Bazen öyle oluyor ya yoruluyor, sıkılıyor insan. Bence bastırınca daha çabuk bırakıyorsun, o yüzden arada sapıtıp ertesi gün dengelersek sorun yok, suçlu hissetme kendini. Sen yapamazsan kim yapar canımO kadar kendimi diyetten uzaklasmis hissediyorum ki sebebini anlamadim sanki okadar dikkat eden ben degildim bugun +geldim oyle uzuldumki insan nezor verip ne kolay aliyor su kilolari aslinda kendime diyorum ki bak yedin ozlem simdi duzenleyip menunu metobolizmani sasirtmanin tam zamani cok daha hizli kilo verceksin diyorum ama dinlemiyorum lutfen beni bi silkelermisiniz
Hm delilli ispatlı diyosunAşkım tamam vurma öldüm
Kuzu nolsun ya öğlen çılgınlar gibi yememin haricinde iyiydi, düzeldim, bizim aile herkes başka ülkede olduğu ve baya çekirdek bir aile olduğumuz için bayramlar pek farklı geçmiyor
Canım sağ ol ama valla baya vercek yerim var, dünkü imajımı yıkmak için göbeğimi ekliyorum, az önce sporda çektim, artık bana hak vericeksinizFitFiliz gördün mü alçak kankim?
Eki Görüntüle 2297770
Aaa beklerimm.. kör olası alman konsolosluğu vermedi hala pasaportumu ama dönüş biletimi alıyorum şu an, ağustosun ortasında falan verceklermişhahah senle de Berlinde sariliriz bir gun
halloldu mu oturum islemlerin?
Napalim güzelim kısmet, kızın iyileşsin siz gidin bizim de yerimize dolaşın Senemcimtamamdir canim, insallah gorusebiliriz
keske agustosta gelebilseydiniz, Edinburgh'ta cok unlu Fringe festivali var suanda ama agustos sonu bitiyor
Ahahha kim bulcak bizi ya, buraya yaz biz sana tavsiye yazarız, kv derdi olmayan mı varDi mi ben de bayıldım bu yazki takima, maşallah diyip Türk tipi sigortamızı da yapalım
Zaten öyle bdv'ye yazan da bir tip değilim ama bak mesela şu an deplasmandayım ya bir iki atıp tutasim var öyle kvlde ile ilgili yapamıyorumanonimlik elden gitti
sen oturum degil vatandaslik mi aliyorsun? ev bulabildin mi?Aaa beklerimm.. kör olası alman konsolosluğu vermedi hala pasaportumu ama dönüş biletimi alıyorum şu an, ağustosun ortasında falan verceklermiş
canim zayifken yoksa zayiflayinca yine gider o gobekOoo Texas mı kaptanYawrukush ne güzel deneyim olmuştur şimdi... FitFiliz benim de ilk bayramım tek kalacağım bir gün de olsa bilmiyorum zamanla alışılır mı stitch ben zayıfken yoktu şimdi çıktı göbeğim değil basenim vardı şimdi hamileler gibi göbeğim önden gidiyor umarım geçer zayıfladıkça ... gogo2405 eşim mi diyeyim listeden yaşınızı gördüm saygıdan abla mı diyeyim nasıl gidiyor diyet bayram ile arası özellikle Kozmogirl17 lütfen salmayın kendinizi bakın ne güzel zayıfladın demişti herkes sizin aile herhalde yakın birbirine bayramsan bir ay sonra bi daha görüşülür yine şaşırtın onları
Benim ingiliz vatandaşlığım var; almanya için vize almama gerek yok normalde, ama bu brexit ayağına çalışma izni sakata geldiği için onu onaylatıyorsun ay geri zekalı geri zekalı işler, almanların ingilizlerin işgüzarlığısen oturum degil vatandaslik mi aliyorsun? ev bulabildin mi?
cinecin gizemcim oda gobekmi 2 cocuk dogurmus gobusumu gosterirsem kacarsin haline sukredersin yine tekrarliyorum fizigin harika.
hadi yaa, ingiliz vatandaslarina vize uygulamasi cikti mi? daha ayrilmadilar ki aslinda.Benim ingiliz vatandaşlığım var; almanya için vize almama gerek yok normalde, ama bu brexit ayağına çalışma izni sakata geldiği için onu onaylatıyorsun ay geri zekalı geri zekalı işler, almanların ingilizlerin işgüzarlığı
Ev 1-2 tane çıktı gibi ama her gün bu konuda başka bir manyakla muhattap oluyorum. Dün bir çocukla görüştüm mesela, türk, o da yüksek lisans için gidiyormuş, normalde türk çocuğa bulaşmazdım da işte çaresizlikten, musallat oldu deliricem bir ordan yazıyor bir burdan yazıyor. En sonunda dedim ki bunla kalacağıma sokakta kalırım daha iyi, mesaj yazdım, “ben başka ev buldum, teşekkürler, sana bol şanslar diye”, bana cevap yazmış “ooh iyi iki evim oldu berlinde” ne dersin buna? Küfür etmez misin? Münasebetsizliğe bak.. valla yurdumuzun erkekleri çok feci ya, aşırı tacizci..
Yok aşkım çıkmadı daha normal turistik için falan vizeye gerek yok, ama şirketler bu kaostan dolayı işe almıyor. Almanya oturum hakkın olursa o daha garanti oluyor. Yani A kapısından sorun çıkması ihtimaline karşı B kapısından girip aynı işlemi yapıyorum..hadi yaa, ingiliz vatandaslarina vize uygulamasi cikti mi? daha ayrilmadilar ki aslinda.
cok munasebetsizmis gercekten, ama tabii gordu senin gibi guzel kizi
Bir de ben senelerce almadım almadım pek gerek olmuyor zaten sonra babam üzerinden aldım, şansıma ben tam aldım pasaportu brexit patladı. Böyle şansa..hadi yaa, ingiliz vatandaslarina vize uygulamasi cikti mi? daha ayrilmadilar ki aslinda.
cok munasebetsizmis gercekten, ama tabii gordu senin gibi guzel kizi
Sorma aşkım ya bak başka başka ülkerlerden çocuklarla da konuştum, kimse böyle yapışmıyor, bi bizde var bu, sınırları bilemiyoruz. Aşırı asabımı bozuyor bu türkiye ile ilgili. Bir de bu tipler bu tacizleri güya şaka şuka altında yapıyor ya -altında aslında ego var, ona bütün kızlar evet der gibi bir kendini bilmezlik- desen ki kardeşim napıyorsun, yaptığın ayıp falan, hemen hemennn salağa yatıyorlar “aa sen yanlış anladın, ben arkadaşca davranıyordum, kendi kendine bir şey sandın” gibi gibi.. salağız ya biz kaç yaşında kadınlar..cinecin bence de bazı erkekler burda aşırı olabiliyor. Ne kadar hadsizce birşey yazmış gerzek ya. Ben bile sinirlendim, engelle gitsin Gizemcim muhatap olmaya gelmez öyleleri
gizemcim iyiyim canim. malum bayram oncesi yogunluk. esim de sehir disina gitmek zorunda kaldi tum işler bana bakiyor. hem evde hem dışarda yapilacak olanlar. kosturup duruyorum canim. sen nasilsin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?