Proluk böyle bir şey:)İnşallah sorunsuz alırsın Senemcim oturumu. 3 sene ne ki çabucak geçer. Şu an sen ben ve Emine varız takımda
Çorbayla ekmek değişimli olması çok mantıklı aslında, iyi oldu söylediğin canim
Kızlar dün yine uyukladigimdan menü yazamadım ama kötü birşey yoktu. Geçen biriniz yazmıştı, doğra sebzeleri ver fırına en kolay yemek diye, dün öyle yaptım. Kabak patlıcan biber az z.yagi baharat salça. Bir tepsi oldu. Bölüm bölüm ayırıp buzluğa attım.
Neyse bugünkü menümü yazayım :
31 temmuz Çarşamba
Spor: sabah yarım, akşam bir saat yürüyüş
Su: 2,5lt
Menü:
Sabah 10 her zamanki klasik kahvaltım
Öğle 13.30: haşlanmış bamya, suyla kavrulmuş kıyma (resmini atmıştım hani)
Ara: Türk kahvesi, bir yaş kayısı, bir de kuru kayısı, 4 Antep fıstığı
Akşam: minik bir karpuz parçası, 4-5 tatlı kaşığı ev yapımı yoğurt
2 sayfa kaldi bitiremedim, ama cikmam lazim :)
Supersin, not aldim ben de bunu
olamaaz hem de cuma oncesi, hem de kaptanin dogum gunu oncesi
16 aylik canim
guzel
Nereye tasiniyor? :)
Haklisin canim, bogaza birsey kacmasi cok korkunc. o yuzden ben de hep yumusak seyler verdim, tam anlamiyla yapmadim BLW
hehehe bekliyoruuuuz
canim birsey olmaz, gecen bizim ufakli cok fena dustu burnu kanadi. doktoru aradik, cok kotu kirilirsa ameliyat ile mudahele edilir (parca parca gibi) yoksa zaten birsey yapilmiyor dedi
ben buradaydim da yetisemedim ki gecmisten gunumuze
Evet canim zor oldu walla ama yettim artikin
insallah torpil donmez de kazanip gelirsin
iskoc aksani ayri bir dil resmen, ilk geldigimde ingilizce bilmeme ragmen kimseyi anlamiyordum
baslayacagim diziye, yazarim size :)
haslanmis bamya ilgincmis, afiyet olsun canim. cok saglikli ve guzel gorunuyor
canim baslarda zor oluyor, cok dokuyorlar ama alistikca azaliyor. aslinda senin beslemenden daha temiz. bunun zor kizmi birkac ay, senin beslemen aylarca
sakiiiin yarin cuma. bekle yarin guzel eksi gelirse odul yaparsin
aaa ne guzel, benim ismim cok yaygin degildir aslinda. o yuzden sinem veya sanem diyen cok olur bana :)
deneyince bana da haber ver, ben de yapabilirsem yazarim
supermis, ben de 1.5 saatlik uykuylayim. gece hic uyumadi kizim hep agladi. sabah 6ydi uyuyakaldiginda
super sporlar
canimm
harika, saglikla buyusun insallah
not aldim canim sagol, ingilizcelerini yazdigin icin de. ingilizcelerini duymusum ama turkcelerini duymamisim cogunun
Ahahahahhahaha
Kolay değil karar vermek tabi, umarım güvencenin biri çıkar karşına. K.validen de arada kontrol amaçlı uğrayabilir bakicinin yanına. Hatta şu an bile bence bir yardımcı olsa sana ne süper olur. Rast gitsin Eminecim işlerin.Canim simdilik ucretsiz izin düşünüyorum. Hala net degil. Eve birinin gelmesi lazim daha once de yazdim sanirim, ben her sabah 3 cocugu hazırlayıp sonra kendin hazirlanip evden cikamam. Kayinvalidem de muhtemelen kendi evinde bakmak ister. Yani bilemiyorum daha gorusmedik ben izin alcam diye. Calismaya karar verirsem konusuruz o bakamazsa ki esim bakamaz diyo bakici ariycaz.
Ne oldu ki cnm bi rahatsizligi yoktur ins kizinin?? Sebepsiz yere de uyumayabiliyolar.
Bebise dun parmak dilim patates hasladim elini agzina goturene kadar patatesler pure olduparça pincik. Tabi dokunarak yemesi eline almasi cok guzel. Biraz ugrasti arada ben yardim ettim elindekini götürmesine. Sonunda da kasikla verdim. Zaten suan tadimlik veriyorum.
Insan ne cabuk unutuyo ya diger ikisinde ne yapmistim ne kadar vermistim unuttum gitti.
Bu arada kek e hic dokunmadim borekten de bi ısırık aldim ekmek niyetine. Bu gunu atlattim sayilir. Yarin da arkadasima kahvaltiya davetliyim. Yarini da kacamaksiz atlaticam kararliyim
Amin canim cok teşekkürlerKolay değil karar vermek tabi, umarım güvencenin biri çıkar karşına. K.validen de arada kontrol amaçlı uğrayabilir bakicinin yanına. Hatta şu an bile bence bir yardımcı olsa sana ne süper olur. Rast gitsin Eminecim işlerin.
Bir de benim uyuz kardeşim gece cips alıyor yiyorbenim de en büyük kilo alma sebebimdir
dizileri ard arda izlerken ne cipsler yedim, şimdi ver verebilirsen
Sağol tatlım,çok güzel olmuş menü peffecto
Haklisin cnm o kadar ugrasip bir ogunle mahvedebiliyoruz. Bir de bugun misafir bendeydi o yuzden kek börek hala mutfakta duruyo. Yani tehlike hala devam ediyovalla 3 çocuk, misafirlik... bunlarla yine tebrik ediyorum, sadece çabalıyoruz bir öğünle mahvoluyor ya ona üzülüyorum.
Tuttum canim yani 1 ısırık aldim onu da ekmek yerine sayarsak tutmus oluyorum degil miTuttun muuuu
Ya evet esime hep derdim 3. Çocuğu devamli bir yardimcim olursa yapcam diyeKolay değil karar vermek tabi, umarım güvencenin biri çıkar karşına. K.validen de arada kontrol amaçlı uğrayabilir bakicinin yanına. Hatta şu an bile bence bir yardımcı olsa sana ne süper olur. Rast gitsin Eminecim işlerin.
Evet evetTuttum canim yani 1 ısırık aldim onu da ekmek yerine sayarsak tutmus oluyorum degil mi
Karpuzu peynirsiz yedim kuzu, bugün de eşyaları toplama işine giriştim onlarla uğraştım. Bir de 10dkda bir uçak bileti bakmaklacok güzel bu caps ya dukanin bakışı ve altındaki yazının uyumu
Teşekkürler canım eşim. Bugün neler yapıyorsun bakalım?
Karpuzun yanına peynir koymamışsin. Hıçkırık sesleri gelmedi mi buz dolabından?
Bunun haricinde çok hafif bir menü olmuş Gizemcim tebriks
Canım kaptişim, merak etme sen tersini düşünüyor olsan da, taa ordan bizlere bile bu kadar vakit ayırıyor olman senin her işi yetiştirme potansiyelin olduğunun bir göstergesi bence. (Ne uzun bi cümle oldu)
Her şeyden biraz biraz (little little in the midle ☺) yap bitanem ve kendi keyif aldığın şeylere de vakit ayır olur mu
Deryacim 17 ve sonrasını yememiş olsan ve wrapin yarısını saat 17 ye kaydirsan daha harika olurdu. Ama sen geçen gastroskopi için tüm gün aç kalmistin, e olur o kadar da di mi
Ay ne kadar güzel bir hobi. Çok özeniyorum senin gibi bahçeyle uğraşan insanlara canımcım
Tüm malzemeleri var bende bir ara deneyeyim Özge'cim thanx
H.cevizi iyi de sorun diğerleri canım. %41 süt tozu mesela
Lisedeki sıra arkadaşım Senem (hala görüşürüz) eski okulumdan da çok yakın arkadaşımın adı Senem. Ben Senem'lere bayılırım kısacası
Memnun oldum o zaman senemcim
Bu tarifin iç malzemesini haşlanmış bulgur lor peynir ve taze nane ile yapicam canım. Denenecekler listesinde
Valla sorma çok iyi anlarım, daha hala yorgunluğu var üzerimde o cinnet haftalarınınTakim yuzdesi %0.3 altinda olunca once note, sonra ceza aliyor kaptan. O yuzden takimdakiler sadece arkadaslarina degil, kaptana da karsi sorumlular, zaten ceza almadan da bir suru sorumlulugu var
Harikasin, canim birsey cekince seni etiketleyecegim. simdiden magnumdan sogudum
Canim oturum alabilmek icin birkac yol var. Esim 10 sene burada yasadigi icin aldi, ama bu durumda bana vermiyorlar. benim de ya 10 sene olmasi lazim, ya 5 sene is vizesi (aslinda 5 seneden fazla calisiyorum ama is vizesi ile degil) veya 5 sene oturumlu/vatandas esi ile yasamam gerekiyor suresiz vize alabilmem icin. bana en yakini 10 yil olucak ama daha 3 sene var
sacma burokratik isler iste.cinecin cok anliyor benim halimden
Hani nerdesin?
Ben de mezun olup pro'luk alsam da kaptan gibi gorebilsem sitede kimler var yawf
kriterleri sagliyor muyum bilmem ama mezuniyetime de cok var benim, worst captain ever
gecmis olsun canim, ne zaman gelicekmis sonuclar?
nazar degdi sana bu sene, hep bir hastalikla ugrastin
bol salata ve ufak bir pide bence olur, neden olmasin. ustune de biraz spor
ev yapimi pideye hayir denir mi hic.
wooaa iradeye bak
canim senin kilon cok az, az gitmesi zor gitmesi normal kilolarinin. ogunlerini bol salata ve yogurt ile buyut ki sonra ac hissetme kendini. belki evde ufak sporlar da ekleyebilirsin. 10dk HIIT veya leslie gibi gibi
kek olmasa cok iyiymis
cumaya da olur eksi neden olmasin
Oyyy maşallah ne güzel kareler bunlar kaptanım
Eşim süpersin, ben iyice saldım sporu, bu hafta da salona gitmedim döv beniKızlar dün yine uyukladigimdan menü yazamadım ama kötü birşey yoktu. Geçen biriniz yazmıştı, doğra sebzeleri ver fırına en kolay yemek diye, dün öyle yaptım. Kabak patlıcan biber az z.yagi baharat salça. Bir tepsi oldu. Bölüm bölüm ayırıp buzluğa attım.
31 temmuz Çarşamba
Menü:
Ayy cok mutlu oluyorum siz boyle soyledikce canim yaa öptum çokkkkkKozmogirl17 canım sabahtan beri söylicem araya başka şeyler girdi. Ben de beğendim yeni profil fotoğrafını
Burnun nasıl şimdi? Sızı dindi mi
Ama siz cok tatlisınız ...ne guzel biyermis orasi oyle.iyi eglenceler özgecim.
Katilıyorum maşallah.Çok güzel bir yermiş, Aras da sen de mutlu gözüküyorsunuz canım sevindim(Benim o fincanlarda kesin başım dönerdi )
Ayrıca yine tüm güzelliğin üstünde kaptanım maşallah
Canim sanirim kikirdaklar gitti benim kıtırt diye ses duydum vurma aninda suanda herhangi bi sisme morarma kanama olmadi ama dokununca baya bir aciyor tabi dokunulmicak kadar da kötü degil.yarin saflik ocagindaki dr a gorun diyor esim anlar oda diyor buyuk hastane mesakatli biraz benim icin.Anlar mi acaba feyzacım.Kuzuuum çok geçmiş olsun
Burnun ön Kısmı kırırdak arkası kemik ama nasıl oldun şu an
Kac aylik canim senin bebisin ben cesaret edemiyorum korkuyorumCanim simdilik ucretsiz izin düşünüyorum. Hala net degil. Eve birinin gelmesi lazim daha once de yazdim sanirim, ben her sabah 3 cocugu hazırlayıp sonra kendin hazirlanip evden cikamam. Kayinvalidem de muhtemelen kendi evinde bakmak ister. Yani bilemiyorum daha gorusmedik ben izin alcam diye. Calismaya karar verirsem konusuruz o bakamazsa ki esim bakamaz diyo bakici ariycaz.
Ne oldu ki cnm bi rahatsizligi yoktur ins kizinin?? Sebepsiz yere de uyumayabiliyolar.
Bebise dun parmak dilim patates hasladim elini agzina goturene kadar patatesler pure olduparça pincik. Tabi dokunarak yemesi eline almasi cok guzel. Biraz ugrasti arada ben yardim ettim elindekini götürmesine. Sonunda da kasikla verdim. Zaten suan tadimlik veriyorum.
Insan ne cabuk unutuyo ya diger ikisinde ne yapmistim ne kadar vermistim unuttum gitti.
Bu arada kek e hic dokunmadim borekten de bi ısırık aldim ekmek niyetine. Bu gunu atlattim sayilir. Yarin da arkadasima kahvaltiya davetliyim. Yarini da kacamaksiz atlaticam kararliyim
Ohhh ohhh gelsin eksiler canim harika.Kızlar dün yine uyukladigimdan menü yazamadım ama kötü birşey yoktu. Geçen biriniz yazmıştı, doğra sebzeleri ver fırına en kolay yemek diye, dün öyle yaptım. Kabak patlıcan biber az z.yagi baharat salça. Bir tepsi oldu. Bölüm bölüm ayırıp buzluğa attım.
31 temmuz Çarşamba
Menü:
31 temmuz
Sabah 11.00
2 kasik kadar cokelek 2 kasik melemen
Domates salatalik 1 kk. Peynir
Yarim dilim koyekmeginin kenari
Kahve ve 2 kuru kayisi
15.00
2 haslanmis yumrta
1 ceviz
1 isirik börek
18.00
1 ceviz 3 kuru kayisi
20.00
4 minik (lokmalik) domates
Leslie 30 dk
3.5 litre su
Canim karpuz su diyorlar ama cok sisiriyor ve odem tutturuyor fazla tuketmemeye calis31 temmuz menüm
Yarım tam tahıllı lavaş (küçük bir şey yani) içine cheddar + hindi füme + bir tatlı kaşığı acuka ile tost + karpuz
Ara
Sütlü kahve + bitter
Akşam
6-7 sap Kuşkonmaz (tavada çevirdim limonla mis) + 4 köfte + domates + 1 avuç fırın patates + karpuz
Üstüne
Sütlü kahve
2.5 lt su
20 dk yürüyüş
Gördüğünüz gibi magnum aşkım bitti karpuz aşkım geldineyse evdeki karpuz bitti, yarın temizim kızmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?