Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Doğru diyorsun azaltmam lazım bi düzene oturtmaliyim evle ilgilenmekten kendime zaman ayıramadım
Jelibon mu seviyorsun
Öğle yemeklerini beğendim tatlim en çok, yalnız pilav yerine karnıyarık patlıcanından yesen sanki daha iyiymiş.
Yarın nöbette kolaygelsin canim
Yaa paketli her şeyi seviyorum sanırım ama elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum . Karnıyarık sevmiyorum nedense hele hastanede dahada sevmiyorum canım. Patlıcanı közlenmiş seviyorum en çok. O yüzden sadece kiymasini yedim lezzetsiz olsa onuda yemezdim. Sürekli nöbet mesaimi yapsam hastanede yemekler hep düzenli oluyor :))

Kızlar menü demişken, benimki hiç olmadı bugün. O kadar az yedim ki yazsam kızarsınız. Klasik kahvaltımın biraz az miktarlısı,
öğlen disardaydik yediğimiz yer diyete uygun değildi sadece çoban salata (o da doğranmış domates salatalık biber, yağsız limonsuz) + bir çay

Eve gelince 4 gibi -kahve bir ısırık badem ezmesi, çeyrek haşlanmış misir, yarım şeftali, bir bardak kefir
Yürüyüşe çıkmadan önce de iki bebek turp, bir avuç maydanoz
Böyle tuhaf oldu bugün ama kacamakli olmasından iyidir. Zaten haftasonu fazla kaçmıştı biliyosunuz

06.08.2019 SALI MENÜ
08.30 tost ekmeğine kaşarlı domatesli tost
09.30 tek şekerli türk kahvesi -bunun şekerini bırakamıyorum yaa tek eğlencem-
14.30 baget tavuk 1 adet 4 yk makarna 3-4 adet patates kızartmasını da yedim artık tadımlık çok acıkmıştım
17.00 sade türk kahvesi
20.00 bir adet dolma ufak 2 kepçe domates çorbası ve salata
SU 2LT
SPOR yok arabayı uzağa park edip biraz yürüyüş yapmayı sayabilirsek

:)) yaa demek ki açma güzeldi kız dayanamadın değil mi. keşke taze fasulyeyle yoğurt yeseydin akşama iyi dengelerdin aslında

Ah o paketlilerr, keşke ev yemekleri zararlı paletli şeyler abur cuburlar yararlı olsa. Her öğün yesem bıkmam galiba
annem saçımı boyarken bir bakayım dedim de menümü yazamadım az sonraaaaa süper menümle karşınızdayım
Ne renk oluyor bakalım saçların? Tahminim kızıldan yana
Bir de kuzum sen yazmiş miydin adını katılırken?

çok ifşa olmayayım diye yazmamıştım ama neyse yaa biz bizeyiz zaten ismim gamze
yok böyle tuhaf bebe sarısı gibi bişeydi biraz koyulttum

:)) yaa demek ki açma güzeldi kız dayanamadın değil mi. keşke taze fasulyeyle yoğurt yeseydin akşama iyi dengelerdin aslında

Kız bugün biraz temizlil yaptım yemeği de geç saate bırakınca kendini kaybettim

Bde açma masanın ğzerindeydi cezbetti

Kızlar gözümüzğn önende daimaa su olsuunn

Tarçınlı süte alışsam iyi olur o zaman ben bi bakayım o zaman yeniler için nasıl oluyor teşekkürler

Çok teşekkürler, evet güzel bölüm, özellikle Avrupa’daki son göçmenlik olaylarının artmasıyla derslerin işleyişi de güzel geçiyor canım.
Güzel olmuş eşimcim, şu pita ekmeğin hastasıyım ben de
Ahaha kalplerimiz karşılıklı be Deryoşum
Bak sen söyleyince eşim nası döktürmüş, kokusu gelmiştir oralara
cinecin Gizemcim canim nasil oldun?
Daha iyi misin, dinlenebildin mi?
Eki Görüntüle 2296207
Eki Görüntüle 2296206
Kuzum sana tavuk suyuna corbayla, mis gibi ihlamur getirdim, cunku es olmak bunu gerektirir :))
Ooh şifa oldu eşim, ellerin dert görmesin, bir tanesin

Kızlar yazan soran herkese çok teşekkür ederim, bir parça daha iyiyim canlarım Yawrukush stitch Kozmogirl17 FitFiliz sserendipity fayfeyfiy Ankee ilaç aldım sersemletiyor biraz, bol bol uyudum, şimdi yine uykuya devam. Öpüyorum hepinizi

Tarçınlı süte alışsam iyi olur o zaman ben bi bakayım o zaman yeniler için nasıl oluyor teşekkürler
Canim hosgeldin aramiza, yeni uye davet edebiliyoruz artik takimimiza.
Yani bizimle devam edebilirsin kilo verme seruvenine.
Ben Ozge , 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var :)

Kuzumm teşekkür ediyorumm :)) Salı spor
30 dk leslie
10 dk üç ayak horon
4 dk roman
5 dk mesele şu mezdekeye bayiliyorum
Birde 10 dk göbek eritme hareketleri youtube da
Harikasin canim :)

Sali gunu biraz karbonhidratli olmus ama kotu degil ablam.
Merdivenlerden in cik guzel egzersiz oluyor hakkaten :))

Tekrar hosgeldin canim aramiza:)
Aksamki makarna olmasa daha guzel olurdu ama ilk diyet gunun icin harika:)

Canim o kadar emek veriyorsun kilo vermek icin, bugunku menu diyetini sabote etmis.
Yarin silkelen ve kendine gel olur mu, ben sana guveniyorum:)

Is yeri yemekleri candir, bizde erolun is yerine hergun olsa gideriz :))

annem saçımı boyarken bir bakayım dedim de menümü yazamadım az sonraaaaa süper menümle karşınızdayım
Ohh bakimlar, guzellesmeler, kilo vermeler, harikasin :)

Hakkaten yememissin bugun Deryacim, stresten mi yiyemedin bugun, kosturmacadan mi?

Sporda olsa cok guzel bir gun olacakmis kuzum :)

Dinlen canim, sen iyiles pita ekmegine sandvic, olmadi bir kahve , bir starbucks keki yapariz yani birseyler :))

Dinlen bol bol kuzum :)

Canim yarim simiti gecmemeye calis her ceyrek simit 1 dilime esdeger bunu unutmadiktan sonra sorun yok aksam keske o eristeyi ve solucanlari yemeseydin daha guzel olabilrdi tabi menun. evin dublex olmasi sahane on kez in cik yapsam merdivenleri baya kalori yakarsin valla
Canim hosgeldin aramiza özlem ben

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Bu formu doldurursan seviniriz. menuleri sabah oglen aksam olarak yaziyoruz aralar varsa onlari yaziyoruz ve gunluk ictigin su miktarini ve yaptigin sporu gunluk olarak yazman gerekiyor.pazartesi kontrol tartimi yapoyoruz cuma yarismamiz var tarilip resimli olarak gonderiyoruz.
Naptin gulom naptin bu gun yedigimiz hurmalar cuma gunu bizi gidiklar dermisimmm yavrum hakkaten bu takima bi haller oldu sirkelenin kizlar gecen hafta neguzeldik hep eksilmistik bu hafta ohhh keyif valla hadi sabah yedin aksam niye yedin tatlisim. Saka bi yana cumaya az kaldi canim biraz daha dikkat edelim
Bu menüyü yazma cesaretinden dolayı tebrik ederim canımcim seni . Galiba yürek de yedin yazmayı unuttun
Kozmogirl17 Yawrukush yetişinn vukuat var
Yettim yettim
Canim baya az olmus bugun strestenmi yiyemedin naptin sen bizim gurur tablomuzsun pro uyemizsin lutfen topla keendini ac kalmadan fazla yemeden toparlan hemen
Ahhh ahhh su menuye o kizartmalar yakismismi hic valla bide spor olaydi dortdortluk menuymus dicektim ama olmamis.patatescikler bozmus
Kız bugün biraz temizlil yaptım yemeği de geç saate bırakınca kendini kaybettim

Bde açma masanın ğzerindeydi cezbetti

Kızlar gözümüzğn önende daimaa su olsuunn
Canim insulin direncin var mi sekerin mi dusuyor iste uzun sure ac birakmican kendini az az sık sık yicen eger birden yemege gomuluyorsan acken elin ayagin titriyorsa muhakkak insuline baktir derim
Uyumak dinlenmek kadar guzel bi ilac yok kuzum sevindim daha iyi olmana bu arada yemene icmenede dikkat et ama ekmek tuketme hareketsiz oldugun icin mideni buyutmesin durduk yere

kız valla tadımlık yedim
zaten akşam çok tok hissediyodum yemek yiyemedim meğer herhalde iş yoğunluğundan tıkanmışım şimdi nasıl açım anlatamam
ama tabi ki yemiycem
üstüne boyayı çıkarmak için bi ton uğraştım fön çektim; annemden çıktık yürüyüş eve geldim lavabo ov etrafı temizle valla hem belim koptu hem de acıktım

Cok guzel bii menu afiyet olsun

yani kaçamak bir şey yok da bir sürü şey karıştırmışsın canım miden bozulmasın bu çok karışık değil mi yahu :)) ay çok güldüm aslında okurken. bir de hepsini nasıl buldun ya yedin

bana güzel geldi aslında sadece hem meyve hem de sütün ballı olması biraz fazla şeker ama hastasın tabi.
umarım çabucak geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…