Sağol kuzumBaya kotusun canim ozaman dikkat et kendine tatlim
Ya dogru yazmissin ama gorunce tatliya hayir diyemiyorum bugun ufakdan ipin ucu kacti ama toparlarin benCanim ben bayram icin hicbir sey hazirlamadim.
Ne tatli ne ikramlik gurbette oldugumuz icin , hic musluman- Turk arkadasimiz da yok burada.
Bu sene ilk kez hic bir hazirlik yapmadim.
Sizlere tavsiyemde su , illa tatli yemeniz , ikram yemeniz gereken bir durumda olursaniz sadece birini tercih edin.
Mesela gun icinde normal ogunlerini yiyip, 2 dilim baklava ekle en fazla menuye.
Yoksa ipin ucu cok fena kaciyor kuzum.
2 dilim baklava 500 kalori civari , 500 kaloriyi yakman icin 1 saat tempolu yurumen gerek.
Benim buyugum hic uyumuyor, sadece ufaklik ama o bile yetiyor:)
Cok sevindim canim toparliyor kuzucuk..
Yapacağım yorumu yapmışsın kuzumkızlaar dünkü menümü hemen yazıyorum
10.08.2019 CUMARTES MENÜM
09.30 papatya ekmeğinin bir yuvarlağı, sucuklu yumurtalı peynirli kahvaltı bir iki lokma da bal kaymak yedim
15.00 plajda kuruyemiş bir avuç
18.30 1 ızgara çupra, ortaya patlıcan kızartması biber közlemeli bir meze olarak ondan 4-5 çatal, cacık, bir dilim ekmek 2 duble rakı
canlar rakı olmasa güzeldi ama artık tatilin havasından
Su 1,5 litre
SPOR. bol bol yüzüş yürüyüş
Allah ım galiba huriler arasına düştüm benay hiç havalı olmadığım bir foto koyacağım ama en azından bedeni. hakkında bilgi versin diye boydan...
şu eşim bir tane adam gibi fotomu çekmedi
yağlanma göbek bölgesinde
(bana gelen bayram mesajlari içindeki favorim ☺)
Nefes almak bayramdır mesela; günün birinde soluksuz kalınca anlar insan…
Görmenin nasıl bir Bayram olduğunu karanlık öğretir; sevmeninkini yalnızlık…
Sızlamayan her organ, hele de burun direği Bayramdır.
Bayramdır, elden ayaktan düşmemek, zihinden önce bedeni kaybetmemek, kurda kuşa yem olmayıp “Çok şükür bugünü de gördük” diyebilmek…
Sevdiklerinle geçen her gün Bayramdır. Küsken barışmak, ayrıyken kavuşmak, suskunken konuşmak Bayramdır.
Bir kitabı bitirmek, bir binayı bitirmek, bir okulu bitirmek, kâbuslu bir rüyayı, kodeste ağır cezayı bitirmek Bayramdır.
En acıktığın anda dumanı tüten bir somunun köşesini bölmek, korktuğunda güvendiğine sarılabilmek, dara düştüğünde dost kapısını çalabilmek Bayramdır.
Bir sürpriz paketinden çıkan hediye, tatlı bir şekerlemede üstüne serilen battaniye, saçlarını müşfik bir sevgiyle okşayan anne Bayramdır.
Hiç aldatmamış, aldanmamış olmak Bayram…
Zorluklara tek başına göğüs gerebilmek, gereğinde haksızlığın üstüne yalın kılıç yürüyebilmek Bayramdır.
Yeni eve asılan basma perdeler, alın teriyle kazanılmış ilk rızkın konduğu çerçeveler, yüklü bir borcun son taksiti ödenirken sıkılan eller Bayramdır.
Evde yalnızlığı noktalayan insan nefesi, akşam kapıda karşılayan yavuklu busesi, sevdalı bir elin tende gezmesi, nice adağın ardından çınlayan çocuk sesi Bayramdır…
Sonrasında gelen ilk diş bayramdır, ilk söz Bayram, ilk adım, ilk yazı, ilk karne Bayram…
Güne gülümseyerek başlamak Bayramdır.“İyi ki yanımdasın” Bayram, “Her şeyi sana borçluyum” Bayram…
“Hiç pişman değilim” Bayram…
Evlatların mürüvvetini görebilmek, eve dolu bir torbayla gidebilmek, konu komşuyla yarenlik edebilmek
akşamları eskimeyen bir keyifle çay demleyebilmek Bayramdır.
Zamanı donduran eski fotoğraflara nedametsiz bakabilmek, altı çizilmiş eski kitapları aynı inançla okuyabilmek
yol arkadaşlarının yüzüne utanmadan bakabilmek Bayramdır.
Alnı açık yaşlanmak bayramdır; ulu bir çınar gibi ayakta ölebilmek Bayram…
Bunların kadrini bilirseniz, kıymet bilmeyi öğrenirseniz her gününüz Bayram olur.
Meraklanmayın, öyledir diye size deli demezler.
Deseler de böyle delilik, Bayram artığı günlerdeki nankör akıllılıktan evladır.
Her gününüz Bayram olsun…!…
…Yaşamak Bayramdır — Can YUCEL
*1000000 katılıyorum bu yorumaYaaa arkadassss bir tanemi cirkin kadin olmaz takimimizda masallah sanada canim esim sendede yani yaglanma falan yokki hay allahim.
Kuzum biz gittik sofra kuruldu etler paylaşılırkenNasilsiniz kizlar , nasil geciyor bayramin ilk gunu?
Anlatsaniza biraz..
Biz esimin kalkmasini bekliyoruz sonra kahvaltiya oradanda spor salonuna gececegiz.
Sen kesinlikle 55 max gösteriyorsun kuzum ya maşallah
Canım harikasınIyigeceler bayramzedeler neler yapiyoruz
Biz bugun aile ziyaretlerinden sonra cocuklari fuara goturduk cok eglendiler yavrucaklar
Pazar menum
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
1 yumurtadan menemen
Cay
Ara yok
Öglen 16.00
1 tabak yaklasik 5 kasik taze fasulye
2 3 kasik pilav ustu tavuk
Salata
Ara
Cay
Ara oglumun minik bir dolma ici vardi kiymali onu yedim
Ara
3 dilim karpuz
Sabah 30 + 15 dk leslie 15 dakikasi eliptik cezam icin kaptan spor aletim annemlerde getiremedim daha
10 dakikalik yuruyus cezamida bugun parkta kovalamac oynadim oglumla ona sayabilirmiyiz acaba bayada bi fuarda yurudum ayaklarima kara sular indi o derece yani
Su baya ictim ama tam olarak soyleyemem sayamadim kizlar
Yawrukush
@LaMademoiselle
Guzel canim menun, sporlarinda , nerede fuara gittiniz :)Iyigeceler bayramzedeler neler yapiyoruz
Biz bugun aile ziyaretlerinden sonra cocuklari fuara goturduk cok eglendiler yavrucaklar
Pazar menum
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
1 yumurtadan menemen
Cay
Ara yok
Öglen 16.00
1 tabak yaklasik 5 kasik taze fasulye
2 3 kasik pilav ustu tavuk
Salata
Ara
Cay
Ara oglumun minik bir dolma ici vardi kiymali onu yedim
Ara
3 dilim karpuz
Sabah 30 + 15 dk leslie 15 dakikasi eliptik cezam icin kaptan spor aletim annemlerde getiremedim daha
10 dakikalik yuruyus cezamida bugun parkta kovalamac oynadim oglumla ona sayabilirmiyiz acaba bayada bi fuarda yurudum ayaklarima kara sular indi o derece yani
Su baya ictim ama tam olarak soyleyemem sayamadim kizlar
Yawrukush
@LaMademoiselle
Sen hic kaosa kapilma , alttan al canim, cok zor su surec, destek ol ona.Ara ara kriz vuruyor bize hirliyor sonra duzeliyor bakalim bu kaos kac gun surucek kaptisim 2 gundur konusmamaya calosiyorum kendisiyle
Doktora bir gorunsene canim, ilac aliyor musun?Sesim gitti öksürük başladı ve nefesim daralıyor:/ haricinde iyiyim
Sadece dukkan sahibiyle bayramlasti okadar kuzum..Canım görebildiniz mi
İnşallah denk gelmiştir
Az az yemissin allahtan ama cezalari arttiracagim, bu yenenler yakisin diye canim..Ya dogru yazmissin ama gorunce tatliya hayir diyemiyorum bugun ufakdan ipin ucu kacti ama toparlarin ben
Cok kotu kacmamis ipin ucu canim dikkat etmeye devam et sen...12 agustos menum
Sabah
Yagda yumurta kadayifli sekerli borek yarim dilim yoresel bir tad cay sekersiz
Oglen
4 yaprak sarma 2 catal gelin tatlisi
Aksam
Et kavurma 2 catal gelin tatlisi kibris tatlisi gibi birsey
Su 3 e yakin
Spor bugun hep ayakustuydum bayram telasi
55 yasinda mi gosteriyorum feyzooossss :)))Sen kesinlikle 55 max gösteriyorsun kuzum ya maşallah
Gelin tatlısı hafif bir tatlı kuzum12 agustos menum
Sabah
Yagda yumurta kadayifli sekerli borek yarim dilim yoresel bir tad cay sekersiz
Oglen
4 yaprak sarma 2 catal gelin tatlisi
Aksam
Et kavurma 2 catal gelin tatlisi kibris tatlisi gibi birsey
Su 3 e yakin
Spor bugun hep ayakustuydum bayram telasi
Gittim kuzum dün zaten bayram da geliyor diyeGuzel canim menun, sporlarinda , nerede fuara gittiniz :)
Sen hic kaosa kapilma , alttan al canim, cok zor su surec, destek ol ona.
Doktora bir gorunsene canim, ilac aliyor musun?
Sadece dukkan sahibiyle bayramlasti okadar kuzum..
Az az yemissin allahtan ama cezalari arttiracagim, bu yenenler yakisin diye canim..
Cok kotu kacmamis ipin ucu canim dikkat etmeye devam et sen...
25 yaş 55 kg desem55 yasinda mi gosteriyorum feyzooossss :)))
Bayramda geldi, dinlenemedinde hic, toparlanamiyorsun canim benim...Gittim kuzum dün zaten bayram da geliyor diye
Ya allerjik durumum bardı ya o yüzden benim griplerim uzun sürüyor maalesef
Midem bulanıyor şu anda biraz
İlaç alıyorum
25 yasinda gercektende 55 kiloydum kuzum dogru tahmin:))25 yaş 55 kg desem
Maşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?