Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tam bayram olmus sizin icin ozaman Deryacim, bu arada ben Deryaya alistim Filize donemiyorum :)
Kvalidenlerle de iyiyse muhabbetiniz Adana icin cok guzel diyorlar, yazin havasi haric cok guzel daha dogru bir tabir olabilir :)

Aşkım tamam vurma öldüm

Kuzu nolsun ya öğlen çılgınlar gibi yememin haricinde iyiydi, düzeldim, bizim aile herkes başka ülkede olduğu ve baya çekirdek bir aile olduğumuz için bayramlar pek farklı geçmiyor

Canım sağ ol ama valla baya vercek yerim var, dünkü imajımı yıkmak için göbeğimi ekliyorum, az önce sporda çektim, artık bana hak vericeksiniz FitFiliz gördün mü alçak kankim?
Eki Görüntüle 2297770
[/QUOTE]
Bu da gobek mi yeaaaa:)
Sen gobek gormemissin Artizimmm :))

Canim ben gectigimiz hafta senin bu ruh halin gibiydim.
Haftasonu bozmustum diyeti , sonra regli oncesi sistim davul gibi..
Ama neden kilo vermek istedigin hatirla , zaten guzelsin incecik olacaksin.
Aynada goruntunu seveceksin, daha saglikli olacaksin...
Bu liste daha uzarda gider, kendini toparla, bayrami kazasiz atlatmaya calis kuzum..

ayyy 10. yilinizda re-vow yapsaydiniz
Aslinda ben cok istedim Senemcim, esimde olur dedi.
Beyaz mini bir elbise begenmistim, papatyadan tac tkacaktim falan epey hayal etmistim.
Evimizin bahcesinde mangal partisi yapariz dedik tum es dost.
Ama Houstondan tasindik, hic istegimiz kalmadi, dahasi yildonumuzde cocuklara bakmaya yardima gelen ablamiz bile musait olamadi , ailecek yemege gittik, hevesim kursagimda kaldi :))

Evet canim texasta yasadigim yillar hayatimin en guzel anilariyla doldu :)
Nasil gidiyor diyetin ?

Canim menun karbonhidrati bol bir menu olmus.
Ama uzerine gelmeyecegim, bugun zaten uzulmussun diyete kendini veremiyorsun diye.
Simdi yeni birgun basliyor.
Bayramda herkes kacamak yapacak , tum takimlardaki uyeler, bunu kacamaklarini sinirli tutarak firsata cevirebilirsin.
Cok da iyi gidiyorsun diyette ,modunu dusurme kuzum..

Gercekten yurdumuzun erkeklerinin bazilari ve malesef dogu kulturuyle (orta dogu) yetismis erkeklerinde buyuk bir kismi boyle canim.
Batida da var boyle insanlar ama bir nebze daha az...

Ben bugün 2 kase çorbadan başka bişey içmedim.
Ve bol su
Daha iyisin ama anladigim kadariyla canim, bugun daha cik toparlanirsin insallah..

Canim sen menulerine dikkat edebildigin kadar et.
Nereye gittiniz kuzum ben kacirdim sanirim.
Mutlu bayramlariniz olsun..

Daha iyi degil misin Feyzos, toparlandin mi biraz canim?

Yilda 4-5 kez insan uzun yolculuk nasil yapar, gerci cocuk olmadigi zamanlari unutmakla beraber, esimle paso film izleyip, oyun oynayip, kitap okuyarak ucuyorduk, hey gidi gunlerrr :))

Canim menun kotu degil , borek var ama oglen baska bir sey yememissin.

Allah kabul etsin canim dun ku menun guzel.
Sadece 1 avuc leblebi yerine hemen saglikli bir sey atsaydin agzina daha guzel olurdu.

CUMARTESI MENUM
SABAH

1 yemek kasigi acuka
3 yesil zeytin
3 dilim pastirma
Yarim salatalik, yarim domates, yarim avokado, 4 kucuk havuc
50 kalorilik pita ekmegi

OGLEN
1 tabak karnabahar yemegi
1 avuc ici kadar tavuk gogsu haslanmis

ARA
Filtre kahve
1 avuc kabuklu yer fistigi
1 hurma

AKSAM

1 dilim somon baligi firinda
Yarim dilim cod baligi
Salata

Filtre kahve ve limonlu cay uyuyana kadar.

SU:
3 ltye tamamlamaya calisacagim.
SPOR: 1bucuk saat spor salonunda egzersiz ve tum gun kosturma.
fayfeyfiy

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17100M ODUL 10DKY15DK ELIPTIK
Mavi boncukkkODUL
gogo2405100IA
Gonulmeyvesi15DK Y
LaMademoiselle100IA 50M100IA ODUL
Derya_the_queen
enimenime15DK Y
klbk33200IA 100DK 200IA
DeryaOnDiet
Diyetteanne
Yawrukush300IA
stitch
cinecin MUAF MUAF MUAFODUL 15DK YURUYUS
DenizinYosunKokusu
fmad200JJ MUAFODUL
Patlicanmoru
Kartanesi3741 10DK Y MUAF
Falanfilannnn MUAF
*ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...

Gunaydin guzel arkadaslarim , Kurban Bayraminizi en icten dileklerimle kutluyorum.
Butun sevdiklerinizle gecirdiginiz, saglikli, mutlu, guzel bir bayram olmasini diliyorum.
Lutfen menulerinize dikkat edin!!
Unutmayin ki 2 dilim baklava 500 kalori civari ve 500 kalori harcamaniz icin, 1 saat tempolu yuruyus yapmaniz gerek.
Hepinizi seviyorum, kucukleride yanaklarindan opuyorum.

Bayramda belki bikac kisi daha zayiflamissin derse iyi gaza gelirim tekrardan tesekkur ederim bu arada guzel yorumun icin.
Aşkım ben de tekrar ediyorum sen 2 çocuk doğurmuşsun, 2 insan çıkmış vücudundan, e senin göbeğin olur tabii hakkın, ben ne doğrudum
Ahahahah harikasin canim ya aslinda zayif olup gobek cikincada insan rahatsiz oluyor ama bence sen dogru yoldasin bayrami hafif atlatirsan bu is tamamdir.
Evet bugun silkelenip uyandim canim bu sabah 1 kilo + geldim ama ben bugun toparlarim onu emen yaga donusmus degil dir ya dimi sislik atarim yani. Sagol kuzum beni silkeledigin icin.gece sabaha kadar yorumlarinizi okudum uyandikca o gazla uyandim gercektende ise yaradi ama..

Sekerlo leblebiyi yemeseydin kuzu harika bir menuymus.

Menun gayet iyi canim borekte erken saatte yemissin sorun yok bence ben alistim ya bu ara borege normal geliyor ahahahha.
Öğlen ve aralar olmamış kuzum
Suyun gayet iyi
Spor da bol hareket anladığım kadarıyla
aynen oyle kuzum bol hareket var baska bisi yok bugun iyiyim ama toparlanma zamani cumaya 73 u gormem gerek
Amin kuzum.
2 kase corba cok olmus ama tum gun ek anlaminda pek biseyde yememissin kuzum.
Bu da gobek mi yeaaaa:)
Sen gobek gormemissin Artizimmm :))

Canim ben gectigimiz hafta senin bu ruh halin gibiydim.
Haftasonu bozmustum diyeti , sonra regli oncesi sistim davul gibi..
Ama neden kilo vermek istedigin hatirla , zaten guzelsin incecik olacaksin.
Aynada goruntunu seveceksin, daha saglikli olacaksin...
Bu liste daha uzarda gider, kendini toparla, bayrami kazasiz atlatmaya calis kuzum..

Aslinda ben cok istedim Senemcim, esimde olur dedi.
Beyaz mini bir elbise begenmistim, papatyadan tac tkacaktim falan epey hayal etmistim.
Evimizin bahcesinde mangal partisi yapariz dedik tum es dost.
Ama Houstondan tasindik, hic istegimiz kalmadi, dahasi yildonumuzde cocuklara bakmaya yardima gelen ablamiz bile musait olamadi , ailecek yemege gittik, hevesim kursagimda kaldi :))

Evet canim texasta yasadigim yillar hayatimin en guzel anilariyla doldu :)
Nasil gidiyor diyetin ?

Canim menun karbonhidrati bol bir menu olmus.
Ama uzerine gelmeyecegim, bugun zaten uzulmussun diyete kendini veremiyorsun diye.
Simdi yeni birgun basliyor.
Bayramda herkes kacamak yapacak , tum takimlardaki uyeler, bunu kacamaklarini sinirli tutarak firsata cevirebilirsin.
Cok da iyi gidiyorsun diyette ,modunu dusurme kuzum..

Gercekten yurdumuzun erkeklerinin bazilari ve malesef dogu kulturuyle (orta dogu) yetismis erkeklerinde buyuk bir kismi boyle canim.
Batida da var boyle insanlar ama bir nebze daha az...

Daha iyisin ama anladigim kadariyla canim, bugun daha cik toparlanirsin insallah..

Canim sen menulerine dikkat edebildigin kadar et.
Nereye gittiniz kuzum ben kacirdim sanirim.
Mutlu bayramlariniz olsun..

Daha iyi degil misin Feyzos, toparlandin mi biraz canim?

Yilda 4-5 kez insan uzun yolculuk nasil yapar, gerci cocuk olmadigi zamanlari unutmakla beraber, esimle paso film izleyip, oyun oynayip, kitap okuyarak ucuyorduk, hey gidi gunlerrr :))
[/QUOTE]
Canim ya adet olaamadim beni hem duygusal hem fiziksel cok bozuyor gece ruyalarima giriyor test yapiyorum cift cizgi cikiyor birde seviniyorum ama bugun dune gore guzel uyandim gece uyandikca kizlarin yorumlarini okudum iyi gaza geldim valla daha bugun yemem kolay kolay l yorumun icin tesekkur ederim balim.
Menun gayet guzel kuzum
Ohhh cezalar haftasi olmus benim icin.

Birakmiyorum kuzum yilmak yok yola tam gaz devam

Son düzenleme:
Ayy tatlım bende kilo alınca göbekten alırım hem bebek hem göbek yarım dünya olmam inşallah

Canim ya adet olaamadim beni hem duygusal hem fiziksel cok bozuyor gece ruyalarima giriyor test yapiyorum cift cizgi cikiyor birde seviniyorum ama bugun dune gore guzel uyandim gece uyandikca kizlarin yorumlarini okudum iyi gaza geldim valla daha bugun yemem kolay kolay l yorumun icin tesekkur ederim balim.

Menun gayet guzel kuzum

Ohhh cezalar haftasi benim icin.
[/QUOTE]
Cezalar seni sarssin kendine getirsin diye :)

gunaydiiiin kizlarrr
hayirli mutlu huzurlu bir bayram diliyorum. sevdiklerinize sıkı sıkı sarılın. yarın hic birini goremeyebiliriz biliyorsunuz. Bu gün cok kiymetli onu guzel geçirelim... hayirli bayramlar
Cok haklisin canim, gunumuzun kiymetini bilmek gerek...

Kizlar biz sabah bi turk restoranina kahvaltiya gidecegiz, benim bayramdaki tek kacamagim orasi olacak..
Ama o kadar uzun zamandir bekliyordum ki oraya gitmeyi, bugun tum gun hayalini kurdum:)
Buarada dunku cezalarimida yaptim spor salonunda yazmayi unutmusum menume.
Hatta kendi menumu tabloya islemeyide unutmusum :)))
Dipnot: Belki sabah brunchta Turk goruruzde bayramlasiriz yoksa bayrami hic hissetmeyecegiz

Cezalar seni sarssin kendine getirsin diye :)
[/QUOTE]
Evet haftayi butun halde gorunce insan bi sarsiliyor gercekten yaa.
Siteden kaynaklaniyor olabilir, son 1-2 gundur boyle..
Feyza baslatti :))
Feyza bozdun siteyi kiz fayfeyfiy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…