Bal kaymak reçel börek ve 3 dilim ekmek....PAZAR MENUM
SABAH 9DA (Deryanin tabiriyle bu menuyu yazdim cunku yurek yedim)
Sahanda yumurta
Biberli sucuk
Bol peynir cesitleri
Kavurma
1dilim pastirma
Bal - kaymak- recel
1 tatli kasigi acuka
Yarim dilim su boregi
3 dilim ekmek
ARA 13DE
Filtre kahve
8 adet kabuklu yer fistigi
1 hurma
AKSAM 17DE
Mangalda et
Domates-sogan salatasi
Yatana kadar limonlu cay, duble turk kahvesi.
SU:3 ltyi gectim (sporda cok fazla ictim evdede surahide limonlu naneli su hazirladim guzel oldu.)
SPOR: 1 saat 45dk spor salonunda antreman, aksamustu yarim saat site icinde cocuklarla yuruyus.
fayfeyfiy
Sebze gerçekten Harika bir şey ama alışmışlıkGünaydın herkese ☀☀
Özgecim sana da iyi geceler(rüyanda bizim takımı gör )
Geçmişi okudum kızlar çoğumuz klasik bayram telaşına
Geçen gece uyuyamamistim ya bu sefer de erken uyumuşumgecenin bir yarısı sıcaktan uyandım ama sonra daldım yine. Burda en iyisi Sabah uykusu ama ona da benim sıpalar izin vermiyor.
Dünü bir kaçamakla atlattım. Bugün de lahmacun partisi varmış. Her güne ayrı bir challenge ayarlamişlar valla benim içinİnsan biraz da sebze yemez mi yaf.
Canım biraz sızlıyor ama çok derin değil:)fayfeyfiy elin nasıl oldu minik? Derin kesmişsin sanırım geçmiş olsun. Ben sen yaşlarındayken ete dokunamiyordum. Şimdi gülüyorum o hallerime çocuklardan sonra eskiden 'iyy' dediğim bir cok iş yaptım (balık ayıklamak filan mesela )
Gerçi sen meslek icabı olarak da bu konularda cesaretli olmalısın.
Ha aklıma gelmişken feyzacim benim kızımı kan tutuyor (kan tahlili filan olurken bayılıyor mesela) siz okurken çok işiniz oluyor mu öyle kan revan işlerle? (Gerçi çok erken daha ve büyük ihtimalle fikri değişir ama hemen her çocuk gibi doktor olmak istiyor, o yüzden soruyorum ben de. Vazgecmezse belki pek kan görmeyen branşlardan olma ihtimali var mı diye)
Ayyy bir de aşçımız geldi :)Kullanıcı Adı : besive
İsim (İsteğe Bağlı ): buse
Mesleginiz: Aşcı
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz :160
Kilonuz:83.5
Hedef kilonuz :ilk 60 sonra insalah 53 :)
Kilo alma hikayeniz : Çok yemekten kaynaklı universitede 3 ayda 15 kilo alinca zaten zayifta değildim katlandi hepsi ust üste.. metabolizmam çok yavaş.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Gobegimden kaynaklı sanki nefes alamıyormuşum gibi geliyor bazen artık hafif ve sağlıklı yaşamak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Yıllar önce bu tarz bir yarışmaya katılmıştım sanırım ama 5 sene felan oldu adını hatirlamam
Kuzum@Yawrukush Ozgecim sen simdi bir de benum menumu gor
11 agustos menum
10:30 kahvalti - 1 dilim kizarmis ekmek tereyagli, ustune didiklenmis et, pose yumurta ve birkac kizarmis patates, sekersiz cay (disardaydik, boyle oldu ama cok lezzetliydi)
15:00 ara - sekersiz latte ve bir kare sutlu cikolata
17:00 ara - sekersiz cay ve bir dilim kek
19:30 aksam - karisik hint yemegi (misafirlikteydik, ortaya soylendi ne kadar yedim bilmiyorum)
dun hep disardaydik, o yuzden cok sacma oldu menum. bugun cok sis hissediyorum zaten kendimi. bugun toparlayacagim
su sayamadim ama cok olmamali, disardayken icemiyorum pek
spor 30 leg raise
onceki gun de 175 mekik cekmistim, gidecek o gobek :)
Kizlar daralma tablosu guncellendi
fayfeyfiy cinecin kizlar yoksa bu hafta mezun mu oluyorsunuz
İSİM YAŞ BOY BAŞLAMA TARİHİ BAŞLANGIÇ KG HEDEF KG GÜNCEL KG VERILEN YUZDE VERILEN KG KALAN KG FitFiliz 37 159 29/04/2019 72.8 64.0 62.2 14.56% 10.6 -1.8 cinecin 30+ 170 08/06/2019 61.6 58.0 58.5 5.03% 3.1 0.5 fayfeyfiy 23 163 25/06/2019 62.6 56.0 56.8 9.27% 5.8 0.8 @klbk33 158 19/07/2019 50.7 49.0 51.6 -1.78% -0.9 2.6 @LaMademoiselle 33 160 19/07/2019 52.0 46.5 50.8 2.31% 1.2 4.3 Kozmogirl17 34 157 29/06/2019 78.5 70.0 74.4 5.22% 4.1 4.4 @Mavi boncukkk 31 172 02/07/2019 88.0 78.0 82.6 6.14% 5.4 4.6 @Yawrukush 31 170 07/06/2019 70.8 58.0 63.2 10.73% 7.6 5.2 gogo2405 42 167 14/06/2019 67.0 62.0 67.6 -0.90% -0.6 5.6 @DenizinYosunKokusu 39 167 20/02/2018 81.8 65.0 72.2 11.74% 9.6 7.2 DeryaOnDiet 33 160 25/06/2018 68.7 60.0 69.1 -0.58% -0.4 9.1 @sertugba 33 164 21/06/2019 78.0 65.0 75.9 2.69% 2.1 10.9 @Konus dinliyorum 25 170 02/07/2019 67.0 55.0 66.4 0.90% 0.6 11.4 stitch 35 168 08/07/2018 70.0 55.0 67.3 3.86% 2.7 12.3 sserendipity 34 170 04/05/2019 94.0 70.0 82.7 12.02% 11.3 12.7 @Gonulmeyvesi 23 155 04/07/2019 71.0 57.0 70.0 1.41% 1.0 13.0 @kartanesi3741 25 166 07/08/2019 67.0 52.0 67.0 0.00% 0.0 15.0 @kanadali35 40 165 07/08/2019 67.0 52.0 67.0 0.00% 0.0 15.0 @besive 26 160 12/08/2019 83.5 60.0 83.5 0.00% 0.0 23.5 @Patlicanmoru 29 160 17/07/2019 93.0 65.0 89.7 3.55% 3.3 24.7
Elimi kestim kaptan :/
EtLeri atlattık annem yağ koymuş(hayvanın) onu da inçe kıyacaktık ki sonunda başardım kesmeyi
Durdu ama hayattayım
gecmis olsun canim.Haklısın kaptan ama wc de çıkamadım....
cumaya artı gelecek gibi inşallah gelmez
tatli disinda guzel canim. bu arada isim soylemis miydin?? ben mi unuttum yoksaŞehir disinda oldugumicin istediğim gibi uyamıyorum bende.
Kahvaltida
Bir kac dilim salam domates peynir 4 zeytin ufak ekmek yedim. Sonra kayısılı cay içtim .
Dayanamadım tatli yedim ama arada
Aksam yemek şansımolmadi kahvaltı gibi yapmak zorunda kaldim. Omlet domates birazda karpuz yedim.
hosgeldin canim.. senin de minnak bir oğlusun varmışKullanıcı Adı : kanadali35
İsim (İsteğe Bağlı )
Mesleginiz: sef
Yaşınız :40
Medeni Durumunuz: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 kizim 4 yasinda (kasim da),oglum 4 aylik
Yaşadığınız sehir :Toronto
Boyunuz:165 cm
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz:58
Kilo alma hikayeniz :hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? kendim icin
Daha önce Cuma zayiflama grublarina katilmadim hic
300gr cumaya kadar veririsin canim. Aa soru bu cuma tarti var mi? yoksa bayram dolayisiyla yok mu?Selam kızlar sabah tartıldım. Cuma 67 idi bu sabah 67. 3 geldim dün biraz ipin ucu kaçmış olabilir.
kolay gelsin canim, bizim yerime de bayramin tadini cikart. bol bol kavurma yeeya sürekli niyetleniyorum ama bir türlu gecmisi okuyamadim. iki gundur de malum kurbam işleri gece pertim çıkıyor uyuyakaliyorum. son 2 3 sayfayi okuyup birakiyorum. fırsat bulur bulmaz okuycam (herkes ayni durumda sanirim sayfa sayisi cok artmamis Allahtan)
Gecmis olsun canim, kesik cok fenadir, neyseki derin degilmis o ve kapanmaya baslamisCanım biraz sızlıyor ama çok derin değil:)
Biri biraz indi derine ama çok değil
Yapıştı bile
Öbürü yüzeyel kan görmeyen branşlar var kuzum ama kan alma vs işlerle de ilgileniyoruz
Ya da acil cerrahi vs de iken yaralanmalar falan da görülüyor
Ama aşırı çok değildi
Haaa kadavra ile uğraşıyoruz ilk 2 sene o da tutabilir
Bence azıcık daha büyüdüğünde baksın hala tutuyorsa girmesin kuzum hastaya yardım edeyim derken kendi bayılırsa...
ameliyatlara falan da girecek çünkü okurken staj gereği
Ama şöyle bir durum var
Ben kan Kurban kesimi vs izlemeyi de seviyordum iğrenmezdim de tutmazdı da
Ama ölü görünce kötü oluyordum biraz
Lakin okulda bu olaya bu ders insanlara faydalı olabilmek için yaptığımız iş diye düşününce hiç sıkıntı yaşamadım
Atlatılamaz değil kan göreceği süreler ve kansız branşlar da var ama doktor olmanın gereği olarak mutlaka kana bulaşacak bir yerlerde ve o kadar okuyup üstüne faydalı olamadığını hissedip eksik iyi yapamıyor işini gibi hissedip mutsuz olabilir
Az daha büyüsün lise zamanı vs o zamana bu durum geçerse gerçekten isteyen kişilerin doktorluk yapmasından daha güzel bir şey olamaz zaten
İnşallah hakkımda hayırlısı olur :)
Tam iyilesmedi ama daha iyi. bugun artik krese gondermek zorunda kaldim ve henuz aramadilar gelip alin diyeKuzum
Kızın nasıııl
ooo supersinmerhaba kizlaaar
ben 100 gr. eksideyim. bu haftaki hedefim1 kilo vermekti ama bakalim
FitFiliz canim sen miydin gecen bayram en iyi kilo veren? bu bayram da ben oyle yapayım dedim herkes yerken ben yemeyim cok iyi bir eksi gelsin diye dusunmustum ama sabah gordugum -100 motivasyonumu düşürdü. 4 gun de ne kadar olursa artik
tarti var canim bu cuma300gr cumaya kadar veririsin canim. Aa soru bu cuma tarti var mi? yoksa bayram dolayisiyla yok mu?
kaptancigim menun bence gayet iyi sabah ekmek ve borek var biraz kaçırmışsın ama sabahboldugu icin telafisi kolay olur. sabah yenince hic sıkıntı olmayacagini dusunuyorum hep. afiyet olsun caninPAZAR MENUM
SABAH 9DA (Deryanin tabiriyle bu menuyu yazdim cunku yurek yedim)
Sahanda yumurta
Biberli sucuk
Bol peynir cesitleri
Kavurma
1dilim pastirma
Bal - kaymak- recel
1 tatli kasigi acuka
Yarim dilim su boregi
3 dilim ekmek
ARA 13DE
Filtre kahve
8 adet kabuklu yer fistigi
1 hurma
AKSAM 17DE
Mangalda et
Domates-sogan salatasi
Yatana kadar limonlu cay, duble turk kahvesi.
SU:3 ltyi gectim (sporda cok fazla ictim evdede surahide limonlu naneli su hazirladim guzel oldu.)
SPOR: 1 saat 45dk spor salonunda antreman, aksamustu yarim saat site icinde cocuklarla yuruyus.
fayfeyfiy
hahaaa challenge cok iyiymis. biz de ayni durumdayiz canim simdi heryerde keskek çörek sarma ve tatli. kalorili seyler yememe challenge... bu aksam da kina var yemege davet ettiler yarin sabahtan dugun evinde olcaz filan derken challenge her yerdeGünaydın herkese ☀☀
Özgecim sana da iyi geceler(rüyanda bizim takımı gör )
Geçmişi okudum kızlar çoğumuz klasik bayram telaşına
Geçen gece uyuyamamistim ya bu sefer de erken uyumuşumgecenin bir yarısı sıcaktan uyandım ama sonra daldım yine. Burda en iyisi Sabah uykusu ama ona da benim sıpalar izin vermiyor.
Dünü bir kaçamakla atlattım. Bugün de lahmacun partisi varmış. Her güne ayrı bir challenge ayarlamişlar valla benim içinİnsan biraz da sebze yemez mi yaf.
bu gunden sonra sıki tutarsan cumaya guzel bir eksi gelir ins canim. yılmak yok dostum, go on!!!Gunaydin kizlar pazartesi bildirimimi mutsuz bi sekilde yapiyorum 75.2 cok feci artidayım
her evde oluyor ne yazikki canim. madem sigara birakiyor yani iyi bir amac uğruna bu siralar biraz alttan almayi dene bakalim tabi sabrın yettiği kadarKocaeli fuarina goturduk cok eglendiler ama canim bu arada kurban eti cok sevmem ben o yuzden bayram menulerimde pek ete rastlayamazsiniz ama tatlilar zorluyor beni kaptan hastada olamadim ya canim istiyor yani.Bazen esim sabrimi zorluyor aksam konusmak istedi ben istemwdim yaticam dedim biraz ozur fasli falan yapti bende yatiyorum dedim yattim ozgecim onun sigarayi birakiyor olmasi kimse ye bagirabilecek yada kırabilecek hakki ona vermiyor elimde degil diyor ama elinde olucak yada birakmicak.bugun ise gitti ordakiler ugrassin ben rahatim aksama kadar.
hosgeldin canim. hayirli bayramlar. bol eksili haftalarHoş bulduk :) takımınızda olmak için sabırsızlanıyorum bu süreç çok hizli geçer inşallah formu hemen dolduruyorum
senencimm nasil oldu kizin canim.Gunaydin kizlar, bugun cok sis hissediyorum o yuzden sabah tartilmak istemedim ama 66 ciktim sabah
son tartim 67.2ydi, o hafta guzel baslayip kizim hastalaninca hep fast food yedik
bence iyi cnm. patatesi sabh yemen daha iyi tabi. afiyet olsun canim. bu arada sizin bayram nasil gecti. gurbette siz neler yapiyorsunuz@Yawrukush Ozgecim sen simdi bir de benum menumu gor
11 agustos menum
10:30 kahvalti - 1 dilim kizarmis ekmek tereyagli, ustune didiklenmis et, pose yumurta ve birkac kizarmis patates, sekersiz cay (disardaydik, boyle oldu ama cok lezzetliydi)
15:00 ara - sekersiz latte ve bir kare sutlu cikolata
17:00 ara - sekersiz cay ve bir dilim kek
19:30 aksam - karisik hint yemegi (misafirlikteydik, ortaya soylendi ne kadar yedim bilmiyorum)
dun hep disardaydik, o yuzden cok sacma oldu menum. bugun cok sis hissediyorum zaten kendimi. bugun toparlayacagim
su sayamadim ama cok olmamali, disardayken icemiyorum pek
spor 30 leg raise
onceki gun de 175 mekik cekmistim, gidecek o gobek :)
cok arti degil. cuma ya eksi olur insallah cnn.Selam kızlar sabah tartıldım. Cuma 67 idi bu sabah 67. 3 geldim dün biraz ipin ucu kaçmış olabilir.
deryacim ozledik senikolay gelsin canim, bizim yerime de bayramin tadini cikart. bol bol kavurma yee
Canim hosgeldin bizde bayramda abarttik biraz zaten nasil gecti tatilinselam kaptanim. Dondum.
aslinda yiyecek olarak cok abartmadim ama hergun ictimve o yuzden korkumdan tartilmadim cumaya kadar aldigimi vermek icin elimden geleni yapacagim ve insallah cuma tartisinda hic degilse gittigim kiloyu gormek istiyorum.
canim eksi az da olsa eksi yani hele ki bayramda hic dusurme motivasyonunumerhaba kizlaaar
ben 100 gr. eksideyim. bu haftaki hedefim1 kilo vermekti ama bakalim
FitFiliz canim sen miydin gecen bayram en iyi kilo veren? bu bayram da ben oyle yapayım dedim herkes yerken ben yemeyim cok iyi bir eksi gelsin diye dusunmustum ama sabah gordugum -100 motivasyonumu düşürdü. 4 gun de ne kadar olursa artik
Tamam canim, acikcasi mutlu oldum tarti olmasina benim acilen duzene girmem lazim ki cok vaktim de kalmadi eyl;ul basindains Turkiyeye gitmek niyetindeyim 2 haftaligina. Hic degilse o zamana kadar az da olsa vereyimGecmis olsun canim, kesik cok fenadir, neyseki derin degilmis o ve kapanmaya baslamis
Tam iyilesmedi ama daha iyi. bugun artik krese gondermek zorunda kaldim ve henuz aramadilar gelip alin diye
ooo supersin
tarti var canim bu cuma
Guzeldi canim, ama tartilmaya korktum yani. Cumaya tartilacagim artikCanim hosgeldin bizde bayramda abarttik biraz zaten nasil gecti tatilin
Aynn dedigin gibi eminecim en son reddeeye getiriyor mallesef insanı ki bu alttan aldigim halimkaptancigim menun bence gayet iyi sabah ekmek ve borek var biraz kaçırmışsın ama sabahboldugu icin telafisi kolay olur. sabah yenince hic sıkıntı olmayacagini dusunuyorum hep. afiyet olsun canin
hahaaa challenge cok iyiymis. biz de ayni durumdayiz canim simdi heryerde keskek çörek sarma ve tatli. kalorili seyler yememe challenge... bu aksam da kina var yemege davet ettiler yarin sabahtan dugun evinde olcaz filan derken challenge her yerde
bu gunden sonra sıki tutarsan cumaya guzel bir eksi gelir ins canim. yılmak yok dostum, go on!!!
her evde oluyor ne yazikki canim. madem sigara birakiyor yani iyi bir amac uğruna bu siralar biraz alttan almayi dene bakalim tabi sabrın yettiği kadarmalum erkekler sabir sınırlarını iyi zorluyor
hosgeldin canim. hayirli bayramlar. bol eksili haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?