Hala ayni canim, bu aksam bir daha goturecegiz doktora
Hosgeldin kartanesi, ekledim seni de takim listemize.Teşekkür ederim hoşgeldin diyen herkese
Kullanıcı Adı :kartanesi3471
İsim (İsteğe Bağlı ):Fatma
Mesleğiniz: Öğrenci
Yaşınız :25
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.66
Kilonuz:67
Hedef kilonuz :52
Kilo alma hikayeniz :strese bağlı yemek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Özgüven, sağlık
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Kızlar benim böyle sağlıklı yemek alışverişi yapmam lazım bence süt kuru meyve yemiş vs tavsiyelerden yola çıkarak
Antibiyotik bugun bitiyor zaten, bakalim. Is cikisi goturecegizCanim bencede goturun bu kadar sure atesin gecmemesi normal degil, hemde antibiotige ragmen.
Belki antiboitigi degistirir doktor, dikkat et canim...
Tesekkurler canimallah allaah çok geçmiş olsun
Bilemediinn (gerci Londra değil diye hayal kırıklığına uğradım değil amaAy cok merak ettim neresi neresi?
Londra'dir kesin
aaa hadiiiiBilemediinn (gerci Londra değil diye hayal kırıklığına uğradım değil ama)
Edinburgh!!, sen hangi şehirdesin? Umarım yanına geliyorumdur
Geçmiş olsun demek ki viral bir hastalık senemcim. Onlara pek etkisi olmuyor antibiyotiğin bildiğim kadarıyla. Çok geçmiş olsun, bu akşam yazarsın doktor ne dedi diyeHala ayni canim, bu aksam bir daha goturecegiz doktora
Evet doktor arkadasim da oyle dedi ama bakalimGeçmiş olsun demek ki viral bir hastalık senemcim. Onlara pek etkisi olmuyor antibiyotiğin bildiğim kadarıyla. Çok geçmiş olsun, bu akşam yazarsın doktor ne dedi diye
evet canim leslieyi bir dene, cok seveceksin eminim:)yapıcam yapıcam bu akşam biraz
çünkü sırf kilo vermekle de olmaz işte
biraz kasa dönüşmesi lazım
Gidin canim doktora bizede haber ver.Antibiyotik bugun bitiyor zaten, bakalim. Is cikisi goturecegiz
Egzersiz yapabildin mi canim, ve ne kadar su ictin?Kizlar bende insallah bugunden itibaren siteye girebilecegimi düşünüyorum daha aktif bugunilkkez menumu paylasayim sonunda :) sabah evde hic birsey olmadığı icin kahvaltida lavasla peynir salatalik domatesle dürüm yaptim sonraki öğünde salata yedim izgara tavuklu arada cay içtim bitki cayi aksamda icecegim insallah. Cok ogun beslenme huyum yok genelde 2 ana ogun besleniyorum aralardayogurt ya da meyve :)
Canim saglik sorunlarim var spor yapmam yasak maalesefEgzersiz yapabildin mi canim, ve ne kadar su ictin?
Bu arada tekrar hosgeldin aramiza:)
Büyük ihtimalle Eylül sonunda canimaaa hadiiii
bize cok yakin! gelecegin tarihler belli mi?
O zaman muaf yazayim seni sporlardan.Canim saglik sorunlarim var spor yapmam yasak maalesefsu normalde iyi icerim de bugun az içtim aksama yatmadan dengelerim insallah
Kalori hesapliyorum genelde canim senin dedigin baska birsey mi kalori diyeti dediginO zaman muaf yazayim seni sporlardan.
Hatirliyorum daha once soylemistin saglik sorunun oldugunu.
Kalori diyeti yapmati dusunur musun, spor yapamiyorsan daha rahat kilo verirsin kalori hesaplayarak.
Ayni sey canim, gunluk alman gereken kalori miktarini 500 kalori kadar dusurecegin bir diyet yaparsan haftada 500gr kadar kilo vermen mumkun olur ve saglikli bir sekilde kilo verirsin :)Kalori hesapliyorum genelde canim senin dedigin baska birsey mi kalori diyeti dedigin
Tarihler kesinlessin konusalim o zamanBüyük ihtimalle Eylül sonunda canim
Ohh ne guzel insallah bulusursunuz, bizede foto atarsiniz, bizde hem sevinir, hem kiskancliktan catlarizTarihler kesinlessin konusalim o zaman
Sizinkiler hangi semtte Özgecim? Bahsetmiş mıydım ben çocukken biz bi 5 sene kalmıştık Ankara'da, küçüktüm ama hayal meyal var eski Ankara'ya dair anilarim. Sonra benim ilkokul 1 bitti başka şehre tayin oldukAyni sey canim, gunluk alman gereken kalori miktarini 500 kalori kadar dusurecegin bir diyet yaparsan haftada 500gr kadar kilo vermen mumkun olur ve saglikli bir sekilde kilo verirsin :)
Ankarada yasiyorsun degil mi, neresindesin?
Bende dogma buyume Ankaraliyim :)
Tamam güzelim yazarım ben sana. Umarım müsait olursun buluşuruzTarihler kesinlessin konusalim o zaman
HahahaOhh ne guzel insallah bulusursunuz, bizede foto atarsiniz, bizde hem sevinir, hem kiskancliktan catlariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?