Cok haklisin canim benim sanada iyi bayramlar.gunaydiiiin kizlarrr
hayirli mutlu huzurlu bir bayram diliyorum. sevdiklerinize sıkı sıkı sarılın. yarın hic birini goremeyebiliriz biliyorsunuz. Bu gün cok kiymetli onu guzel geçirelim... hayirli bayramlar
Gurbette olmak zordur tabi ozellikle boyle gunlerde canim. Afiyet olsun yinede fazla abartmamaya calis ekmek yeme mesela hicKizlar biz sabah bi turk restoranina kahvaltiya gidecegiz, benim bayramdaki tek kacamagim orasi olacak..
Ama o kadar uzun zamandir bekliyordum ki oraya gitmeyi, bugun tum gun hayalini kurdum:)
Buarada dunku cezalarimida yaptim spor salonunda yazmayi unutmusum menume.
Hatta kendi menumu tabloya islemeyide unutmusum :)))
Dipnot: Belki sabah brunchta Turk goruruzde bayramlasiriz yoksa bayrami hic hissetmeyecegiz
Bizde seni seviyoruz canim bebisinle bayramini kutlarim daha nicee bayramlarjniz olsun kuzumCanım 4.takım ailem bayramınız mübarek olsun.. sizi çoook seviyorum.. ❤
Ekmek yemeyip borek, simit yiyeyim diyorum.Gurbette olmak zordur tabi ozellikle boyle gunlerde canim. Afiyet olsun yinede fazla abartmamaya calis ekmek yeme mesela hic
Raki olmasa kotu degil evet menu,artik onumuzdeki maclara bakacagiz gamzecimkızlaar dünkü menümü hemen yazıyorum
10.08.2019 CUMARTES MENÜM
09.30 papatya ekmeğinin bir yuvarlağı, sucuklu yumurtalı peynirli kahvaltı bir iki lokma da bal kaymak yedim
15.00 plajda kuruyemiş bir avuç
18.30 1 ızgara çupra, ortaya patlıcan kızartması biber közlemeli bir meze olarak ondan 4-5 çatal, cacık, bir dilim ekmek 2 duble rakı
canlar rakı olmasa güzeldi ama artık tatilin havasından
Su 1,5 litre
SPOR. bol bol yüzüş yürüyüş
Canim esim gunaydin tatile hızlı bir giris yaptin yani.raki bozmus gibi gorunsede cok ta kotu bir menu degil canim ama dikkat etmeye devam etmelisin bence kac gunlugune gittiniz ve nerdesin ne cok soru sordum yaw resim hala bekliyoruzkızlaar dünkü menümü hemen yazıyorum
09.30 papatya ekmeğinin bir yuvarlağı, sucuklu yumurtalı peynirli kahvaltı bir iki lokma da bal kaymak yedim
18.30 1 ızgara çupra, ortaya patlıcan kızartması biber közlemeli bir meze olarak ondan 4-5 çatal, cacık, bir dilim ekmek 2 duble rakı
Su 1,5 litre
Iyigrceler kuzum.Bende gune sporumu yaparak cezalarimi yaparak basladimBenim icin uyku vakti kizlar sabaha gorusmek uzere ☺
Evet kk'da binlerce farkli konu sayfasi ve binlerce sayfa da her konuda var. Cok buyuk tesaduf olur bizi taniyanlarin girip burayi okumasiYok kuzum ya takıma grip bakılmadığı müddetçe bence anonimiz
Gecmis olsun canimİlaç alıyorum burnum akıyor yatıyorum..
sanırım ilaç da ödem yaptı saçma geldi bana ama belki de kendimi böyle teselli ediyorumdur
Sevindim kuzum iyi olmasına
Fena degil tatlim ,afiyet olsunCumartesi
11.30
Peynirli yumurta
1-2 dilim ekmek
Maalesef 1 çk kaymak ve 1 tk çilek reçeli
16.55
2 kase çorba(yoğurtlu içinde mAntı nohut ve köfte olan adını unuttum)
Dondurma (grip de olsam.. )
21.00
1 mısır
Aralarda nane limonlar bitki çayları
3L su
Spor
30 dk ev temizleme (içim rahat etmedi bir ara kalktım süpürdüm mutfak vs ama silemedim yatış geri..)
Hayırlı bayramlar şimdiden kızlar
CUMARTESI MENUM
SABAH
1 yemek kasigi acuka
3 yesil zeytin
3 dilim pastirma
Yarim salatalik, yarim domates, yarim avokado, 4 kucuk havuc
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN
1 tabak karnabahar yemegi
1 avuc ici kadar tavuk gogsu haslanmis
ARA
Filtre kahve
1 avuc kabuklu yer fistigi
1 hurma
AKSAM
1 dilim somon baligi firinda
Yarim dilim cod baligi
Salata
Filtre kahve ve limonlu cay uyuyana kadar.
SU:3 ltye tamamlamaya calisacagim.
SPOR: 1bucuk saat spor salonunda egzersiz ve tum gun kosturma.
@fmad
Aycicegi en sevdigim cicektirGünaydınn kızlar
Mutlu mutlu bayramlar
Gunaydin canim, bugun daha iyi gordum seniGunaydin tatlıslarim hepinizin kurban bayramini aen icten dileklerimle kutluyorum ve herkese kacamaksiz bol sporlu bi bayram diliyorum.sizleri seviyorum opuldunuz hepiniz.
Bence kotu menu degil, raki kalorisi as olan iceceklerdenkızlaar dünkü menümü hemen yazıyorum
Su 1,5 litre
Gamzecimay hiç havalı olmadığım bir foto koyacağım ama en azından bedeni. hakkında bilgi versin diye boydan...
şu eşim bir tane adam gibi fotomu çekmedi
yağlanma göbek bölgesinde
Yaaa arkadassss bir tanemi cirkin kadin olmaz takimimizda masallah sanada canim esim sendede yani yaglanma falan yokki hay allahim.ay hiç havalı olmadığım bir foto koyacağım ama en azından bedeni. hakkında bilgi versin diye boydan...
şu eşim bir tane adam gibi fotomu çekmedi
yağlanma göbek bölgesinde
Sanada iyi bayramlar ablacimIyı bayramlar canlar bayramınız mübarek olsun. Internetim az kaldı gelemedim öpüyorum hepinizi.
Cok sukur iyiyim bugun sizin guzell enerjiniz sayesindeEvet kk'da binlerce farkli konu sayfasi ve binlerce sayfa da her konuda var. Cok buyuk tesaduf olur bizi taniyanlarin girip burayi okumasi
Gecmis olsun canim
Fena degil tatlim ,afiyet olsun
Aycicegi en sevdigim cicektir
Gunaydin canim, bugun daha iyi gordum seni
Bence kotu menu degil, raki kalorisi as olan iceceklerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?