Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Uzak bir restaurant mi güzelim? Belki ödül zamanlarinda aradabir gidersin yeniden. Bayramlaşınca şaşırmıştır mekan sahibi herhalde.

fayfeyfiy elin nasıl oldu minik? Derin kesmişsin sanırım geçmiş olsun. Ben sen yaşlarındayken ete dokunamiyordum. Şimdi gülüyorum o hallerime çocuklardan sonra eskiden 'iyy' dediğim bir cok iş yaptım (balık ayıklamak filan mesela )
Gerçi sen meslek icabı olarak da bu konularda cesaretli olmalısın.
Ha aklıma gelmişken feyzacim benim kızımı kan tutuyor (kan tahlili filan olurken bayılıyor mesela) siz okurken çok işiniz oluyor mu öyle kan revan işlerle? (Gerçi çok erken daha ve büyük ihtimalle fikri değişir ama hemen her çocuk gibi doktor olmak istiyor, o yüzden soruyorum ben de. Vazgecmezse belki pek kan görmeyen branşlardan olma ihtimali var mı diye)

Kocaeli fuarina goturduk cok eglendiler ama canim bu arada kurban eti cok sevmem ben o yuzden bayram menulerimde pek ete rastlayamazsiniz ama tatlilar zorluyor beni kaptan hastada olamadim ya canim istiyor yani.Bazen esim sabrimi zorluyor aksam konusmak istedi ben istemwdim yaticam dedim biraz ozur fasli falan yapti bende yatiyorum dedim yattim ozgecim onun sigarayi birakiyor olmasi kimse ye bagirabilecek yada kırabilecek hakki ona vermiyor elimde degil diyor ama elinde olucak yada birakmicak.bugun ise gitti ordakiler ugrassin ben rahatim aksama kadar.

Çocuklarla spor en keyiflisi, hem de eminim çok kalori yakmişsindir kovalamaca esnasında
Eşinin sigarayı bırakmak istemesi harika, umarım başarır canım. Alttan alırsınız bir süre. İlk bir haftayı atlatsa belki biraz kolaylaşır

Gunaydin kizlar pazartesi bildirimimi mutsuz bi sekilde yapiyorum 75.2 cok feci artidayım
Oluyor bazen sıkma canını. Bayramı atlatinca veririz yine napalim. Bazen istegimizin dışında gelişiyor her sey.
Tartı da yok ki. Kimbilir ben nasılım of herkes çok boğazına düşkün burda

Canim cekilmez oluyor ya bidbirimizi yemezsek bi haftada bakalim

Oluyor bazen sıkma canını. Bayramı atlatinca veririz yine napalim. Bazen istegimizin dışında gelişiyor her sey.
Tartı da yok ki. Kimbilir ben nasılım of herkes çok boğazına düşkün burda
Sen bogazin tam ortasindasin kuzum napcam bosver morelin bozulur tartilinca

Bende diyete ve spora başladım tek olmamak için araniza katılmak istedim kurallar nelerdir ne yapmam gerek bilgilendirir misiniz:)
Kizlar hosgeldiniz.Ilk once bayraminiz kutlu olsun nasil geciyor bayramlar.
besive canim kanadali35 in doldurdugu formu sende doldurursan cok sevinirim. Kurallarimiz pazartesi gunleri kontrol tartimiz var cuma gunleri ise yarisma icin tartiliyoruz ve tarti resmi atiyoruz.siz 2 hafta liste disi yarisicaksiniz 2 hafta sonunda duzenli diyet spor yapip burada her gun menunu sporunu ictiginiz suyu buraya girip burdaki qrkadaslarin menulerine gunluk duzenli yorum yaparsaniz 3. Cumanizda takima dahil olucaksiniz.Burasi cok eglenceli biyer zaten insani icine cekiveriyor aliskanlik yapiyor tekrardan hosgeldiniz.

Çok teşekkürler hemen formu dolduruyorum :)

Hoş bulduk :) takımınızda olmak için sabırsızlanıyorum bu süreç çok hizli geçer inşallah formu hemen dolduruyorum

Kullanıcı Adı : besive
İsim (İsteğe Bağlı ): buse
Mesleginiz: Aşcı
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz :160
Kilonuz:83.5
Hedef kilonuz :ilk 60 sonra insalah 53 :)
Kilo alma hikayeniz : Çok yemekten kaynaklı universitede 3 ayda 15 kilo alinca zaten zayifta değildim katlandi hepsi ust üste.. metabolizmam çok yavaş.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Gobegimden kaynaklı sanki nefes alamıyormuşum gibi geliyor bazen artık hafif ve sağlıklı yaşamak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Yıllar önce bu tarz bir yarışmaya katılmıştım sanırım ama 5 sene felan oldu adını hatirlamam

Takıma hoşgeldiniz hem aynı gün geldiniz hem de ikiniz de meslektaşmişsiniz ne tesadüf. Bize diyet yemek tarifleri verirsiniz kızlar
Bol bol katılın bize olur mu? Başlangıç zor olabiliyor ama destek oluruz

Hosgeldiniz kizlar, insallah biran once istediginiz kiloya inersiniz

Kaptan hicbirsey yok ki bu menude, sabah biraz fazla olmus diye ogle yemegi yemeyerek toparlamissin zaten, e spor da guzel
Gunaydin canim, sen ye yawf, sana izin var bizden
Gunaydin kizlar pazartesi bildirimimi mutsuz bi sekilde yapiyorum 75.2 cok feci artidayım
Bozme moralini canim, odem de olabilir, carsamba bir daha bakarsin olmadi?
evet kendi zorlaniyorsa da sana bagirmaya hakki yok, haklisin. stresini baska bir ugras bulup yatistirmasi lazim. insallah birakabilir ama, cok zormus galiba. ben hic baslamadim cok bilemiyorum bu isleri

Yawrukush Ozgecim sen simdi bir de benum menumu gor
11 agustos menum
10:30 kahvalti - 1 dilim kizarmis ekmek tereyagli, ustune didiklenmis et, pose yumurta ve birkac kizarmis patates, sekersiz cay (disardaydik, boyle oldu ama cok lezzetliydi )
15:00 ara - sekersiz latte ve bir kare sutlu cikolata
17:00 ara - sekersiz cay ve bir dilim kek
19:30 aksam - karisik hint yemegi (misafirlikteydik, ortaya soylendi ne kadar yedim bilmiyorum )
dun hep disardaydik, o yuzden cok sacma oldu menum. bugun cok sis hissediyorum zaten kendimi. bugun toparlayacagim
su sayamadim ama cok olmamali, disardayken icemiyorum pek
spor 30 leg raise
onceki gun de 175 mekik cekmistim, gidecek o gobek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…