Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gizemcim iyiyim canim. malum bayram oncesi yogunluk. esim de sehir disina gitmek zorunda kaldi tum işler bana bakiyor. hem evde hem dışarda yapilacak olanlar. kosturup duruyorum canim. sen nasilsin???
Ben de iyiyim tatlım, bugün ikimiz için bir şey yaptım ve kısa da olsa salonuma gidip sporumu yaptım
Sana da evle kolaylıklar gelsin
Corba, borek, ekmek karbonhidrat ama yurumussun yakmissin super

Teşekkür ederim.
Şuan 38.7 civarı değişiyor.
Bugün sanırım biraz daha iyiydim.

Bugun nasil oldun canim, gecmis olsun.
evet benim kizim icin de bol su icsin ve paracetamol dediler. gerci sonunda antibiyotik verdiler ama 2 hafta hastalikla gezdi oncesinde
Ben bu ülkede çok hasta oldum.
Hiç antibiyotik vermediler
Gerçi bende zaten Türkiye’de öyle hastaneye sık giden,antibiyotik kullanan biri değildim.
Ama bazı durumlar da lazım işte.

Geçen yıl Türkiye’de oğlum hasta oldu.
Doktor antibiyotik vermişti.
Buradaki doktorumuza yazdım.
‘Kesinlikle vermemelisin,eğer verirsen vücut onu yine isteyecek ve biz vermeyeceğiz.
Tekrar Türkiye’ye gitmeyi göze alırsan ver.’ Gibi cümle kurmuştu
Bende korkudan vermemiştim 2 hafta hasta gezdi. Sonra düzeldi

Ben de iyiyim tatlım, bugün ikimiz için bir şey yaptım ve kısa da olsa salonuma gidip sporumu yaptım
Sana da evle kolaylıklar gelsin

Corba, borek, ekmek karbonhidrat ama yurumussun yakmissin super
evet cnm baya yürüdüm. gunum disarda geçti desem yeridir. cocuklarla cok tempolu bir yuruyus degildi ama. yarin ve sonraki gunler cok kritik sıkıntı şu ki cok fazla evde olamiycam. kina ve dugun var ve sehir disinda. erken gidicez. menulerim orda karsima cikacak seylere bagli olcak ki coook maharetliler masallah. su borekleri filan. bu arada ben neyi farkettim biliyor musun gizemcim, tatliya hayir diyebiliyorum ama börege hayir diyemiyorum pfff bu hafta cok sıkı tutmak zorundayim. artik 7 leri gormej istiyorum

ben de çanakkalede yemiştienfes bir şey ama fenaaaa kalorili
biz de yola çıktık tatile, herkese kazasız belasız yolculuklar diliyorum :)
iyi yolculuklar, iyi tatiller
Kizim daha iyi canim sagol, sen nasil oldun bugun?
Ooh afiyet olsun, raki balik bozmaz yawf diyeti, bir kadeh ic yavas yavas, ustune su ekleyerek cogaltirsin
Kızlar burası çok sıcak çok çok çok sıcak ama aşırı sıcak. Klimada da duramıyorum sıcakta da Böyle yapış yapışım. Belki nem değildir, eriyorumdur
Haha yaglar da eriyordur insallah
Canim su birkac gun cok yogun gecti, o yuzden boyle hissediyorsun bence. Hadi hedefimize ulasmadan yilmak yok, cok iyi gidiyorsun simdi birakmak olmaz
Canim biraz bozulmus ama toparlarsin sen hemen, hem guzel spor da yapmissin
Bir de ben senelerce almadım almadım pek gerek olmuyor zaten sonra babam üzerinden aldım, şansıma ben tam aldım pasaportu brexit patladı. Böyle şansa..
Heheh, biz de yeni alacagiz
evet var maalesef boyle tipler
Sekerli leblebi olmasa cok guzelmis menun, yarin toparlarsin

Guzel menu canim
Biraz durumu abartip anlatmak gerekiyor galiba, dikkate alip daha cok incelesinler diye. Sonrasinda zaten lazimsa veriyorlar.
Bence TR'de gereksiz fazla test yapiliyor ve ilac veriliyor, burada da yetersiz. Arasi yok mu yawf
Ben bugün 2 kase çorbadan başka bişey içmedim.
Ve bol su
Corba iyidir canim, dinlen atlat once sen hastaligini

Yok kuzum ya takıma grip bakılmadığı müddetçe bence anonimiz

İlaç alıyorum burnum akıyor yatıyorum..
sanırım ilaç da ödem yaptı saçma geldi bana ama belki de kendimi böyle teselli ediyorumdur

Sevindim kuzum iyi olmasına

Öğlen ve aralar olmamış kuzum
Suyun gayet iyi
Spor da bol hareket anladığım kadarıyla

fayfeyfiy inşallah hep öyle devam eder aile bağlarınız misss cinecin o kadar kötü bi durum görmedim ben Canım gayet iti durumda şu an o minik kaçamak göbeğidir en fazla
Canım her ailede olduğu gibi çok sıkıntılı durumlar da var aile içinde
Ama bahsedip hiiiiiç takmayalım
Her sorun yolunu bulur çözülür inşallah
İnşallah hepimiz mutlu ailelere sahip olur ve sorunsuz günler yaşarız

Engelleme şansın falan var mı
Ya kendine açık kapı bırakmaya çalışmış sanki öyle hissettim
Cevap verme muhatap olma kuzum boşver

Aşkım ben de tekrar ediyorum sen 2 çocuk doğurmuşsun, 2 insan çıkmış vücudundan, e senin göbeğin olur tabii hakkın, ben ne doğrudum
Benim göbeğim seninki *3 herhalde
Açken bile

Kuzum fiziğin gayet güzel
O da gitsin diye de çok güzel spor yapıyorsun
Harika sonuçlar alacaksın

Sen şu an İngiltere’de misin Türkiye’de mi :)

Allah kabul etsin kuzum
Güzel atlatmışsın :)

Harikasın kuzum :)
Etiler Arefe’den başlanmış yenmeye

Cumartesi

11.30
Peynirli yumurta
1-2 dilim ekmek
Maalesef 1 çk kaymak ve 1 tk çilek reçeli

16.55
2 kase çorba(yoğurtlu içinde mAntı nohut ve köfte olan adını unuttum)

Dondurma (grip de olsam.. )

21.00
1 mısır

Aralarda nane limonlar bitki çayları

3L su

Spor
30 dk ev temizleme (içim rahat etmedi bir ara kalktım süpürdüm mutfak vs ama silemedim yatış geri..)

Hayırlı bayramlar şimdiden kızlar

Kuzu bir şey diyim mi bence tatlıya hayır diyebilmen börekten daha iyi, şeker direk kötülük vücuda. Bizim salonda hoca var profesyonel vücutçu; o bana hep diyor ki pis bir şey yiyeceğin varsa git tuzluyu-burger ye, asla baklava tatlı yeme.
Engelleme şansın falan var mı
Ya kendine açık kapı bırakmaya çalışmış sanki öyle hissettim
Cevap verme muhatap olma kuzum boşver
Ya işte ben de onu yapıcam galiba
Benim göbeğim seninki *3 herhalde
Açken bile

Kuzum fiziğin gayet güzel
O da gitsin diye de çok güzel spor yapıyorsun
Harika sonuçlar alacaksın

Sen şu an İngiltere’de misin Türkiye’de mi :)
Ahahaha sağ ol canısı.
Türkiyedeyim, İngiltereye yılda 4-5 kez gidiom, normalde berlinde yaşıyorum. Uzun oldu di mi

Ahahha yok gayet açıklayıcı oldu
Maşallah kuzum gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…