Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Olabilir kuzum
Çok yoruldum yeni kahvaltı yapıyorum diyebilirim neredeyse
Yapabilirsem birazdan kalkıp yapacağım

Sen ne yaptın nasıl geçiyor günün

Kizlar muhabbetiniz bol olsun, benim icin uyku vakti gecenin bu saatine kadar calistim online satislarim icin.
Sabaha gorusmek uzere, diyetleri bozmayin canlar.
Canım inşallah Harika şekilde sonuçlanır hakkında en hayırlı şekilde

Aaaa ne partisi

Maşallah

canımm kaybetmeeee... sonrasında rahatlarsın emin ol, birden bir bakmışsın çorap söküğü gibi halloluveriyor işler. ama zaman iste üstlerinden/patronlarından sana bu ara ek iş vermesinler sadece...
Vermiyorlar sağolsunlar
Bugün işler iyiydi
yaa ne kadar güzel, 5 aydır evliyim bu 5 ayda bir kere bile bir kaç yemek birden hazırlayamadım. Tebrik ediyorum, hazırlarken kötü ama sonrası büyük rahatlık
aa bayaa yeni evlisin. Maşallah. Ömür boyu mutluluklar ddilerim
Siz nasılsınız... elimden geldiğince kilo almamaya hamur işi tüketmemeye çalışıyorum inşallah başarırım
Canım nasılsın
Nasıl gidiyor hamilelik
Sağ salim kucağına alırsın inşallah

Vermiyorlar sağolsunlar
Bugün işler iyiydi

Canım nasılsın
Nasıl gidiyor hamilelik
Sağ salim kucağına alırsın inşallah
Kankiiim ben evde seni soracaktım
Nasılsın

Vermiyorlar sağolsunlar
Bugün işler iyiydi

bak gördün mü bir kaç güne düzelir
sonra bir kaç gün sonra yine yoğunlaşır
böyle böyle bir ayda bi bakmışın hoop işlerin oturmuş.
hem 49 48leri beraber görecektik yahuuuu

Kızlarcım ananemi yarın da götüreceğiz anestezi doktoru görecek ve ameliyat günü alacağız
2-3 hafta sonraya veriyorlarmış diye duydum
Bakalım...
Aort damarı genişlediği için risk var ama böyle de bir şey yiyemiyor ve ağrısı oluyor diye yaptırmaya karar verdik
İnşallah en en hayırlı şekilde geçer

Yok canim pasta siparisi verdim can sildim cocuklari yikadim daha ne oglen yemegi yedim ne bisey attim agzima yarin ev sil supur masa susle birde biraz uzak bi mesafeden alincak biseyler var onlari halledicem ee cocuklarla kaplumbaga hiziyla oluyor hersey simdi gircem aksam oglumun yemegini yapicam esime yemek hazirlicam oturmaya bile firsatim olmuyor inan simdi kutayi sallarken oturdum iste sporda yapamadim ama firsatim olursa yapmayi planliyorum

Gizemcim öyle güzel anlatmişsin ki benim sevdiğim arkadaş tipi olmuş bahsettiğin daha iyi anlatamazdim cidden
Kızlar ben baya hasta oldum, sanırım hava değişiminden, bütün günü yatakta şehriye çorbasıyla geçirdim. Menüme yazacak bir şey de yok Yawrukush
Geçmiş olsun kuzu ya, cereyanda da kalmamaya çalış canım. Uyu bolca. Hem uyku zayıflatıyor bence
Spiralin kalitesine göre de değişir durum. Ben iki kez kullandim hormonsuz, biri çok iyiydi. Diğeri kötü (adet döneminde kanamami arttırıyordu, demir eksikliği yaşamıştım o dönem)
En azından implanttan kurtulmuşsun canım. Ne tedavisi olacaksın peki sonrasında?
Canım eşim çok teşekkürler tatlı sözlerin için
bu mesajı es geçemezdim

haydi başlayalım
Nereden başlayalım
Birde profilden ayarlıyoruz renkleri
Forum seçenekleri stil kısmından

FitFiliz
Umarım mülakatın güzel geçer. Hayırlısı ile..
Sağol canım, fena geçmedi. Bekleyelim görelim bakalim
Özgeciim yoksa sen robot musun Bak doğru söyle, robotsan bile yine severiz biz seni
Bence Gizeme bu haftaki eşi Yawrukush bakmalı. Eşler zor zamanlar içindir di mi ama mesela ben hasta olsam sen çoktan bı tavuksuyu çorba resmi yüklerdin di mi Eminecim
Iki kucuk erkek cocuk
1 cocuk tek cocuk, 2 cocuk cok cocuk derdi cok sevdiğim bir arkadasim. 2 den sonra 3 de 4 te ayniymis. Oyel söylüyorlarmış
Öyle miymiş gerçekten. 2 ve 3. arasında yaş farkı azsa olabilir ama 2. büyüdüyse; şimdi yeniden gece uykusuzluklari olur.
Senin 3. planlı miydi canım yoksa sürpriz mi oldu? Çok cesaret isteyen birşey bence

Özlemcim onlarin sürelerinoluyor 3-5dk birşey. Sonradan çıkanlar doğru değil. Rahat olsun için güzelim
Keşke Ankara'da olsan yardıma gelirdim kuzum sana
Girdin mi mulakata tatlim nasildi
Bana iyi geçti gibi geldi canim
Tüm güzel dilekleriniz için sağolun kızlar bu arada.
İnşallah feyzacim, hayırlısı olsun.
AA ben de eşime yemek hazirlicaktim. Ay inan sen yazinca hatırladım
çok da yorgunum, çok üşendim bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…