Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ankee

ay hiç havalı olmadığım bir foto koyacağım ama en azından bedeni. hakkında bilgi versin diye boydan...
şu eşim bir tane adam gibi fotomu çekmedi
yağlanma göbek bölgesinde
Ooh bizim takim kizlari cok guzel, iyiki nazar boncuklari var canim fotoda
Fazla kilon yokmus senin de
Nasil zayiflama yarismasi takimi bu yawf, herkes manken gibi already

Iyigrceler kuzum.Bende gune sporumu yaparak cezalarimi yaparak basladim
Harikasin canim daha iyi misin?

ay hiç havalı olmadığım bir foto koyacağım ama en azından bedeni. hakkında bilgi versin diye boydan...
şu eşim bir tane adam gibi fotomu çekmedi
yağlanma göbek bölgesinde
Canim sende cok guzelsin hakkaten takimin hepsi tas, sanki takim dgil ajansiz :)))
Masallah kuzum..

Harika bende heyecanla bekliyorum :)

Bende cok severim bu yaziyi canim..

Sanada iyi bayramlar canim:)

Nasilsiniz kizlar , nasil geciyor bayramin ilk gunu?
Anlatsaniza biraz..
Biz esimin kalkmasini bekliyoruz sonra kahvaltiya oradanda spor salonuna gececegiz.
Gunaydin canim ben malumunuz sabahin koru uyandim ufagi doyurdum yatirdim sonra sporumu yaptim sakin sakin guzelce bi kahvaltimi yapim demistim ki hepsi ayni anda uyandilar bi yandan esimi diyurdum bi yandan korayin kahvaltisi derken nereme yedigimi bilmiyorum sonra es dost gezmeleri ilk annemlere gittik bi dibek kahvesi ictik baklava yapti annem ama yemedim tabi ben cikolata ikram etti onuda yemedim kayinvalidwmlere geldik aonra ordada yemedim bisey esimin yengesi varya bahsetmistim dayisinin esi ona
Gittik yemegimide orda yedim bu arada wsim dun sigarayi birakti iikinci gun bugun dayanamaz diyordum ama iradeli cikti bizim bey daha oncekilerdw baya bi asabi oluyordu bayrami burnumuzdan getirmesse iyidir diye dusunuyordum ama seai cikmiyor hic ama sureklwi canim sikiilliiyor diyor

G
Harikasin canim daha iyi misin?

Canim sende cok guzelsin hakkaten takimin hepsi tas, sanki takim dgil ajansiz :)))
Masallah kuzum..

Harika bende heyecanla bekliyorum :)

Bende cok severim bu yaziyi canim..

Sanada iyi bayramlar canim:)
Gune daha guzel uyandim canım

Iyigeceler bayramzedeler neler yapiyoruz
Biz bugun aile ziyaretlerinden sonra cocuklari fuara goturduk cok eglendiler yavrucaklar

Pazar menum
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
1 yumurtadan menemen
Cay

Ara yok
Öglen 16.00
1 tabak yaklasik 5 kasik taze fasulye
2 3 kasik pilav ustu tavuk
Salata
Ara
Cay

Ara oglumun minik bir dolma ici vardi kiymali onu yedim

Ara
3 dilim karpuz

Sabah 30 + 15 dk leslie 15 dakikasi eliptik cezam icin kaptan spor aletim annemlerde getiremedim daha
10 dakikalik yuruyus cezamida bugun parkta kovalamac oynadim oglumla ona sayabilirmiyiz acaba bayada bi fuarda yurudum ayaklarima kara sular indi o derece yani
Su baya ictim ama tam olarak soyleyemem sayamadim kizlar

Yawrukush
Ankee

Kizlar spor salonuna geldik.
Yediklerimizi eritme zamani.
Kozmogirl17 canim esinin sigarayi birakmasina cok sevindim,insallah yeniden baslamaz kuzum.
Ara ara kriz vuruyor bize hirliyor sonra duzeliyor bakalim bu kaos kac gun surucek kaptisim 2 gundur konusmamaya calosiyorum kendisiyle

Sesim gitti öksürük başladı ve nefesim daralıyor:/ haricinde iyiyim

Ben dün etiketlemeyi unutmuşum kaptanım

Gayet güzel harikasın

Canım görebildiniz mi
İnşallah denk gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…