- 24 Kasım 2016
- 5.105
- 18.011
- 248
ayy insallah istediginiz zamanda gelir bebisiniz, insan hicbir zaman hazir hissetmiyor ama yinede bazi seylerin hayatinizda oturmus olmasi onemli tabiivalla ne hale geldik bu haftasonu neden öyle oldu anlamadım ben de
ama ben abartanlarda en üstlerde olabilirim.
bu arada ben de erken gebelik testi aldım sabah.
şu ara hiç istemiyodum diyordum da; negatif çıktı bi üzüldüm yaa. tüm çalışma şevkim gitti -işteki-
canim guzel is yapana verirler boyle zorlu isleri, iyi tarafindan bak. devlette misin ozelde mi bilmiyorum ama ayni zamanda bu islerin altindan kalkinca da terfi icin veya maas zammi icin pazarlik da yapabilirsin3ağustos
Sabah sucuklu yumurta 1d ekmek, domates, salatalık, 6zeytin, peynir
Öğle 1tabak makarna
Akşam 1tb melemen 3d ekmek
Su 3lt
Spor 5000civarı adım
4ağustos
Sabah sucuklu yumurta domates biber 7zeytin
Öğle mangal 2d ekmek, salata
Çekirdek 3 avuç
2 avuç badem
Akşam köfte domates 2d ekmek
Su 3lt
Spor 1500civarı adım
5ağustos
Sabah melemen, 6zeytin, 1kk b peynir, 1d ekmek, 1lokma tahin pekmez
Öğle 1tabak kısır, 1kase buğday çorbası
Akşam mngal domates 1d ekmek
Su 2.5 lt
Spor 6500civarı adım
Kilo maalsef 52
Gitgide alıyorum
Hesapları bugün tutturmuştum
Kiiii
Yeni karışık bir iş daha verdiler elime
Benden önce burada biri çalışmış. Her şeyi aklımda tutuyordum diyorböyle bir çalışma biçimi olabilir mi onun aklındakileri ben nereden bilebilirim ben nerete düştüm böyle ağlamak istiyorum. Bana yakışmaz diye vazgeçiyorum
buradan gordugum kadariyla cok duzenli takip ediyorsun islerini, bunu da halledersin bence sen
menulerde karbonhidrat cok artmis, stresli oldugun belli oluyor
canim beden bir gunden digerine farklilik gosterebilir, arti olmadigi surece her eksi kabuldur. hem o ac gezdiklerin belki cumaya etkisini ancak gosterir. moral bozmak zor, dondurma bizim olucakAhahhh iste o sacma bulanti yuzunden telaslanfim ya zaten canim ne var diye neyseki temizim ya az degilmi iki gundur bildigin acim ya
heyoo, bana suratin incelmis dediklerinde ben cok mutlu oluyorum, demekki basariyorum diyorumDün bana suratın incelmiş dediler
Kritik kilolara girdik
Şimdi vereceklerim yüzümden gidecek vücut aynı ama çöktün demeye başlayacaklar
Canim alabildiniz mi ameliyat tarihi? nasil annenle anneannen simdi?Amiiin dualarınızda unutmayın♥
İstanbul un bu imkanları çok güzel her şeye ulaşabiliyorsun ama o kadar meşakkatli ki
Ordan oraya ordan oraya
Ameliyat olması illa gerekli mi diye de konuştuk doktoruyla
Olsun bence dedi bazı hastaneleri de sorduk ama daha büyüğünü önerdi biz de aradık Allah tan yarına var
İnşallah ameliyat için tarihi de yakına verirler ama bayram da geldi bakalım
canim sizin cok kilonuz yok, o yuzden az az gitmesi yeterli zaten. hem sonuclar yuzde ile oldugundan hic belli olmaz
ama yinede o dondurma bizim olucak
supersinŞuan sevinctennn ucucammmmmm ben cuma günü kaç cikmistim ya 90.6 dimi :))) şimdi 90.2 :))))) 8 lere milimmmm kaldiiii
once kafaya takmama sanatini dinledim bir hafta ama sarmadi beni hic, simdi kucuk prens dinliyorum ama onu da begenmedimNe dinlediiin
vaktim olursa baska hangi kitaplar var bakacagim ama o zamana kadar kucuk prense devam
Canim siz bir hastalarinizi iyilestirin, seni kampa sokarizAy keşke ben de versem
evet sicaklar problem olabilir, benim de aklimda olsun, fikir gorursem paylasirimCanim stand ile ilgili kafamda oturtamadigim seyler var, internet arastirmasi yapiyorum.
Havalar cok sicak malum, krem ve merhemlerin sicakta erimemesi icin nasil bir stand kurabilirim derdindeyim.
Su aralar jesica jones'u izliyoruz, birde agatha christi kitaplarinin filmlerine sardirdik :)
cok guzel menuşimdi eve geldik menümü yazıyorum
05.08.2019 PAZARTESİ MENÜM
08.30 peynirli hinfi fümeli küçük sandviç ekmeğine sanviç
09.00 tek şekerli türk kahvesi
12.30 tavuk göğsü haşlama didelenmiş -mevlid pilavındaki gibi- tavuk pilav ama pilav 2-3 yk, bol tavuk bir ayran
15.00 bir sade türk kahvesi
17.00 activya böyle üstünde mısır gevreği olanlardan
19.00 4 köfte sadece
su, spor?