kuzum spor zaten tüm bu uğraşlar olmuş... kolay gelsin geçmiş olsun :)Yok canim pasta siparisi verdim can sildim cocuklari yikadim daha ne oglen yemegi yedim ne bisey attim agzima yarin ev sil supur masa susle birde biraz uzak bi mesafeden alincak biseyler var onlari halledicem ee cocuklarla kaplumbaga hiziyla oluyor hersey simdi gircem aksam oglumun yemegini yapicam esime yemek hazirlicam oturmaya bile firsatim olmuyor inan simdi kutayi sallarken oturdum iste sporda yapamadim ama firsatim olursa yapmayi planliyorum
Ve feyzam sahalara geri dondu nerdesin kuzum sen yakuzum spor zaten tüm bu uğraşlar olmuş... kolay gelsin geçmiş olsun :)
aleyküm selam kaptan ben bugün eksiydim ama az karbonhidrat ağırlıklı gün oldu :) cuma için hevesliyim güzel spor yaptııım bakalımSelam kizlar nasilsiniz, ben hala artiyim neyse dunden az artiyim yarina gidecek insallah.
Bugun yarin regli oldum ,olacagim derken sistim:)
Sizin gununuz nasil gecti?
Allah razı olsun kuzumOoo ama bende dedim bak, 7lerde yakin sekerim :))
Nasilsin bugun canim, yorgunluktan boyle oldun bence Feyzos..
Canim ne guzel heyecanlar ,allah gonlunuze gore versin, saglikli, hayirli evlat olsun:)
Isler gucler nasil kuzum?
Canim dun doktor arkadasin gordu mu, bir sey onerdi mi?
Uzun sure gecmeyen ates icin sizin orada doktorlar nasil yonlendiriyor?
Habersiz birakma bizi Senemcim...
Darisi basima Deryam, ben bugunde +100 um.
Ay gidim gidim gidiyor regli haftasinda
Canim insallah hayirlisiyla, kolaylikla gecirir ameliyatini.
bakalim anestezist ne diyecek yarin.
Dualarimdasiniz...
Isin cok kuzum , bugunde cok kosturmussun.
ama hareket berekettir, bu hfta guzel bir eksi gleecek kesin senden.
Kolay gelsin canim :)
Robot olsam belki dunya daha kolay yasanir olurdu Deryacim :))
Bende sizi her kosulda severim.
Ayy daha yeni uyandim hemen @cinecin Gizemcigime caylar corbalar hazirlarim:))
aaaa yok kuzumAllah beterinden korusun canim dermansiz dert vermesin ananeni durumuda tetikledi sanirim ben kac gundur ananen icin gidiyorsunuz saniyorum annenin rahatsizligini kacirmisim kusum ozur dilerim
w/ a grubu ne oluyor ay cok cahil hiseettim kendimi
Bende oyle biliuorum ama korktum yinede iste
Insallah iyi gecmistir canim ben eminim gercide
Ay ben hazirladim bi pilav kaldi onuda gelmesine yakin yapicam
tavuk suyu çorbası mıııııı bayılırım@cinecin Gizemcim canim nasil oldun?
Daha iyi misin, dinlenebildin mi?
Eki Görüntüle 2296207
Eki Görüntüle 2296206
Kuzum sana tavuk suyuna corbayla, mis gibi ihlamur getirdim, cunku es olmak bunu gerektirir :))
Allah yardımcın olsun kuzumGunaydin canim ya sorma simdi kutayin bezini degistirim dedim okadar cok zorluyorki beni hem agliyor hem kacior o agliyor ben agliyorum korayada biseyler oldu bugun iki kere cisini yapti oyseki nerdeyse 1 ayi gecti bezi birakali hic yapmazdi bole seyler bi koltuga yapti bi haliya oyle bi gundu iste aksama kadr sinirimden agladim yeminle sabrimin son anina kadar tukettim bagirsanda kizsanda konussanda anlamiyorlar napcam bilmiyorum kendimi yiyorum resmen bi deri bi kemik kalcam
spor yapıyordum kuzum dondurma beni bekelr :)))Ve feyzam sahalara geri dondu nerdesin kuzum sen ya
afiyet olsun kuzum akşam ne kadar azzKızlar slm Salı menüm
Sabah 7 1 bardak ılık su
Sabah 8 1 dibek kahve
Sabah 8 30 tost kepek ekmeğine
10 30 sade türk kahvesi
12 süleymaniye çorba içinde koyma ve ıspanak vardı ama müthişti
Bir kabak bir dolma biber ikiside küçüktü
Avcı böreği dayanamadim yarisini yedim
1500 bir sade turk kahvesi
Karişik çiğ badem çiğ fındık bir avuç kadar belki daha az
1900 ac bitir
Su 3 lt yatana kadar yine yarim litre daha içerik çünkü spor yapcam
Lesliyr başlıyorum:))
Hadi bakalim son 2 gunspor yapıyordum kuzum dondurma beni bekelr :)))
kuzum ben de seviniyorum suratın incelmiş dediklerindeayy insallah istediginiz zamanda gelir bebisiniz, insan hicbir zaman hazir hissetmiyor ama yinede bazi seylerin hayatinizda oturmus olmasi onemli tabii
canim guzel is yapana verirler boyle zorlu isleri, iyi tarafindan bak. devlette misin ozelde mi bilmiyorum ama ayni zamanda bu islerin altindan kalkinca da terfi icin veya maas zammi icin pazarlik da yapabilirsin
buradan gordugum kadariyla cok duzenli takip ediyorsun islerini, bunu da halledersin bence sen
menulerde karbonhidrat cok artmis, stresli oldugun belli oluyor
canim beden bir gunden digerine farklilik gosterebilir, arti olmadigi surece her eksi kabuldur. hem o ac gezdiklerin belki cumaya etkisini ancak gosterir. moral bozmak zor, dondurma bizim olucak
heyoo, bana suratin incelmis dediklerinde ben cok mutlu oluyorum, demekki basariyorum diyorum
Canim alabildiniz mi ameliyat tarihi? nasil annenle anneannen simdi?
canim sizin cok kilonuz yok, o yuzden az az gitmesi yeterli zaten. hem sonuclar yuzde ile oldugundan hic belli olmaz
ama yinede o dondurma bizim olucak
supersin
once kafaya takmama sanatini dinledim bir hafta ama sarmadi beni hic, simdi kucuk prens dinliyorum ama onu da begenmedim
vaktim olursa baska hangi kitaplar var bakacagim ama o zamana kadar kucuk prense devam
Canim siz bir hastalarinizi iyilestirin, seni kampa sokariz
evet sicaklar problem olabilir, benim de aklimda olsun, fikir gorursem paylasirim
cok guzel menu
su, spor?
Amin kuzum .bugunumuzede sukur sagliklari yerinde yaAllah yardımcın olsun kuzum
süpersin kuzumBen yine gelemedim yaa ıki gündür yoğunuz yarın 24 nöbetçiyim. Ama iyi taraf kaçamak yapmamış olmam. Tabi sabah simitleri saymazsak. Gaz baglanamadi hala gidip gaz şirketini dagitasim var.
Pazartesi menum.
Sabah fiks menü 8 de yarım simit domates salatalık zeytin peynir
Öğlen 12 çorba tavuk sote salata
15 bir şeftali
Akşam 18 de 2 dilim ekmek domates peynir sade filtre kahve
21 de küçük salkım üzüm
Su 2 den fazla
Spor 8800 adım
Salı
Sabah 8:30 yarım simit domates salatalık zeytin peynir bir çarliston
Öğlen çorba 3 kaşık pilav karnı yarigin kiymasi cacık.
Akşam çorba 3 kaşık erişte salata
Az önce çayla 2 jelibon solucan gibi olanlardan
Su 2 den fazla 2 yi tamamladıktan sonra saymıyorum
Spor 6000 adım
Evin dubleks olması işime yaradı merdiven inip çıkıyorum sürekli sevdim bu işi havadan spor oluyor bana.
Allah a şükür ...Amin kuzum .bugunumuzede sukur sagliklari yerinde ya
beni özledin miiiben de sana bakınıyorum saatlerdirfayfeyfiy
Allah allah ben yine mi yanlis anladim bu ameliyat ananen mi olucakaaaa yok kuzum
ananem için gidiyoruz
annem ona üzülüyor ve stres yapıyor sadece
aile mevzularına aslında bir de çok çok.........
merhaba hoşgeldin :)Merhaba kızlarben bugün öğlen katıldım aranıza hem kulübe hem takıma. 8 aylık evliyim üniden yeni mezun oldum...saatleri yazmam gerektiğini hiç farketmemişim dikkat etmedim ama öğleden sonraki menüm şöyle : bir fincan şekersiz Dibek kahvesi yanında bir avuç leblebi ve kayısı içi, öğlen peynirli yumurta iki dilim Çavdarlı ekmek salatalık zeytin çay, akşam yemeği bir kase yeşil mercimekli yoğurt çorbası, semizotu, yarım tabak kadar makarna.. akşam da çay içeceğim birkaç gündür Canım çok tatlı çekiyor akşamı sağ sakim kaçamaksız atlatırım inşallah... herkes hedefine kavuşur umarım
bir miktar ?Kızlaaarr hepinize iyi akşamlar
Bugün menüm hiç.güzel değil
Gevşettim yine
Sabah 11 bir pasta tabağı melemen
1 bardak çay
Bir miktar beyaz ekmek
Öğlen sade kahve
Bir dilim ç.kek
Bir tane açma
Akşam
1 açma
1 kek
1 kase taze fasulye
Üzgünüm telafi edicem yarın
Şu limınlu yeşilçay kürğnğ yapan varmı ?
Ohhh es dedigin budur iste@cinecin Gizemcim canim nasil oldun?
Daha iyi misin, dinlenebildin mi?
Eki Görüntüle 2296207
Eki Görüntüle 2296206
Kuzum sana tavuk suyuna corbayla, mis gibi ihlamur getirdim, cunku es olmak bunu gerektirir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?