İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 10DK ELIPTIK | ||||||
Mavi boncukkk | 50M | ||||||
gogo2405 | |||||||
Falanfilannn | |||||||
Konus dinliyorum | |||||||
Derya_the_queen | |||||||
enimenime | |||||||
Elmasyuzuk | |||||||
DeryaOnDiet | |||||||
Diyetteanne | |||||||
Yawrukush | |||||||
stitch | |||||||
cinecin | 100IA 100M | ||||||
DenizinYosunKokusu | |||||||
fmad | 200DK | 200JJ | |||||
Patlicanmoru | |||||||
klbk33 | |||||||
LaMademoiselle | 100IA | ||||||
Gonulmeyvesi | 100IA | ||||||
Minikpanda1107 |
Cok az ve hafif olmuş.. antep fıstığı en bi sevdiğim. 4 tane ile bırakamazdim sanirimKızlar dün yine uyukladigimdan menü yazamadım ama kötü birşey yoktu. Geçen biriniz yazmıştı, doğra sebzeleri ver fırına en kolay yemek diye, dün öyle yaptım. Kabak patlıcan biber az z.yagi baharat salça. Bir tepsi oldu. Bölüm bölüm ayırıp buzluğa attım.
Neyse bugünkü menümü yazayım :
31 temmuz Çarşamba
Spor: sabah yarım, akşam bir saat yürüyüş
Su: 2,5lt
Menü:
Sabah 10 her zamanki klasik kahvaltım
Öğle 13.30: haşlanmış bamya, suyla kavrulmuş kıyma (resmini atmıştım hani)
Ara: Türk kahvesi, bir yaş kayısı, bir de kuru kayısı, 4 Antep fıstığı
Akşam: minik bir karpuz parçası, 4-5 tatlı kaşığı ev yapımı yoğurt
afiyet olsun canim. Karpuzun bitmesi iyi olmuş. Guzel bir karpuzsa, cekirdek gibi yedikce yediriyo31 temmuz menüm
Yarım tam tahıllı lavaş (küçük bir şey yani) içine cheddar + hindi füme + bir tatlı kaşığı acuka ile tost + karpuz
Ara
Sütlü kahve + bitter
Akşam
6-7 sap Kuşkonmaz (tavada çevirdim limonla mis) + 4 köfte + domates + 1 avuç fırın patates + karpuz
Üstüne
Sütlü kahve
2.5 lt su
20 dk yürüyüş
Gördüğünüz gibi magnum aşkım bitti karpuz aşkım geldineyse evdeki karpuz bitti, yarın temizim kızmayın
5.5 aylik oldu cnm. aradan 5 yil geçti ama dedigin gibi acemi oluyo insan. Seninkilerin arasi 1.5 yas miydi canim.Ayy cok mutlu oluyorum siz boyle soyledikce canim yaa öptum çokkkkkDokundugum zaman sızlama ve aci var normalde pek bi sızım yok gibi tatlim.
Ama siz cok tatlisınız ...ne guzel biyermis orasi oyle.iyi eglenceler özgecim.
Katilıyorum maşallah.
Canim sanirim kikirdaklar gitti benim kıtırt diye ses duydum vurma aninda suanda herhangi bi sisme morarma kanama olmadi ama dokununca baya bir aciyor tabi dokunulmicak kadar da kötü degil.yarin saflik ocagindaki dr a gorun diyor esim anlar oda diyor buyuk hastane mesakatli biraz benim icin.Anlar mi acaba feyzacım.
Kac aylik canim senin bebisin ben cesaret edemiyorum korkuyorum
Aynen ole bende daha 1.sene gecti ustunden o yallardan geceli herseyi unutmusum acemi gibiyim resmen.
Ohhh ohhh gelsin eksiler canim harika.
Iyi tutmussun kendini canim 1 isiriktan bisicik olmaz gayet guzel menun sporun ve suyun
Guzel olmus canim. Rahatsizligina ragmen spor da harika :)31 temmuz menum
Sabah yok
Oglen 12.00 annemleri bekledim kahvaltiya cunku
2 kasik menemen
2 kk peynir
2 dilim ekmek
Yarim saat sonra
1 miniminnacık salkım uzum 10 adet ya vardir ya yoktur yani
Ara 13.30
Şekersiz türk kahvesi
Akşam17.30
3 kasık zeytinyaglı barbunya
2 kasik pilav
3 kasık et sote
Ara
3 dilim kadar kavun
Spor
30 dk leslie
30 dak ayyuruyusu kaptan sen cezami verdinmi gormedim ben o yuzden 30 dk ceza yerine yaptim fazlasini istersen yaparim yine
50 mekik
2 lt su
Spor da menu de guzel cnm. Sadecd 9 dan once bitirebilseymissin yeme isini daha iyi olurmuş31 Temmuz (Temmuz’u da yedik)
9.30
Sucuklu yumurta(3 dilim sucuk)
1 dilim kızarmış ekmek
1 çk yağ(unuttum elim direkt yağa gitti ya)
Krem peynir 1çk
13.30
Yarım porsiyon tavuk suyu çorba
3 parçacık kıtır ekmek
Bol acı pul biber ektim
16.00
5 erik
1 top dondurma
Türk kahvesi
(Leş gibi bir sıcak vardı dayanamadım)
21.00
1 tabak yoğurtlu kabak
Yarım kase buğdaylı nohutlu çorba
01.00
1 kuru kayısıdan çay(yarın wc çıkmam lazııııım)
Su 3,5L
Spor
3 saat alışveriş için dolaşma
1.30 saat ev temizliği
45 dk Leslie
Ölüyorum... sporu gece yapabildim gündüz eve gelince bayılmışım yatağa
Yawrukush
stitch
@DeryaOnDiet
Yine bu kadar harekete iyi ayaktasin canimCanim banada esim hep yavrukus der, ilk yilimizdan beri, oyuzden nickim yawrukush :)
Ama senin kuzularina daha cok yakismis, masallah onlara..
Insallah kreme hic gerek kalmaz ama cok ise yariyor aklinizda olsun :)
Evet canim yoksa cok mutluyum 2 oglum var diye ama o zaman kendimi kiza sartlayip erkek oldugun ogrenince buyuk capli bir sok oldu benim icin:)
sen yolla bize kargoyla bicirik kizini, seve seve bakariz :)
Gece uyudum ama suan hala kendime gelemedim piknik yorgunlugundan :))
Bana lunapark olsun Deryacim acayip eglenirim, en korkunclarina biniyorum Akinla ama bugun Akini esim kapti ,bahtima Aras cikti:))
Cok az yemissin canim :)
Eminecim sende cok az yemissin..
Magnum gitti karpuz geldi :))
Canim o senin guzel gormenden:)
Nasil oldu burnun?
Cok guzel menu, cok guzel , spor ve su.
Kuzum ben sana ceza yazamiyorum, ne yazacagimi bilemiyorum diye..
Ay yuruyusu (eliptik ) yazayim mi?
Insallah wcya cikarsin kuzum, menu, spor , su gayet guzel:)
Bir de spor salonu mu var. Tebrikler cnm. Bu kadar harekete o cips olur benceSALI MENUM
SABAH
1 tane sucuklu yumurta
Salatalik, domates, havuc, avokado
4 yesil zeytin
50 kalorilik pita ekmegi
ARA
3 kucuk havuc
Yarim elma
Yarim seftali
OGLEN
1 tabak salata
2 parca haslanmis tavuk gogsu
ARA
2 patates cipsi (Arastan otlandim:))
1 hurma
Filtre kahve
AKSAM
Doyana dek karidesli salata
Ardindan duble turk kahvesi (ozlemisim)
SU:2 LT
SPOR:Sabah pikinkte cocuklarla yuruyus, ordek beslemece, aksam spor salonu.
Cok guzel canim afiyet olsunCARSAMBA MENUM
SABAH
Tulum peynirli, yarim domatesli tost
Yarim domates, yarim avokado
6 siyah zeytin
ARA
10 adet patlamis misir
Latte kahve (sekersiz)
OGLEN
1 parca barbekude tavuk
3 kasik siyah fasulye
Yarim kozde misir
ARA
Filtre kahve
AKSAM (suan yedim saat 6 burada)
Tavuk burrito durum aldim, lavassiz yedim.(Tavuk, marul, aci yesil biber, sogan)
Acikirsam bir elma yiyecegim, yatana kadar cay icerim.
SU:2.5 olur bugun, belki gecer, piknikte gunesin altinda surekli ictim.
SPOR:Saatlerce yuruyus piknikte, simdide hazirlaniyoruz, 30dkligina spor salonuna ugrayacagiz.
Gunaydin kaptancigim.. hadi bakalım yine cesitli ve lezzetli tehlikelerle dolu bir günGunaydin kizlar, gununuzaydin, tarti oncesi son gununuz kacamaksiz, egzersizleriniz hafif, yarin da eksileriniz cok olsun.
Yemedim yemedim canım merak etmeSakin yeme cok uzulurum, biz cikiyoruz evden, optum Ozlemcim :)
Cezamı hemen yapicam kaptan.TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
SALI VE CARSAMBA GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 10DK ELIPTIK MUAF Mavi boncukkk 50M gogo2405 Falanfilannn Konus dinliyorum Derya_the_queen enimenime Elmasyuzuk DeryaOnDiet Diyetteanne Yawrukush stitch cinecin 100IA 100M DenizinYosunKokusu fmad 200DK 200JJ Patlicanmoru ?? MUAF klbk33 LaMademoiselle 100IA 100JJ ?? Gonulmeyvesi 100IA 50M Minikpanda1107 *ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...
Gunaydin canim ayyy hadi insallah insallahGunaydin kizlar, gununuzaydin, tarti oncesi son gununuz kacamaksiz, egzersizleriniz hafif, yarin da eksileriniz cok olsun.
Evet canim 1.5 yas var benimki 9.ayin icinde ama ben veremiyorum eline korkumdan tebrik ediyorum seni bayada ufakmis canimCok az ve hafif olmuş.. antep fıstığı en bi sevdiğim. 4 tane ile bırakamazdim sanirim
afiyet olsun canim. Karpuzun bitmesi iyi olmuş. Guzel bir karpuzsa, cekirdek gibi yedikce yediriyo
5.5 aylik oldu cnm. aradan 5 yil geçti ama dedigin gibi acemi oluyo insan. Seninkilerin arasi 1.5 yas miydi canim.
Guzel olmus canim. Rahatsizligina ragmen spor da harika :)
Spor da menu de guzel cnm. Sadecd 9 dan once bitirebilseymissin yeme isini daha iyi olurmuş
Yine bu kadar harekete iyi ayaktasin canim
Bir de spor salonu mu var. Tebrikler cnm. Bu kadar harekete o cips olur bence
Cok guzel canim afiyet olsun
Gunaydin kaptancigim.. hadi bakalım yine cesitli ve lezzetli tehlikelerle dolu bir gün
Günaydin canim Hadi bkalim Son gun ne olursa olsun tutuyoruz kendimizi canım irademiz bize emretmesin biz irademisi yönetelim boyle bir gün olsungünaydınlaaar
dünkü menümden sonra sabah kalktığımda çılgınlarcasına açtımmm
darısı bugüne.
Yani hem sen şu bir aylığına spora yazıldin hem de gitmiyorsun, hemenn geliyorum yanınaKarpuzu peynirsiz yedim kuzu, bugün de eşyaları toplama işine giriştim onlarla uğraştım. Bir de 10dkda bir uçak bileti bakmakla
Valla sorma çok iyi anlarım, daha hala yorgunluğu var üzerimde o cinnet haftalarınınkolaylıklar gelsin kuzum
Oyyy maşallah ne güzel kareler bunlar kaptanım
Eşim süpersin, ben iyice saldım sporu, bu hafta da salona gitmedim döv beni
Eşim kahvaltina ve kuşkonmaza bayıldım. Nerde buldun ben hiç görmüyorum marketlerde bu sıra. Ben diyet yapmazken görüyordum31 temmuz menüm
Yarım tam tahıllı lavaş (küçük bir şey yani) içine cheddar + hindi füme + bir tatlı kaşığı acuka ile tost + karpuz
Ara
Sütlü kahve + bitter
Akşam
6-7 sap Kuşkonmaz (tavada çevirdim limonla mis) + 4 köfte + domates + 1 avuç fırın patates + karpuz
Üstüne
Sütlü kahve
2.5 lt su
20 dk yürüyüş
Gördüğünüz gibi magnum aşkım bitti karpuz aşkım geldineyse evdeki karpuz bitti, yarın temizim kızmayın
Canim karpuz su diyorlar ama cok sisiriyor ve odem tutturuyor fazla tuketmemeye calisFitFiliz gida dedektifimiz simdi sana karpuzla ilgili yararli bilgiler verir istesende yiyemezsin bidaha
Kalori harcamişsındır işte canım ne güzelGuzel ama felaket yorucuydu canim hala kendime gelemedim, iyi uykular :)
Spor salonuna da gitmişsin o yorgunluğa rağmen. Örnek bir kaptansin canım.CARSAMBA MENUM
SABAH
6 siyah zeytin
ARA
10 adet patlamis misir
Latte kahve (sekersiz)
OGLEN
1 parca barbekude tavuk
3 kasik siyah fasulye
Yarim kozde misir
ARA
Filtre kahve
Tavuk burrito durum aldim, lavassiz yedim.(Tavuk, marul, aci yesil biber, sogan)
SPOR:Saatlerce yuruyus piknikte, simdide hazirlaniyoruz, 30dkligina spor salonuna ugrayacagiz.
Özlemcim ne güzel ifade etmişsin, hem evin annesi mutlu olunca tüm ev mutlu olur, istedikten sonra yapılmayacak iş yok canımSanirim o yuzden pek bisi demedi bende dedigin gibi kendimi dinliyorum hareketsiz kalirsam kilom duruyor ozge ya bide ben cok severim spor yapmayi anlattim ya hep spor yapardim cocuklarla birlikte birakmistim hatta calisirdim isten cikar aksam salona giderdim cok salmistim vakit bulamiyordum hatta ilk gunler hep cocuklari bahane ediyordum vakit bulamiyorum diye hepsi bahaneymis istenince bulunuyormus bazen ekstrem durumlar haric tabi cocuklar bazen cidden huysuz oluyorlar yaptirmiyorlar ama gunluk rutin hayatta 2 cocuklada cok guzel spor yapiliyor bazen gelwnler soruyor evde sppor yapmaya firsat buluyomusun bu aletle diye evet diyorum sasiriyorlar valla yeri geliyor acikiyorlqr bekletiyorum yarim saatten olmezler kendime vakit ayirmak beni gercekten mutlu ediyor kaptancim o yuzden diz bel sezaryan dikisi ikisi ustustte olunca mesela oda agri yapiyor bazen mekikte falan oda sartlarimi her turlu zorluyorun cunku boyle mutluyum ben.
Cok az ve hafif olmuş.. antep fıstığı en bi sevdiğim. 4 tane ile bırakamazdim sanirim
afiyet olsun canim. Karpuzun bitmesi iyi olmuş. Guzel bir karpuzsa, cekirdek gibi yedikce yediriyo
5.5 aylik oldu cnm. aradan 5 yil geçti ama dedigin gibi acemi oluyo insan. Seninkilerin arasi 1.5 yas miydi canim.
Guzel olmus canim. Rahatsizligina ragmen spor da harika :)
Spor da menu de guzel cnm. Sadecd 9 dan once bitirebilseymissin yeme isini daha iyi olurmuş
Yine bu kadar harekete iyi ayaktasin canim
Bir de spor salonu mu var. Tebrikler cnm. Bu kadar harekete o cips olur bence
Cok guzel canim afiyet olsun
Gunaydin kaptancigim.. hadi bakalım yine cesitli ve lezzetli tehlikelerle dolu bir gün
Gunaydın canlarim cigerlerim bugun yememe gununuz olsun herkes yarin cok guzel eksilerle gelsin kaptisimize guzel bir hediye olsun
Günaydın canımGunaydın canlarim cigerlerim bugun yememe gununuz olsun herkes yarin cok guzel eksilerle gelsin kaptisimize guzel bir hediye olsun
Buyugum huysuzdu canim bu gece surekli sayiklar aglar durumdaydi sesinden kutayda ara da uyandı bugunlerde gecicek insallah canim beGünaydın canım
Katılıyorum, bence de kaptişimize güzel bir hediye verelim bu hafta kızlar.
Özlemcim hiç uyumamişsin tatlım neredeyse, annelerin hakkı gerçekten ödenmez cidden
Evet canim yarin yarisma gunumuz haftalik sonuclar aciklaniyor sabah tartilip en guzel eksilerle tarti fotolarini paylasiyoruzyarına mı tartılacağız??
Evet canim yarin yarisma gunumuz haftalik sonuclar aciklaniyor sabah tartilip en guzel eksilerle tarti fotolarini paylasiyoruz
Dun bende oyle dusunmustum canim persembe oldugunu aci bi sekilde ogrendimya ben bu günü çarşamba sanıyorum neden perşembe tartılıyoruz dedim
ne çabuk geçmiş hafta
Çok mutluyummm. Bugun bu rakkami gorduysem yarina daha da duser mi sence kaptanımKendime not :haftaya hedefim 75.4 umarım ulasirim
Sagol canim, bir sorun olacagini sanmiyorum, sadece bosuna ugrastiriyorlar insanlariİnşallah sorunsuz alırsın Senemcim oturumu. 3 sene ne ki çabucak geçer. Şu an sen ben ve Emine varız takımda
Çorbayla ekmek değişimli olması çok mantıklı aslında, iyi oldu söylediğin canim
Geçmişi bitirdin valla takdire şayan bir azmin var canımcım. Arkadaşlarimdan birinin isminin hikayesi oldukça romantik. Annesi ve babasının evlilik yıldönümünde doğmuş o yüzden adı Senem. Haklısın yaygın değil aslında, bak Özlemcim de sanem dedi (ispiyonluyorum hemensorry kuzum Kozmogirl17 )
Tarifi denersem yazarım, bizim oralarda yalancı dolma diye yaparlar içine işte lor filan koyup sararlar, ama sarmadan pratik gözüküyor böyle tavada.
Bu arada yarın persembe, ama o kadar geçmiş okursan normalben dedim okuma diye
oooh hava da guzelmis, iyi eglenceler. Bu arada boy fotografina baktim da yine goremedim fazla kilo ♥
Hangi sehre gidiyor canim? Benim de cok arkadasim var orada, buradan da ucaklar ucuz, gidiyoruz bol bol. Sen de gidersin onlari ziyarete ne guzelHollanda
Biraz üzüntülü aslında hiçbirimiz düğününe gidemiyoruz
Ama burda nikahı olacak ona katılmaya çalışacağım inşallah♥
Canim menun hic fazla degil ama karbonhidrat/seker agirlikli bir menu. O yuzden doymuyorsun. tost, kahvelerdeki sekerler, fasulye, pilav, nesfit, corba hep karbonhidrat. Biraz daha salata ve protein eklemeye calis menulerine. Sabah bir haslanmis yumurta olabilir yarim tost ile. Oglen ve aksam bence guzel. Kahveler tabiki sekersiz olmali.kızlar iyi geceler
31.07.2019 MENÜM
08.30 yağsız beyaz peynire yağsız tost
09.00 tek şekerli türk kahvesi
13.00 kuru fasulye 4 yk, pilav 3yk, ayran
14.00 tek şekerli türk kahvesi
17.00 2 yk kadar nesfit az sütle ıslatacak kadar
20.00 1 kepçe mercimek çorbası+1 adet köfte ve 2 yk dünkü sebze soteden kalan
2 litre su
porsiyonlarım hep çok ufaktı ve inanılmazzz acıktım şu an delirmek üzereyim yaa
Dis cikaracak sanirim, kopek dislerinde sira ve en zoru onlar diye duymustum. Dun gece yine uyumadi pek, cok yorgunumNe oldu ki cnm bi rahatsizligi yoktur ins kizinin?? Sebepsiz yere de uyumayabiliyolar.
Bebise dun parmak dilim patates hasladim elini agzina goturene kadar patatesler pure olduparça pincik. Tabi dokunarak yemesi eline almasi cok guzel. Biraz ugrasti arada ben yardim ettim elindekini götürmesine. Sonunda da kasikla verdim. Zaten suan tadimlik veriyorum.
Insan ne cabuk unutuyo ya diger ikisinde ne yapmistim ne kadar vermistim unuttum gitti.
Bu arada kek e hic dokunmadim borekten de bi ısırık aldim ekmek niyetine. Bu gunu atlattim sayilir. Yarin da arkadasima kahvaltiya davetliyim. Yarini da kacamaksiz atlaticam kararliyim
Cok az yemissin canim, hayirdir iyisin degil mi?Kızlar dün yine uyukladigimdan menü yazamadım ama kötü birşey yoktu. Geçen biriniz yazmıştı, doğra sebzeleri ver fırına en kolay yemek diye, dün öyle yaptım. Kabak patlıcan biber az z.yagi baharat salça. Bir tepsi oldu. Bölüm bölüm ayırıp buzluğa attım.
Neyse bugünkü menümü yazayım :
31 temmuz Çarşamba
Spor: sabah yarım, akşam bir saat yürüyüş
Su: 2,5lt
Menü:
Sabah 10 her zamanki klasik kahvaltım
Öğle 13.30: haşlanmış bamya, suyla kavrulmuş kıyma (resmini atmıştım hani)
Ara: Türk kahvesi, bir yaş kayısı, bir de kuru kayısı, 4 Antep fıstığı
Akşam: minik bir karpuz parçası, 4-5 tatlı kaşığı ev yapımı yoğurt
Canim cok az olmus menun, kahvalti harici yemek yok? Senin bir de 3 cocugun var, biraz daha yemelisin.31 temmuz
Sabah 11.00
2 kasik kadar cokelek 2 kasik melemen
Domates salatalik 1 kk. Peynir
Yarim dilim koyekmeginin kenari
Kahve ve 2 kuru kayisi
15.00
2 haslanmis yumrta
1 ceviz
1 isirik börek
18.00
1 ceviz 3 kuru kayisi
20.00
4 minik (lokmalik) domates
Leslie 30 dk
3.5 litre su
Karpuzlarin miktarini yazmamissin, cok herhalde o yuzden yazmamissin31 temmuz menüm
Ara
Sütlü kahve + bitter
Akşam
Üstüne
Sütlü kahve
2.5 lt su
20 dk yürüyüş
Bence guzel menu canim31 temmuz menum
Sabah yok
Oglen 12.00 annemleri bekledim kahvaltiya cunku
2 kasik menemen
2 kk peynir
2 dilim ekmek
Yarim saat sonra
1 miniminnacık salkım uzum 10 adet ya vardir ya yoktur yani
Ara 13.30
Şekersiz türk kahvesi
Akşam17.30
3 kasık zeytinyaglı barbunya
2 kasik pilav
3 kasık et sote
Ara
3 dilim kadar kavun
Spor
30 dk leslie
30 dak ayyuruyusu kaptan sen cezami verdinmi gormedim ben o yuzden 30 dk ceza yerine yaptim fazlasini istersen yaparim yine
50 mekik
2 lt su
Guzel menu canim31 Temmuz (Temmuz’u da yedik)
9.30
Sucuklu yumurta(3 dilim sucuk)
1 dilim kızarmış ekmek
1 çk yağ(unuttum elim direkt yağa gitti ya)
Krem peynir 1çk
13.30
Yarım porsiyon tavuk suyu çorba
3 parçacık kıtır ekmek
Bol acı pul biber ektim
16.00
5 erik
1 top dondurma
Türk kahvesi
(Leş gibi bir sıcak vardı dayanamadım)
21.00
1 tabak yoğurtlu kabak
Yarım kase buğdaylı nohutlu çorba
01.00
1 kuru kayısıdan çay(yarın wc çıkmam lazııııım)
Su 3,5L
Spor
3 saat alışveriş için dolaşma
1.30 saat ev temizliği
45 dk Leslie
Ölüyorum... sporu gece yapabildim gündüz eve gelince bayılmışım yatağa
Yawrukush
stitch
@DeryaOnDiet
SALI MENUM
SABAH
1 tane sucuklu yumurta
4 yesil zeytin
50 kalorilik pita ekmegi
ARA
3 kucuk havuc
Yarim elma
Yarim seftali
OGLEN
1 tabak salata
ARA
1 hurma
Filtre kahve
AKSAM
CARSAMBA MENUM
SABAH
6 siyah zeytin
ARA
10 adet patlamis misir
Latte kahve (sekersiz)
OGLEN
1 parca barbekude tavuk
3 kasik siyah fasulye
Yarim kozde misir
ARA
Filtre kahve
Cok dogru dusunuyorsun, mutlu anne mutlu bebekSanirim o yuzden pek bisi demedi bende dedigin gibi kendimi dinliyorum hareketsiz kalirsam kilom duruyor ozge ya bide ben cok severim spor yapmayi anlattim ya hep spor yapardim cocuklarla birlikte birakmistim hatta calisirdim isten cikar aksam salona giderdim cok salmistim vakit bulamiyordum hatta ilk gunler hep cocuklari bahane ediyordum vakit bulamiyorum diye hepsi bahaneymis istenince bulunuyormus bazen ekstrem durumlar haric tabi cocuklar bazen cidden huysuz oluyorlar yaptirmiyorlar ama gunluk rutin hayatta 2 cocuklada cok guzel spor yapiliyor bazen gelwnler soruyor evde sppor yapmaya firsat buluyomusun bu aletle diye evet diyorum sasiriyorlar valla yeri geliyor acikiyorlqr bekletiyorum yarim saatten olmezler kendime vakit ayirmak beni gercekten mutlu ediyor kaptancim o yuzden diz bel sezaryan dikisi ikisi ustustte olunca mesela oda agri yapiyor bazen mekikte falan oda sartlarimi her turlu zorluyorun cunku boyle mutluyum ben.
Bugun persembe, hadi canim yarin tarti yuzunu guldurur umarimgünaydınlaaar
dünkü menümden sonra sabah kalktığımda çılgınlarcasına açtımmm
darısı bugüne.
Hedefini bu gunden mi gordun
Hiii ben bu mesaji gormemisim bak nasil ispiyonlamis guzel arkadasim beni.ozur dilerim senemcim yanlis anlamisim.Geçmişi bitirdin valla takdire şayan bir azmin var canımcım. Arkadaşlarimdan birinin isminin hikayesi oldukça romantik. Annesi ve babasının evlilik yıldönümünde doğmuş o yüzden adı Senem. Haklısın yaygın değil aslında, bak Özlemcim de sanem dedi (ispiyonluyorum hemensorry kuzum Kozmogirl17 )
Tarifi denersem yazarım, bizim oralarda yalancı dolma diye yaparlar içine işte lor filan koyup sararlar, ama sarmadan pratik gözüküyor böyle tavada.
Bu arada yarın persembe, ama o kadar geçmiş okursan normalben dedim okuma diye
Sagol canim evet ulasmis gorunuyorum simdilikGunaydin kizlar, nasil herkes? bugun tartidan onceki son gun, hadi hafif gecirelim
Sagol canim, bir sorun olacagini sanmiyorum, sadece bosuna ugrastiriyorlar insanlari
evet gordum ama birsey dememistim. Dedigim gibi cok aliskinim ismimim yanlis kullanilmadina
bizde de bulgur ve lorlu dolma yaparlar pazi ile, bayilirim. ay su vizeler gelse de TR'ye gidip anneme yaptirsam
oooh hava da guzelmis, iyi eglenceler. Bu arada boy fotografina baktim da yine goremedim fazla kilo ♥
Hangi sehre gidiyor canim? Benim de cok arkadasim var orada, buradan da ucaklar ucuz, gidiyoruz bol bol. Sen de gidersin onlari ziyarete ne guzel
En cok Utrecht severim Hollandada ♥
Canim menun hic fazla degil ama karbonhidrat/seker agirlikli bir menu. O yuzden doymuyorsun. tost, kahvelerdeki sekerler, fasulye, pilav, nesfit, corba hep karbonhidrat. Biraz daha salata ve protein eklemeye calis menulerine. Sabah bir haslanmis yumurta olabilir yarim tost ile. Oglen ve aksam bence guzel. Kahveler tabiki sekersiz olmali.
Dis cikaracak sanirim, kopek dislerinde sira ve en zoru onlar diye duymustum. Dun gece yine uyumadi pek, cok yorgunum
Cok guzel yapmissin canim eline vererek. Kitabi bulabilirsen tek tek yaziyor bunlari. Once bebekler ellerinde ezip koklayip oynarlarmis yemekle. Onu ogrenebilmek icin, sonra tadina bakarlarmis. Bunlarin hepsi BLW'nin asamalari aslinda. Mesela bizimki doyar doyar yerlere atmaya baslar, ben de kaldiririm yemegini oynamasin diye. Yerken mudahele etmemek lazim, hepsi kesiflerinin parcasi (agiz yuz de silmemek lazim) ama doyup oyun oynamaya basliyorlarsa ona da izin vermemek lazim. Annelerin de hergun temizlik yapabilmesinin bir siniri var
Supersin dokunmamissin kek ile borege, yarin guzel bir eksi olucak
Cok az yemissin canim, hayirdir iyisin degil mi?
Canim cok az olmus menun, kahvalti harici yemek yok? Senin bir de 3 cocugun var, biraz daha yemelisin.
Karpuzlarin miktarini yazmamissin, cok herhalde o yuzden yazmamissin
Boyle okuyunca guzel gorunuyor bence menun
Bence guzel menu canim
Guzel menu canim
Cok dogru dusunuyorsun, mutlu anne mutlu bebek
Bugun persembe, hadi canim yarin tarti yuzunu guldurur umarim
Hedefini bu gunden mi gordunharikasin
Onemli degil canim, ben 3 ismi birlestirdim, hepsi bir benim icinHiii ben bu mesaji gormemisim bak nasil ispiyonlamis guzel arkadasim beni.ozur dilerim senemcim yanlis anlamisim.
Sagol canim evet ulasmis gorunuyorum simdilik
Sende bendensin canim uykusuz geceler geciriyoruz .
SALI MENUM
SABAH
1 tane sucuklu yumurta
4 yesil zeytin
50 kalorilik pita ekmegi
ARA
3 kucuk havuc
Yarim elma
Yarim seftali
OGLEN
1 tabak salata
ARA
1 hurma
Filtre kahve
AKSAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?