Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bal kaymak reçel börek ve 3 dilim ekmek....
Kuzum kahvaltıda olması şans diyorum
Spor gayet güzel
Neyse ki Pazar
Bu hafta dikkat etmemiz gerekiyor

Sebze gerçekten Harika bir şey ama alışmışlık

Canım biraz sızlıyor ama çok derin değil:)
Biri biraz indi derine ama çok değil
Yapıştı bile
Öbürü yüzeyel kan görmeyen branşlar var kuzum ama kan alma vs işlerle de ilgileniyoruz
Ya da acil cerrahi vs de iken yaralanmalar falan da görülüyor
Ama aşırı çok değildi

Haaa kadavra ile uğraşıyoruz ilk 2 sene o da tutabilir

Bence azıcık daha büyüdüğünde baksın hala tutuyorsa girmesin kuzum hastaya yardım edeyim derken kendi bayılırsa...
ameliyatlara falan da girecek çünkü okurken staj gereği

Ama şöyle bir durum var
Ben kan Kurban kesimi vs izlemeyi de seviyordum iğrenmezdim de tutmazdı da
Ama ölü görünce kötü oluyordum biraz
Lakin okulda bu olaya bu ders insanlara faydalı olabilmek için yaptığımız iş diye düşününce hiç sıkıntı yaşamadım

Atlatılamaz değil kan göreceği süreler ve kansız branşlar da var ama doktor olmanın gereği olarak mutlaka kana bulaşacak bir yerlerde ve o kadar okuyup üstüne faydalı olamadığını hissedip eksik iyi yapamıyor işini gibi hissedip mutsuz olabilir
Az daha büyüsün lise zamanı vs o zamana bu durum geçerse gerçekten isteyen kişilerin doktorluk yapmasından daha güzel bir şey olamaz zaten
İnşallah hakkımda hayırlısı olur :)

Ayyy bir de aşçımız geldi :)
Bu bayram şef ve aşçımız oldu resmen

Kuzum

Kızın nasıııl

Bugün artıdayım kuzum olamıycam sanırım keşke olsam

cinecin sen tartıldın mı

kuzum mezun oluyor Musun

Yaaa ben taaa takıma ilk girdiğim sıralar bu tabloya bakıp senşnle birlikte mezun olacağımızı düşünmüştüm
Sen de artı geleceğim sanırım demişsin
Galiba birlikte mezun olacağız gerçekten :)

merhaba kizlaaar
ben 100 gr. eksideyim. bu haftaki hedefim1 kilo vermekti ama bakalim
FitFiliz canim sen miydin gecen bayram en iyi kilo veren? bu bayram da ben oyle yapayım dedim herkes yerken ben yemeyim cok iyi bir eksi gelsin diye dusunmustum ama sabah gordugum -100 motivasyonumu düşürdü. 4 gun de ne kadar olursa artik

Elimi kestim kaptan :/

EtLeri atlattık annem yağ koymuş(hayvanın) onu da inçe kıyacaktık ki sonunda başardım kesmeyi

Durdu ama hayattayım
Haklısın kaptan ama wc de çıkamadım....
cumaya artı gelecek gibi inşallah gelmez
gecmis olsun canim.
feyzos senin mezuniyete 1 kilodan az kalmis yaa aaa super. bu hafta mezun ediyoruz o zaman seni insallah.
hadi bakalim cok az kalmis ha gayret son viraj olarak gör, hizla çık, bitir şu yarışı
tatli disinda guzel canim. bu arada isim soylemis miydin?? ben mi unuttum yoksa
hosgeldin canim.. senin de minnak bir oğlusun varmış benim ki nerdeyse 6 aylik olcak. ah o hamilelik kilolari. ama sen cok almamissin galiba verecek 10 kilon var. kisa surede verirsin ins cnm. bu arada emziriyor musun??

kolay gelsin canim, bizim yerime de bayramin tadini cikart. bol bol kavurma yee

Gecmis olsun canim, kesik cok fenadir, neyseki derin degilmis o ve kapanmaya baslamis
Kuzum

Kızın nasıııl
Tam iyilesmedi ama daha iyi. bugun artik krese gondermek zorunda kaldim ve henuz aramadilar gelip alin diye
ooo supersin
300gr cumaya kadar veririsin canim. Aa soru bu cuma tarti var mi? yoksa bayram dolayisiyla yok mu?
tarti var canim bu cuma

kaptancigim menun bence gayet iyi sabah ekmek ve borek var biraz kaçırmışsın ama sabahboldugu icin telafisi kolay olur. sabah yenince hic sıkıntı olmayacagini dusunuyorum hep. afiyet olsun canin
hahaaa challenge cok iyiymis. biz de ayni durumdayiz canim simdi heryerde keskek çörek sarma ve tatli. kalorili seyler yememe challenge... bu aksam da kina var yemege davet ettiler yarin sabahtan dugun evinde olcaz filan derken challenge her yerde
Gunaydin kizlar pazartesi bildirimimi mutsuz bi sekilde yapiyorum 75.2 cok feci artidayım
bu gunden sonra sıki tutarsan cumaya guzel bir eksi gelir ins canim. yılmak yok dostum, go on!!!
her evde oluyor ne yazikki canim. madem sigara birakiyor yani iyi bir amac uğruna bu siralar biraz alttan almayi dene bakalim tabi sabrın yettiği kadar malum erkekler sabir sınırlarını iyi zorluyor
Hoş bulduk :) takımınızda olmak için sabırsızlanıyorum bu süreç çok hizli geçer inşallah formu hemen dolduruyorum
hosgeldin canim. hayirli bayramlar. bol eksili haftalar

Gunaydin kizlar, bugun cok sis hissediyorum o yuzden sabah tartilmak istemedim ama 66 ciktim sabah
son tartim 67.2ydi, o hafta guzel baslayip kizim hastalaninca hep fast food yedik
senencimm nasil oldu kizin canim.
dikkat edersen bu hafta toplarsin hemen canim.
bence iyi cnm. patatesi sabh yemen daha iyi tabi. afiyet olsun canim. bu arada sizin bayram nasil gecti. gurbette siz neler yapiyorsunuz
Selam kızlar sabah tartıldım. Cuma 67 idi bu sabah 67. 3 geldim dün biraz ipin ucu kaçmış olabilir.
cok arti degil. cuma ya eksi olur insallah cnn.
kolay gelsin canim, bizim yerime de bayramin tadini cikart. bol bol kavurma yee
deryacim ozledik seni yedim yedim bool bol yedim. iyi bayranlar canimm

selam kaptanim. Dondum.
aslinda yiyecek olarak cok abartmadim ama hergun ictim ve o yuzden korkumdan tartilmadim cumaya kadar aldigimi vermek icin elimden geleni yapacagim ve insallah cuma tartisinda hic degilse gittigim kiloyu gormek istiyorum.
Canim hosgeldin bizde bayramda abarttik biraz zaten nasil gecti tatilin

canim eksi az da olsa eksi yani hele ki bayramda hic dusurme motivasyonunu

Gecmis olsun canim, kesik cok fenadir, neyseki derin degilmis o ve kapanmaya baslamis

Tam iyilesmedi ama daha iyi. bugun artik krese gondermek zorunda kaldim ve henuz aramadilar gelip alin diye

ooo supersin

tarti var canim bu cuma
Tamam canim, acikcasi mutlu oldum tarti olmasina benim acilen duzene girmem lazim ki cok vaktim de kalmadi eyl;ul basindains Turkiyeye gitmek niyetindeyim 2 haftaligina. Hic degilse o zamana kadar az da olsa vereyim

Aynn dedigin gibi eminecim en son reddeeye getiriyor mallesef insanı ki bu alttan aldigim halim ama konu cocuklara dokununca sabir faln kalmiyor bende trip bayraklarini cekiyorum insallah gelir canim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…