Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım onu bilmiyorum :/

Annem ve ananemler geldi kızlar gelen giden oluyor şu an bugün çok aktif olamıyorum kusura bakmayın
Olsun canim benimde isim var bugun kayinvalidem bi arkadasinin yerine ise gitti bende buyuk babanneye bide esimin dayisinin karisinin hastasi var onlarin cocuklarina yemek yapicam bugun ayri ayri yemek yapma gunum anlicaginiz

Selamlar ben geldim. Dün nöbet çıkışı evi süpürüp sildim halıları serdik. Şu mesajı yazarken eşim uğradı kıza dolap almıştı onu bırakmaya gelmiş. Mesajı bile ıki postada yazabiliyorum. Evde tlf iyi çekmiyor Internet yavaş iş yerinde daha rahat ama ordada iş var.

Olsun canim benimde isim var bugun kayinvalidem bi arkadasinin yerine ise gitti bende buyuk babanneye bide esimin dayisinin karisinin hastasi var onlarin cocuklarina yemek yapicam bugun ayri ayri yemek yapma gunum anlicaginiz
Kolay gelsin tatlım. Yorulacaksin ama ne güzel sevap işliyorsun Özlemcim

Canım tamamen yerleşince ev interneti alırsınız olmazsa, dolap filan derken sana da iş çıkmıştır. Kolaygelsin

Dün evet biraz az yedim canım (gerçi akşam süt de içtim yazmayı unutmuşum), bu hafta çok yavaş gitti hatta gitmedi. Telaş yaptım sanırım. Amaa bu sabah birden düştü kilom. Meğer ödemmiş. Genelde reglin ilk günü normale dönerdim. Bu sefer son güne kadar süründürdü beni ..
Neyse sabah moral buldum gerçekten. Kahvaltı sonrası çayın yanında bir kare bitterle kutlama bile yaptım

Buyugum huysuzdu canim bu gece surekli sayiklar aglar durumdaydi sesinden kutayda ara da uyandı bugunlerde gecicek insallah canim be
Geçer tabi güzelim, o gece uykusuzluklari anı olarak kalıyor. Arada derede uyaniyorlar büyüdüklerinde (ya da hasta filanken), onda da ertesi gün çok halsiz oluyorum mesela ben. Bebeklerken nasıl dayanmışım uykusuzluğa diye hayret ediyorum hatta kendime.
Ayni odada uyuyorlar di mi? Ben bu sıra düşünüyorum acaba benimkilerin odasını ayirsam mi diye.. çok kararsız olduğum bir konu

Hakli kuzucuk ben gece tele bakinsam benimkiler uyanir, bir dhada uyumazlar:)
Canim sen ilgilen kuzularla, bizde yarim saatligine spor salonuna gidiyoruz.
Gece de menu tablosunu hallederim, optum seni, iyi istirahatler.
Benim büyük minnoş bebekken başlamıştım ben yabanci dizi izlemeye. Bana bi tablet almıştık, hem onu uyutup hem parlaklığı kısıp dizi seyrediyordum karanlık odada
Sonra alışkanlık oldu.

Ayy Allah kolaylik versin cnm. Dis donemi cocuklar icin ne kadar zor biliyorum. Huzursuz aksi ağrılı sizili bir donem. En kisa zamanda saglikla ciksin disleri ins.
Iyice yerlesmissiniz sanirim. Biraz rahatlarsin ins artik canim. Kolay gelsin
Cok iyi cnm yarin guzel bir eksi geliyor o zaman. Darısı başıma

Kolay gelsin tatlım. Yorulacaksin ama ne güzel sevap işliyorsun Özlemcim
Yengenin bize emegi cok kiyamam o yuzden yapiyorum kaynanamda bizede biseyler yap dedi o yuzden herkese ayri gayri yemek yaptım .
Seninkiler kac yasindaydi canim ayni odadalarmu simdi ben 3.Ayinda bizim odadan ayirdim abisinin yanina yatirdim canim.

Benim büyük minnoş bebekken başlamıştım ben yabanci dizi izlemeye. Bana bi tablet almıştık, hem onu uyutup hem parlaklığı kısıp dizi seyrediyordum karanlık odada
Sonra alışkanlık oldu.
Benimki anne kapa kapa ıhhh ihhh diyor gozunu gosteriyor

Benimkiler büyüdü bitanem, biri 9 diğeri 6
Ayni odada uyumalari güzel ama şimdi küçük de okula başlıyor, acaba ders çalışma açısından daha mı güzel olur ayrı odalar?
Ben kardeşimle aynı odada kalırdım, onun da keyfi başka. O yüzden bilemiyorum. Bir de odaları ayirirsam iki oda birden dağınık olacak. O da var

Seninkiler buyukmus canim ayri oda ders calisma icin iyi ama berabrrde egleniyorlardir

Cok az ve hafif olmuş.. antep fıstığı en bi sevdiğim. 4 tane ile bırakamazdim sanirim
afiyet olsun canim. Karpuzun bitmesi iyi olmuş. Guzel bir karpuzsa, cekirdek gibi yedikce yediriyo
sorma canım yaa illet illet
Aynen eşim ya salona 3 aylık üye oldum, gitmiyorum aferin bana kuşkonmazı iste gelsin var istanbul’da migros sanal market gibi, oradan buldum, ben de sık rastlamıyorum, canım da çekmişti güzel oldu
Günün başka nasıl geçiyor eşimcim?

Gunaydin kizlar, nasil herkes? bugun tartidan onceki son gun, hadi hafif gecirelim
Karpuzlarin miktarini yazmamissin, cok herhalde o yuzden yazmamissin
Boyle okuyunca guzel gorunuyor bence menun
Ufak çaplı çakallık denememi hemen yakalamışsın ahaha maalesef doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…