Canımmm cısssss otlanmak yook .insan senin menulerine ne yazicagını bilemiyor.Gayet güzel menulerin canim.SALI MENUM
SABAH
1 tane sucuklu yumurta
Salatalik, domates, havuc, avokado
4 yesil zeytin
50 kalorilik pita ekmegi
ARA
3 kucuk havuc
Yarim elma
Yarim seftali
OGLEN
1 tabak salata
2 parca haslanmis tavuk gogsu
ARA
2 patates cipsi (Arastan otlandim:))
1 hurma
Filtre kahve
AKSAM
Doyana dek karidesli salata
Ardindan duble turk kahvesi (ozlemisim)
SU:2 LT
SPOR:Sabah pikinkte cocuklarla yuruyus, ordek beslemece, aksam spor salonu.
Cocuklar acikmis canim mamalarini verdim cok sukur agrım yok ancak dokununca burnuna acıyorKozmogirl17 uyuyamadin mi canim, agrin mi var?
Doktora danistin degil mi bu sporlar icin, doktorun onermedigi hicbir seyi yapma lutfenCanımmm cısssss otlanmak yook .insan senin menulerine ne yazicagını bilemiyor.Gayet güzel menulerin canim.
Yazabilirsin eliptik canim mekikte yapqbiliyorum hatta leslie de
Iyi cok sukur, bu kadarla atlat tatlim, cok gecmis olsun tekrardan.Cocuklar acikmis canim mamalarini verdim cok sukur agrım yok ancak dokununca burnuna acıyor
Valla dra soyledim pek bi yorum yapmadi bende bunlari yapinca canim yanmiyor cok hatta rahat ediyorum leslie biraz uzun surerse rahatsizlik vermeye basliyor iste gerisinde pek bi sıkıntım yok ip atlama mesela bsya baya kotu yapiyor birdse drun verdigi hareketler dizimi agritiyorDoktora danistin degil mi bu sporlar icin, doktorun onermedigi hicbir seyi yapma lutfen
Piknigi lunaparkta duzenlemisler ozlemcim, bende elbise giydim, cok severim lunaparklari ama bugun elbise yuzunden arasin binebildigi oyuncaklarla yetindim.Sen nasilsin canim yine cok şıkız canımYawrukush
Buyuk agliyor yine ruya goruyor sanirim mamanne diye sayıklıyor onu dinliyorumIyi cok sukur, bu kadarla atlat tatlim, cok gecmis olsun tekrardan.
Uykunu acma, uyu kuzum, dinlen...
Genel olarak spor konularina yorum yapmiyor doktorlar haklisin, hatta sporculugum zamaninda sakatlanmistim, spor hekimi bile dogru durust tavsiye vermemisti.sen vucudunu dinle aci hissettigin an birak, tekrarlama o hareketi..Valla dra soyledim pek bi yorum yapmadi bende bunlari yapinca canim yanmiyor cok hatta rahat ediyorum leslie biraz uzun surerse rahatsizlik vermeye basliyor iste gerisinde pek bi sıkıntım yok ip atlama mesela bsya baya kotu yapiyor birdse drun verdigi hareketler dizimi agritiyor
Oyy canim benim , benim ufagimda cok konusur ruyasinda, bana cekmis.Buyuk agliyor yine ruya goruyor sanirim mamanne diye sayıklıyor onu dinliyorum
Ne guzel turkiyede boyle seyler pek olmuyor bulmusken degerlendrmek en guzeli tabiPiknigi lunaparkta duzenlemisler ozlemcim, bende elbise giydim, cok severim lunaparklari ama bugun elbise yuzunden arasin binebildigi oyuncaklarla yetindim.
Cok buyuk ve harika bir organizasyondu, burada sirket partilerine yuz binlerce dolarlar harciyor sirketler..
Oyuzden katilmaya calisiyoruz hep :))
Ooo bizim ki huysuzlugundan napcagini sasiriyor su verdim istemedi dut istiyomus sut verdim yanina yattim nenni diye agladi ayagima aldim suan ayagimda bazen telefonada kiziyor isigi ggozune giriyormus ahahahahahOyy canim benim , benim ufagimda cok konusur ruyasinda, bana cekmis.
Bende cok konusuyormusum, esime sorarsan ruyami direk canli yayin olarak sunuyormusum, oyuzden kulak tipasi takmadan uyuyamaz esim
Hakli kuzucuk ben gece tele bakinsam benimkiler uyanir, bir dhada uyumazlar:)Ooo bizim ki huysuzlugundan napcagini sasiriyor su verdim istemedi dut istiyomus sut verdim yanina yattim nenni diye agladi ayagima aldim suan ayagimda bazen telefonada kiziyor isigi ggozune giriyormus ahahahahah
Sanirim o yuzden pek bisi demedi bende dedigin gibi kendimi dinliyorum hareketsiz kalirsam kilom duruyor ozge ya bide ben cok severim spor yapmayi anlattim ya hep spor yapardim cocuklarla birlikte birakmistim hatta calisirdim isten cikar aksam salona giderdim cok salmistim vakit bulamiyordum hatta ilk gunler hep cocuklari bahane ediyordum vakit bulamiyorum diye hepsi bahaneymis istenince bulunuyormus bazen ekstrem durumlar haric tabi cocuklar bazen cidden huysuz oluyorlar yaptirmiyorlar ama gunluk rutin hayatta 2 cocuklada cok guzel spor yapiliyor bazen gelwnler soruyor evde sppor yapmaya firsat buluyomusun bu aletle diye evet diyorum sasiriyorlar valla yeri geliyor acikiyorlqr bekletiyorum yarim saatten olmezler kendime vakit ayirmak beni gercekten mutlu ediyor kaptancim o yuzden diz bel sezaryan dikisi ikisi ustustte olunca mesela oda agri yapiyor bazen mekikte falan oda sartlarimi her turlu zorluyorun cunku boyle mutluyum ben.Genel olarak spor konularina yorum yapmiyor doktorlar haklisin, hatta sporculugum zamaninda sakatlanmistim, spor hekimi bile dogru durust tavsiye vermemisti.sen vucudunu dinle aci hissettigin an birak, tekrarlama o hareketi..
Sagol canim sizede iyi sporlarHakli kuzucuk ben gece tele bakinsam benimkiler uyanir, bir dhada uyumazlar:)
Canim sen ilgilen kuzularla, bizde yarim saatligine spor salonuna gidiyoruz.
Gece de menu tablosunu hallederim, optum seni, iyi istirahatler.
Canim spor saglikli yasam icin en basta ihtiyac.Sanirim o yuzden pek bisi demedi bende dedigin gibi kendimi dinliyorum hareketsiz kalirsam kilom duruyor ozge ya bide ben cok severim spor yapmayi anlattim ya hep spor yapardim cocuklarla birlikte birakmistim hatta calisirdim isten cikar aksam salona giderdim cok salmistim vakit bulamiyordum hatta ilk gunler hep cocuklari bahane ediyordum vakit bulamiyorum diye hepsi bahaneymis istenince bulunuyormus bazen ekstrem durumlar haric tabi cocuklar bazen cidden huysuz oluyorlar yaptirmiyorlar ama gunluk rutin hayatta 2 cocuklada cok guzel spor yapiliyor bazen gelwnler soruyor evde sppor yapmaya firsat buluyomusun bu aletle diye evet diyorum sasiriyorlar valla yeri geliyor acikiyorlqr bekletiyorum yarim saatten olmezler kendime vakit ayirmak beni gercekten mutlu ediyor kaptancim o yuzden diz bel sezaryan dikisi ikisi ustustte olunca mesela oda agri yapiyor bazen mekikte falan oda sartlarimi her turlu zorluyorun cunku boyle mutluyum ben.
Yeme canim, tum gun kendinle nasil mucadele veriyorsun, simdi bir sey yesen tum gunune yazik edeceksin.Iste bu uyanmalar beni mahvediyor acim suan deli gibi yemicem ama yememeliyim
AYnen canim en buyuk dusmanim iste bu gece atistirmalarim benimYeme canim, tum gun kendinle nasil mucadele veriyorsun, simdi bir sey yesen tum gunune yazik edeceksin.
Onun yerine uykuya don..
Sakin yeme cok uzulurum, biz cikiyoruz evden, optum Ozlemcim :)AYnen canim en buyuk dusmanim iste bu gece atistirmalarim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?