Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım ben 69 a inmiştim cuma günüüü

Tamam tatlım düzelmiş sağolasın uğraştın

ooo bayaa bir kacamakli bayram menusu olmus canim, bol bol yuruyus yap ve hatta bu listeyi telafi etmek icin 500zipzip bekliyorum senden
bizde bayram yok bu sene kosusturmadan hastaliktan

Canım çok geçmiş olsun
Ben bugün daha dikkat etmeye çalışıyorum

Kız zıp zıp isterim ama bebek de düşünüyoruz reglime de bir hafta kaldı olmaz gerçi ama yinede temkinli olmaya çalışıyorum
Ama tabi başka sporları yapabilirim :)

o zaman yapma tabiki zipzip. yuruyus en guzeli, 2 saat diyelim mi? :)

Hosbukduk kaptanim. Dondum. Azonce isten ciktim yoldayim kizimi kresten almaya gidiyorum. Senin gunun nasil geciyor canim? Ya dasabahin diyeyim

Benim başlangıç 68.7 olacaktı normalde 67 iki ay önceki tartıldığımdı evde tartı yok da moral bozulmasın diye

ALLAH hayırla nasip eder Canım inşallah

Ahhh o içli köfteler bitirdi bizi

Sana helal olsun maşallah
Börek de afiyet şifa olsun :)

Kimseyi kafana takma boşver Allaha havale et
Güzel kalbinizden öperim :) hiç tanımadığın birisinin iyi bir lafı bile şifa oluyor bazen insana...
fayfeyfiy canım o kilo salmış halinse ohooo 60 kırılma noktası zaten altına inince çok cılkını çıkartmayınca yukarı çıkmıyor çok bir kere gördüm daha orayı hatırladığım

ben severek yaptigim icin yorucu gelmiyo bana ,14 senedir kanadadayim ,halklailiskiler mezunuyum,isletme 4 sinif terkim ( kanadaya geldigim icin), adim ozlem izmirliyim

Aynen hergun tartiliyorum 1 hafta sonra bakicam neler olacak :)

Çok teşekkürler sanada hayırlı bayramlar :)

Tamam canim, acikcasi mutlu oldum tarti olmasina benim acilen duzene girmem lazim ki cok vaktim de kalmadi eyl;ul basindains Turkiyeye gitmek niyetindeyim 2 haftaligina. Hic degilse o zamana kadar az da olsa vereyim
Süper canım, ani mi karar verdin gelmeye? Bahsetmemiştin sanki geleceğinden. Bir de canım sen normalde nerelisin, istanbul mu? Ailece mi geleceksiniz, eşin seviyor mu Türkiye'yi yoksa yabancı mi hissediyor? Ay ayaküstü kırk soru sordum ben de meraklı Melahat oldum ha

Trailer'ini izledim. İlginçmiş surgical supplier'ım diyor bir de

Ilk günümün öğünlerini yazayım:)
Kahvaltı:
pastırmalı maydanozlu çok az yağlı 1 yumurta
Peynir
Roka
1 bardak süt
Avakado sarımsaklı ve limonlu
1 adet çeri domates
Öğlen:
1 büyük kase sebzeli tavuk yemegi
100 gram çin pilavi sadece buharda pişmiş yağsız tuzsuz
Çok.kuuck kase çoban salata
Normal kasede sarımsaklı yağsız yoğurtlu semizotu
Ara öğün: 5 adet fındık 1 küçük yeşil nektarin
Akşam yemeğini daha yemedim ama yiyeceklerim: 1kase icinde yarim şeftali yarim muz 1 yemek kaşığı bal 5 adet fındık 5 adet üzüm 20 gram Yulaf
1 buçuk litre su suanda ama gerisi geliyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…