Menuyu yazim bende yoksa uyuyakalicam
Sabah 11.00
2 dilim ekmek
1 yumurtadan kiymali yymurta
Ara
Yok
Oglen 15.00
Esime sosis yapmistim ceyrrk ekmegi salcasina banarak yedim
Ara
10 taneye yakin gitgel sarma ufak ve inceydiler ama
3 5 tane pstlayan cubuk krakerler den crax mi ne adi iste
Aksam saate bakmadim
1 lahmacun
1 avuc kadar salata
1 bardak tuzsuz ayran
Ara
3 4 tane kare cikolata bayram cikolati kendimi yerken buldum anlayamadan.
100 mekik yaptim ve sabah 7 den su saate aktifim yani spor aletimmi gecen anneme gecirdim kalabalik olucak yer kplamasin diye onu yarin alim bari yorgun kalkiyorum sabah enerjim olmuyoki.
Suyu hic bilmiyorum kizlar ama maden suyu buzlu su falan baya baya ictim 3 e yaklasmistir yani
Ooh bizim takim kizlari cok guzel, iyiki nazar boncuklari var canim fotodaay hiç havalı olmadığım bir foto koyacağım ama en azından bedeni. hakkında bilgi versin diye boydan...
şu eşim bir tane adam gibi fotomu çekmedi
yağlanma göbek bölgesinde
Harikasin canim daha iyi misin?Iyigrceler kuzum.Bende gune sporumu yaparak cezalarimi yaparak basladim
Canim sende cok guzelsin hakkaten takimin hepsi tas, sanki takim dgil ajansiz :)))ay hiç havalı olmadığım bir foto koyacağım ama en azından bedeni. hakkında bilgi versin diye boydan...
şu eşim bir tane adam gibi fotomu çekmedi
yağlanma göbek bölgesinde
Harika bende heyecanla bekliyorum :)kızlar öncelikle bugün rakımız dün bittiğincen bugün de hastalandığımdan cuma günü ciddi anlamda başarılı bir sonuç paylaşmayı düşünüyorum
Yawrukush Kozmogirl17 canım senin dünkü menünü göremedim hemen bakıyorum
Bende cok severim bu yaziyi canim..(bana gelen bayram mesajlari içindeki favorim ☺)
Nefes almak bayramdır mesela; günün birinde soluksuz kalınca anlar insan…
Görmenin nasıl bir Bayram olduğunu karanlık öğretir; sevmeninkini yalnızlık…
Sızlamayan her organ, hele de burun direği Bayramdır.
Bayramdır, elden ayaktan düşmemek, zihinden önce bedeni kaybetmemek, kurda kuşa yem olmayıp “Çok şükür bugünü de gördük” diyebilmek…
Sevdiklerinle geçen her gün Bayramdır. Küsken barışmak, ayrıyken kavuşmak, suskunken konuşmak Bayramdır.
Bir kitabı bitirmek, bir binayı bitirmek, bir okulu bitirmek, kâbuslu bir rüyayı, kodeste ağır cezayı bitirmek Bayramdır.
En acıktığın anda dumanı tüten bir somunun köşesini bölmek, korktuğunda güvendiğine sarılabilmek, dara düştüğünde dost kapısını çalabilmek Bayramdır.
Bir sürpriz paketinden çıkan hediye, tatlı bir şekerlemede üstüne serilen battaniye, saçlarını müşfik bir sevgiyle okşayan anne Bayramdır.
Hiç aldatmamış, aldanmamış olmak Bayram…
Zorluklara tek başına göğüs gerebilmek, gereğinde haksızlığın üstüne yalın kılıç yürüyebilmek Bayramdır.
Yeni eve asılan basma perdeler, alın teriyle kazanılmış ilk rızkın konduğu çerçeveler, yüklü bir borcun son taksiti ödenirken sıkılan eller Bayramdır.
Evde yalnızlığı noktalayan insan nefesi, akşam kapıda karşılayan yavuklu busesi, sevdalı bir elin tende gezmesi, nice adağın ardından çınlayan çocuk sesi Bayramdır…
Sonrasında gelen ilk diş bayramdır, ilk söz Bayram, ilk adım, ilk yazı, ilk karne Bayram…
Güne gülümseyerek başlamak Bayramdır.“İyi ki yanımdasın” Bayram, “Her şeyi sana borçluyum” Bayram…
“Hiç pişman değilim” Bayram…
Evlatların mürüvvetini görebilmek, eve dolu bir torbayla gidebilmek, konu komşuyla yarenlik edebilmek
akşamları eskimeyen bir keyifle çay demleyebilmek Bayramdır.
Zamanı donduran eski fotoğraflara nedametsiz bakabilmek, altı çizilmiş eski kitapları aynı inançla okuyabilmek
yol arkadaşlarının yüzüne utanmadan bakabilmek Bayramdır.
Alnı açık yaşlanmak bayramdır; ulu bir çınar gibi ayakta ölebilmek Bayram…
Bunların kadrini bilirseniz, kıymet bilmeyi öğrenirseniz her gününüz Bayram olur.
Meraklanmayın, öyledir diye size deli demezler.
Deseler de böyle delilik, Bayram artığı günlerdeki nankör akıllılıktan evladır.
Her gününüz Bayram olsun…!…
…Yaşamak Bayramdır — Can YUCEL
Sanada iyi bayramlar canim:)Iyibayramlar
Katiliyorum sana Senemcim, zaten herkes zayif :)Ooh bizim takim kizlari cok guzel, iyiki nazar boncuklari var canim fotoda
Fazla kilon yokmus senin de
Nasil zayiflama yarismasi takimi bu yawf, herkes manken gibi already
Gunaydin canim ben malumunuz sabahin koru uyandim ufagi doyurdum yatirdim sonra sporumu yaptim sakin sakin guzelce bi kahvaltimi yapim demistim ki hepsi ayni anda uyandilar bi yandan esimi diyurdum bi yandan korayin kahvaltisi derken nereme yedigimi bilmiyorum sonra es dost gezmeleri ilk annemlere gittik bi dibek kahvesi ictik baklava yapti annem ama yemedim tabi ben cikolata ikram etti onuda yemedim kayinvalidwmlere geldik aonra ordada yemedim bisey esimin yengesi varya bahsetmistim dayisinin esi onaNasilsiniz kizlar , nasil geciyor bayramin ilk gunu?
Anlatsaniza biraz..
Biz esimin kalkmasini bekliyoruz sonra kahvaltiya oradanda spor salonuna gececegiz.
Gune daha guzel uyandim canımHarikasin canim daha iyi misin?
Canim sende cok guzelsin hakkaten takimin hepsi tas, sanki takim dgil ajansiz :)))
Masallah kuzum..
Harika bende heyecanla bekliyorum :)
Bende cok severim bu yaziyi canim..
Sanada iyi bayramlar canim:)
Harikasin tatlım cok guzel cikmissiniz
Ara ara kriz vuruyor bize hirliyor sonra duzeliyor bakalim bu kaos kac gun surucek kaptisim 2 gundur konusmamaya calosiyorum kendisiyleKizlar spor salonuna geldik.
Yediklerimizi eritme zamani.
Kozmogirl17 canim esinin sigarayi birakmasina cok sevindim,insallah yeniden baslamaz kuzum.
Sesim gitti öksürük başladı ve nefesim daralıyor:/ haricinde iyiyimTam bayram olmus sizin icin ozaman Deryacim, bu arada ben Deryaya alistim Filize donemiyorum :)
Kvalidenlerle de iyiyse muhabbetiniz Adana icin cok guzel diyorlar, yazin havasi haric cok guzel daha dogru bir tabir olabilir :)
Aşkım tamam vurma öldüm
Kuzu nolsun ya öğlen çılgınlar gibi yememin haricinde iyiydi, düzeldim, bizim aile herkes başka ülkede olduğu ve baya çekirdek bir aile olduğumuz için bayramlar pek farklı geçmiyor
Canım sağ ol ama valla baya vercek yerim var, dünkü imajımı yıkmak için göbeğimi ekliyorum, az önce sporda çektim, artık bana hak vericeksiniz@Derya_the_queen gördün mü alçak kankim?
Eki Görüntüle 2297770
Bu da gobek mi yeaaaa:)
Sen gobek gormemissin Artizimmm :))
Canim ben gectigimiz hafta senin bu ruh halin gibiydim.
Haftasonu bozmustum diyeti , sonra regli oncesi sistim davul gibi..
Ama neden kilo vermek istedigin hatirla , zaten guzelsin incecik olacaksin.
Aynada goruntunu seveceksin, daha saglikli olacaksin...
Bu liste daha uzarda gider, kendini toparla, bayrami kazasiz atlatmaya calis kuzum..
Aslinda ben cok istedim Senemcim, esimde olur dedi.
Beyaz mini bir elbise begenmistim, papatyadan tac tkacaktim falan epey hayal etmistim.
Evimizin bahcesinde mangal partisi yapariz dedik tum es dost.
Ama Houstondan tasindik, hic istegimiz kalmadi, dahasi yildonumuzde cocuklara bakmaya yardima gelen ablamiz bile musait olamadi , ailecek yemege gittik, hevesim kursagimda kaldi :))
Evet canim texasta yasadigim yillar hayatimin en guzel anilariyla doldu :)
Nasil gidiyor diyetin ?
Canim menun karbonhidrati bol bir menu olmus.
Ama uzerine gelmeyecegim, bugun zaten uzulmussun diyete kendini veremiyorsun diye.
Simdi yeni birgun basliyor.
Bayramda herkes kacamak yapacak , tum takimlardaki uyeler, bunu kacamaklarini sinirli tutarak firsata cevirebilirsin.
Cok da iyi gidiyorsun diyette ,modunu dusurme kuzum..
Gercekten yurdumuzun erkeklerinin bazilari ve malesef dogu kulturuyle (orta dogu) yetismis erkeklerinde buyuk bir kismi boyle canim.
Batida da var boyle insanlar ama bir nebze daha az...
Daha iyisin ama anladigim kadariyla canim, bugun daha cik toparlanirsin insallah..
Canim sen menulerine dikkat edebildigin kadar et.
Nereye gittiniz kuzum ben kacirdim sanirim.
Mutlu bayramlariniz olsun..
Daha iyi degil misin Feyzos, toparlandin mi biraz canim?
Yilda 4-5 kez insan uzun yolculuk nasil yapar, gerci cocuk olmadigi zamanlari unutmakla beraber, esimle paso film izleyip, oyun oynayip, kitap okuyarak ucuyorduk, hey gidi gunlerrr :))
Ben dün etiketlemeyi unutmuşum kaptanımCUMARTESI MENUM
SABAH
1 yemek kasigi acuka
3 yesil zeytin
3 dilim pastirma
Yarim salatalik, yarim domates, yarim avokado, 4 kucuk havuc
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN
1 tabak karnabahar yemegi
1 avuc ici kadar tavuk gogsu haslanmis
ARA
Filtre kahve
1 avuc kabuklu yer fistigi
1 hurma
AKSAM
1 dilim somon baligi firinda
Yarim dilim cod baligi
Salata
Filtre kahve ve limonlu cay uyuyana kadar.
SU:3 ltye tamamlamaya calisacagim.
SPOR: 1bucuk saat spor salonunda egzersiz ve tum gun kosturma.
fayfeyfiy
Ahahhaha inşallah olmazsın kuzumAyy tatlım bende kilo alınca göbekten alırım hem bebek hem göbek yarım dünya olmam inşallah
Baya kotusun canim ozaman dikkat et kendine tatlimSesim gitti öksürük başladı ve nefesim daralıyor:/ haricinde iyiyim
AhahhhahahaSiteden kaynaklaniyor olabilir, son 1-2 gundur boyle..
Feyza baslatti :))
Canım görebildiniz miKizlar biz sabah bi turk restoranina kahvaltiya gidecegiz, benim bayramdaki tek kacamagim orasi olacak..
Ama o kadar uzun zamandir bekliyordum ki oraya gitmeyi, bugun tum gun hayalini kurdum:)
Buarada dunku cezalarimida yaptim spor salonunda yazmayi unutmusum menume.
Hatta kendi menumu tabloya islemeyide unutmusum :)))
Dipnot: Belki sabah brunchta Turk goruruzde bayramlasiriz yoksa bayrami hic hissetmeyecegiz
Cezalar seni sarssin kendine getirsin diye :)
Evet haftayi butun halde gorunce insan bi sarsiliyor gercekten yaa.
Feyza bozdun siteyi kizfayfeyfiy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?