Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

SALI VE CARSAMBA GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl1710DK ELIPTIK MUAF
Mavi boncukkk50M
gogo2405
Falanfilannn
Konus dinliyorum
Derya_the_queen
enimenime
Elmasyuzuk
DeryaOnDiet
Diyetteanne
Yawrukush
stitch
cinecin100IA 100M
DenizinYosunKokusu
fmad200DK 200JJ
Patlicanmoru ?? MUAF
klbk33
LaMademoiselle100IA 100JJ ??
Gonulmeyvesi100IA 50M
Minikpanda1107
*ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...

Cok az ve hafif olmuş.. antep fıstığı en bi sevdiğim. 4 tane ile bırakamazdim sanirim
afiyet olsun canim. Karpuzun bitmesi iyi olmuş. Guzel bir karpuzsa, cekirdek gibi yedikce yediriyo
5.5 aylik oldu cnm. aradan 5 yil geçti ama dedigin gibi acemi oluyo insan. Seninkilerin arasi 1.5 yas miydi canim.
Guzel olmus canim. Rahatsizligina ragmen spor da harika :)
Spor da menu de guzel cnm. Sadecd 9 dan once bitirebilseymissin yeme isini daha iyi olurmuş
Yine bu kadar harekete iyi ayaktasin canim
Bir de spor salonu mu var. Tebrikler cnm. Bu kadar harekete o cips olur bence
Cok guzel canim afiyet olsun
Gunaydin kizlar, gununuzaydin, tarti oncesi son gununuz kacamaksiz, egzersizleriniz hafif, yarin da eksileriniz cok olsun.
Gunaydin kaptancigim.. hadi bakalım yine cesitli ve lezzetli tehlikelerle dolu bir gün

Sakin yeme cok uzulurum, biz cikiyoruz evden, optum Ozlemcim :)
Yemedim yemedim canım merak etme
Cezamı hemen yapicam kaptan.
Gunaydin kizlar, gununuzaydin, tarti oncesi son gununuz kacamaksiz, egzersizleriniz hafif, yarin da eksileriniz cok olsun.
Gunaydin canim ayyy hadi insallah insallah

Evet canim 1.5 yas var benimki 9.ayin icinde ama ben veremiyorum eline korkumdan tebrik ediyorum seni bayada ufakmis canim
Sagol canim yapmadan duramiyorum ki

günaydınlaaar
dünkü menümden sonra sabah kalktığımda çılgınlarcasına açtımmm
darısı bugüne.
Günaydin canim Hadi bkalim Son gun ne olursa olsun tutuyoruz kendimizi canım irademiz bize emretmesin biz irademisi yönetelim boyle bir gün olsun

Yani hem sen şu bir aylığına spora yazıldin hem de gitmiyorsun, hemenn geliyorum yanına
(Kız kıyamam kii
Eşim kahvaltina ve kuşkonmaza bayıldım. Nerde buldun ben hiç görmüyorum marketlerde bu sıra. Ben diyet yapmazken görüyordum
Hafta başıyla karşılaştırinca gayet güzel menün kuzum

Canim karpuz su diyorlar ama cok sisiriyor ve odem tutturuyor fazla tuketmemeye calis FitFiliz gida dedektifimiz simdi sana karpuzla ilgili yararli bilgiler verir istesende yiyemezsin bidaha
ay dün akşam salatalık ve yoğurt yicektim
Baktım dolapta hala karpuz, sağolsun Gizemcim de ozendirmişti zaten beni, karpuz yedim ben de. Balık baştan koktu yani Özlemcim
Aslında miktarı alşmadıkça (ki o da epey küçük bence) hiç sorun yok.
Guzel ama felaket yorucuydu canim hala kendime gelemedim, iyi uykular :)
Kalori harcamişsındır işte canım ne güzel
Yeni insanlarla tanisabildin mi peki? Sıcak kanlı mı Amerikalılar da? (Gerçi sizin gibi başka ülkeden olanlar çoktur değil mi? Abd zeki insanları, işinde çok iyi olanları kaçırmıyor hiç)
Spor salonuna da gitmişsin o yorgunluğa rağmen. Örnek bir kaptansin canım.
Özlemcim ne güzel ifade etmişsin, hem evin annesi mutlu olunca tüm ev mutlu olur, istedikten sonra yapılmayacak iş yok canım

Eminecim işte yine mutfakta plansız atıştırmalardan biriydi. Devam ediyordum da elimi pakete daldırdım 5. antep fıstığı kapalı çıktı.
Dedim bu bir işaret olmalı

Gunaydın canlarim cigerlerim bugun yememe gununuz olsun herkes yarin cok guzel eksilerle gelsin kaptisimize guzel bir hediye olsun
Günaydın canım
Katılıyorum, bence de kaptişimize güzel bir hediye verelim bu hafta kızlar.
Özlemcim hiç uyumamişsin tatlım neredeyse, annelerin hakkı gerçekten ödenmez cidden

Günaydın canım
Katılıyorum, bence de kaptişimize güzel bir hediye verelim bu hafta kızlar.
Özlemcim hiç uyumamişsin tatlım neredeyse, annelerin hakkı gerçekten ödenmez cidden
Buyugum huysuzdu canim bu gece surekli sayiklar aglar durumdaydi sesinden kutayda ara da uyandı bugunlerde gecicek insallah canim be

Gunaydin kizlar, nasil herkes? bugun tartidan onceki son gun, hadi hafif gecirelim

İnşallah sorunsuz alırsın Senemcim oturumu. 3 sene ne ki çabucak geçer. Şu an sen ben ve Emine varız takımda
Çorbayla ekmek değişimli olması çok mantıklı aslında, iyi oldu söylediğin canim
Sagol canim, bir sorun olacagini sanmiyorum, sadece bosuna ugrastiriyorlar insanlari

evet gordum ama birsey dememistim. Dedigim gibi cok aliskinim ismimim yanlis kullanilmadina
bizde de bulgur ve lorlu dolma yaparlar pazi ile, bayilirim. ay su vizeler gelse de TR'ye gidip anneme yaptirsam

oooh hava da guzelmis, iyi eglenceler. Bu arada boy fotografina baktim da yine goremedim fazla kilo ♥
Hollanda
Biraz üzüntülü aslında hiçbirimiz düğününe gidemiyoruz
Ama burda nikahı olacak ona katılmaya çalışacağım inşallah♥
Hangi sehre gidiyor canim? Benim de cok arkadasim var orada, buradan da ucaklar ucuz, gidiyoruz bol bol. Sen de gidersin onlari ziyarete ne guzel
En cok Utrecht severim Hollandada ♥
Canim menun hic fazla degil ama karbonhidrat/seker agirlikli bir menu. O yuzden doymuyorsun. tost, kahvelerdeki sekerler, fasulye, pilav, nesfit, corba hep karbonhidrat. Biraz daha salata ve protein eklemeye calis menulerine. Sabah bir haslanmis yumurta olabilir yarim tost ile. Oglen ve aksam bence guzel. Kahveler tabiki sekersiz olmali.
Dis cikaracak sanirim, kopek dislerinde sira ve en zoru onlar diye duymustum. Dun gece yine uyumadi pek, cok yorgunum
Cok guzel yapmissin canim eline vererek. Kitabi bulabilirsen tek tek yaziyor bunlari. Once bebekler ellerinde ezip koklayip oynarlarmis yemekle. Onu ogrenebilmek icin, sonra tadina bakarlarmis. Bunlarin hepsi BLW'nin asamalari aslinda. Mesela bizimki doyar doyar yerlere atmaya baslar, ben de kaldiririm yemegini oynamasin diye. Yerken mudahele etmemek lazim, hepsi kesiflerinin parcasi (agiz yuz de silmemek lazim) ama doyup oyun oynamaya basliyorlarsa ona da izin vermemek lazim. Annelerin de hergun temizlik yapabilmesinin bir siniri var
Supersin dokunmamissin kek ile borege, yarin guzel bir eksi olucak
Cok az yemissin canim, hayirdir iyisin degil mi?
Canim cok az olmus menun, kahvalti harici yemek yok? Senin bir de 3 cocugun var, biraz daha yemelisin.
Karpuzlarin miktarini yazmamissin, cok herhalde o yuzden yazmamissin
Boyle okuyunca guzel gorunuyor bence menun
Bence guzel menu canim
Guzel menu canim

Cok dogru dusunuyorsun, mutlu anne mutlu bebek
günaydınlaaar
dünkü menümden sonra sabah kalktığımda çılgınlarcasına açtımmm
darısı bugüne.
Bugun persembe, hadi canim yarin tarti yuzunu guldurur umarim
Yawrukush

Çok mutluyummm. Bugun bu rakkami gorduysem yarina daha da duser mi sence kaptanım
Hedefini bu gunden mi gordun harikasin

Hiii ben bu mesaji gormemisim bak nasil ispiyonlamis guzel arkadasim beni.ozur dilerim senemcim yanlis anlamisim.
Sagol canim evet ulasmis gorunuyorum simdilik
Sende bendensin canim uykusuz geceler geciriyoruz .

Hiii ben bu mesaji gormemisim bak nasil ispiyonlamis guzel arkadasim beni.ozur dilerim senemcim yanlis anlamisim.

Sagol canim evet ulasmis gorunuyorum simdilik
Sende bendensin canim uykusuz geceler geciriyoruz .
Onemli degil canim, ben 3 ismi birlestirdim, hepsi bir benim icin

Süpersin kaptan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…