- 20 Eylül 2012
- 22.152
- 89.320
- 798
Tam bayram olmus sizin icin ozaman Deryacim, bu arada ben Deryaya alistim Filize donemiyorum :)Eylül yazmayı unutmuşumyani normalde uyuyor olurdum zihnim bulandı galiba çok yorgunum ama yattım uyuyamayip geri kalktım, biraz daha vergi versek adananin havası da düzelir mi ki
Eşimin ailesi burda canım. K.validelere geldim yani.
Kvalidenlerle de iyiyse muhabbetiniz Adana icin cok guzel diyorlar, yazin havasi haric cok guzel daha dogru bir tabir olabilir :)
Aşkım tamam vurma öldümİyi geceler ortadoğu ve balkanların en çıtır takım arkadaşları, kankanız bugünnu çıkardığı için menüsünü yazamıyor
Feyzoşum bir de tavsiye verirken alıntıyı yapabilseydin iyiydi
Sen nasılsın kuzu bugün? Sıvı almayı ihmal etmiyosun di mi?
Ay bi ben uyuyomuşum
Bi bomba itiraf da benden gelsin o zaman
Annem de Filiz Akın dan etkilenip adıma Filiz koymuş. Deryayi babam çok istemiş denizi sevdiği için. Vee ben filizi kullanıyorum aslında
Sorry kızlar üye olurken, hani bir de zayıflama grubu ya (filiz dal gibi birşey ya sonuçta) abes gelmisti. O yüzden Derya dedim ben de. Sadece nick kullansam o da samimiyetsiz geliyor. Neyse sonra öyle de kaldı
Evet feyzoşum detay ver bakiimfayfeyfiy
Kuzu nolsun ya öğlen çılgınlar gibi yememin haricinde iyiydi, düzeldim, bizim aile herkes başka ülkede olduğu ve baya çekirdek bir aile olduğumuz için bayramlar pek farklı geçmiyor
Canım sağ ol ama valla baya vercek yerim var, dünkü imajımı yıkmak için göbeğimi ekliyorum, az önce sporda çektim, artık bana hak vericeksiniz
Eki Görüntüle 2297770
[/QUOTE]
Bu da gobek mi yeaaaa:)
Sen gobek gormemissin Artizimmm :))
Canim ben gectigimiz hafta senin bu ruh halin gibiydim.O kadar kendimi diyetten uzaklasmis hissediyorum ki sebebini anlamadim sanki okadar dikkat eden ben degildim bugun +geldim oyle uzuldumki insan nezor verip ne kolay aliyor su kilolari aslinda kendime diyorum ki bak yedin ozlem simdi duzenleyip menunu metobolizmani sasirtmanin tam zamani cok daha hizli kilo verceksin diyorum ama dinlemiyorum lutfen beni bi silkelermisiniz
Haftasonu bozmustum diyeti , sonra regli oncesi sistim davul gibi..
Ama neden kilo vermek istedigin hatirla , zaten guzelsin incecik olacaksin.
Aynada goruntunu seveceksin, daha saglikli olacaksin...
Bu liste daha uzarda gider, kendini toparla, bayrami kazasiz atlatmaya calis kuzum..
Aslinda ben cok istedim Senemcim, esimde olur dedi.ayyy 10. yilinizda re-vow yapsaydiniz
Beyaz mini bir elbise begenmistim, papatyadan tac tkacaktim falan epey hayal etmistim.
Evimizin bahcesinde mangal partisi yapariz dedik tum es dost.
Ama Houstondan tasindik, hic istegimiz kalmadi, dahasi yildonumuzde cocuklara bakmaya yardima gelen ablamiz bile musait olamadi , ailecek yemege gittik, hevesim kursagimda kaldi :))
Evet canim texasta yasadigim yillar hayatimin en guzel anilariyla doldu :)Ooo Texas mı kaptanYawrukush ne güzel deneyim olmuştur şimdi... FitFiliz benim de ilk bayramım tek kalacağım bir gün de olsa bilmiyorum zamanla alışılır mı @stitch ben zayıfken yoktu şimdi çıktı göbeğim değil basenim vardı şimdi hamileler gibi göbeğim önden gidiyor umarım geçer zayıfladıkça ... @gogo2405 eşim mi diyeyim listeden yaşınızı gördüm saygıdan abla mı diyeyim nasıl gidiyor diyet bayram ile arası özellikle Kozmogirl17 lütfen salmayın kendinizi bakın ne güzel zayıfladın demişti herkes sizin aile herhalde yakın birbirine bayramsan bir ay sonra bi daha görüşülür yine şaşırtın onları
Nasil gidiyor diyetin ?
Canim menun karbonhidrati bol bir menu olmus.Menuyu yazim bende yoksa uyuyakalicam
Sabah 11.00
2 dilim ekmek
1 yumurtadan kiymali yymurta
Ara
Yok
Oglen 15.00
Esime sosis yapmistim ceyrrk ekmegi salcasina banarak yedim
Ara
10 taneye yakin gitgel sarma ufak ve inceydiler ama
3 5 tane pstlayan cubuk krakerler den crax mi ne adi iste
Aksam saate bakmadim
1 lahmacun
1 avuc kadar salata
1 bardak tuzsuz ayran
Ara
3 4 tane kare cikolata bayram cikolati kendimi yerken buldum anlayamadan.
100 mekik yaptim ve sabah 7 den su saate aktifim yani spor aletimmi gecen anneme gecirdim kalabalik olucak yer kplamasin diye onu yarin alim bari yorgun kalkiyorum sabah enerjim olmuyoki.
Suyu hic bilmiyorum kizlar ama maden suyu buzlu su falan baya baya ictim 3 e yaklasmistir yani
Ama uzerine gelmeyecegim, bugun zaten uzulmussun diyete kendini veremiyorsun diye.
Simdi yeni birgun basliyor.
Bayramda herkes kacamak yapacak , tum takimlardaki uyeler, bunu kacamaklarini sinirli tutarak firsata cevirebilirsin.
Cok da iyi gidiyorsun diyette ,modunu dusurme kuzum..
Gercekten yurdumuzun erkeklerinin bazilari ve malesef dogu kulturuyle (orta dogu) yetismis erkeklerinde buyuk bir kismi boyle canim.Benim ingiliz vatandaşlığım var; almanya için vize almama gerek yok normalde, ama bu brexit ayağına çalışma izni sakata geldiği için onu onaylatıyorsun ay geri zekalı geri zekalı işler, almanların ingilizlerin işgüzarlığı
Ev 1-2 tane çıktı gibi ama her gün bu konuda başka bir manyakla muhattap oluyorum. Dün bir çocukla görüştüm mesela, türk, o da yüksek lisans için gidiyormuş, normalde türk çocuğa bulaşmazdım da işte çaresizlikten, musallat oldu deliricem bir ordan yazıyor bir burdan yazıyor. En sonunda dedim ki bunla kalacağıma sokakta kalırım daha iyi, mesaj yazdım, “ben başka ev buldum, teşekkürler, sana bol şanslar diye”, bana cevap yazmış “ooh iyi iki evim oldu berlinde” ne dersin buna? Küfür etmez misin? Münasebetsizliğe bak.. valla yurdumuzun erkekleri çok feci ya, aşırı tacizci..
Batida da var boyle insanlar ama bir nebze daha az...
Daha iyisin ama anladigim kadariyla canim, bugun daha cik toparlanirsin insallah..Ben bugün 2 kase çorbadan başka bişey içmedim.
Ve bol su
Canim sen menulerine dikkat edebildigin kadar et.evet cnm baya yürüdüm. gunum disarda geçti desem yeridir. cocuklarla cok tempolu bir yuruyus degildi ama. yarin ve sonraki gunler cok kritiksıkıntı şu ki cok fazla evde olamiycam. kina ve dugun var ve sehir disinda. erken gidicez. menulerim orda karsima cikacak seylere bagli olcak ki coook maharetliler masallah. su borekleri filan. bu arada ben neyi farkettim biliyor musun gizemcim, tatliya hayir diyebiliyorum ama börege hayir diyemiyorum pfff bu hafta cok sıkı tutmak zorundayim. artik 7 leri gormej istiyorum
Nereye gittiniz kuzum ben kacirdim sanirim.
Mutlu bayramlariniz olsun..
Daha iyi degil misin Feyzos, toparlandin mi biraz canim?Cumartesi
11.30
Peynirli yumurta
1-2 dilim ekmek
Maalesef 1 çk kaymak ve 1 tk çilek reçeli
16.55
2 kase çorba(yoğurtlu içinde mAntı nohut ve köfte olan adını unuttum)
Dondurma (grip de olsam.. )
21.00
1 mısır
Aralarda nane limonlar bitki çayları
3L su
Spor
30 dk ev temizleme (içim rahat etmedi bir ara kalktım süpürdüm mutfak vs ama silemedim yatış geri..)
Hayırlı bayramlar şimdiden kızlar ♥
Yilda 4-5 kez insan uzun yolculuk nasil yapar, gerci cocuk olmadigi zamanlari unutmakla beraber, esimle paso film izleyip, oyun oynayip, kitap okuyarak ucuyorduk, hey gidi gunlerrr :))Kuzu bir şey diyim mi bence tatlıya hayır diyebilmen börekten daha iyi, şeker direk kötülük vücuda. Bizim salonda hoca var profesyonel vücutçu; o bana hep diyor ki pis bir şey yiyeceğin varsa git tuzluyu-burger ye, asla baklava tatlı yeme.
Ya işte ben de onu yapıcam galiba
Ahahaha sağ ol canısı.
Türkiyedeyim, İngiltereye yılda 4-5 kez gidiom, normalde berlinde yaşıyorum. Uzun oldu di mi