Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Fena degil ama balli sut neden surekli merak ettim

Yeme canim lutfen bu saatte

Kozmogirl17 ay bu arada canım okudun da yazmaya vakit bulamadım w/a whatsapp kısaltma diye yazmıştım :)
Canim bildigim kadariyla watsaap grubu kurmak yasaktı en son yanlis hatirlamiyorsam davet etmekte yasakti bilen arkadaslar bilgilendirebilirmi acaba yanlis mi hatirliyorum.

ah kaptanım haftasonu muhteşem sporun ana h.içi çok üşeniyırum yaa
bugün biraz bişey yaptım işten gelince geröi saç boyama annemde yemek vs derken yine gitti... ama bugünkü gibi yoğun olmasam da yapamıyorum h.içi yaaa ah bir başladan sıkıca gerisi gelecek de

saçım da baya açık oldu ben koyulsun istemiştim 1 ton koyuldu artık bi kaç kere üst üste boyayınca oturur diye umut ediyorum

Canim bildigim kadariyla watsaap grubu kurmak yasaktı en son yanlis hatirlamiyorsam davet etmekte yasakti bilen arkadaslar bilgilendirebilirmi acaba yanlis mi hatirliyorum.

yok canım onu şakasına dedim zaten çünkü öbür türlü diğer gruplarla iletişim halinde olup yarışmaya katılamayız ki

Canim baya az yemissin ama bal kalori eksigini tamamlamistir

Yeme canim lutfen bu saatte

yok artık yiyemem zaten
acıkmak iyi yaa acıkınca ben daha hızlı kilo veriyorum. bu karatay mı diyordu tam hatırlamıyırun ama açlık hissedince vücut bişey salgılıyomuş da daha hızlı kilo veriliyomuş vs... bu bende işe yarıyor cidden. bi de akşam salgılıyormuş bu hormonu da aç yatın diyordu

Evet canim bendede baya baya etkili ac kalinca kilo veriyorum dayanabilirsem tabi.ayrica ac yatip sabah ac uyaninca cok mutlu oluyorum.

Teşekkür ederim.
Sivilce tedavisi haplar felan.
Spiral markasını falan bilmiyorum.
Tek bildiğim hormonsuz olan takılacak.
Umarım düzgün bireydir.

Canim bende sevindim cok sende benim gibisin sañirim ikiside ufak benimkiler biri 2 yi yeni gecti biri 9 aylik biri bazen bende agliya afliya gune baslayi agliyarak gunu bitiriyorum.gecicek bu gunler insallah kuzum
Yaaa demek öyle.
Halimden anca çeken anlar
Ben artık ağlamıyorum pek.
Sinir krizleri daha çok genel olarak.
Okula başlayacakları günü sabırsızlıkla bekliyorum
Kolaylıklar diliyorum sana da

Evet canım kesinlikle haklısın yarın düzene giricem inşallah

Kayınvalideciiim sağolsun bugün ıslak kek ve açma gtirdi ben neydimmm
Spora başladığumı da biliyor

Teşeklür ederim başarıcam ve bu cuma 68 i kesin görücem

Benim eşin mavi boncuk nerelrdesinn

Yaaa demek öyle.
Halimden anca çeken anlar
Ben artık ağlamıyorum pek.
Sinir krizleri daha çok genel olarak.
Okula başlayacakları günü sabırsızlıkla bekliyorum
Kolaylıklar diliyorum sana da
Bugun o gunlerden biriydi insallah gecem iyi gecer uyur dinlenirim nediyim oyle deme inan ozamanlar dahada zor olucak hersey nerdeler napiyolar kimle arkadaslik yapiyorlar devir kotu simdi dizimizin dibindeler varsin yorsunlar canim seninkiler kac yasindaydi

Yawrukush kaptisim 50 mekigim var unutmusum yazmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…