Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canim ankarada yasiyorum :) yaa ben o kadar olmadı yaşayal çok da ısınamadım ankaraya

Canim bahcelivler 7. caddede evimiz.
Ama annem bu sene itibariyle Alanya'ya yerlesti.
Annem 5bucuk yil ananeme bakti Deryacim ananemde yasli ve hasta oyuzden kislari Ankarada yazlari Alanya'da oluyorlardi.
Ama ananemi bu yil dayimlar aldilar , onlarda Ankarada yasiyor annemde artik Alanya'da kalmaya karar verdi.
Kolay gelsin, hangi çeşidini yapıyorsun canım şu anda? Bize şöyle biberiye yağlı bı tatif yaz kaptiş, selülitle de savaşalım
Bugun bir kac kutu el kremi yapacagim canim.
Selulit kremim yok, fakat bir tarif gelistirebilirim Deryacim :)

Bugun epeyce yoruldum sanirim suan elim ayagim titriyor noluyor anlamiyorum ki ufak hic durmuyo surekli vrakvirak bagriniyor herseye agliyor ama okadar mizmiz digeride ayni bugunlerde evren bana karsi galiba resmen ustumden tir gecmis gibi bayildim bayilcam kendimi kaynama attim amn kadin benden yorgun isten gelmis gozler kapaniyor zaten kucukte kimsede durmuyor ay su iki gun gecsin bende rahatliyim

Hangi guneydi canim partiniz, parti hazirliklari seni cok yordu.
Cocuklarda kosturmanin farkinda onlarda ondan huysuz..
Sen takim islerini biraz birak, senem ve ben buradayiz, partiye agirlik ver ozlemcim.

Hangi guneydi canim partiniz, parti hazirliklari seni cok yordu.
Cocuklarda kosturmanin farkinda onlarda ondan huysuz..
Sen takim islerini biraz birak, senem ve ben buradayiz, partiye agirlik ver ozlemcim.
Yok kuzum yarin aksam takim isleri beni yormuyor ki hatta ugrasirken dinleniyorum sanki farkli bi dunyaya daliyor gibiyim tesekkur ederi kaptisim ama ben isimden memnunum cuma gunduz cok giremiyebilirim yarindan aksam saatlerinde onun harici burdayim ben

Daha once hangi sehirdeydin canim , eger sosyal bir sehirdeysen ya da denizi olan , Ankara cok yavan gelmistir:))
Yok canim daha kucuk bir şehirdi aslinda ama ankarada benim sehrim değilmiş onu anladim ilerleyen dönemde tasinma planlarim var zaten :) sen ne is yapiyordun canim

Tamam canim, sen durumuna gore ayarla:)
Simdiden iyi eglenceler, bize fotoda at:)

Yok canim daha kucuk bir şehirdi aslinda ama ankarada benim sehrim değilmiş onu anladim ilerleyen dönemde tasinma planlarim var zaten :) sen ne is yapiyordun canim
Ben beden egitimi ogretmeniyim canim, gazi universitesi mezunuyum.
Fakat 2018 yilinda kucuk bir sirket kurdum, kendim el yapimi organik kremler, merhemler, krem parfumler uretip , online olarak satiyorum.
Sende doktorum demistin degil mi, calisiyor musun Ankara'da?

Bu kremler arasında goz alti morluklara uygun birsey varmıdır :) yok canim suan boştayım

Bugün ki menü
Sabah7 ılık su
Sabah 8 yarim kepek ekmeğine tost
10 30 tam buğdaylı rufeymli 2 bisküvi
12 2 kase çorba
1600 1 dibek kahve 3 tahta büsküvi
19 00 3 köfte
1 dilim ekmek
Şu 2 lt bugün toplantı vardı içemedim çok
Aşırı yorgunum spor 1 saat snra yaparim

O zaman uretim basladim

Neden boyle bir artis oldu canim, kacamagin yok, menulerin guzel spor yapiyorsun??

Inan ki ne kaçamak yapıyorum ne çok yiyorum bugün ilk defa akşam yemeği bile yedim normal bi yemek yani yargıya gün sonun da çıktım diye mi oldu acaba ya

Benim yediklerimle insanlar hafta da 2 kilo verir bu en sağlam menü gercektenn ya

Canim menun guzel, spord yapiyorsun, su miktarinda iyi.
Moralini bozma aynen bu sekilde devam et, bazen odem, sislik vs oluyor.
Sakin modunu dusurme...

Benim yediklerimle insanlar hafta da 2 kilo verir bu en sağlam menü gercektenn ya
Diyorum ya her seyi olmasi gerektigi gibi yapiyorsun, bu hafta bende istedigim gibi kilo veremiyorum, bazen donem donem boyle olabiliyor.
Sakin canini sIkma, gecici bir surec bu, diyetini de bozma canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…