Olabilir kuzumeğer yorulmazsan yap
hatta bence bak night yoga falan var öyle bir şey yapıp kasları açıp sonra yarım mekik leslie bir takım pilates hareketleri yapıyordum ben, ondan sonra o hareketler ve yorgunluk bir güzel uyutuyor seni anlatamam...
Canım inşallah Harika şekilde sonuçlanır hakkında en hayırlı şekildeKizlar muhabbetiniz bol olsun, benim icin uyku vakti gecenin bu saatine kadar calistim online satislarim icin.
Sabaha gorusmek uzere, diyetleri bozmayin canlar.
Kız kızGeçte gelebilir kabulümdür gelsindeşimdi kız mı erkek mi tahminler yapıyoruz onunla eğleniyoruz
Kizlar ben bugun yarrin biraz yogun olucam persembe partimiz var malum islere koyulmam lazim biraz. bosta kaldikca gelicem ama cokta aktif olamiyabilirim gozum uzerinizde olucak sakın menuleri kacirmayalim sporlari aksatmayalim ben arada gelir gaz veririm ama her lafa da yetisemiyebilirim haberiniz olsun canlarim merakta kalmayin
MaşallahHayırlı olsun canım benim
Sağol Feyzacim. Atlattım çok şükür, güzel geçti bence ama emin de olamıyorum bir yandan. Çok sıcakkanlı insanlardı. Mülakatı yapanlardan biri yaşlı bir ingilizdi, ona bayıldım
Artık nasıl stress yaptıysam kuzum artimi eksiye çevirmişim bu sabah. @enimenime toparliyorum inşallah canım. Ha gayret dondurma için
Her gün bi sınava mülakata filan mı girsem kaptiş ben
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin
Vermiyorlar sağolsunlarcanımm kaybetmeeee... sonrasında rahatlarsın emin ol, birden bir bakmışsın çorap söküğü gibi halloluveriyor işler. ama zaman iste üstlerinden/patronlarından sana bu ara ek iş vermesinler sadece...
aa bayaa yeni evlisin. Maşallah. Ömür boyu mutluluklar ddilerimyaa ne kadar güzel, 5 aydır evliyim bu 5 ayda bir kere bile bir kaç yemek birden hazırlayamadım. Tebrik ediyorum, hazırlarken kötü ama sonrası büyük rahatlık
Canım nasılsınSiz nasılsınız... elimden geldiğince kilo almamaya hamur işi tüketmemeye çalışıyorum inşallah başarırım
Kankiiim ben evde seni soracaktımVermiyorlar sağolsunlar
Bugün işler iyiydi
aa bayaa yeni evlisin. Maşallah. Ömür boyu mutluluklar ddilerim
Canım nasılsın
Nasıl gidiyor hamilelik
Sağ salim kucağına alırsın inşallah
Vermiyorlar sağolsunlar
Bugün işler iyiydi
aa bayaa yeni evlisin. Maşallah. Ömür boyu mutluluklar ddilerim
Sen cok geride kalmissin kiz dis bugdayi yapicam yaaaa hahhaaa o partiiiAaaa ne partisi
Aaaa evet unuttum canım eşimdiş buğdayı vardı ya o sanırım
Kanki aklım uçtu yaSen cok geride kalmissin kiz dis bugdayi yapicam yaaaa hahhaaa o partiii
Ahahahahha ayyyy bağımlılık dediğin böyle olsunKizlar az ugricam dedim yine sizden fazla ugradim valla bagimlisi olmusum resmen sizin
Normaldir kuzum hep hastanedeydin olur okadar naptiniz bugun gun alabildinizmiKanki aklım uçtu ya
Ahahahahha ayyyy bağımlılık dediğin böyle olsun
Şimdi yazdım tamNormaldir kuzum hep hastanedeydin olur okadar naptiniz bugun gun alabildinizmi
Gizemcim öyle güzel anlatmişsin ki benim sevdiğim arkadaş tipi olmuş bahsettiğinCanım ben insan hakları alanında master yapıyorum.
Hayırlı olsun tatlımKozmogirl17
Kaptanım güzel dengelemişsin
Canım hep beni düşünüyorsun thank you
Çocuktan sonra değişiyordur tabii ama cennet anaların ayaklarının altında, boşuna değil
Aşkım baktım aylardır girmemiş öyle dan diye yazmadım yani
Ya benim gözlemim zaten o uzun zaman sonra katılmıştı aramıza -ki ben sonrasında çok devam etmedim- ve birden kendi kendine başkancılık yapmaya başlamıştı, o listeleri fln tabii emeğine sağlık ama kendi kendine girdi topa ve ben daha mütevazi, başka insanlara da alan tanıyan, sürekli kendini ön plana çıkarmaya çalışmayab insanlarla daha iyi anlaşıyorum. Ondan dedim.
Geçmiş olsun kuzu yaKızlar ben baya hasta oldum, sanırım hava değişiminden, bütün günü yatakta şehriye çorbasıyla geçirdim. Menüme yazacak bir şey de yokYawrukush
Spiralin kalitesine göre de değişir durum. Ben iki kez kullandim hormonsuz, biri çok iyiydi. Diğeri kötü (adet döneminde kanamami arttırıyordu, demir eksikliği yaşamıştım o dönem)Herkese selamlar.
Kolumdaki implanon çıkarıldı.
Tuhaf hissediyorum.
3-4 gün duygusal değişimler yaşayabilirmişim.
Daha kötüsü nasıl olacaksa
Hormonsuz spiral dedi gün verecekler.
Biraz onu araştıracağım.
Pek bilgim yok.
Karnım her geçen gün daha çok şişti.
Umarım düzene girerim.
Korunmak için bişeyler yapmak zorundayım.
Yoksa tedaviye başlamıyorlar.
İlaçlar ağır ve tehlikeliymiş.
Hani kaza ile çocuk olur v.s
Garantiye almak istiyorlar.
Kızım diş çıkarıyor. Fena halde,sürekli kucak,sürekli ağlama.
Oğlum 2 yaş sendromu.
Allah şükür herşeyimiz var
Bende durumlar böyle..
Canım eşim çok teşekkürler tatlı sözlerin içinTebrikler deryacimmharika bir haber. Mulakatta cok iyi gececek eminim. O sinavlari gectiysen mulakat daha kolay olur ins. cnm. Sen rahat ol kendin ol kendinden emin ol!! Biz seni burda cok sevdik, hos sohbet, neseli, komik, cana yakin.. daha bir suru ozelligini gördük. Yarin da kendin olabilirsen, kisa surede kendini ifade edebilirsen ki cok iyi yaparsin inaniyorum mulakat isi de tamamdir insallah.
Aynen katiliyorum kaptanima. Deryacim bak ozgeye de metni atip fikir alman cok iyi olur. Yurt disinda yasayan biri sana cok faydali olabilir.
Harika canim.. ay ne guzel orda oturup cay içebilmek.. bizim icin de icine cek o havayi. Bizin icin de yudumla çayını
Menu el cnm sporlar da oyle..
Harikasin senemcim. Cumaya muhtesem nir eksi gelicek ins.
Cuma ya kadar aşırı dikkatli olmaliyiz kaptancim.. ben de arti dayim
Vay vay vayy 2 gunde 1 kilo.. super canimcim
Allah yardimcin olsun canim cook zor cook. Böyle stres altindayken de insan cok yiyor. Senden onceki yeteri kadar onem vermemis ki kaydetmemis aklinds tutmussen bu kadar dikkatli ve ozenliyken kisa surede çozersin her seyi.. sıkma canını
Süper canimcim
cok guzel menu canim afiyet olsun
5 saat mi? masallah canim.. keki gormezdrn geliyorum
Sağol canım, fena geçmedi. Bekleyelim görelim bakalimbu mesajı es geçemezdim
haydi başlayalım
Nereden başlayalım
Birde profilden ayarlıyoruz renkleri
Forum seçenekleri stil kısmından
FitFiliz
Umarım mülakatın güzel geçer. Hayırlısı ile..
Özgeciim yoksa sen robot musunKizlar ari gibi calistim resmen:)
3 cesit yemegimi bolca hazirladim, yarinda ugrasmamak icin.
Cocuklari doyurdum, bahcede oynattim, akina odev yaptirdim, annemle kamera actim, evi topladim.
Arasi uyuttum, dusumu aldm, simdi Akinla oglen yemegimizi yiyoruz.
Arasimo uyanincada ya spor salonuna ya parka gidecegiz, cocuklar neyi sececek bakalim.
Alintilarimi yazayim..
Bence Gizeme bu haftaki eşiAnnene de cok gecmis olsun canim. Bir daha gostermesin Rabbim
Dimi ya oyle düşününce morali duzeliyo insanin. "Cennet analarin ayaklari altinda" arada cildirmak uzereyken soyliyim ben bunu
Cok gecmis olsun gizemcim. Sana bakacak kimse yok mu? Allah sifa versin cnm
Tuh tuh 2 yas sendromu + diş . Kokay gelsin canimm
Bu arada ne icin tedavi cnm kusura balma hatirlayamadim da
Ari gibi calismmisn hakkaten. Ana kraliçe kolay gelsin
Öyle miymiş gerçekten. 2 ve 3. arasında yaş farkı azsa olabilir ama 2. büyüdüyse; şimdi yeniden gece uykusuzluklari olur.Iki kucuk erkek cocuk
1 cocuk tek cocuk, 2 cocuk cok cocuk derdi cok sevdiğim bir arkadasim. 2 den sonra 3 de 4 te ayniymis. Oyel söylüyorlarmış
Kizlar az ugricam dedim yine sizden fazla ugradim valla bagimlisi olmusum resmen sizin
Özlemcim onlarin sürelerinoluyor 3-5dk birşey. Sonradan çıkanlar doğru değil. Rahat olsun için güzelimKizartmamı
Canim aksam icin 3 biber dolmasi cok olmus kalan menu gayet guzel canim disarda olmana ragmen.
Cok dogru bi soz kizlar 3.cocuk demisken ben test yaptim 2 tane negatifti biraktim eve kayinvalideme gectim dondugumde bi baktim 2 cizgi coook silik bi vaziyette ikisindede zorlaman gerek gormek icin okadar saat sonra cikan tesler bence bozuktur ya sizce...
amin kuzum.
Canim patlican kizatilarakmi yapilmisti menun guzel bu arada.
Hala kalori hesabina devammi canım.
ahahah gelecegimi seyrediyorum.
Keşke Ankara'da olsan yardıma gelirdim kuzum sanaKizlar ben bugun yarrin biraz yogun olucam persembe partimiz var malum islere koyulmam lazim biraz. bosta kaldikca gelicem ama cokta aktif olamiyabilirim gozum uzerinizde olucak sakın menuleri kacirmayalim sporlari aksatmayalim ben arada gelir gaz veririm ama her lafa da yetisemiyebilirim haberiniz olsun canlarim merakta kalmayin
Bana iyi geçti gibi geldi canimGirdin mi mulakata tatlim nasildi
İnşallah feyzacim, hayırlısı olsun.Kızlarcım ananemi yarın da götüreceğiz anestezi doktoru görecek ve ameliyat günü alacağız
2-3 hafta sonraya veriyorlarmış diye duydum
Bakalım...
Aort damarı genişlediği için risk var ama böyle de bir şey yiyemiyor ve ağrısı oluyor diye yaptırmaya karar verdik
İnşallah en en hayırlı şekilde geçer ♥
AA ben de eşime yemek hazirlicaktim. Ay inan sen yazinca hatırladımYok canim pasta siparisi verdim can sildim cocuklari yikadim daha ne oglen yemegi yedim ne bisey attim agzima yarin ev sil supur masa susle birde biraz uzak bi mesafeden alincak biseyler var onlari halledicem ee cocuklarla kaplumbaga hiziyla oluyor hersey simdi gircem aksam oglumun yemegini yapicam esime yemek hazirlicam oturmaya bile firsatim olmuyor inan simdi kutayi sallarken oturdum iste sporda yapamadim ama firsatim olursa yapmayi planliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?