Doğru diyorsun azaltmam lazım bi düzene oturtmaliyim evle ilgilenmekten kendime zaman ayıramadımKuzum bence menün çok fazla un içeriyor erişte pilav simit ve ekmek ekmek tek öğün yemeye çalis.. suyu 3 e çıkardığın zaman gün içinde akşam çok fazla yiyemiosun.. simit haftada 1 tane ye.. susaminda yağ var sonuçta.. evin dubleks olması gerçekten mükemmel bu arada :)
Yaa paketli her şeyi seviyorum sanırım ama elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum . Karnıyarık sevmiyorum nedense hele hastanede dahada sevmiyorum canım. Patlıcanı közlenmiş seviyorum en çok. O yüzden sadece kiymasini yedim lezzetsiz olsa onuda yemezdim. Sürekli nöbet mesaimi yapsam hastanede yemekler hep düzenli oluyor :))Jelibon mu seviyorsun
Öğle yemeklerini beğendim tatlim en çok, yalnız pilav yerine karnıyarık patlıcanından yesen sanki daha iyiymiş.
Yarın nöbette kolaygelsin canim
Bu menüyü yazma cesaretinden dolayı tebrik ederim canımcim seni. Galiba yürek de yedin yazmayı unuttun
Kozmogirl17 Yawrukush yetişinn vukuat var
Kızlaaarr hepinize iyi akşamlar
Bugün menüm hiç.güzel değil
Gevşettim yine
Sabah 11 bir pasta tabağı melemen
1 bardak çay
Bir miktar beyaz ekmek
Öğlen sade kahve
Bir dilim ç.kek
Bir tane açma
Akşam
1 açma
1 kek
1 kase taze fasulye
Üzgünüm telafi edicem yarın
Şu limınlu yeşilçay kürğnğ yapan varmı ?
Ah o paketlilerr, keşke ev yemekleri zararlı paletli şeyler abur cuburlar yararlı olsa. Her öğün yesem bıkmam galibaDoğru diyorsun azaltmam lazım bi düzene oturtmaliyim evle ilgilenmekten kendime zaman ayıramadım
Yaa paketli her şeyi seviyorum sanırım ama elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum . Karnıyarık sevmiyorum nedense hele hastanede dahada sevmiyorum canım. Patlıcanı közlenmiş seviyorum en çok. O yüzden sadece kiymasini yedim lezzetsiz olsa onuda yemezdim. Sürekli nöbet mesaimi yapsam hastanede yemekler hep düzenli oluyor :))
Ne renk oluyor bakalım saçların? Tahminim kızıldan yanaannem saçımı boyarken bir bakayım dedim de menümü yazamadım az sonraaaaa süper menümle karşınızdayım
Ah o paketlilerr, keşke ev yemekleri zararlı paletli şeyler abur cuburlar yararlı olsa. Her öğün yesem bıkmam galiba
Ne renk oluyor bakalım saçların? Tahminim kızıldan yana
Bir de kuzum sen yazmiş miydin adını katılırken?
:)) yaa demek ki açma güzeldi kız dayanamadın değil mi. keşke taze fasulyeyle yoğurt yeseydin akşama iyi dengelerdin aslında
Tarçınlı süte alışsam iyi olur o zamanHoşgeldinmadamesnow bizim kaptan yeni üyelerin başka bir takıma yönlendirildiğini söylemişti, sanırım tüm takım kaptanları öyle bir karar almış. Bir sor istersen canım
Makarna ve dibek kahvesi hariç güzel menün bence
Tatlı isteğine çözüm buraların meşhur içeceği tarçınlı süt
Çok teşekkürler, evet güzel bölüm, özellikle Avrupa’daki son göçmenlik olaylarının artmasıyla derslerin işleyişi de güzel geçiyor canım.
biraz fazla yemişim karbonhidrat açısından. Aslında normal zamanlarda da böyle yerim ama masaya yapışıp kaldığımdan yaptığım yürüyüş 3te1e düştü. Sanırım yürüyüşümü arttırmam lazım.özeldeyim
inşallah.
maşallah takımımızda ne kadar çok master yapan var. Sana da maşallah. Başarı ile bitirmeni dilerim. Alanında çok güzel bir alanmış insan hakları kulağa hoş geliyor ve merak uyandırıyor
Güzel olmuş eşimcim, şu pita ekmeğin hastasıyım ben deBende menumu yazayim. Yemedigim bir tek aksam yemegim kaldi, eger degisiklik olursa yine guncellerim.
SABAH
2 haslanmis yumurta
1 yemek kasigi acuka
Yarim salatalik , 4 kucuk havuc
4 yesil zeytin
3 dilim sucuk, 2 dilim pastirma (tavada cevirdim)
50 kalorilik pita ekmegi
ARA
350 ml mineralli su
100 kalorilik kurutulmus mantar
OGLEN
1 buyuk kase tarhana corbasi
Yarim domates, 3 sivri biber
ARA
120 kalorilik diyet biskuvi (turkiyedeki altinbasak gibi, tahta biskuvi :)))
Filtre kahve
1 hurma
AKSAM
1 kase tavuklu corba (domates,salca, yag, tavuk ve tavuk suyu ile yaptim)
Et yahni (sulu et yemegi)
2 kasik pilav alirim.
Yatana kadar limonlu cay, belki turk kahvesi de icerim.
SU: Mineralli suyumla simdiden 2lt olmak uzere, 2.5 lt rahat olacak.fayfeyfiy icin bugun biraz arttirdim.
SPOR: Ya spor salonuna gidip spor yapacagim, ya da parka gidip yuruyus. (guncellerim aksam)
cinecin
Ahaha kalplerimiz karşılıklı be DeryoşumGizemcim öyle güzel anlatmişsin ki benim sevdiğim arkadaş tipi olmuş bahsettiğindaha iyi anlatamazdim cidden
Geçmiş olsun kuzu ya, cereyanda da kalmamaya çalış canım. Uyu bolca. Hem uyku zayıflatıyor bence
Spiralin kalitesine göre de değişir durum. Ben iki kez kullandim hormonsuz, biri çok iyiydi. Diğeri kötü (adet döneminde kanamami arttırıyordu, demir eksikliği yaşamıştım o dönem)
En azından implanttan kurtulmuşsun canım. Ne tedavisi olacaksın peki sonrasında?
Canım eşim çok teşekkürler tatlı sözlerin için
Sağol canım, fena geçmedi. Bekleyelim görelim bakalim
Özgeciim yoksa sen robot musunBak doğru söyle, robotsan bile yine severiz biz seni
Bence Gizeme bu haftaki eşiYawrukush bakmalı. Eşler zor zamanlar içindir di mi ama mesela ben hasta olsam sen çoktan bı tavuksuyu çorba resmi yüklerdin di mi Eminecim
Öyle miymiş gerçekten. 2 ve 3. arasında yaş farkı azsa olabilir ama 2. büyüdüyse; şimdi yeniden gece uykusuzluklari olur.☺☺
Senin 3. planlı miydi canım yoksa sürpriz mi oldu? Çok cesaret isteyen birşey bence
Ooo ama bende dedim bak, 7lerde yakin sekerim :))
Nasilsin bugun canim, yorgunluktan boyle oldun bence Feyzos..
Canim ne guzel heyecanlar ,allah gonlunuze gore versin, saglikli, hayirli evlat olsun:)
Isler gucler nasil kuzum?
Canim dun doktor arkadasin gordu mu, bir sey onerdi mi?
Uzun sure gecmeyen ates icin sizin orada doktorlar nasil yonlendiriyor?
Habersiz birakma bizi Senemcim...
Darisi basima Deryam, ben bugunde +100 um.
Ay gidim gidim gidiyor regli haftasinda
Canim insallah hayirlisiyla, kolaylikla gecirir ameliyatini.
bakalim anestezist ne diyecek yarin.
Dualarimdasiniz...
Isin cok kuzum , bugunde cok kosturmussun.
ama hareket berekettir, bu hfta guzel bir eksi gleecek kesin senden.
Kolay gelsin canim :)
Robot olsam belki dunya daha kolay yasanir olurdu Deryacim :))
Bende sizi her kosulda severim.
Ayy daha yeni uyandim hemencinecin Gizemcigime caylar corbalar hazirlarim:))
Ooh şifa oldu eşim, ellerin dert görmesin, bir tanesincinecin Gizemcim canim nasil oldun?
Daha iyi misin, dinlenebildin mi?
Eki Görüntüle 2296207
Eki Görüntüle 2296206
Kuzum sana tavuk suyuna corbayla, mis gibi ihlamur getirdim, cunku es olmak bunu gerektirir :))
Canim hosgeldin aramiza, yeni uye davet edebiliyoruz artik takimimiza.Tarçınlı süte alışsam iyi olur o zamanben bi bakayım o zaman yeniler için nasıl oluyor teşekkürler
Harikasin canim :)Kuzumm teşekkür ediyorumm :)) Salı spor
30 dk leslie
10 dk üç ayak horon
4 dk roman
5 dk mesele şu mezdekeye bayiliyorum
Birde 10 dk göbek eritme hareketleri youtube da
Sali gunu biraz karbonhidratli olmus ama kotu degil ablam.Ben yine gelemedim yaa ıki gündür yoğunuz yarın 24 nöbetçiyim. Ama iyi taraf kaçamak yapmamış olmam. Tabi sabah simitleri saymazsak. Gaz baglanamadi hala gidip gaz şirketini dagitasim var.
Pazartesi menum.
Sabah fiks menü 8 de yarım simit domates salatalık zeytin peynir
Öğlen 12 çorba tavuk sote salata
15 bir şeftali
Akşam 18 de 2 dilim ekmek domates peynir sade filtre kahve
21 de küçük salkım üzüm
Su 2 den fazla
Spor 8800 adım
Salı
Sabah 8:30 yarım simit domates salatalık zeytin peynir bir çarliston
Öğlen çorba 3 kaşık pilav karnı yarigin kiymasi cacık.
Akşam çorba 3 kaşık erişte salata
Az önce çayla 2 jelibon solucan gibi olanlardan
Su 2 den fazla 2 yi tamamladıktan sonra saymıyorum
Spor 6000 adım
Evin dubleks olması işime yaradı merdiven inip çıkıyorum sürekli sevdim bu işi havadan spor oluyor bana.
Tekrar hosgeldin canim aramiza:)Merhaba kızlarben bugün öğlen katıldım aranıza hem kulübe hem takıma. 8 aylık evliyim üniden yeni mezun oldum...saatleri yazmam gerektiğini hiç farketmemişim dikkat etmedim ama öğleden sonraki menüm şöyle : bir fincan şekersiz Dibek kahvesi yanında bir avuç leblebi ve kayısı içi, öğlen peynirli yumurta iki dilim Çavdarlı ekmek salatalık zeytin çay, akşam yemeği bir kase yeşil mercimekli yoğurt çorbası, semizotu, yarım tabak kadar makarna.. akşam da çay içeceğim birkaç gündür Canım çok tatlı çekiyor akşamı sağ sakim kaçamaksız atlatırım inşallah... herkes hedefine kavuşur umarım
Canim o kadar emek veriyorsun kilo vermek icin, bugunku menu diyetini sabote etmis.Kızlaaarr hepinize iyi akşamlar
Gevşettim yine
1 bardak çay
Bir miktar beyaz ekmek
Öğlen sade kahve
Bir dilim ç.kek
Bir tane açma
Akşam
1 açma
1 kek
1 kase taze fasulye
Is yeri yemekleri candir, bizde erolun is yerine hergun olsa gideriz :))Doğru diyorsun azaltmam lazım bi düzene oturtmaliyim evle ilgilenmekten kendime zaman ayıramadım
Yaa paketli her şeyi seviyorum sanırım ama elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum . Karnıyarık sevmiyorum nedense hele hastanede dahada sevmiyorum canım. Patlıcanı közlenmiş seviyorum en çok. O yüzden sadece kiymasini yedim lezzetsiz olsa onuda yemezdim. Sürekli nöbet mesaimi yapsam hastanede yemekler hep düzenli oluyor :))
Ohh bakimlar, guzellesmeler, kilo vermeler, harikasin :)annem saçımı boyarken bir bakayım dedim de menümü yazamadım az sonraaaaa süper menümle karşınızdayım
Hakkaten yememissin bugun Deryacim, stresten mi yiyemedin bugun, kosturmacadan mi?Kızlar menü demişken, benimki hiç olmadı bugün. O kadar az yedim ki yazsam kızarsınız. Klasik kahvaltımın biraz az miktarlısı,
öğlen disardaydik yediğimiz yer diyete uygun değildi sadece çoban salata (o da doğranmış domates salatalık biber, yağsız limonsuz) + bir çay
Eve gelince 4 gibi -kahve bir ısırık badem ezmesi, çeyrek haşlanmış misir, yarım şeftali, bir bardak kefir
Yürüyüşe çıkmadan önce de iki bebek turp, bir avuç maydanoz
Böyle tuhaf oldu bugün ama kacamakli olmasından iyidir. Zaten haftasonu fazla kaçmıştı biliyosunuz
Sporda olsa cok guzel bir gun olacakmis kuzum :)06.08.2019 SALI MENÜ
08.30 tost ekmeğine kaşarlı domatesli tost
09.30 tek şekerli türk kahvesi -bunun şekerini bırakamıyorum yaa tek eğlencem-
14.30 baget tavuk 1 adet 4 yk makarna 3-4 adet patates kızartmasını da yedim artık tadımlık çok acıkmıştım
17.00 sade türk kahvesi
20.00 bir adet dolma ufak 2 kepçe domates çorbası ve salata
SU 2LT
SPOR yokarabayı uzağa park edip biraz yürüyüş yapmayı sayabilirsek
Dinlen canim, sen iyiles pita ekmegine sandvic, olmadi bir kahve , bir starbucks keki yapariz yani birseyler :))Çok teşekkürler, evet güzel bölüm, özellikle Avrupa’daki son göçmenlik olaylarının artmasıyla derslerin işleyişi de güzel geçiyor canım.
Güzel olmuş eşimcim, şu pita ekmeğin hastasıyım ben de
Ahaha kalplerimiz karşılıklı be Deryoşum
Bak sen söyleyince eşim nası döktürmüş, kokusu gelmiştir oralara
Ooh şifa oldu eşim, ellerin dert görmesin, bir tanesin
Kızlar yazan soran herkese çok teşekkür ederim, bir parça daha iyiyim canlarımYawrukush stitch Kozmogirl17 FitFiliz sserendipity fayfeyfiy Ankee ilaç aldım sersemletiyor biraz, bol bol uyudum, şimdi yine uykuya devam. Öpüyorum hepinizi ❤
Dinlen bol bol kuzum :)6 ağustos menüm
Sabah
Tam tahıl ekmeğinden küçük peynirli sandviç + 1 hurma
Ara
1 muz + ballı süt
Akşam
Tavuklu salata + 3-4 kaşık yoğurt + şeftali
Ballı süt
3lt su
Aralarda bitki çayı (sağ olsun anacımın aralarda sıvı desteği)
Yawrukush
Canim yarim simiti gecmemeye calis her ceyrek simit 1 dilime esdeger bunu unutmadiktan sonra sorun yok aksam keske o eristeyi ve solucanlari yemeseydin daha guzel olabilrdi tabi menun. evin dublex olmasi sahane on kez in cik yapsam merdivenleri baya kalori yakarsin vallaBen yine gelemedim yaa ıki gündür yoğunuz yarın 24 nöbetçiyim. Ama iyi taraf kaçamak yapmamış olmam. Tabi sabah simitleri saymazsak. Gaz baglanamadi hala gidip gaz şirketini dagitasim var.
Pazartesi menum.
Sabah fiks menü 8 de yarım simit domates salatalık zeytin peynir
Öğlen 12 çorba tavuk sote salata
15 bir şeftali
Akşam 18 de 2 dilim ekmek domates peynir sade filtre kahve
21 de küçük salkım üzüm
Su 2 den fazla
Spor 8800 adım
Salı
Sabah 8:30 yarım simit domates salatalık zeytin peynir bir çarliston
Öğlen çorba 3 kaşık pilav karnı yarigin kiymasi cacık.
Akşam çorba 3 kaşık erişte salata
Az önce çayla 2 jelibon solucan gibi olanlardan
Su 2 den fazla 2 yi tamamladıktan sonra saymıyorum
Spor 6000 adım
Evin dubleks olması işime yaradı merdiven inip çıkıyorum sürekli sevdim bu işi havadan spor oluyor bana.
Canim hosgeldin aramiza özlem benMerhaba kızlarben bugün öğlen katıldım aranıza hem kulübe hem takıma. 8 aylık evliyim üniden yeni mezun oldum...saatleri yazmam gerektiğini hiç farketmemişim dikkat etmedim ama öğleden sonraki menüm şöyle : bir fincan şekersiz Dibek kahvesi yanında bir avuç leblebi ve kayısı içi, öğlen peynirli yumurta iki dilim Çavdarlı ekmek salatalık zeytin çay, akşam yemeği bir kase yeşil mercimekli yoğurt çorbası, semizotu, yarım tabak kadar makarna.. akşam da çay içeceğim birkaç gündür Canım çok tatlı çekiyor akşamı sağ sakim kaçamaksız atlatırım inşallah... herkes hedefine kavuşur umarım
Naptin gulom naptin bu gun yedigimiz hurmalar cuma gunu bizi gidiklar dermisimmm yavrum hakkaten bu takima bi haller oldu sirkelenin kizlar gecen hafta neguzeldik hep eksilmistik bu hafta ohhh keyif valla hadi sabah yedin aksam niye yedin tatlisim. Saka bi yana cumaya az kaldi canim biraz daha dikkat edelimKızlaaarr hepinize iyi akşamlar
Gevşettim yine
1 bardak çay
Bir miktar beyaz ekmek
Öğlen sade kahve
Bir dilim ç.kek
Bir tane açma
Akşam
1 açma
1 kek
1 kase taze fasulye
Yettim yettimBu menüyü yazma cesaretinden dolayı tebrik ederim canımcim seni. Galiba yürek de yedin yazmayı unuttun
Kozmogirl17 Yawrukush yetişinn vukuat var
Canim baya az olmus bugun strestenmi yiyemedin naptin sen bizim gurur tablomuzsun pro uyemizsin lutfen topla keendini ac kalmadan fazla yemeden toparlan hemenKızlar menü demişken, benimki hiç olmadı bugün. O kadar az yedim ki yazsam kızarsınız. Klasik kahvaltımın biraz az miktarlısı,
öğlen disardaydik yediğimiz yer diyete uygun değildi sadece çoban salata (o da doğranmış domates salatalık biber, yağsız limonsuz) + bir çay
Eve gelince 4 gibi -kahve bir ısırık badem ezmesi, çeyrek haşlanmış misir, yarım şeftali, bir bardak kefir
Böyle tuhaf oldu bugün ama kacamakli olmasından iyidir. Zaten haftasonu fazla kaçmıştı biliyosunuz
Ahhh ahhh su menuye o kizartmalar yakismismi hic valla bide spor olaydi dortdortluk menuymus dicektim ama olmamis.patatescikler bozmus06.08.2019 SALI MENÜ
08.30 tost ekmeğine kaşarlı domatesli tost
09.30 tek şekerli türk kahvesi -bunun şekerini bırakamıyorum yaa tek eğlencem-
14.30 baget tavuk 1 adet 4 yk makarna 3-4 adet patates kızartmasını da yedim artık tadımlık çok acıkmıştım
17.00 sade türk kahvesi
20.00 bir adet dolma ufak 2 kepçe domates çorbası ve salata
SU 2LT
SPOR yokarabayı uzağa park edip biraz yürüyüş yapmayı sayabilirsek
Canim insulin direncin var mi sekerin mi dusuyor iste uzun sure ac birakmican kendini az az sık sık yicen eger birden yemege gomuluyorsan acken elin ayagin titriyorsa muhakkak insuline baktir derimKız bugün biraz temizlil yaptım yemeği de geç saate bırakınca kendini kaybettim
Bde açma masanın ğzerindeydi cezbetti
Kızlar gözümüzğn önende daimaa su olsuunn
Uyumak dinlenmek kadar guzel bi ilac yok kuzum sevindim daha iyi olmana bu arada yemene icmenede dikkat et ama ekmek tuketme hareketsiz oldugun icin mideni buyutmesin durduk yereÇok teşekkürler, evet güzel bölüm, özellikle Avrupa’daki son göçmenlik olaylarının artmasıyla derslerin işleyişi de güzel geçiyor canım.
Güzel olmuş eşimcim, şu pita ekmeğin hastasıyım ben de
Ahaha kalplerimiz karşılıklı be Deryoşum
Bak sen söyleyince eşim nası döktürmüş, kokusu gelmiştir oralara
Ooh şifa oldu eşim, ellerin dert görmesin, bir tanesin
Kızlar yazan soran herkese çok teşekkür ederim, bir parça daha iyiyim canlarımYawrukush stitch Kozmogirl17 FitFiliz sserendipity fayfeyfiy Ankee ilaç aldım sersemletiyor biraz, bol bol uyudum, şimdi yine uykuya devam. Öpüyorum hepinizi ❤
Canim yarim simiti gecmemeye calis her ceyrek simit 1 dilime esdeger bunu unutmadiktan sonra sorun yok aksam keske o eristeyi ve solucanlari yemeseydin daha guzel olabilrdi tabi menun. evin dublex olmasi sahane on kez in cik yapsam merdivenleri baya kalori yakarsin valla
Canim hosgeldin aramiza özlem ben
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Bu formu doldurursan seviniriz. menuleri sabah oglen aksam olarak yaziyoruz aralar varsa onlari yaziyoruz ve gunluk ictigin su miktarini ve yaptigin sporu gunluk olarak yazman gerekiyor.pazartesi kontrol tartimi yapoyoruz cuma yarismamiz var tarilip resimli olarak gonderiyoruz.
Naptin gulom naptin bu gun yedigimiz hurmalar cuma gunu bizi gidiklar dermisimmm yavrum hakkaten bu takima bi haller oldu sirkelenin kizlar gecen hafta neguzeldik hep eksilmistik bu hafta ohhh keyif valla hadi sabah yedin aksam niye yedin tatlisim. Saka bi yana cumaya az kaldi canim biraz daha dikkat edelim
Yettim yettim
Canim baya az olmus bugun strestenmi yiyemedin naptin sen bizim gurur tablomuzsun pro uyemizsin lutfen topla keendini ac kalmadan fazla yemeden toparlan hemen
Ahhh ahhh su menuye o kizartmalar yakismismi hic valla bide spor olaydi dortdortluk menuymus dicektim ama olmamis.patatescikler bozmus
Canim insulin direncin var mi sekerin mi dusuyor iste uzun sure ac birakmican kendini az az sık sık yicen eger birden yemege gomuluyorsan acken elin ayagin titriyorsa muhakkak insuline baktir derim
Uyumak dinlenmek kadar guzel bi ilac yok kuzum sevindim daha iyi olmana bu arada yemene icmenede dikkat et ama ekmek tuketme hareketsiz oldugun icin mideni buyutmesin durduk yere
Cok guzel bii menu afiyet olsunevett gelelim menüye
5 agustos
sabah 10.00
1 has yumurta
3 kasik cokelek 4/5 yesil biber
3 zeytin 1 dilim koy ekmegi
Ara 1 erik
16.00
1 kase yesil mercimek corbasi
19.00
1 tabak kiymali patlıcan
3 kasik bulgur
1 kase yogurt ve salata
22.00
sade turk kahvesi
su 3.5 litre
yarim saatlik yürüyüş
ip atlamak istiyorum atlayabilirsem yazarim
Kızlar menü demişken, benimki hiç olmadı bugün. O kadar az yedim ki yazsam kızarsınız. Klasik kahvaltımın biraz az miktarlısı,
6 ağustos menüm
Sabah
Tam tahıl ekmeğinden küçük peynirli sandviç + 1 hurma
Ara
1 muz + ballı süt
Akşam
Tavuklu salata + 3-4 kaşık yoğurt + şeftali
Ballı süt
3lt su
Aralarda bitki çayı (sağ olsun anacımın aralarda sıvı desteği)
Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?