Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy insallah istediginiz zamanda gelir bebisiniz, insan hicbir zaman hazir hissetmiyor ama yinede bazi seylerin hayatinizda oturmus olmasi onemli tabii
canim guzel is yapana verirler boyle zorlu isleri, iyi tarafindan bak. devlette misin ozelde mi bilmiyorum ama ayni zamanda bu islerin altindan kalkinca da terfi icin veya maas zammi icin pazarlik da yapabilirsin
buradan gordugum kadariyla cok duzenli takip ediyorsun islerini, bunu da halledersin bence sen
menulerde karbonhidrat cok artmis, stresli oldugun belli oluyor
Ahahhh iste o sacma bulanti yuzunden telaslanfim ya zaten canim ne var diye neyseki temizim ya az degilmi iki gundur bildigin acim ya
canim beden bir gunden digerine farklilik gosterebilir, arti olmadigi surece her eksi kabuldur. hem o ac gezdiklerin belki cumaya etkisini ancak gosterir. moral bozmak zor, dondurma bizim olucak
Dün bana suratın incelmiş dediler
Kritik kilolara girdik
Şimdi vereceklerim yüzümden gidecek vücut aynı ama çöktün demeye başlayacaklar
heyoo, bana suratin incelmis dediklerinde ben cok mutlu oluyorum, demekki basariyorum diyorum
Canim alabildiniz mi ameliyat tarihi? nasil annenle anneannen simdi?
Yooooo
Ankee canım eşimle biz gıdım gıdım ama verdik
( Ankee verdik di mi)
canim sizin cok kilonuz yok, o yuzden az az gitmesi yeterli zaten. hem sonuclar yuzde ile oldugundan hic belli olmaz
ama yinede o dondurma bizim olucak
Şuan sevinctennn ucucammmmmm ben cuma günü kaç cikmistim ya 90.6 dimi :))) şimdi 90.2 :))))) 8 lere milimmmm kaldiiii
supersin
once kafaya takmama sanatini dinledim bir hafta ama sarmadi beni hic, simdi kucuk prens dinliyorum ama onu da begenmedim
vaktim olursa baska hangi kitaplar var bakacagim ama o zamana kadar kucuk prense devam
Ay keşke ben de versem
Canim siz bir hastalarinizi iyilestirin, seni kampa sokariz
evet sicaklar problem olabilir, benim de aklimda olsun, fikir gorursem paylasirim
cok guzel menu
su, spor?

Sanada hemen bir kase corba kapip geleyim canim :)

Her cocuk farkli oluyor canim.
Benim 1 numaram acayip zordu, herkes 2. bebek haberini alinca nasil cesaret ettin ya da ayni Akin gibi olursa napacaksin dediler:)
Hatta esimlede cocuklardan sonra hic etmedigimiz kavgalari ettik.
Ama boyle boyle buyuyecekler, saglikla, mutlulukla buyusunler...

Slm canım kendi adıma iyiyim su rekoru kırdım bugün galiba:))
Harikasin nasil gecti gunun, is guc nasildi bugun?

Cok guzel menu ,spor ,su sen mahkemeye kadar tig gibi olacaksin, ben senden cok istiyorum oyle olmani.

Cok sevinirim canim, birsey gozune carparsa vs paylasirsan.
Fistik kizin nasil Senemcim?

Kızlar ben baya hasta oldum, sanırım hava değişiminden, bütün günü yatakta şehriye çorbasıyla geçirdim. Menüme yazacak bir şey de yok Yawrukush
Cok gecmis olsun canim , firsatin varsa bol bol dinlen ve bol sivi tuket. Sehriye corbasi cok iyi fikir
Kek olmasa daha iyi olurmus canim.
Canim bugun gozume ilismisti, sen toplamda 11 kilo vermissin simdiye kadar, super gidiyorsun birakmak yok
Kolay gelsin canim, insallah hormonlarin cabuk toparlar.
Sen kendini iyi hissedersen diger hersey hallolur zaten
heheh ben cok severim oyle isleri. ben de buraya basladigimda cok karman corman isler vardi, hepsini tek tek prosedurlemistim. hala da continuous improvement devam ediyorum

Portable insulin cooler diye bi aratsana canım belki işini görür, şarjlı&pilli filan oluyorlarmış. Belki biraz büyük birşeye denk gelirsen işine yarayabilir

bu mesajı es geçemezdim

haydi başlayalım
Nereden başlayalım
Tamam ben netten arastirip yazayim hangi hareketleri yapalim diye, seni etiketleyecegim ilk firsatta
oooh supersin, ben de aynisini bugun is yerimde yaptim. bayaa bir is temizlendi, yarin devam

Portable insulin cooler diye bi aratsana canım belki işini görür, şarjlı&pilli filan oluyorlarmış. Belki biraz büyük birşeye denk gelirsen işine yarayabilir
Canim aslinda bunun icin ozel coolerlar var cok da guzel gorunuyorlarama biraz masrafli ilk etap icin, fotosu asagidaki gibi.
Belki ileride dusunebilirim, siimdilik kendim bir cozum bulmaya calisiyorm, hem bakalim kabul olcak mi basvurum.

Tamam ben netten arastirip yazayim hangi hareketleri yapalim diye, seni etiketleyecegim ilk firsatta

oooh supersin, ben de aynisini bugun is yerimde yaptim. bayaa bir is temizlendi, yarin devam
Harikasin kuzum, rast gitsin islerin :)

Canlarim yarim saat sonra Arasin sanat dersi var, biz hazirlanip cikiyoruz.
Dersten sonrada orada piknik yapiyoruz her hafta klasigimiz oldu artik, sonrada ordekleri besliyoruz.
Tahminim bir mani cikmazsa Tr saati ile 22 gibi evde oluruz.
Aman bozmayin diyetleri, cumaya cok az kaldi.
Opuyorum hepinizi.

Kuzumm teşekkür ediyorumm :)) Salı spor
30 dk leslie
10 dk üç ayak horon
4 dk roman
5 dk mesele şu mezdekeye bayiliyorum
Birde 10 dk göbek eritme hareketleri youtube da

Ben yine gelemedim yaa ıki gündür yoğunuz yarın 24 nöbetçiyim. Ama iyi taraf kaçamak yapmamış olmam. Tabi sabah simitleri saymazsak. Gaz baglanamadi hala gidip gaz şirketini dagitasim var.
Pazartesi menum.
Sabah fiks menü 8 de yarım simit domates salatalık zeytin peynir

Öğlen 12 çorba tavuk sote salata

15 bir şeftali

Akşam 18 de 2 dilim ekmek domates peynir sade filtre kahve

21 de küçük salkım üzüm

Su 2 den fazla
Spor 8800 adım

Salı
Sabah 8:30 yarım simit domates salatalık zeytin peynir bir çarliston

Öğlen çorba 3 kaşık pilav karnı yarigin kiymasi cacık.

Akşam çorba 3 kaşık erişte salata

Az önce çayla 2 jelibon solucan gibi olanlardan

Su 2 den fazla 2 yi tamamladıktan sonra saymıyorum
Spor 6000 adım

Evin dubleks olması işime yaradı merdiven inip çıkıyorum sürekli sevdim bu işi havadan spor oluyor bana.

Merhaba kızlar ben bugün öğlen katıldım aranıza hem kulübe hem takıma. 8 aylık evliyim üniden yeni mezun oldum...saatleri yazmam gerektiğini hiç farketmemişim dikkat etmedim ama öğleden sonraki menüm şöyle : bir fincan şekersiz Dibek kahvesi yanında bir avuç leblebi ve kayısı içi, öğlen peynirli yumurta iki dilim Çavdarlı ekmek salatalık zeytin çay, akşam yemeği bir kase yeşil mercimekli yoğurt çorbası, semizotu, yarım tabak kadar makarna.. akşam da çay içeceğim birkaç gündür Canım çok tatlı çekiyor akşamı sağ sakim kaçamaksız atlatırım inşallah... herkes hedefine kavuşur umarım

Kuzum bence menün çok fazla un içeriyor erişte pilav simit ve ekmek ekmek tek öğün yemeye çalis.. suyu 3 e çıkardığın zaman gün içinde akşam çok fazla yiyemiosun.. simit haftada 1 tane ye.. susaminda yağ var sonuçta.. evin dubleks olması gerçekten mükemmel bu arada :)

Hisgeldin canim kacamaga hayirr diren)))

Jelibon mu seviyorsun
Öğle yemeklerini beğendim tatlim en çok, yalnız pilav yerine karnıyarık patlıcanından yesen sanki daha iyiymiş.
Yarın nöbette kolaygelsin canim

Hoşgeldin madamesnow bizim kaptan yeni üyelerin başka bir takıma yönlendirildiğini söylemişti, sanırım tüm takım kaptanları öyle bir karar almış. Bir sor istersen canım
Makarna ve dibek kahvesi hariç güzel menün bence
Tatlı isteğine çözüm buraların meşhur içeceği tarçınlı süt

Kızlaaarr hepinize iyi akşamlar

Bugün menüm hiç.güzel değil
Gevşettim yine

Sabah 11 bir pasta tabağı melemen
1 bardak çay
Bir miktar beyaz ekmek

Öğlen sade kahve
Bir dilim ç.kek
Bir tane açma

Akşam
1 açma
1 kek
1 kase taze fasulye

Üzgünüm telafi edicem yarın
Şu limınlu yeşilçay kürğnğ yapan varmı ?

Bu menüyü yazma cesaretinden dolayı tebrik ederim canımcim seni . Galiba yürek de yedin yazmayı unuttun
Kozmogirl17 Yawrukush yetişinn vukuat var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…