Gunaydin kizlar, nasil herkes? bugun tartidan onceki son gun, hadi hafif gecirelim
Sagol canim, bir sorun olacagini sanmiyorum, sadece bosuna ugrastiriyorlar insanlari
evet gordum ama birsey dememistim. Dedigim gibi cok aliskinim ismimim yanlis kullanilmadina
bizde de bulgur ve lorlu dolma yaparlar pazi ile, bayilirim. ay su vizeler gelse de TR'ye gidip anneme yaptirsam
oooh hava da guzelmis, iyi eglenceler. Bu arada boy fotografina baktim da yine goremedim fazla kilo ♥
Hangi sehre gidiyor canim? Benim de cok arkadasim var orada, buradan da ucaklar ucuz, gidiyoruz bol bol. Sen de gidersin onlari ziyarete ne guzel
En cok Utrecht severim Hollandada ♥
Canim menun hic fazla degil ama karbonhidrat/seker agirlikli bir menu. O yuzden doymuyorsun. tost, kahvelerdeki sekerler, fasulye, pilav, nesfit, corba hep karbonhidrat. Biraz daha salata ve protein eklemeye calis menulerine. Sabah bir haslanmis yumurta olabilir yarim tost ile. Oglen ve aksam bence guzel. Kahveler tabiki sekersiz olmali.
Dis cikaracak sanirim, kopek dislerinde sira ve en zoru onlar diye duymustum. Dun gece yine uyumadi pek, cok yorgunum
Cok guzel yapmissin canim eline vererek. Kitabi bulabilirsen tek tek yaziyor bunlari. Once bebekler ellerinde ezip koklayip oynarlarmis yemekle. Onu ogrenebilmek icin, sonra tadina bakarlarmis. Bunlarin hepsi BLW'nin asamalari aslinda. Mesela bizimki doyar doyar yerlere atmaya baslar, ben de kaldiririm yemegini oynamasin diye. Yerken mudahele etmemek lazim, hepsi kesiflerinin parcasi (agiz yuz de silmemek lazim) ama doyup oyun oynamaya basliyorlarsa ona da izin vermemek lazim. Annelerin de hergun temizlik yapabilmesinin bir siniri var
Supersin dokunmamissin kek ile borege, yarin guzel bir eksi olucak
Cok az yemissin canim, hayirdir iyisin degil mi?
Canim cok az olmus menun, kahvalti harici yemek yok? Senin bir de 3 cocugun var, biraz daha yemelisin.
Karpuzlarin miktarini yazmamissin, cok herhalde o yuzden yazmamissin
Boyle okuyunca guzel gorunuyor bence menun
Bence guzel menu canim
Guzel menu canim
Cok dogru dusunuyorsun, mutlu anne mutlu bebek
Bugun persembe, hadi canim yarin tarti yuzunu guldurur umarim
Hedefini bu gunden mi gordunharikasin
Olsun canim benimde isim var bugun kayinvalidem bi arkadasinin yerine ise gitti bende buyuk babanneye bide esimin dayisinin karisinin hastasi var onlarin cocuklarina yemek yapicam bugun ayri ayri yemek yapma gunum anlicaginizAnnem ve ananemler geldi kızlar gelen giden oluyor şu an bugün çok aktif olamıyorum kusura bakmayın
Kolay gelsin tatlım. Yorulacaksin ama ne güzel sevap işliyorsun ÖzlemcimOlsun canim benimde isim var bugun kayinvalidem bi arkadasinin yerine ise gitti bende buyuk babanneye bide esimin dayisinin karisinin hastasi var onlarin cocuklarina yemek yapicam bugun ayri ayri yemek yapma gunum anlicaginiz
Canım tamamen yerleşince ev interneti alırsınız olmazsa, dolap filan derken sana da iş çıkmıştır. KolaygelsinSelamlar ben geldim. Dün nöbet çıkışı evi süpürüp sildim halıları serdik. Şu mesajı yazarken eşim uğradı kıza dolap almıştı onu bırakmaya gelmiş. Mesajı bile ıki postada yazabiliyorum. Evde tlf iyi çekmiyor Internet yavaş iş yerinde daha rahat ama ordada iş var.
Feyzacim anneannen nasıl? Biraz daha iyi mi? Sen sizinkilerle ilgilen canım biz buradayız nasılsaAnnem ve ananemler geldi kızlar gelen giden oluyor şu an bugün çok aktif olamıyorum kusura bakmayın
Dün evet biraz az yedim canım (gerçi akşam süt de içtim yazmayı unutmuşum), bu hafta çok yavaş gitti hatta gitmedi. Telaş yaptım sanırım. Amaa bu sabah birden düştü kilom. Meğer ödemmiş. Genelde reglin ilk günü normale dönerdim. Bu sefer son güne kadar süründürdü beni ..Gunaydin kizlar, nasil herkes? bugun tartidan onceki son gun, hadi hafif gecirelim
Sagol canim, bir sorun olacagini sanmiyorum, sadece bosuna ugrastiriyorlar insanlari
evet gordum ama birsey dememistim. Dedigim gibi cok aliskinim ismimim yanlis kullanilmadina
bizde de bulgur ve lorlu dolma yaparlar pazi ile, bayilirim. ay su vizeler gelse de TR'ye gidip anneme yaptirsam
oooh hava da guzelmis, iyi eglenceler. Bu arada boy fotografina baktim da yine goremedim fazla kilo ♥
Hangi sehre gidiyor canim? Benim de cok arkadasim var orada, buradan da ucaklar ucuz, gidiyoruz bol bol. Sen de gidersin onlari ziyarete ne guzel
Canim menun hic fazla degil ama karbonhidrat/seker agirlikli bir menu. O yuzden doymuyorsun. tost, kahvelerdeki sekerler, fasulye, pilav, nesfit, corba hep karbonhidrat. Biraz daha salata ve protein eklemeye calis menulerine. Sabah bir haslanmis yumurta olabilir yarim tost ile. Oglen ve aksam bence guzel. Kahveler tabiki sekersiz olmali.
Dis cikaracak sanirim, kopek dislerinde sira ve en zoru onlar diye duymustum. Dun gece yine uyumadi pek, cok yorgunum
Cok guzel yapmissin canim eline vererek. Kitabi bulabilirsen tek tek yaziyor bunlari. Once bebekler ellerinde ezip koklayip oynarlarmis yemekle. Onu ogrenebilmek icin, sonra tadina bakarlarmis. Bunlarin hepsi BLW'nin asamalari aslinda. Mesela bizimki doyar doyar yerlere atmaya baslar, ben de kaldiririm yemegini oynamasin diye. Yerken mudahele etmemek lazim, hepsi kesiflerinin parcasi (agiz yuz de silmemek lazim) ama doyup oyun oynamaya basliyorlarsa ona da izin vermemek lazim. Annelerin de hergun temizlik yapabilmesinin bir siniri var
Canim cok az olmus menun, kahvalti harici yemek yok? Senin bir de 3 cocugun var, biraz daha yemelisin.
Bence guzel menu canim
Guzel menu canim
Geçer tabi güzelim, o gece uykusuzluklari anı olarak kalıyor. Arada derede uyaniyorlar büyüdüklerinde (ya da hasta filanken), onda da ertesi gün çok halsiz oluyorum mesela ben. Bebeklerken nasıl dayanmışım uykusuzluğa diye hayret ediyorum hatta kendime.Buyugum huysuzdu canim bu gece surekli sayiklar aglar durumdaydi sesinden kutayda ara da uyandı bugunlerde gecicek insallah canim be
Benim büyük minnoş bebekken başlamıştım ben yabanci dizi izlemeye. Bana bi tablet almıştık, hem onu uyutup hem parlaklığı kısıp dizi seyrediyordum karanlık odadaHakli kuzucuk ben gece tele bakinsam benimkiler uyanir, bir dhada uyumazlar:)
Canim sen ilgilen kuzularla, bizde yarim saatligine spor salonuna gidiyoruz.
Gece de menu tablosunu hallederim, optum seni, iyi istirahatler.
Ayy Allah kolaylik versin cnm. Dis donemi cocuklar icin ne kadar zor biliyorum. Huzursuz aksi ağrılı sizili bir donem. En kisa zamanda saglikla ciksin disleri ins.Gunaydin kizlar, nasil herkes? bugun tartidan onceki son gun, hadi hafif gecirelim
Bence guzel menu canim
Guzel menu canim
Iyice yerlesmissiniz sanirim. Biraz rahatlarsin ins artik canim. Kolay gelsinSelamlar ben geldim. Dün nöbet çıkışı evi süpürüp sildim halıları serdik. Şu mesajı yazarken eşim uğradı kıza dolap almıştı onu bırakmaya gelmiş. Mesajı bile ıki postada yazabiliyorum. Evde tlf iyi çekmiyor Internet yavaş iş yerinde daha rahat ama ordada iş var.
Cok iyi cnm yarin guzel bir eksi geliyor o zaman. Darısı başımaDün evet biraz az yedim canım (gerçi akşam süt de içtim yazmayı unutmuşum), bu hafta çok yavaş gitti hatta gitmedi. Telaş yaptım sanırım. Amaa bu sabah birden düştü kilom. Meğer ödemmiş. Genelde reglin ilk günü normale dönerdim. Bu sefer son güne kadar süründürdü beni ..
Neyse sabah moral buldum gerçekten. Kahvaltı sonrası çayın yanında bir kare bitterle kutlama bile yaptım
Yengenin bize emegi cok kiyamam o yuzden yapiyorum kaynanamda bizede biseyler yap dedi o yuzden herkese ayri gayri yemek yaptım .Kolay gelsin tatlım. Yorulacaksin ama ne güzel sevap işliyorsun Özlemcim
Seninkiler kac yasindaydi canim ayni odadalarmu simdi ben 3.Ayinda bizim odadan ayirdim abisinin yanina yatirdim canim.Geçer tabi güzelim, o gece uykusuzluklari anı olarak kalıyor. Arada derede uyaniyorlar büyüdüklerinde (ya da hasta filanken), onda da ertesi gün çok halsiz oluyorum mesela ben. Bebeklerken nasıl dayanmışım uykusuzluğa diye hayret ediyorum hatta kendime.
Ayni odada uyuyorlar di mi? Ben bu sıra düşünüyorum acaba benimkilerin odasını ayirsam mi diye.. çok kararsız olduğum bir konu
Benimki anne kapa kapa ıhhh ihhh diyor gozunu gosteriyorBenim büyük minnoş bebekken başlamıştım ben yabanci dizi izlemeye. Bana bi tablet almıştık, hem onu uyutup hem parlaklığı kısıp dizi seyrediyordum karanlık odada
Sonra alışkanlık oldu.
Benimkiler büyüdü bitanem, biri 9 diğeri 6Yengenin bize emegi cok kiyamam o yuzden yapiyorum kaynanamda bizede biseyler yap dedi o yuzden herkese ayri gayri yemek yaptım .
Seninkiler kac yasindaydi canim ayni odadalarmu simdi ben 3.Ayinda bizim odadan ayirdim abisinin yanina yatirdim canim.
Bak seen pek de bilirmiş paşa. Hani uyku için göze takılan şeyler var ya onlardan tak minnoşaBenimki anne kapa kapa ıhhh ihhh diyor gozunu gosteriyor
Seninkiler buyukmus canim ayri oda ders calisma icin iyi ama berabrrde egleniyorlardirBenimkiler büyüdü bitanem, biri 9 diğeri 6
Ayni odada uyumalari güzel ama şimdi küçük de okula başlıyor, acaba ders çalışma açısından daha mı güzel olur ayrı odalar?
Ben kardeşimle aynı odada kalırdım, onun da keyfi başka. O yüzden bilemiyorum. Bir de odaları ayirirsam iki oda birden dağınık olacak. O da var
Ahahhhaa tutmazki essekBak seen pek de bilirmiş paşa. Hani uyku için göze takılan şeyler var ya onlardan tak minnoşa
sorma canım yaa illet illetCok az ve hafif olmuş.. antep fıstığı en bi sevdiğim. 4 tane ile bırakamazdim sanirim
afiyet olsun canim. Karpuzun bitmesi iyi olmuş. Guzel bir karpuzsa, cekirdek gibi yedikce yediriyo
Aynen eşim ya salona 3 aylık üye oldum, gitmiyorum aferin banaYani hem sen şu bir aylığına spora yazıldin hem de gitmiyorsun, hemenn geliyorum yanına
(Kız kıyamam kii
Eşim kahvaltina ve kuşkonmaza bayıldım. Nerde buldun ben hiç görmüyorum marketlerde bu sıra. Ben diyet yapmazken görüyordum ☺☺
Hafta başıyla karşılaştırinca gayet güzel menün kuzum
ay dün akşam salatalık ve yoğurt yicektim
Baktım dolapta hala karpuz, sağolsun Gizemcim de ozendirmişti zaten beni, karpuz yedim ben de. Balık baştan koktu yani Özlemcim
Aslında miktarı alşmadıkça (ki o da epey küçük bence) hiç sorun yok.
Kalori harcamişsındır işte canım ne güzel
Yeni insanlarla tanisabildin mi peki? Sıcak kanlı mı Amerikalılar da? (Gerçi sizin gibi başka ülkeden olanlar çoktur değil mi? Abd zeki insanları, işinde çok iyi olanları kaçırmıyor hiç)
Spor salonuna da gitmişsin o yorgunluğa rağmen. Örnek bir kaptansin canım.
Özlemcim ne güzel ifade etmişsin, hem evin annesi mutlu olunca tüm ev mutlu olur, istedikten sonra yapılmayacak iş yok canım
Eminecim işte yine mutfakta plansız atıştırmalardan biriydi. Devam ediyordum da elimi pakete daldırdım 5. antep fıstığı kapalı çıktı.
Dedim bu bir işaret olmalı
Ufak çaplı çakallık denememi hemen yakalamışsın ahaha maalesef doğruGunaydin kizlar, nasil herkes? bugun tartidan onceki son gun, hadi hafif gecirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?