyorum siz boyle soyledikce canim yaa öptum çokkkkkDokundugum zaman sızlama ve aci var normalde pek bi sızım yok gibi tatlim.
Ama siz cok tatlisınız ...ne guzel biyermis orasi oyle.iyi eglenceler özgecim.
Çok güzel bir yermiş, Aras da sen de mutlu gözüküyorsunuz canım sevindim (Benim o fincanlarda kesin başım dönerdi )
Ayrıca yine tüm güzelliğin üstünde kaptanım maşallah
Katilıyorum maşallah.
Kuzuuum çok geçmiş olsun
Burnun ön Kısmı kırırdak arkası kemik ama nasıl oldun şu an
Canim sanirim kikirdaklar gitti benim kıtırt diye ses duydum vurma aninda suanda herhangi bi sisme morarma kanama olmadi ama dokununca baya bir aciyor tabi dokunulmicak kadar da kötü degil.yarin saflik ocagindaki dr a gorun diyor esim anlar oda diyor buyuk hastane mesakatli biraz benim icin.Anlar mi acaba feyzacım.
Kac aylik canim senin bebisin ben cesaret edemiyorum korkuyorum
Aynen ole bende daha 1.sene gecti ustunden o yallardan geceli herseyi unutmusum acemi gibiyim resmen.
Ohhh ohhh gelsin eksiler canim harika.

Iyi tutmussun kendini canim 1 isiriktan bisicik olmaz gayet guzel menun sporun ve suyun

Canim karpuz su diyorlar ama cok sisiriyor ve odem tutturuyor fazla tuketmemeye calis FitFiliz gida dedektifimiz simdi sana karpuzla ilgili yararli bilgiler verir istesende yiyemezsin bidaha

31 temmuz menum

Sabah yok
Oglen 12.00 annemleri bekledim kahvaltiya cunku

2 kasik menemen
2 kk peynir
2 dilim ekmek
Yarim saat sonra
1 miniminnacık salkım uzum 10 adet ya vardir ya yoktur yani

Ara 13.30
Şekersiz türk kahvesi

Akşam17.30

3 kasık zeytinyaglı barbunya
2 kasik pilav
3 kasık et sote

Ara
3 dilim kadar kavun

Spor
30 dk leslie
30 dak ayyuruyusu kaptan sen cezami verdinmi gormedim ben o yuzden 30 dk ceza yerine yaptim fazlasini istersen yaparim yine
50 mekik
2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…