Ahaha aynen doğru diyorsun, gelir anlatır yarın araştırmalarını müdürümCanim karpuz su diyorlar ama cok sisiriyor ve odem tutturuyor fazla tuketmemeye calis @Derya_the_queen gida dedektifimiz simdi sana karpuzla ilgili yararli bilgiler verir istesende yiyemezsin bidaha
Çok güzel canım, sadece sen de benim gibi karpuz kavun işini bir tık azaltabilirsin bence31 temmuz menum
Sabah yok
Oglen 12.00 annemleri bekledim kahvaltiya cunku
2 kasik menemen
2 kk peynir
2 dilim ekmek
Yarim saat sonra
1 miniminnacık salkım uzum 10 adet ya vardir ya yoktur yani
Ara 13.30
Şekersiz türk kahvesi
Akşam17.30
3 kasık zeytinyaglı barbunya
2 kasik pilav
3 kasık et sote
Ara
3 dilim kadar kavun
Spor
30 dk leslie
30 dak ayyuruyusu kaptan sen cezami verdinmi gormedim ben o yuzden 30 dk ceza yerine yaptim fazlasini istersen yaparim yine
50 mekik
2 lt su
Tatlı rüyalaaaarHerkese iyi uykkular
Güzel canım magnum bitmiş neyseki31 temmuz menüm
Yarım tam tahıllı lavaş (küçük bir şey yani) içine cheddar + hindi füme + bir tatlı kaşığı acuka ile tost + karpuz
Ara
Sütlü kahve + bitter
Akşam
6-7 sap Kuşkonmaz (tavada çevirdim limonla mis) + 4 köfte + domates + 1 avuç fırın patates + karpuz
Üstüne
Sütlü kahve
2.5 lt su
20 dk yürüyüş
Gördüğünüz gibi magnum aşkım bitti karpuz aşkım geldineyse evdeki karpuz bitti, yarın temizim kızmayın
Ayy cok mutlu oluyorum siz boyle soyledikce canim yaa öptum çokkkkkDokundugum zaman sızlama ve aci var normalde pek bi sızım yok gibi tatlim.
Ama siz cok tatlisınız ...ne guzel biyermis orasi oyle.iyi eglenceler özgecim.
Katilıyorum maşallah.
Canim sanirim kikirdaklar gitti benim kıtırt diye ses duydum vurma aninda suanda herhangi bi sisme morarma kanama olmadi ama dokununca baya bir aciyor tabi dokunulmicak kadar da kötü degil.yarin saflik ocagindaki dr a gorun diyor esim anlar oda diyor buyuk hastane mesakatli biraz benim icin.Anlar mi acaba feyzacım.
Kac aylik canim senin bebisin ben cesaret edemiyorum korkuyorum
Aynen ole bende daha 1.sene gecti ustunden o yallardan geceli herseyi unutmusum acemi gibiyim resmen.
Ohhh ohhh gelsin eksiler canim harika.
Iyi tutmussun kendini canim 1 isiriktan bisicik olmaz gayet guzel menun sporun ve suyun
Canın pilav bulgur olsa harikaymış ama böyle de Harika31 temmuz menum
Sabah yok
2 kasik menemen
2 kk peynir
2 dilim ekmek
Yarim saat sonra
Ara 13.30
Şekersiz türk kahvesi
Akşam17.30
2 kasik pilav
3 kasık et sote
Ara
3 dilim kadar kavun
Spor
30 dk leslie
30 dak ayyuruyusu kaptan sen cezami verdinmi gormedim ben o yuzden 30 dk ceza yerine yaptim fazlasini istersen yaparim yine
50 mekik
2 lt su
Aynen canım karpuzu da bitirdik el ele verip ahahsgaGüzel canım magnum bitmiş neyseki
HarikasınızAynen canım karpuzu da bitirdik el ele verip ahahsga
Uyumadin mi canisi?Canım çıktı... ay çok yoruldum hemen menü yazıyorum
Yarın dikkat edelim kızlar
Cuma Doğum günü varrrr
Şimdi uyuycam kaptanUyumadin mi canisi?
Guzel ama felaket yorucuydu canim hala kendime gelemedim, iyi uykular :)Şimdi uyuycam kaptan
Nasıldı günün :)
İyi geceler herkese♥
Grupta da yoktun özledik kaptanım :)Guzel ama felaket yorucuydu canim hala kendime gelemedim, iyi uykular :)
Sende dinlen canim, bende hepinizi ozledim, iyi istirahatler :)Grupta da yoktun özledik kaptanım :)
Gece sessiz
Dinlen gel güzelce♥
Dinlenebildin mi ablacim?Günaydınlar nöbet bitti çok şükür. Eve gideceğim minibüsteyim.
Beraber hallederiz artik canim :)Gunaydin kizlar, gecmisi okumaya devam ediyorum ama hala 100 sayfam var
Sizleri opuyorum ve alintilara geceyim x
Ben su trilece tatlisini bu forumda hep goruyorum ama hic yemedim. Bir sonraki TR ziyaretimde deneyeyim bari
Evet katiliyorum, takimimizin cok guzel kizlari varmis, bir de kilolar gidince degmeyin keyfimize
"az konuşup çok spor yapar insan" bu yorumuna koptumharikasin
Nasil gecti sinavin, aldin mi sonuclari? hic duymamisim bu sinavi, ne icin aldin? Belki ilerki sayfalarda yazmissindir ama sorayim dedim yinede, curiosity kills the cat
heheh bebek beslenmesi konusunda 3 kitap hayatimi degistirdi hic zorluk yasamadim ben: yarin diyete basliyorum (evet bebek beslenme kitabi degil), my child doesn't eat ve baby led weaning. Hepinize tavsiye ederim kizlar. Eger vaktiniz yoksa en azindan baby led weaning (yazarlar Gill Rapley ve Tracey Murkett ) yeter tek basina.
16 aylik kizim, catal kasik ile kendi yiyor ve yemek de secmiyor hic (masallah diyin)
Gerci Feyzacim sende bebis yok henuz ama ilerisi icin aklinda olsun
Super kaptan
Canim genelde bebegini izleyip basla hatta 6 ay oncesi baslama diye tavsiye ediyorlar. Eskiden 4. aydan sonra az az baslanilmasi tavsiye edilirmis ama son calismalar 6 ay oncesinin yarari olmadigini, 6 aya kadar beklemek gerektigini soyluyormus. Gerci senin tuyoya ihtiyacin yok, benden daha deneyimlisin zaten
Nasil yapiyorsun canim, malzemeler kolay bulunabilen birseyler mi? Benim kizimin dogdugundan beri var egzama problemi, hep farkli farkli bolgelerde geri geliyor, kortisollu krem kullanmak zorunda kaliyoruz, yoksa kasiyip kanatiyor
bu dikkat edemedigin halin mi de mezun oldun sen
Bir tane kuafor tanidigim vardi, kiriklari al sadece diyene kiriklari alip biraz seklini duzeltir ama kisaltmazdi istemiyorlar diye. Sonra onlar da sikayet ederdi o kadar para verdik, sacimiz hala ayni, hic kesmedi diye
ooo supersin, sen butun bilgileri toplamissin simdiden
Baby led weaning 6. aydan sonra damagiyla ezebilecegi tum yemekleri bebege vermeyi oneriyor. Hatta kitapta soyle acikliyordu. Bebekler kucukken ogurme rekleksi dilin ucunda olur, insan buyudukce geriye girtlaga yaklasir. O yuzden daha buyuk lokma bogaza kacacak seviyeye gelmeden aslinda bebekler ogurmeye baslayip cikarirlar. Bizde gercekten oyle oldu. Gerci ogurme ile lokmanin bogaza kacmasi farkli ama ogurmede de insan panik yapiyor. Ama panik yapmadan mudahale etmemek lazimmis, olur da cikaramazsa diye de tetikte izleyip mudahaleye hazir beklemek. Ama panik yapmadan bekleme kizmi zordu
Bizde cok ise yaradi, sonra baska arkadaslarim da okudu kitabi ve denediler, cok pismanlar 6. aydan bu methoda baslamadiklari icin
Canim kaptanim, ne zor bir hafta gecmis senin icin, kotu hissettim kendimi yeterince gelip sana yardim edemedim diye. Bundan sonra hafta basindan kontrollerimizi yapariz, simdilik zaten bir isim yok, buralarda olucam ben
Saclarini boyatmana gerek yok kuzum biz bizeyiz :))ya ben bu mesajı görmemişim yaa şimdistitch alıntılamış da gördüm
tamam ne fotosu boydan foto mu nasıl atacağım
allam çok heyecanlandım saçlarımı da boyatıyım bari
Bizdede ayni durum var, biz esimle diyet yapiyoruz ama cocuklar bizim yediklerimizi yemiyor malesef, hep farkli hazirliyorum :)Çok iyiyim canım. Kendi öğle yemegimi yedim bı mutlu oldum
Yalnız birazdan yemek hazırlama faslım var, kendime başka evdekilere başka takılıyorum bu sıralar. Sizde de oluyor mu bu durum?
Harika gorunuyor, ben bamya tursusunuda cok seviyorum :)Bugünkü öğle yemegim. Haşlanmış bamyanin bu kadar lezzetli olacağını tahmin etmezdim valla. (Dün bamya aldım göya küçüktüler, sabah torbasını bı açtım arada böyle kocamanlari da atmış içine adam,bende onları ayırıp değerlendireyim dedim )
Kendini tutmussun harikasin Eminecim :)Kahvalti misafirlerimi gonderdim kizlar. Bu saate kadar gayet guzel saglikli yedim. Ama simdi ortaligi toplarken o borek ve kek aklima düştü. Kendimi tutmam lazim... aksama gorcez bakalim tutabilecekmiyim tutamayacak miyim??
Kavgada soylenmez :))))kavgada soylenmez!
Ozgecim zaten zayifsin alinmazsin diye soylemistir bence
o kiloyla sumo gurescisi olman imkansiz. Biz ne yapalim
Super plan
Hosgeldin
Oooh cok yogun gecmis gunun, en azindan mangalla bir keyif yapmissinizdireviniz bahceli mi
Dene canim maskeyi, saclarimiza genelde cok bakmiyoruz arada ozenmek gerek :)cok güzel bu caps ya dukanin bakışı ve altındaki yazının uyumu
Teşekkürler canım eşim. Bugün neler yapıyorsun bakalım?
Karpuzun yanına peynir koymamışsin. Hıçkırık sesleri gelmedi mi buz dolabından?
Bunun haricinde çok hafif bir menü olmuş Gizemcim tebriks
Canım kaptişim, merak etme sen tersini düşünüyor olsan da, taa ordan bizlere bile bu kadar vakit ayırıyor olman senin her işi yetiştirme potansiyelin olduğunun bir göstergesi bence. (Ne uzun bi cümle oldu)
Her şeyden biraz biraz (little little in the midle ☺) yap bitanem ve kendi keyif aldığın şeylere de vakit ayır olur mu
Deryacim 17 ve sonrasını yememiş olsan ve wrapin yarısını saat 17 ye kaydirsan daha harika olurdu. Ama sen geçen gastroskopi için tüm gün aç kalmistin, e olur o kadar da di mi
Ay ne kadar güzel bir hobi. Çok özeniyorum senin gibi bahçeyle uğraşan insanlara canımcım
Tüm malzemeleri var bende bir ara deneyeyim Özge'cim thanx
H.cevizi iyi de sorun diğerleri canım. %41 süt tozu mesela
Lisedeki sıra arkadaşım Senem (hala görüşürüz) eski okulumdan da çok yakın arkadaşımın adı Senem. Ben Senem'lere bayılırım kısacası
Memnun oldum o zaman senemcim
Bu tarifin iç malzemesini haşlanmış bulgur lor peynir ve taze nane ile yapicam canım. Denenecekler listesinde
Canim tesekkur ederim:)Evet kaptanim, bu cuma tartilip donuyorum, beni de haftaya esleyebilirsin
Cuma tartisindan korkuyorum gerci
Bana cuma gunu uyarveya haftaya haftaici
simdiden dogum gunun kutlu olsun, yeni yasin oncekinden daha mutlu ve fit olsun
hehe onlara hediye olmus
biz de seni ozledikkk, hadi at yogunlugunu da gel kapisalim :)
Ben de bu aralar affagato'ya taktim. 2 gunde bir yiyorum. Kaptanim, diyette izin var mi?Yawrukush
kucuk 1-2 top dondurma ile sekersiz espresso ile yapiyorum
fayfeyfiy ikiniz de kilo/boya bakarsak fistik gibisiniz ama yaaa... ben ne yapayim
Canim banada esim hep yavrukus der, ilk yilimizdan beri, oyuzden nickim yawrukush :)haklisin cok tehlikeli coook
Canim acikirsan da yogurt içine kuru meyve yada sade yogur ya da tarcinli sut icmeye calis.
Iyiyiz cok sukur kaptancigim. Misafirlerimi gonderdim yavru kuşlar la oynuyorum.. cocuklara hep yavru kuşlarım diye hitap ederim. O yuzden nick in o kadar tanidik ki
Ooo cok guzel bir anlatim olmus cok tesekkurler. Zahmet oldu. O kadar ugrasmissin. Minik danacik da simdilik belirti yok sonradan cikar mi bilemiyorum ama olursa hemen yaparim. Tekrar tesekkurler
Iyi eglenceler canim. Bol kahkahali guzel anılarla dolu bir gun olsun hepiniz icin.
Evet canim yoksa cok mutluyum 2 oglum var diye ama o zaman kendimi kiza sartlayip erkek oldugun ogrenince buyuk capli bir sok oldu benim icin:)Ve alintilar bitmiyordu
Herseye ne kadar katki maddesi koyuyorlar
Biz esimle cok kahve duskunuyuz, guzel makine aldik kendimize, kahve cekirdeginden cekip taze yapiyoruz kahvemizi. Gelin sizi de beklerim
iyiyim eski esim sen nasilsin?
hersey yolunda guzel ama yogunluk gitmedi, ne zaman bitecek bilmiyorum da. ben bitmeden bitse keske
sosis olmasa guzel menuymus canim
aynen katiliyorum
guzel menu canim, hergun yiyebiliyorsan menemen cok saglikli, neden olmasin
Cok az olmus, ne yaptin sen oyle
Super anne
canim corba da ekmek degisimidir diyet listelerinde aklinda olsun. ve kahveleri hala sekerli iciyorsun, deneyebildin mi sekersiz hic? Alismasi zor ama cok iyi oluyor (benim esim kahveli seker icerdi diyebilirim o bile birakti cok memnun)
tost ekmegi de sekerli bir ekmek, onun yerine cavdar, tam bugday falan tercih edersen daha iyi
senin kilonda bu ufak nuanslar onemli yoksa genelde cok yemiyorsun zaten
spor? su?
selam canim
bir tanesi bitti, kaldi 2.
dondu mu hocan tezine? cok vermis mi revizyon?
afiyet olsun, kefir candir :)
himm cok zor o isler bana o zaman
takimin en bakimsizi ben olabilirim
himm cok kotu olmus yanlis soylenmesi. istedigin cinsiyet olup olmamasi degil de insan kendini bir cinsiyete alistirip sonra onun egismesi cok kotu olmus
ben sana gondereyim arada kizimi, biz de tatil yapmis oluruz
canim yag agirlikli bir menu olmus ceviz, cekirdek ve kasar. seni yine yakmasin bu kuruyemisler
Canim ben 34te hamile kaldim, hatta benden cok yasli hamileler de goruyordum hep randevulara gittigimde. sen bedenen saglikli oldugun surece bebegin her yasta geliyor
heheh ben de bekliyorum ne zaman babaci olucak benim kizim diye
Guzel menu canim
Gece uyudum ama suan hala kendime gelemedim piknik yorgunlugundan :))2 sayfa kaldi bitiremedim, ama cikmam lazim :)
Supersin, not aldim ben de bunu
olamaaz hem de cuma oncesi, hem de kaptanin dogum gunu oncesi
16 aylik canim
guzel
Nereye tasiniyor? :)
Haklisin canim, bogaza birsey kacmasi cok korkunc. o yuzden ben de hep yumusak seyler verdim, tam anlamiyla yapmadim BLW
hehehe bekliyoruuuuz
canim birsey olmaz, gecen bizim ufakli cok fena dustu burnu kanadi. doktoru aradik, cok kotu kirilirsa ameliyat ile mudahele edilir (parca parca gibi) yoksa zaten birsey yapilmiyor dedi
ben buradaydim da yetisemedim ki gecmisten gunumuze
Evet canim zor oldu walla ama yettim artikin
insallah torpil donmez de kazanip gelirsin
iskoc aksani ayri bir dil resmen, ilk geldigimde ingilizce bilmeme ragmen kimseyi anlamiyordum
baslayacagim diziye, yazarim size :)
haslanmis bamya ilgincmis, afiyet olsun canim. cok saglikli ve guzel gorunuyor
canim baslarda zor oluyor, cok dokuyorlar ama alistikca azaliyor. aslinda senin beslemenden daha temiz. bunun zor kizmi birkac ay, senin beslemen aylarca
sakiiiin yarin cuma. bekle yarin guzel eksi gelirse odul yaparsin
aaa ne guzel, benim ismim cok yaygin degildir aslinda. o yuzden sinem veya sanem diyen cok olur bana :)
deneyince bana da haber ver, ben de yapabilirsem yazarim
supermis, ben de 1.5 saatlik uykuylayim. gece hic uyumadi kizim hep agladi. sabah 6ydi uyuyakaldiginda
super sporlar
canimm
harika, saglikla buyusun insallah
not aldim canim sagol, ingilizcelerini yazdigin icin de. ingilizcelerini duymusum ama turkcelerini duymamisim cogunun
Bana lunapark olsun Deryacim acayip eglenirim, en korkunclarina biniyorum Akinla ama bugun Akini esim kapti ,bahtima Aras cikti:))Çok güzel bir yermiş, Aras da sen de mutlu gözüküyorsunuz canım sevindim(Benim o fincanlarda kesin başım dönerdi )
Ayrıca yine tüm güzelliğin üstünde kaptanım maşallah
Cok az yemissin canim :)Kızlar dün yine uyukladigimdan menü yazamadım ama kötü birşey yoktu. Geçen biriniz yazmıştı, doğra sebzeleri ver fırına en kolay yemek diye, dün öyle yaptım. Kabak patlıcan biber az z.yagi baharat salça. Bir tepsi oldu. Bölüm bölüm ayırıp buzluğa attım.
Neyse bugünkü menümü yazayım :
31 temmuz Çarşamba
Spor: sabah yarım, akşam bir saat yürüyüş
Su: 2,5lt
Menü:
Sabah 10 her zamanki klasik kahvaltım
Öğle 13.30: haşlanmış bamya, suyla kavrulmuş kıyma (resmini atmıştım hani)
Ara: Türk kahvesi, bir yaş kayısı, bir de kuru kayısı, 4 Antep fıstığı
Akşam: minik bir karpuz parçası, 4-5 tatlı kaşığı ev yapımı yoğurt
Eminecim sende cok az yemissin..31 temmuz
Sabah 11.00
2 kasik kadar cokelek 2 kasik melemen
Domates salatalik 1 kk. Peynir
Yarim dilim koyekmeginin kenari
Kahve ve 2 kuru kayisi
15.00
2 haslanmis yumrta
1 ceviz
1 isirik börek
18.00
1 ceviz 3 kuru kayisi
20.00
4 minik (lokmalik) domates
Leslie 30 dk
3.5 litre su
Magnum gitti karpuz geldi :))31 temmuz menüm
Yarım tam tahıllı lavaş (küçük bir şey yani) içine cheddar + hindi füme + bir tatlı kaşığı acuka ile tost + karpuz
Ara
Sütlü kahve + bitter
Akşam
6-7 sap Kuşkonmaz (tavada çevirdim limonla mis) + 4 köfte + domates + 1 avuç fırın patates + karpuz
Üstüne
Sütlü kahve
2.5 lt su
20 dk yürüyüş
Gördüğünüz gibi magnum aşkım bitti karpuz aşkım geldineyse evdeki karpuz bitti, yarın temizim kızmayın
Canim o senin guzel gormenden:)Ayy cok mutlu oluyorum siz boyle soyledikce canim yaa öptum çokkkkkDokundugum zaman sızlama ve aci var normalde pek bi sızım yok gibi tatlim.
Ama siz cok tatlisınız ...ne guzel biyermis orasi oyle.iyi eglenceler özgecim.
Katilıyorum maşallah.
Canim sanirim kikirdaklar gitti benim kıtırt diye ses duydum vurma aninda suanda herhangi bi sisme morarma kanama olmadi ama dokununca baya bir aciyor tabi dokunulmicak kadar da kötü degil.yarin saflik ocagindaki dr a gorun diyor esim anlar oda diyor buyuk hastane mesakatli biraz benim icin.Anlar mi acaba feyzacım.
Kac aylik canim senin bebisin ben cesaret edemiyorum korkuyorum
Aynen ole bende daha 1.sene gecti ustunden o yallardan geceli herseyi unutmusum acemi gibiyim resmen.
Ohhh ohhh gelsin eksiler canim harika.
Iyi tutmussun kendini canim 1 isiriktan bisicik olmaz gayet guzel menun sporun ve suyun
Cok guzel menu, cok guzel , spor ve su.31 temmuz menum
Sabah yok
2 kasik menemen
2 kk peynir
2 dilim ekmek
Yarim saat sonra
Ara 13.30
Şekersiz türk kahvesi
Akşam17.30
2 kasik pilav
3 kasık et sote
Ara
3 dilim kadar kavun
Spor
30 dk leslie
50 mekik
2 lt su
Insallah wcya cikarsin kuzum, menu, spor , su gayet guzel:)31 Temmuz (Temmuz’u da yedik)
9.30
Sucuklu yumurta(3 dilim sucuk)
1 dilim kızarmış ekmek
1 çk yağ(unuttum elim direkt yağa gitti ya)
Krem peynir 1çk
13.30
Yarım porsiyon tavuk suyu çorba
3 parçacık kıtır ekmek
Bol acı pul biber ektim
16.00
5 erik
1 top dondurma
Türk kahvesi
(Leş gibi bir sıcak vardı dayanamadım)
21.00
1 tabak yoğurtlu kabak
Yarım kase buğdaylı nohutlu çorba
01.00
1 kuru kayısıdan çay(yarın wc çıkmam lazııııım)
Su 3,5L
Spor
3 saat alışveriş için dolaşma
1.30 saat ev temizliği
45 dk Leslie
Ölüyorum... sporu gece yapabildim gündüz eve gelince bayılmışım yatağa
Yawrukush
stitch
DeryaOnDiet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?