Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gunaydiiiin kizlarrr
hayirli mutlu huzurlu bir bayram diliyorum. sevdiklerinize sıkı sıkı sarılın. yarın hic birini goremeyebiliriz biliyorsunuz. Bu gün cok kiymetli onu guzel geçirelim... hayirli bayramlar
Cok haklisin canim benim sanada iyi bayramlar.

Gurbette olmak zordur tabi ozellikle boyle gunlerde canim. Afiyet olsun yinede fazla abartmamaya calis ekmek yeme mesela hic

kızlaar dünkü menümü hemen yazıyorum
10.08.2019 CUMARTES MENÜM
09.30 papatya ekmeğinin bir yuvarlağı, sucuklu yumurtalı peynirli kahvaltı bir iki lokma da bal kaymak yedim
15.00 plajda kuruyemiş bir avuç
18.30 1 ızgara çupra, ortaya patlıcan kızartması biber közlemeli bir meze olarak ondan 4-5 çatal, cacık, bir dilim ekmek 2 duble rakı
canlar rakı olmasa güzeldi ama artık tatilin havasından
Su 1,5 litre
SPOR. bol bol yüzüş yürüyüş

Raki olmasa kotu degil evet menu,artik onumuzdeki maclara bakacagiz gamzecim

Canim esim gunaydin tatile hızlı bir giris yaptin yani.raki bozmus gibi gorunsede cok ta kotu bir menu degil canim ama dikkat etmeye devam etmelisin bence kac gunlugune gittiniz ve nerdesin ne cok soru sordum yaw resim hala bekliyoruz

Yok kuzum ya takıma grip bakılmadığı müddetçe bence anonimiz
Evet kk'da binlerce farkli konu sayfasi ve binlerce sayfa da her konuda var. Cok buyuk tesaduf olur bizi taniyanlarin girip burayi okumasi
İlaç alıyorum burnum akıyor yatıyorum..
sanırım ilaç da ödem yaptı saçma geldi bana ama belki de kendimi böyle teselli ediyorumdur

Sevindim kuzum iyi olmasına
Gecmis olsun canim
Fena degil tatlim ,afiyet olsun

Günaydınn kızlar
Mutlu mutlu bayramlar
Aycicegi en sevdigim cicektir
Gunaydin tatlıslarim hepinizin kurban bayramini aen icten dileklerimle kutluyorum ve herkese kacamaksiz bol sporlu bi bayram diliyorum.sizleri seviyorum opuldunuz hepiniz.
Gunaydin canim, bugun daha iyi gordum seni
Bence kotu menu degil, raki kalorisi as olan iceceklerden

ay hiç havalı olmadığım bir foto koyacağım ama en azından bedeni. hakkında bilgi versin diye boydan...
şu eşim bir tane adam gibi fotomu çekmedi
yağlanma göbek bölgesinde
Gamzecim sen de çok güzelsin, nazar boncukları önünde poz vermen isabet olmuş
Güzel takımımızın güzel hatunlari

(bana gelen bayram mesajlari içindeki favorim ☺)

Nefes almak bayramdır mesela; günün birinde soluksuz kalınca anlar insan…

Görmenin nasıl bir Bayram olduğunu karanlık öğretir; sevmeninkini yalnızlık…

Sızlamayan her organ, hele de burun direği Bayramdır.

Bayramdır, elden ayaktan düşmemek, zihinden önce bedeni kaybetmemek, kurda kuşa yem olmayıp “Çok şükür bugünü de gördük” diyebilmek…

Sevdiklerinle geçen her gün Bayramdır. Küsken barışmak, ayrıyken kavuşmak, suskunken konuşmak Bayramdır.

Bir kitabı bitirmek, bir binayı bitirmek, bir okulu bitirmek, kâbuslu bir rüyayı, kodeste ağır cezayı bitirmek Bayramdır.

En acıktığın anda dumanı tüten bir somunun köşesini bölmek, korktuğunda güvendiğine sarılabilmek, dara düştüğünde dost kapısını çalabilmek Bayramdır.

Bir sürpriz paketinden çıkan hediye, tatlı bir şekerlemede üstüne serilen battaniye, saçlarını müşfik bir sevgiyle okşayan anne Bayramdır.

Hiç aldatmamış, aldanmamış olmak Bayram…

Zorluklara tek başına göğüs gerebilmek, gereğinde haksızlığın üstüne yalın kılıç yürüyebilmek Bayramdır.

Yeni eve asılan basma perdeler, alın teriyle kazanılmış ilk rızkın konduğu çerçeveler, yüklü bir borcun son taksiti ödenirken sıkılan eller Bayramdır.

Evde yalnızlığı noktalayan insan nefesi, akşam kapıda karşılayan yavuklu busesi, sevdalı bir elin tende gezmesi, nice adağın ardından çınlayan çocuk sesi Bayramdır…

Sonrasında gelen ilk diş bayramdır, ilk söz Bayram, ilk adım, ilk yazı, ilk karne Bayram…

Güne gülümseyerek başlamak Bayramdır.“İyi ki yanımdasın” Bayram, “Her şeyi sana borçluyum” Bayram…

“Hiç pişman değilim” Bayram…

Evlatların mürüvvetini görebilmek, eve dolu bir torbayla gidebilmek, konu komşuyla yarenlik edebilmek

akşamları eskimeyen bir keyifle çay demleyebilmek Bayramdır.

Zamanı donduran eski fotoğraflara nedametsiz bakabilmek, altı çizilmiş eski kitapları aynı inançla okuyabilmek

yol arkadaşlarının yüzüne utanmadan bakabilmek Bayramdır.

Alnı açık yaşlanmak bayramdır; ulu bir çınar gibi ayakta ölebilmek Bayram…

Bunların kadrini bilirseniz, kıymet bilmeyi öğrenirseniz her gününüz Bayram olur.

Meraklanmayın, öyledir diye size deli demezler.

Deseler de böyle delilik, Bayram artığı günlerdeki nankör akıllılıktan evladır.

Her gününüz Bayram olsun…!…

…Yaşamak Bayramdır — Can YUCEL

ay hiç havalı olmadığım bir foto koyacağım ama en azından bedeni. hakkında bilgi versin diye boydan...
şu eşim bir tane adam gibi fotomu çekmedi
yağlanma göbek bölgesinde
Yaaa arkadassss bir tanemi cirkin kadin olmaz takimimizda masallah sanada canim esim sendede yani yaglanma falan yokki hay allahim.

Cok sukur iyiyim bugun sizin guzell enerjiniz sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…