Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hosgeldin kartanesi, ekledim seni de takim listemize.
merak etme, menulerini paylastikca farketmeden yaptigin hatalari takimca duzeltip saglikli alternatif ile degistirecegiz

Kizlar bende insallah bugunden itibaren siteye girebilecegimi düşünüyorum daha aktif bugunilkkez menumu paylasayim sonunda :) sabah evde hic birsey olmadığı icin kahvaltida lavasla peynir salatalik domatesle dürüm yaptim sonraki öğünde salata yedim izgara tavuklu arada cay içtim bitki cayi aksamda icecegim insallah. Cok ogun beslenme huyum yok genelde 2 ana ogun besleniyorum aralardayogurt ya da meyve :)

Egzersiz yapabildin mi canim, ve ne kadar su ictin?
Bu arada tekrar hosgeldin aramiza:)

Canim saglik sorunlarim var spor yapmam yasak maalesef su normalde iyi icerim de bugun az içtim aksama yatmadan dengelerim insallah
O zaman muaf yazayim seni sporlardan.
Hatirliyorum daha once soylemistin saglik sorunun oldugunu.
Kalori diyeti yapmati dusunur musun, spor yapamiyorsan daha rahat kilo verirsin kalori hesaplayarak.

O zaman muaf yazayim seni sporlardan.
Hatirliyorum daha once soylemistin saglik sorunun oldugunu.
Kalori diyeti yapmati dusunur musun, spor yapamiyorsan daha rahat kilo verirsin kalori hesaplayarak.
Kalori hesapliyorum genelde canim senin dedigin baska birsey mi kalori diyeti dedigin

Kalori hesapliyorum genelde canim senin dedigin baska birsey mi kalori diyeti dedigin
Ayni sey canim, gunluk alman gereken kalori miktarini 500 kalori kadar dusurecegin bir diyet yaparsan haftada 500gr kadar kilo vermen mumkun olur ve saglikli bir sekilde kilo verirsin :)
Ankarada yasiyorsun degil mi, neresindesin?
Bende dogma buyume Ankaraliyim :)

Sizinkiler hangi semtte Özgecim? Bahsetmiş mıydım ben çocukken biz bi 5 sene kalmıştık Ankara'da, küçüktüm ama hayal meyal var eski Ankara'ya dair anilarim. Sonra benim ilkokul 1 bitti başka şehre tayin olduk
Tarihler kesinlessin konusalim o zaman
Tamam güzelim yazarım ben sana. Umarım müsait olursun buluşuruz
Ohh ne guzel insallah bulusursunuz, bizede foto atarsiniz, bizde hem sevinir, hem kiskancliktan catlariz
Hahaha tuttum bu fikri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…