Kiymali kol boregi bitti Deryam bizde mecbur su boregi yedikMemnun oldumbayılırım İzmir'e. Orda okudum. Çok güzel ve anılarla dolu benim için
Çok seviniyorym biliyor musun senemcim bana oralarla ilgili birşeyler atmana. Ama ben gördüğün en tırsak insanlardan biriyimTurlarda cezbedici görünüyor ama bilemedim etkilenirsem bir de
Öncesi fotoğrafım yok sismanken cektirmeyi sevmiyorum ama senle zaten canlı görüşme imkanımız olacak gibi canım. Ben de seni merak ediyorum
Kızının döküntüleri geçti mi senemcim bu arada? Laflamaktan fırsat bulup soramadım bı türlü
Özgecim böreğin bitmesi bir işaret olabilir bence
Harikasin menunude firsatin olunca yaz canim.Cocuklar nasillar?Seninde 2 taneymis masallah.2 mile leslie yaptim bugun , simdilik yapabildigim bu :)
evet .orda duzennkurmusken zor olur tabi .iyi dusunmek lazim ben zorlanacaginizi sanmiyorum .saglik yonunden iyi burasi oraya gore cok pahali diyolarEvet canim California da yasiyorum,epey yakinim aslinda Sana.Kanadaya yerlesmeyi birkac yil evvel dusunmustuk.Son zamanlarda yine konusu gecti esimle ama artik eskisi kadar maceraci ve cesur degiliz.2 cocuk var be yeniden bir hayat kurmak buyuk degisiklik..
Burada saglik, emeklilik,egitim her sey parali zaten baska bir yere tasinma fikrimizde ileriki yillari dusununce biraz korkuyoruz acikcasi.Abd tamamen kapitalist duzen.Saglik sigortan yoksa , kolun kopsa tedavi etmezlerevet .orda duzennkurmusken zor olur tabi .iyi dusunmek lazim ben zorlanacaginizi sanmiyorum .saglik yonunden iyi burasi oraya gore cok pahali diyolar
menu aksami bekliyim dedim 7 saat fark varya daha saat 2 burda :) cocuklar iyiler sukur , masallah seninde iki taneymisHarikasin menunude firsatin olunca yaz canim.Cocuklar nasillar?Seninde 2 taneymis masallah.
Sahi canim benim Spor yaparken kafam gitti.Haklisin tabi aksam yaz.Benimde 2 oglum var evetmenu aksami bekliyim dedim 7 saat fark varya daha saat 2 burda :) cocuklar iyiler sukur , masallah seninde iki taneymis ❤
Bayram gezmesindeyim....Hu huu kizlar sporlar yapildi mi?
Kan ter icinde yaziyorum bu satirlari haydi egzersiz yapalim beraber.
Eki Görüntüle 2298130
Eyvah eyvah kacamak yapma feyzos..Bayram gezmesindeyim....
Seni pro üye, gördün di mi beni, cool'sun çokFitFiliz sen nasilsin canim,nasil gecti gunun?
Heheeh proluk sagolsunSeni pro üye, gördün di mi beni, cool'sun çok
İdare etmeye çalışıyorum hayatım. Bugün adanadan bir kez daha soğudum. Baraj gölüne gittik. Böyle etrafı sahil gibi, yürüyüş yolu bisiklet yolu filan var kordon havasında. Amaaa adım başı yakmışlar mangali. Yürünmüyor dumandan, çok ilkel geldi bana kuzu ya, (adanali varsa affola ama yazık günah o manzara, o kordon heba olmuş)
Tamam canim saglikli ,mutlu bayramlar.Menulerine dikkat etKızlar köydeyim ve cekmio telefonun yazicam size yarinnn
Gecmis olsun canim cumaya 3gun kaldi menulerini duzene sokmazsan buyuk ihtimal arti geleceksin kuzum.Doktora gitmeyi ihmal etme..Dikkat et kendine..kızlar giremedim nete ben çok kötü hastalandım fena virütik bir şey sanırım tuvalet tuvalet koşuyorum
internete giremedim dağ tepe gezdik net yoktu şarjım bitti vs sıcak su yoktu şiştim şiştim
şarjım çok az menülerim çok kötü
11 ağustos pazar
09.00 bir dilim ekmekli kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin bal
13.00 bir avuçtan fazla yer fıstığı 4 parça bitter çikolata
18.30 1 levrek, patlıcanlı kızartma 4-5 çatal ama 2 duble rakı içtik yine çünkü çok kalabalık bir grup olduk yaa( 2 dilim de ekmek yedik
SPOR yürüyüş 3-4 km ve yüzme
SU 1 litredir
Bugunku menun dunden iyi olmus.Baklava var ama aksam yememissin.Nasil olsun?12 ağustos pazartesi
09.00 2 dilim ekmeğe bir yumurta haşlanmış az peynir salam iki lokma evde yapılmış vişne reçeli
16.00 Kavurma et 5-6 yemek kaşığı yağsız
4 yk kadar pilav
2 çok ufak baklava tattım
orta şekerli türk kahvesi
SU 2 litre
SPOR sabah yürüyüşü
akşam bir şey yemedim artık çünkü komple midem sindirim sistemim bozulmuş vaziyette burada tartı yok, zaten olmaması daha iyi
Bugunku menun dunden iyi olmus.Baklava var ama aksam yememissin.Nasil olsun?
Ben de bitirmek uzereyim bu kitabi! Cok guzel katiliyorum ama cok uzucu deKizlar bir kitap onerisi,her Anne baba mutlaka okumali ama mutlaka...
Eki Görüntüle 2298135
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?