Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kiymali kol boregi bitti Deryam bizde mecbur su boregi yedik

evet .orda duzennkurmusken zor olur tabi .iyi dusunmek lazim ben zorlanacaginizi sanmiyorum .saglik yonunden iyi burasi oraya gore cok pahali diyolar

evet .orda duzennkurmusken zor olur tabi .iyi dusunmek lazim ben zorlanacaginizi sanmiyorum .saglik yonunden iyi burasi oraya gore cok pahali diyolar
Burada saglik, emeklilik,egitim her sey parali zaten baska bir yere tasinma fikrimizde ileriki yillari dusununce biraz korkuyoruz acikcasi.Abd tamamen kapitalist duzen.Saglik sigortan yoksa , kolun kopsa tedavi etmezlerHayirlisi hakkimizda hepimizin...

FitFiliz sen nasilsin canim,nasil gecti gunun?
Seni pro üye, gördün di mi beni, cool'sun çok
İdare etmeye çalışıyorum hayatım. Bugün adanadan bir kez daha soğudum. Baraj gölüne gittik. Böyle etrafı sahil gibi, yürüyüş yolu bisiklet yolu filan var kordon havasında. Amaaa adım başı yakmışlar mangali. Yürünmüyor dumandan, çok ilkel geldi bana kuzu ya, (adanali varsa affola ama yazık günah o manzara, o kordon heba olmuş)

Heheeh proluk sagolsun
Bende cok uzuluyorum dogal guzellikleri heba edince insanlar.Birde Hala piknik bile yapsa copunu atmayan insanlarimiz var malesef, cok uzucu

kızlar giremedim nete ben çok kötü hastalandım fena virütik bir şey sanırım tuvalet tuvalet koşuyorum
internete giremedim dağ tepe gezdik net yoktu şarjım bitti vs sıcak su yoktu şiştim şiştim
şarjım çok az menülerim çok kötü
11 ağustos pazar
09.00 bir dilim ekmekli kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin bal
13.00 bir avuçtan fazla yer fıstığı 4 parça bitter çikolata
18.30 1 levrek, patlıcanlı kızartma 4-5 çatal ama 2 duble rakı içtik yine çünkü çok kalabalık bir grup olduk yaa ( 2 dilim de ekmek yedik
SPOR yürüyüş 3-4 km ve yüzme
SU 1 litredir

12 ağustos pazartesi
09.00 2 dilim ekmeğe bir yumurta haşlanmış az peynir salam iki lokma evde yapılmış vişne reçeli
16.00 Kavurma et 5-6 yemek kaşığı yağsız
4 yk kadar pilav
2 çok ufak baklava tattım
orta şekerli türk kahvesi

SU 2 litre
SPOR sabah yürüyüşü
akşam bir şey yemedim artık çünkü komple midem sindirim sistemim bozulmuş vaziyette burada tartı yok, zaten olmaması daha iyi

Gecmis olsun canim cumaya 3gun kaldi menulerini duzene sokmazsan buyuk ihtimal arti geleceksin kuzum.Doktora gitmeyi ihmal etme..Dikkat et kendine..

Bugunku menun dunden iyi olmus.Baklava var ama aksam yememissin.Nasil olsun?

Bugunku menun dunden iyi olmus.Baklava var ama aksam yememissin.Nasil olsun?

valla artık alkah baktı halime sen bu kadar yiyip içiyosun al sana virüs de takım arkadaşlarını daha fazla hüsrana uğratma dedi
nane limon yaptım içiyorum
çok az yedim ama deli gibi tokum ve şişim çok çok kötü
yarın dönüyoruz zaten artık daha bişey içecek halim kalmadı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…