Uzak bir restaurant mi güzelim? Belki ödül zamanlarinda aradabir gidersin yeniden. Bayramlaşınca şaşırmıştır mekan sahibi herhalde.Kizlar biz sabah bi turk restoranina kahvaltiya gidecegiz, benim bayramdaki tek kacamagim orasi olacak..
Ama o kadar uzun zamandir bekliyordum ki oraya gitmeyi, bugun tum gun hayalini kurdum:)
Buarada dunku cezalarimida yaptim spor salonunda yazmayi unutmusum menume.
Hatta kendi menumu tabloya islemeyide unutmusum :)))
Dipnot: Belki sabah brunchta Turk goruruzde bayramlasiriz yoksa bayrami hic hissetmeyecegiz
Kocaeli fuarina goturduk cok eglendiler ama canim bu arada kurban eti cok sevmem ben o yuzden bayram menulerimde pek ete rastlayamazsiniz ama tatlilar zorluyor beni kaptan hastada olamadim ya canim istiyor yani.Bazen esim sabrimi zorluyor aksam konusmak istedi ben istemwdim yaticam dedim biraz ozur fasli falan yapti bende yatiyorum dedim yattim ozgecim onun sigarayi birakiyor olmasi kimse ye bagirabilecek yada kırabilecek hakki ona vermiyor elimde degil diyor ama elinde olucak yada birakmicak.bugun ise gitti ordakiler ugrassin ben rahatim aksama kadar.Guzel canim menun, sporlarinda , nerede fuara gittiniz :)
Sen hic kaosa kapilma , alttan al canim, cok zor su surec, destek ol ona.
Doktora bir gorunsene canim, ilac aliyor musun?
Sadece dukkan sahibiyle bayramlasti okadar kuzum..
Az az yemissin allahtan ama cezalari arttiracagim, bu yenenler yakisin diye canim..
Cok kotu kacmamis ipin ucu canim dikkat etmeye devam et sen...
Çocuklarla spor en keyiflisi, hem de eminim çok kalori yakmişsindir kovalamaca esnasındaIyigeceler bayramzedeler neler yapiyoruz
Biz bugun aile ziyaretlerinden sonra cocuklari fuara goturduk cok eglendiler yavrucaklar
Pazar menum
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
1 yumurtadan menemen
Cay
Ara yok
Öglen 16.00
1 tabak yaklasik 5 kasik taze fasulye
2 3 kasik pilav ustu tavuk
Salata
Ara
Cay
Ara oglumun minik bir dolma ici vardi kiymali onu yedim
Ara
3 dilim karpuz
Sabah 30 + 15 dk leslie 15 dakikasi eliptik cezam icin kaptan spor aletim annemlerde getiremedim daha
10 dakikalik yuruyus cezamida bugun parkta kovalamac oynadim oglumla ona sayabilirmiyiz acaba bayada bi fuarda yurudum ayaklarima kara sular indi o derece yani
Su baya ictim ama tam olarak soyleyemem sayamadim kizlar
Yawrukush
@LaMademoiselle
Oluyor bazen sıkma canını. Bayramı atlatinca veririz yine napalim. Bazen istegimizin dışında gelişiyor her sey.Gunaydin kizlar pazartesi bildirimimi mutsuz bi sekilde yapiyorum 75.2 cok feci artidayım
Canim cekilmez oluyor ya bidbirimizi yemezsek bi haftada bakalimÇocuklarla spor en keyiflisi, hem de eminim çok kalori yakmişsindir kovalamaca esnasında
Eşinin sigarayı bırakmak istemesi harika, umarım başarır canım. Alttan alırsınız bir süre. İlk bir haftayı atlatsa belki biraz kolaylaşır
Sen bogazin tam ortasindasin kuzum napcam bosver morelin bozulur tartilincaOluyor bazen sıkma canını. Bayramı atlatinca veririz yine napalim. Bazen istegimizin dışında gelişiyor her sey.
Tartı da yok ki. Kimbilir ben nasılımof herkes çok boğazına düşkün burda
Bende diyete ve spora başladım tek olmamak için araniza katılmak istedim kurallar nelerdir ne yapmam gerek bilgilendirir misiniz:)
Kizlar hosgeldiniz.Ilk once bayraminiz kutlu olsun nasil geciyor bayramlar.Kullanıcı Adı : kanadali35
İsim (İsteğe Bağlı )
Mesleginiz: sef
Yaşınız :40
Medeni Durumunuz: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 kizim 4 yasinda (kasim da),oglum 4 aylik
Yaşadığınız sehir :Toronto
Boyunuz:165 cm
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz:58
Kilo alma hikayeniz :hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? kendim icin
Daha önce Cuma zayiflama grublarina katilmadim hic
Çok teşekkürler hemen formu dolduruyorum :)Merhaba hosgeldin takimimiza , ben ozge 31 yasindayim, evliiyim, 2 oglum var.
Senide tanimamiz icin asagidaki formu doldurur musun.besive
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Eline ne oldu canim hayirdir?
Menun bayramin ilk gunu icin gayet iyi canim, Allah kavustursun ailenle:)
Canim hayirli bayramlar, bugun cok kacmis menun , dikkat et lutfen..
Guzel bir diyet gunu olmus canim , tebrikler :)
Canim her pazartesi tartiliyoruz kilomuzu yaziyoruz,
Cumalari da tartilip, tartinin fotografini cekip yukluyoruz.
Hergun menumuzu, yaptigimiz egzersizi ve ictigimiz su miktarini takima yaziyoruz.
Bunun haricinde de birbirimizle sohbet edip, destek oluyoruz.
Cok kisa surede takimimiza alisacagina eminim, tekrar hosgeldin :)
besive
Gece yedigin seyleri tamamen birak canim..
En cok kilo aldiran seyler onlar.
Hoş bulduk :) takımınızda olmak için sabırsızlanıyorum bu süreç çok hizli geçer inşallah formu hemen dolduruyorumKizlar hosgeldiniz.Ilk once bayraminiz kutlu olsun nasil geciyor bayramlar.
besive canim kanadali35 in doldurdugu formu sende doldurursan cok sevinirim. Kurallarimiz pazartesi gunleri kontrol tartimiz var cuma gunleri ise yarisma icin tartiliyoruz ve tarti resmi atiyoruz.siz 2 hafta liste disi yarisicaksiniz 2 hafta sonunda duzenli diyet spor yapip burada her gun menunu sporunu ictiginiz suyu buraya girip burdaki qrkadaslarin menulerine gunluk duzenli yorum yaparsaniz 3. Cumanizda takima dahil olucaksiniz.Burasi cok eglenceli biyer zaten insani icine cekiveriyor aliskanlik yapiyor tekrardan hosgeldiniz.
Ay sorma kuzum ya öyle bir yiyorlar ki yemekten soğur insan.Sen bogazin tam ortasindasin kuzum napcam bosver morelin bozulur tartilinca
Kullanıcı Adı : kanadali35
İsim (İsteğe Bağlı )
Takıma hoşgeldiniz hem aynı gün geldiniz hem de ikiniz de meslektaşmişsiniz ne tesadüf. Bize diyet yemek tarifleri verirsiniz kızlarKullanıcı Adı : besive
İsim (İsteğe Bağlı ): buse
Mesleginiz: Aşcı
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz :160
Kilonuz:83.5
Hedef kilonuz :ilk 60 sonra insalah 53 :)
Kilo alma hikayeniz : Çok yemekten kaynaklı universitede 3 ayda 15 kilo alinca zaten zayifta değildim katlandi hepsi ust üste.. metabolizmam çok yavaş.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Gobegimden kaynaklı sanki nefes alamıyormuşum gibi geliyor bazen artık hafif ve sağlıklı yaşamak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Yıllar önce bu tarz bir yarışmaya katılmıştım sanırım ama 5 sene felan oldu adını hatirlamam
Cok yaglimi yemekler canim ordaAy sorma kuzum ya öyle bir yiyorlar ki yemekten soğur insan.
Kullanıcı Adı : kanadali35
İsim (İsteğe Bağlı )
Kullanıcı Adı : besive
İsim (İsteğe Bağlı ): buse
Mesleginiz: Aşcı
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz :160
Kilonuz:83.5
Hedef kilonuz :ilk 60 sonra insalah 53 :)
Kilo alma hikayeniz : Çok yemekten kaynaklı universitede 3 ayda 15 kilo alinca zaten zayifta değildim katlandi hepsi ust üste.. metabolizmam çok yavaş.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Gobegimden kaynaklı sanki nefes alamıyormuşum gibi geliyor bazen artık hafif ve sağlıklı yaşamak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Yıllar önce bu tarz bir yarışmaya katılmıştım sanırım ama 5 sene felan oldu adını hatirlamam
Kaptan hicbirsey yok ki bu menude, sabah biraz fazla olmus diye ogle yemegi yemeyerek toparlamissin zaten, e spor da guzelPAZAR MENUM
SABAH 9DA (Deryanin tabiriyle bu menuyu yazdim cunku yurek yedim)
Sahanda yumurta
Biberli sucuk
Bol peynir cesitleri
Kavurma
1dilim pastirma
Bal - kaymak- recel
1 tatli kasigi acuka
Yarim dilim su boregi
3 dilim ekmek
ARA 13DE
Filtre kahve
8 adet kabuklu yer fistigi
1 hurma
AKSAM 17DE
Mangalda et
Domates-sogan salatasi
Yatana kadar limonlu cay, duble turk kahvesi.
SU:3 ltyi gectim (sporda cok fazla ictim evdede surahide limonlu naneli su hazirladim guzel oldu.)
SPOR: 1 saat 45dk spor salonunda antreman, aksamustu yarim saat site icinde cocuklarla yuruyus.
fayfeyfiy
Gunaydin canim, sen ye yawf, sana izin var bizdenGünaydın herkese ☀☀
Özgecim sana da iyi geceler(rüyanda bizim takımı gör )
Geçmişi okudum kızlar çoğumuz klasik bayram telaşına
Geçen gece uyuyamamistim ya bu sefer de erken uyumuşumgecenin bir yarısı sıcaktan uyandım ama sonra daldım yine. Burda en iyisi Sabah uykusu ama ona da benim sıpalar izin vermiyor.
Dünü bir kaçamakla atlattım. Bugün de lahmacun partisi varmış. Her güne ayrı bir challenge ayarlamişlar valla benim içinİnsan biraz da sebze yemez mi yaf.
Bozme moralini canim, odem de olabilir, carsamba bir daha bakarsin olmadi?Gunaydin kizlar pazartesi bildirimimi mutsuz bi sekilde yapiyorum 75.2 cok feci artidayım
evet kendi zorlaniyorsa da sana bagirmaya hakki yok, haklisin. stresini baska bir ugras bulup yatistirmasi lazim. insallah birakabilir ama, cok zormus galiba. ben hic baslamadim cok bilemiyorum bu isleriKocaeli fuarina goturduk cok eglendiler ama canim bu arada kurban eti cok sevmem ben o yuzden bayram menulerimde pek ete rastlayamazsiniz ama tatlilar zorluyor beni kaptan hastada olamadim ya canim istiyor yani.Bazen esim sabrimi zorluyor aksam konusmak istedi ben istemwdim yaticam dedim biraz ozur fasli falan yapti bende yatiyorum dedim yattim ozgecim onun sigarayi birakiyor olmasi kimse ye bagirabilecek yada kırabilecek hakki ona vermiyor elimde degil diyor ama elinde olucak yada birakmicak.bugun ise gitti ordakiler ugrassin ben rahatim aksama kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?