- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
Fena degil ama balli sut neden surekli merak ettim6 ağustos menüm
Sabah
Tam tahıl ekmeğinden küçük peynirli sandviç + 1 hurma
Ara
1 muz + ballı süt
Akşam
Tavuklu salata + 3-4 kaşık yoğurt + şeftali
Ballı süt
3lt su
Aralarda bitki çayı (sağ olsun anacımın aralarda sıvı desteği)
Yawrukush
Yeme canim lutfen bu saattekız valla tadımlık yedim
zaten akşam çok tok hissediyodum yemek yiyemedim meğer herhalde iş yoğunluğundan tıkanmışım şimdi nasıl açım anlatamam
ama tabi ki yemiycem
üstüne boyayı çıkarmak için bi ton uğraştım fön çektim; annemden çıktık yürüyüş eve geldim lavabo ov etrafı temizle valla hem belim koptu hem de acıktım
Canim bildigim kadariyla watsaap grubu kurmak yasaktı en son yanlis hatirlamiyorsam davet etmekte yasakti bilen arkadaslar bilgilendirebilirmi acaba yanlis mi hatirliyorum.Kozmogirl17 ay bu arada canım okudun da yazmaya vakit bulamadım w/a whatsapp kısaltma diye yazmıştım :)
Teşekkürler canım aminbana güzel geldi aslında sadece hem meyve hem de sütün ballı olması biraz fazla şeker ama hastasın tabi.
umarım çabucak geçer
Canım hasta oldum, boğazlarıma en iyi gelen şey bal, ondan sebep annem uyumami kolaylastirsin ve acisi dinsin diye koyuyorFena degil ama balli sut neden surekli merak ettim
Harikasin canim :)
Sali gunu biraz karbonhidratli olmus ama kotu degil ablam.
Merdivenlerden in cik guzel egzersiz oluyor hakkaten :))
Tekrar hosgeldin canim aramiza:)
Aksamki makarna olmasa daha guzel olurdu ama ilk diyet gunun icin harika:)
Canim o kadar emek veriyorsun kilo vermek icin, bugunku menu diyetini sabote etmis.
Yarin silkelen ve kendine gel olur mu, ben sana guveniyorum:)
Is yeri yemekleri candir, bizde erolun is yerine hergun olsa gideriz :))
Ohh bakimlar, guzellesmeler, kilo vermeler, harikasin :)
Hakkaten yememissin bugun Deryacim, stresten mi yiyemedin bugun, kosturmacadan mi?
Sporda olsa cok guzel bir gun olacakmis kuzum :)
Dinlen canim, sen iyiles pita ekmegine sandvic, olmadi bir kahve , bir starbucks keki yapariz yani birseyler :))
Dinlen bol bol kuzum :)
Canim bildigim kadariyla watsaap grubu kurmak yasaktı en son yanlis hatirlamiyorsam davet etmekte yasakti bilen arkadaslar bilgilendirebilirmi acaba yanlis mi hatirliyorum.
Evet gecmis olsun tabiki olur o zaman yumusatirda yaniTeşekkürler canım amin
Canım hasta oldum, boğazlarıma en iyi gelen şey bal, ondan sebep annem uyumami kolaylastirsin ve acisi dinsin diye koyuyor
Canim baya az yemissin ama bal kalori eksigini tamamlamistir6 ağustos menüm
Sabah
Tam tahıl ekmeğinden küçük peynirli sandviç + 1 hurma
Ara
1 muz + ballı süt
Akşam
Tavuklu salata + 3-4 kaşık yoğurt + şeftali
Ballı süt
3lt su
Aralarda bitki çayı (sağ olsun anacımın aralarda sıvı desteği)
Yawrukush
Yeme canim lutfen bu saatte
Evet canim bendede baya baya etkili ac kalinca kilo veriyorum dayanabilirsem tabi.ayrica ac yatip sabah ac uyaninca cok mutlu oluyorum.yok artık yiyemem zaten
acıkmak iyi yaa acıkınca ben daha hızlı kilo veriyorum. bu karatay mı diyordu tam hatırlamıyırun ama açlık hissedince vücut bişey salgılıyomuş da daha hızlı kilo veriliyomuş vs... bu bende işe yarıyor cidden. bi de akşam salgılıyormuş bu hormonu da aç yatın diyordu
☺☺yok canım onu şakasına dedim zaten çünkü öbür türlü diğer gruplarla iletişim halinde olup yarışmaya katılamayız ki
Teşekkür ederim.Gizemcim öyle güzel anlatmişsin ki benim sevdiğim arkadaş tipi olmuş bahsettiğindaha iyi anlatamazdim cidden
Geçmiş olsun kuzu ya, cereyanda da kalmamaya çalış canım. Uyu bolca. Hem uyku zayıflatıyor bence
Spiralin kalitesine göre de değişir durum. Ben iki kez kullandim hormonsuz, biri çok iyiydi. Diğeri kötü (adet döneminde kanamami arttırıyordu, demir eksikliği yaşamıştım o dönem)
En azından implanttan kurtulmuşsun canım. Ne tedavisi olacaksın peki sonrasında?
Canım eşim çok teşekkürler tatlı sözlerin için
Sağol canım, fena geçmedi. Bekleyelim görelim bakalim
Özgeciim yoksa sen robot musunBak doğru söyle, robotsan bile yine severiz biz seni
Bence Gizeme bu haftaki eşiYawrukush bakmalı. Eşler zor zamanlar içindir di mi ama mesela ben hasta olsam sen çoktan bı tavuksuyu çorba resmi yüklerdin di mi Eminecim
Öyle miymiş gerçekten. 2 ve 3. arasında yaş farkı azsa olabilir ama 2. büyüdüyse; şimdi yeniden gece uykusuzluklari olur.
Senin 3. planlı miydi canım yoksa sürpriz mi oldu? Çok cesaret isteyen birşey bence
Yaaa demek öyle.Canim bende sevindim cok sende benim gibisin sañirim ikiside ufak benimkiler biri 2 yi yeni gecti biri 9 aylik biri bazen bende agliya afliya gune baslayi agliyarak gunu bitiriyorum.gecicek bu gunler insallah kuzum
Canim yarim simiti gecmemeye calis her ceyrek simit 1 dilime esdeger bunu unutmadiktan sonra sorun yok aksam keske o eristeyi ve solucanlari yemeseydin daha guzel olabilrdi tabi menun. evin dublex olmasi sahane on kez in cik yapsam merdivenleri baya kalori yakarsin valla
Canim hosgeldin aramiza özlem ben
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Bu formu doldurursan seviniriz. menuleri sabah oglen aksam olarak yaziyoruz aralar varsa onlari yaziyoruz ve gunluk ictigin su miktarini ve yaptigin sporu gunluk olarak yazman gerekiyor.pazartesi kontrol tartimi yapoyoruz cuma yarismamiz var tarilip resimli olarak gonderiyoruz.
Naptin gulom naptin bu gun yedigimiz hurmalar cuma gunu bizi gidiklar dermisimmm yavrum hakkaten bu takima bi haller oldu sirkelenin kizlar gecen hafta neguzeldik hep eksilmistik bu hafta ohhh keyif valla hadi sabah yedin aksam niye yedin tatlisim. Saka bi yana cumaya az kaldi canim biraz daha dikkat edelim
Yettim yettim
Canim baya az olmus bugun strestenmi yiyemedin naptin sen bizim gurur tablomuzsun pro uyemizsin lutfen topla keendini ac kalmadan fazla yemeden toparlan hemen
Ahhh ahhh su menuye o kizartmalar yakismismi hic valla bide spor olaydi dortdortluk menuymus dicektim ama olmamis.patatescikler bozmus
Canim insulin direncin var mi sekerin mi dusuyor iste uzun sure ac birakmican kendini az az sık sık yicen eger birden yemege gomuluyorsan acken elin ayagin titriyorsa muhakkak insuline baktir derim
Uyumak dinlenmek kadar guzel bi ilac yok kuzum sevindim daha iyi olmana bu arada yemene icmenede dikkat et ama ekmek tuketme hareketsiz oldugun icin mideni buyutmesin durduk yere
Harikasin canim :)
Sali gunu biraz karbonhidratli olmus ama kotu degil ablam.
Merdivenlerden in cik guzel egzersiz oluyor hakkaten :))
Tekrar hosgeldin canim aramiza:)
Aksamki makarna olmasa daha guzel olurdu ama ilk diyet gunun icin harika:)
Canim o kadar emek veriyorsun kilo vermek icin, bugunku menu diyetini sabote etmis.
Yarin silkelen ve kendine gel olur mu, ben sana guveniyorum:)
Is yeri yemekleri candir, bizde erolun is yerine hergun olsa gideriz :))
Ohh bakimlar, guzellesmeler, kilo vermeler, harikasin :)
Hakkaten yememissin bugun Deryacim, stresten mi yiyemedin bugun, kosturmacadan mi?
Sporda olsa cok guzel bir gun olacakmis kuzum :)
Dinlen canim, sen iyiles pita ekmegine sandvic, olmadi bir kahve , bir starbucks keki yapariz yani birseyler :))
Dinlen bol bol kuzum :)
Bugun o gunlerden biriydi insallah gecem iyi gecer uyur dinlenirim nediyim oyle deme inan ozamanlar dahada zor olucak hersey nerdeler napiyolar kimle arkadaslik yapiyorlar devir kotu simdi dizimizin dibindeler varsin yorsunlar canim seninkiler kac yasindaydiYaaa demek öyle.
Halimden anca çeken anlar
Ben artık ağlamıyorum pek.
Sinir krizleri daha çok genel olarak.
Okula başlayacakları günü sabırsızlıkla bekliyorum
Kolaylıklar diliyorum sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?