Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bazen öyle oluyor ya yoruluyor, sıkılıyor insan. Bence bastırınca daha çabuk bırakıyorsun, o yüzden arada sapıtıp ertesi gün dengelersek sorun yok, suçlu hissetme kendini. Sen yapamazsan kim yapar canım
Hm delilli ispatlı diyosun En azından ayva göbek dediklerinden
Hem Gizocum bütün zayıfların ortak problemi bence göbek. Acık etli butlu olsan göze batmaz
Boşver, şekil 1-A daki eriyene kadar takılırsın işte bizle
Diğer konuyu da sorma yaa, aslında saklamadım da hiç ama öyle gelisti, mahcup hissediyorum zaten
[/QUOTE]
Aşkım ben de garip hissettim ama bir şey yok ya, çok normal yaptığımız, kötü niyetimiz yok. İnsanın güvenli olduğundan emin olana kadar kendini korumaya çalışması normal bence, takılma..
hahah senle de Berlinde sariliriz bir gun
halloldu mu oturum islemlerin?
Aaa beklerimm.. kör olası alman konsolosluğu vermedi hala pasaportumu ama dönüş biletimi alıyorum şu an, ağustosun ortasında falan verceklermiş

Ahahha kim bulcak bizi ya, buraya yaz biz sana tavsiye yazarız, kv derdi olmayan mı var

Ooo Texas mı kaptan Yawrukush ne güzel deneyim olmuştur şimdi... FitFiliz benim de ilk bayramım tek kalacağım bir gün de olsa bilmiyorum zamanla alışılır mı stitch ben zayıfken yoktu şimdi çıktı göbeğim değil basenim vardı şimdi hamileler gibi göbeğim önden gidiyor umarım geçer zayıfladıkça ... gogo2405 eşim mi diyeyim listeden yaşınızı gördüm saygıdan abla mı diyeyim nasıl gidiyor diyet bayram ile arası özellikle Kozmogirl17 lütfen salmayın kendinizi bakın ne güzel zayıfladın demişti herkes sizin aile herhalde yakın birbirine bayramsan bir ay sonra bi daha görüşülür yine şaşırtın onları

canim zayifken yoksa zayiflayinca yine gider o gobek
benim vucut yapim oyle maalesef, o yuzden cok spor yapmam lazim gobegim olmasin istiyorsam zayiflayinca. suanda zaten once kilo vermem lazim

Menuyu yazim bende yoksa uyuyakalicam

Sabah 11.00
2 dilim ekmek
1 yumurtadan kiymali yymurta

Ara
Yok

Oglen 15.00
Esime sosis yapmistim ceyrrk ekmegi salcasina banarak yedim

Ara
10 taneye yakin gitgel sarma ufak ve inceydiler ama
3 5 tane pstlayan cubuk krakerler den crax mi ne adi iste

Aksam saate bakmadim
1 lahmacun
1 avuc kadar salata
1 bardak tuzsuz ayran

Ara
3 4 tane kare cikolata bayram cikolati kendimi yerken buldum anlayamadan.

100 mekik yaptim ve sabah 7 den su saate aktifim yani spor aletimmi gecen anneme gecirdim kalabalik olucak yer kplamasin diye onu yarin alim bari yorgun kalkiyorum sabah enerjim olmuyoki.
Suyu hic bilmiyorum kizlar ama maden suyu buzlu su falan baya baya ictim 3 e yaklasmistir yani

sen oturum degil vatandaslik mi aliyorsun? ev bulabildin mi?
Benim ingiliz vatandaşlığım var; almanya için vize almama gerek yok normalde, ama bu brexit ayağına çalışma izni sakata geldiği için onu onaylatıyorsun ay geri zekalı geri zekalı işler, almanların ingilizlerin işgüzarlığı
Ev 1-2 tane çıktı gibi ama her gün bu konuda başka bir manyakla muhattap oluyorum. Dün bir çocukla görüştüm mesela, türk, o da yüksek lisans için gidiyormuş, normalde türk çocuğa bulaşmazdım da işte çaresizlikten, musallat oldu deliricem bir ordan yazıyor bir burdan yazıyor. En sonunda dedim ki bunla kalacağıma sokakta kalırım daha iyi, mesaj yazdım, “ben başka ev buldum, teşekkürler, sana bol şanslar diye”, bana cevap yazmış “ooh iyi iki evim oldu berlinde” ne dersin buna? Küfür etmez misin? Münasebetsizliğe bak.. valla yurdumuzun erkekleri çok feci ya, aşırı tacizci..

Aşkım ben de tekrar ediyorum sen 2 çocuk doğurmuşsun, 2 insan çıkmış vücudundan, e senin göbeğin olur tabii hakkın, ben ne doğrudum
cinecin gizemcim oda gobekmi 2 cocuk dogurmus gobusumu gosterirsem kacarsin haline sukredersin yine tekrarliyorum fizigin harika.

hadi yaa, ingiliz vatandaslarina vize uygulamasi cikti mi? daha ayrilmadilar ki aslinda.
cok munasebetsizmis gercekten, ama tabii gordu senin gibi guzel kizi

hadi yaa, ingiliz vatandaslarina vize uygulamasi cikti mi? daha ayrilmadilar ki aslinda.
Yok aşkım çıkmadı daha normal turistik için falan vizeye gerek yok, ama şirketler bu kaostan dolayı işe almıyor. Almanya oturum hakkın olursa o daha garanti oluyor. Yani A kapısından sorun çıkması ihtimaline karşı B kapısından girip aynı işlemi yapıyorum..

O senin güzelliğin de yok be kuzu bunlara nefes alsın yeter, güzellik müzellik değil olay

Bir de ben senelerce almadım almadım pek gerek olmuyor zaten sonra babam üzerinden aldım, şansıma ben tam aldım pasaportu brexit patladı. Böyle şansa..

cinecin bence de bazı erkekler burda aşırı olabiliyor. Ne kadar hadsizce birşey yazmış gerzek ya. Ben bile sinirlendim, engelle gitsin Gizemcim muhatap olmaya gelmez öyleleri
Sorma aşkım ya bak başka başka ülkerlerden çocuklarla da konuştum, kimse böyle yapışmıyor, bi bizde var bu, sınırları bilemiyoruz. Aşırı asabımı bozuyor bu türkiye ile ilgili. Bir de bu tipler bu tacizleri güya şaka şuka altında yapıyor ya -altında aslında ego var, ona bütün kızlar evet der gibi bir kendini bilmezlik- desen ki kardeşim napıyorsun, yaptığın ayıp falan, hemen hemennn salağa yatıyorlar “aa sen yanlış anladın, ben arkadaşca davranıyordum, kendi kendine bir şey sandın” gibi gibi.. salağız ya biz kaç yaşında kadınlar..

Bugünkü menüm de şöyle kızlar : sahur yaptım 04 gibi
İki dilim tam buğday ekmek
Domates salatalık nane çay
Bir yumurta
İli kibrit kutusu peynir
20.30 gibi akşam yemeği
Bir buçuk kepçe mercimek çorbası
Bir hurma
Semizotlu Bulgurlu salata
Dört çilek...
2 l Su ve sporum yoktu maalesef inşallah yarına toparlarım
Bu arada sporu geç yeptığım ve hiçbi şey yemediğim arkasından için gdün gece uykumdan resmen aç uyandım birden ben ağzıma bir avuç şekerli leblebi attım ama atmaz olaydım sonra su iç iç yemek bile yemek istemedim

Anladım ben
sserendipity eşimcim napıyorsun? Nerelerdesin bir ses ver?
gizemcim iyiyim canim. malum bayram oncesi yogunluk. esim de sehir disina gitmek zorunda kaldi tum işler bana bakiyor. hem evde hem dışarda yapilacak olanlar. kosturup duruyorum canim. sen nasilsin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…