- 1 Kasım 2017
- 849
- 3.646
- 63
- 40
Ben de iyiyim tatlım, bugün ikimiz için bir şey yaptım ve kısa da olsa salonuma gidip sporumu yaptımgizemcim iyiyim canim. malum bayram oncesi yogunluk. esim de sehir disina gitmek zorunda kaldi tum işler bana bakiyor. hem evde hem dışarda yapilacak olanlar. kosturup duruyorum canim. sen nasilsin???
Corba, borek, ekmek karbonhidrat ama yurumussun yakmissin superiyi gecelr kizlar.
10 agustos
sabah 11.00
1 haslanmis yumurta
2 kasik cokelek
5 zeytin yarim dilim koy ekmegi
oglen 14.00
kucuk 1 dilim peynirli börek
aksam 19.00
1 kase corba
1 tabak haslanmis kirmizi et
su 2 litre
spor; sabah 30 dk leslie
oglenden sonra saatlerce yürüyus
Teşekkür ederim.aynen canım valla patatesleri de tukandığımdan yiyemedim normalde tüm getirilenleri yer bir de üstüne tatlı içerdik, sade kahve bile içemedim
aslında güzel menü olmuş düğünde de oynadıysanız kuruyemişler erimiştir
canım çok geçmiş olsun ama ateşin hala yüksekse bir doktora mu gitsen acaba? çok bekledik diye gitmemiştin ama. Şimdi ateşin kaç?
Ben bu ülkede çok hasta oldum.Bugun nasil oldun canim, gecmis olsun.
evet benim kizim icin de bol su icsin ve paracetamol dediler. gerci sonunda antibiyotik verdiler ama 2 hafta hastalikla gezdi oncesinde
evet cnm baya yürüdüm. gunum disarda geçti desem yeridir. cocuklarla cok tempolu bir yuruyus degildi ama. yarin ve sonraki gunler cok kritikBen de iyiyim tatlım, bugün ikimiz için bir şey yaptım ve kısa da olsa salonuma gidip sporumu yaptım
Sana da evle kolaylıklar gelsin
Corba, borek, ekmek karbonhidrat ama yurumussun yakmissin super
iyi yolculuklar, iyi tatillerben de çanakkalede yemiştienfes bir şey ama fenaaaa kalorili
biz de yola çıktık tatile, herkese kazasız belasız yolculuklar diliyorum :)
Kizim daha iyi canim sagol, sen nasil oldun bugun?@Derya_the_queen canım vardınız mı nerdesiniz?
cinecin kuzum arefe günün nasıl geçiyor :) iyileştin mi iyice
Yoksa dondurma kapmak için spor mu yapıyorsuun
@tomrs
@Aomine Daiki
Grubumuzun annişleri nasıl gidiyor gebelik
Size komik bir şey anlatayım
Bir arkadaşımı otobüste hamile sanmışlar ve bir amca yer vermiş (bekar ve ben gibi göbekten kilo alan bir arkadaşım)
Anlattı güldük vs ben de dedim ben de göbekten alıyorum
Üstünden çok aman geçmedi
İki tane kız oturuyordu
Ben de göbek hizasından pliseli bir elbise giydim ordan bollaşıyor
Sonra iki tane kız bana yer vermeye kalktılar
Dedim inecek misiniz
Yok dedi
Hamile olduğumu ima etti YÖK dedim oturun
Bir daha böyle şeylere olabildiğince gülmiycem
Bu da böyle bir anımdır
@Wizardmom kuzum nasılsın hastalığın nasıl oldu
Arefe arefe kendini çok yorma temizlik vs ile
İnşallah daha iyisindirBizi haberdar et kendinden
@Harpy canıııım nasılsın nasıl gidiyor bayram - arefe
Neler yaptınnnn
@Diyetteanne kuzucum gittin gelmez oldun:/ @Elmasyuzuk 1 sen 2
@Canfeb canım nasılsın nasıl gidiyor arefe
Bayramda dikkat et :)
@Kozmogirl17 kaptiş yardımcımDondurmada güçlü rakip nasılsın kuzum
Yoksa uyuyakaldın mı
@DenizinYosunKokusu kuzum nasılsın neler yapıyorsun bayrama hazır mıyııız :)
@Yawrukush canım eşim sürahime limon attım limonlu su içiyorum inşallah bu hafta da güzel zayıflarız ve dondurma alırız
Ben hastayım diye yiyemedim henüz dondurmamı henüzı
Ahhh ahhh
@DeryaOnDiet kuzuuuuum nasılsın napıyorsun özledim seni de nerelerdesin
@stitch canım kızın nasıl oldu sen de mi yolcusun yoksa ben yanlış mı gördüm hızlı geçmiş yaparken?
@sertugba canım nasılsın bayram geldi :) neler yaptın muhabbete çok gelemiyorsun ama biz özlüyoruz :)
@Konus dinliyorum canım ateşin düştü mü nasıl oldun
İnşallah iyileşirsin çabucak
Kötü olursan ek bir şeyler döküntü vs olursa ihmal etme bak mutlaka git doktora.. ah şu sağlık sistemleri....
@Gonulmeyvesi kuzucuuuum nasılsın nasıl gidiyor arefe :)
@gogo2405 canım bugün hastanede misin? Arkadaşım ebe ve bütün 24e dönüyor :/ arefe arefe çok yoğundur... inşallah kendine dinlenecek zaman bulursun
İnşallah tüm hastalarımıza şifa nasip etsin Allah
sserendipity oy oy eminem n’aptın nettin ufaklıklar nasıl teyzeleri ısırır onları (evettt İTİRAF: çocukları ısırarak sevmeye bayılıyorum çocuklara bayılıyorum )
@Mavi boncukkk mavişiiim nasılsın nasıl gidiyor bu hafta dondurma isterseeeeen bayramda dikkat ediyoruuuz :) zaten maşallah güzel gidiyorsun :)
Nasıl geçiyor Arefe:)
@LaMademoiselle eski eşim nasılsın vardınız mı(yoldaydınız di mi) bizi haberdar et olur mu
@Patlicanmoru kuzum nasılsın iş yerin nasıl
Bak bugün arefe güzelce dua da et Rabbim kimseye dayanamayacağından fazla yük yüklemez. Ve yaşadığımız tüm sıkıntılar geçici bunlar geçip gidecek şu an üzüntülerimiz vs...
inşallah karşına iyi insanlar çıkar tüm ömrün boyunca
@klbk33 kelebekiiiim n’aptın kuzum nasıl geçiyor arefe
Annenler nasıllar
Siz gittiniz diye nasıl mutlulardır
@Falanfilannnn doktorcum nasılsınArefe nasıl geçiyor
Bak iddiayı unutma bayramda dikkat et
@kartanesi3741 kuzum nasılsın :) hem yeni evli hem de bayram sizin ziyaretler bol olur sanırım :) ziyaretlerde dikkat et tatlı sarma çok yeme olur mu :)
Çalışıyor muydun canım bir de evde misin
Evdeysen bile çalışıyorsundur zaten... kolay gelsin
Ooh afiyet olsun, raki balik bozmaz yawf diyeti, bir kadeh ic yavas yavas, ustune su ekleyerek cogaltirsinkızlar sahilde internet çekmiyor ve eşim de sağolsun çocuk gibi inanın bir mesajı okutmuyor sürekli bişeyler gösteriyor soruyor vs
diyete devam ediyorum ama akşama rakı balık var yaasabahtan beri bişey yemedim desem yeri
fotoğraf yollayacağım ben de
Haha yaglar da eriyordur insallahKızlar burası çok sıcak çok çok çok sıcak ama aşırı sıcak.Klimada da duramıyorum sıcakta da Böyle yapış yapışım. Belki nem değildir, eriyorumdur
Canim su birkac gun cok yogun gecti, o yuzden boyle hissediyorsun bence. Hadi hedefimize ulasmadan yilmak yok, cok iyi gidiyorsun simdi birakmak olmazO kadar kendimi diyetten uzaklasmis hissediyorum ki sebebini anlamadim sanki okadar dikkat eden ben degildim bugun +geldim oyle uzuldumki insan nezor verip ne kolay aliyor su kilolari aslinda kendime diyorum ki bak yedin ozlem simdi duzenleyip menunu metobolizmani sasirtmanin tam zamani cok daha hizli kilo verceksin diyorum ama dinlemiyorum lutfen beni bi silkelermisiniz
Canim biraz bozulmus ama toparlarsin sen hemen, hem guzel spor da yapmissinMenuyu yazim bende yoksa uyuyakalicam
Sabah 11.00
2 dilim ekmek
1 yumurtadan kiymali yymurta
Ara
Yok
Oglen 15.00
Esime sosis yapmistim ceyrrk ekmegi salcasina banarak yedim
Ara
10 taneye yakin gitgel sarma ufak ve inceydiler ama
3 5 tane pstlayan cubuk krakerler den crax mi ne adi iste
Aksam saate bakmadim
1 lahmacun
1 avuc kadar salata
1 bardak tuzsuz ayran
Ara
3 4 tane kare cikolata bayram cikolati kendimi yerken buldum anlayamadan.
100 mekik yaptim ve sabah 7 den su saate aktifim yani spor aletimmi gecen anneme gecirdim kalabalik olucak yer kplamasin diye onu yarin alim bari yorgun kalkiyorum sabah enerjim olmuyoki.
Suyu hic bilmiyorum kizlar ama maden suyu buzlu su falan baya baya ictim 3 e yaklasmistir yani
Heheh, biz de yeni alacagizBir de ben senelerce almadım almadım pek gerek olmuyor zaten sonra babam üzerinden aldım, şansıma ben tam aldım pasaportu brexit patladı. Böyle şansa..
Sorma aşkım ya bak başka başka ülkerlerden çocuklarla da konuştum, kimse böyle yapışmıyor, bi bizde var bu, sınırları bilemiyoruz. Aşırı asabımı bozuyor bu türkiye ile ilgili. Bir de bu tipler bu tacizleri güya şaka şuka altında yapıyor ya -altında aslında ego var, ona bütün kızlar evet der gibi bir kendini bilmezlik- desen ki kardeşim napıyorsun, yaptığın ayıp falan, hemen hemennn salağa yatıyorlar “aa sen yanlış anladın, ben arkadaşca davranıyordum, kendi kendine bir şey sandın” gibi gibi.. salağız ya biz kaç yaşında kadınlar..
Sekerli leblebi olmasa cok guzelmis menun, yarin toparlarsinBugünkü menüm de şöyle kızlar : sahur yaptım 04 gibi
İki dilim tam buğday ekmek
Domates salatalık nane çay
Bir yumurta
İli kibrit kutusu peynir
20.30 gibi akşam yemeği
Bir buçuk kepçe mercimek çorbası
Bir hurma
Semizotlu Bulgurlu salata
Dört çilek...
2 l Su ve sporum yoktu maalesef inşallah yarına toparlarım
Bu arada sporu geç yeptığım ve hiçbi şey yemediğim arkasından için gdün gece uykumdan resmen aç uyandım birden ben ağzıma bir avuç şekerli leblebi attım ama atmaz olaydım sonra su iç iç yemek bile yemek istemedim
Guzel menu canimiyi gecelr kizlar.
10 agustos
sabah 11.00
1 haslanmis yumurta
2 kasik cokelek
oglen 14.00
aksam 19.00
1 kase corba
su 2 litre
spor; sabah 30 dk leslie
Biraz durumu abartip anlatmak gerekiyor galiba, dikkate alip daha cok incelesinler diye. Sonrasinda zaten lazimsa veriyorlar.Ben bu ülkede çok hasta oldum.
Hiç antibiyotik vermediler
Gerçi bende zaten Türkiye’de öyle hastaneye sık giden,antibiyotik kullanan biri değildim.
Ama bazı durumlar da lazım işte.
Geçen yıl Türkiye’de oğlum hasta oldu.
Doktor antibiyotik vermişti.
Buradaki doktorumuza yazdım.
‘Kesinlikle vermemelisin,eğer verirsen vücut onu yine isteyecek ve biz vermeyeceğiz.
Tekrar Türkiye’ye gitmeyi göze alırsan ver.’ Gibi cümle kurmuştu
Bende korkudan vermemiştim 2 hafta hasta gezdi. Sonra düzeldi
Corba iyidir canim, dinlen atlat once sen hastaliginiBen bugün 2 kase çorbadan başka bişey içmedim.
Ve bol su
Yok kuzum ya takıma grip bakılmadığı müddetçe bence anonimizDi mi ben de bayıldım bu yazki takima, maşallah diyip Türk tipi sigortamızı da yapalım
Zaten öyle bdv'ye yazan da bir tip değilim ama bak mesela şu an deplasmandayım ya bir iki atıp tutasim var öyle kvlde ile ilgili yapamıyorumanonimlik elden gitti
İlaç alıyorum burnum akıyor yatıyorum..iyi yolculuklar, iyi tatiller
Kizim daha iyi canim sagol, sen nasil oldun bugun?
Ooh afiyet olsun, raki balik bozmaz yawf diyeti, bir kadeh ic yavas yavas, ustune su ekleyerek cogaltirsin
Haha yaglar da eriyordur insallah
Canim su birkac gun cok yogun gecti, o yuzden boyle hissediyorsun bence. Hadi hedefimize ulasmadan yilmak yok, cok iyi gidiyorsun simdi birakmak olmaz
Canim biraz bozulmus ama toparlarsin sen hemen, hem guzel spor da yapmissin
Heheh, biz de yeni alacagiz
evet var maalesef boyle tipler
Sekerli leblebi olmasa cok guzelmis menun, yarin toparlarsin
Öğlen ve aralar olmamış kuzumMenuyu yazim bende yoksa uyuyakalicam
Sabah 11.00
2 dilim ekmek
1 yumurtadan kiymali yymurta
Ara
Yok
Oglen 15.00
Esime sosis yapmistim ceyrrk ekmegi salcasina banarak yedim
Ara
10 taneye yakin gitgel sarma ufak ve inceydiler ama
3 5 tane pstlayan cubuk krakerler den crax mi ne adi iste
Aksam saate bakmadim
1 lahmacun
1 avuc kadar salata
1 bardak tuzsuz ayran
Ara
3 4 tane kare cikolata bayram cikolati kendimi yerken buldum anlayamadan.
100 mekik yaptim ve sabah 7 den su saate aktifim yani spor aletimmi gecen anneme gecirdim kalabalik olucak yer kplamasin diye onu yarin alim bari yorgun kalkiyorum sabah enerjim olmuyoki.
Suyu hic bilmiyorum kizlar ama maden suyu buzlu su falan baya baya ictim 3 e yaklasmistir yani
Canım her ailede olduğu gibi çok sıkıntılı durumlar da var aile içinde
Engelleme şansın falan var mıBenim ingiliz vatandaşlığım var; almanya için vize almama gerek yok normalde, ama bu brexit ayağına çalışma izni sakata geldiği için onu onaylatıyorsun ay geri zekalı geri zekalı işler, almanların ingilizlerin işgüzarlığı
Ev 1-2 tane çıktı gibi ama her gün bu konuda başka bir manyakla muhattap oluyorum. Dün bir çocukla görüştüm mesela, türk, o da yüksek lisans için gidiyormuş, normalde türk çocuğa bulaşmazdım da işte çaresizlikten, musallat oldu deliricem bir ordan yazıyor bir burdan yazıyor. En sonunda dedim ki bunla kalacağıma sokakta kalırım daha iyi, mesaj yazdım, “ben başka ev buldum, teşekkürler, sana bol şanslar diye”, bana cevap yazmış “ooh iyi iki evim oldu berlinde” ne dersin buna? Küfür etmez misin? Münasebetsizliğe bak.. valla yurdumuzun erkekleri çok feci ya, aşırı tacizci..
Benim göbeğim seninki *3 herhaldeAşkım ben de tekrar ediyorum sen 2 çocuk doğurmuşsun, 2 insan çıkmış vücudundan, e senin göbeğin olur tabii hakkın, ben ne doğrudum
Allah kabul etsin kuzumBugünkü menüm de şöyle kızlar : sahur yaptım 04 gibi
İki dilim tam buğday ekmek
Domates salatalık nane çay
Bir yumurta
İli kibrit kutusu peynir
20.30 gibi akşam yemeği
Bir buçuk kepçe mercimek çorbası
Bir hurma
Semizotlu Bulgurlu salata
Dört çilek...
2 l Su ve sporum yoktu maalesef inşallah yarına toparlarım
Bu arada sporu geç yeptığım ve hiçbi şey yemediğim arkasından için gdün gece uykumdan resmen aç uyandım birden ben ağzıma bir avuç şekerli leblebi attım ama atmaz olaydım sonra su iç iç yemek bile yemek istemedim
Harikasın kuzum :)iyi gecelr kizlar.
10 agustos
sabah 11.00
1 haslanmis yumurta
2 kasik cokelek
oglen 14.00
aksam 19.00
1 kase corba
su 2 litre
spor; sabah 30 dk leslie
Çooook geçmiş olsun kuzumBen bugün 2 kase çorbadan başka bişey içmedim.
Ve bol su
Kuzu bir şey diyim mi bence tatlıya hayır diyebilmen börekten daha iyi, şeker direk kötülük vücuda. Bizim salonda hoca var profesyonel vücutçu; o bana hep diyor ki pis bir şey yiyeceğin varsa git tuzluyu-burger ye, asla baklava tatlı yeme.evet cnm baya yürüdüm. gunum disarda geçti desem yeridir. cocuklarla cok tempolu bir yuruyus degildi ama. yarin ve sonraki gunler cok kritiksıkıntı şu ki cok fazla evde olamiycam. kina ve dugun var ve sehir disinda. erken gidicez. menulerim orda karsima cikacak seylere bagli olcak ki coook maharetliler masallah. su borekleri filan. bu arada ben neyi farkettim biliyor musun gizemcim, tatliya hayir diyebiliyorum ama börege hayir diyemiyorum pfff bu hafta cok sıkı tutmak zorundayim. artik 7 leri gormej istiyorum
Ya işte ben de onu yapıcam galibaEngelleme şansın falan var mı
Ya kendine açık kapı bırakmaya çalışmış sanki öyle hissettim
Cevap verme muhatap olma kuzum boşver
Ahahaha sağ ol canısı.Benim göbeğim seninki *3 herhalde
Açken bile
Kuzum fiziğin gayet güzel
O da gitsin diye de çok güzel spor yapıyorsun
Harika sonuçlar alacaksın
Sen şu an İngiltere’de misin Türkiye’de mi :)
Ahahha yok gayet açıklayıcı olduKuzu bir şey diyim mi bence tatlıya hayır diyebilmen börekten daha iyi, şeker direk kötülük vücuda. Bizim salonda hoca var profesyonel vücutçu; o bana hep diyor ki pis bir şey yiyeceğin varsa git tuzluyu-burger ye, asla baklava tatlı yeme.
Ya işte ben de onu yapıcam galiba
Ahahaha sağ ol canısı.
Türkiyedeyim, İngiltereye yılda 4-5 kez gidiom, normalde berlinde yaşıyorum. Uzun oldu di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?