Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eger yeralti turlarina katilirsan, ona yakin hikayeler dinleyeceksin. izlersen bayaa fikir verir sana film :)

biz mary king olana gitmistik zamaninda

Her gune ayri bir challenge ayarlamislar demek, ben olsam heleki mezun olsam yerdim canim :)

Uzak bir restaurant mi güzelim? Belki ödül zamanlarinda aradabir gidersin yeniden. Bayramlaşınca şaşırmıştır mekan sahibi herhalde. ☺☺
15-20dklik mesafede canim.
Ama malesef servisi sorunlu oyuzden her gittigimizde cok lezzetli ama bir daha ancak seneye geliriz diyoruz.
Dun kaslari bozuldu, online sistemleri, odemeleri bekledik yarim saat.
Istedigimiz seyleri satin alamadik, biz alana kadar borek bitti vs, yani malesef guzel bir isletme kuramamislar

Gunaydin kizlar pazartesi bildirimimi mutsuz bi sekilde yapiyorum 75.2 cok feci artidayım
Cumaya daha 3 gun var moral bozmak yok kuzum, butun takimlar benzer durumdadir diye tahmin ediyorum..

Canim haklisin ama o senin esin.
Es olmak hayat boyu hep destek olmak, yoldas olmak demektir.
Suan o sagligi icin, belki sizin icin bir karar almis, sen eminim elinden geleni yapiyorsun, olabildigince alttan al.
Huzursuzluk olmasin canim..

Bugun ilk diyet gunun nasil gecti busecim?

Gunaydin kizlar, bugun cok sis hissediyorum o yuzden sabah tartilmak istemedim ama 66 ciktim sabah
son tartim 67.2ydi, o hafta guzel baslayip kizim hastalaninca hep fast food yedik
Harika canim cok sevindim :)

Hint yemeklerini biraz acablir miyiz :))

selam kaptanim. Dondum.
aslinda yiyecek olarak cok abartmadim ama hergun ictim ve o yuzden korkumdan tartilmadim cumaya kadar aldigimi vermek icin elimden geleni yapacagim ve insallah cuma tartisinda hic degilse gittigim kiloyu gormek istiyorum.
Canim stres yapma, cumaya kadar asilalim , yoklugun cok belliydi, ozledim seni kuzum :)

Benim komsum Cinli , yemeklerinden bazen ikram ediyor, ayip olmasin diye yiyorum ama damak tadimiza cook uzaklar yaa :)
Eminim sen harika yapiyorsundur busecim.

Cuma 56,9
Ptsi 57,6
+700
Maalesef
Neler yapabilirim canım eşim
Canim bugun itibariyle kemerleri sIkiyoruz, bol egzersiz, dikkatli az kalorili diyet, mumkunse sebze yemekleri agirlikli, su icecegiz bolca, cumay kadar cok dikkatli olacagiz kuzum...

Bal kaymak reçel börek ve 3 dilim ekmek....
Kuzum kahvaltıda olması şans diyorum
Spor gayet güzel
Neyse ki Pazar
Bu hafta dikkat etmemiz gerekiyor
Evet dun dunde kaldi , yeni haftya merhaba diyerek gune basladim :)

Selam kızlar sabah tartıldım. Cuma 67 idi bu sabah 67. 3 geldim dün biraz ipin ucu kaçmış olabilir.
Cok kacmamis ablam ipin ucu ne guzel:)

Harikasin canim, bu hafta guzel bir eksi gelecek senden ozaman :)

300gr cumaya kadar veririsin canim. Aa soru bu cuma tarti var mi? yoksa bayram dolayisiyla yok mu?
Evet canim bu cuma yarisma var, etaplar birlesmedi:)

Dengeli bir ogun olmus canim tebrikler. Saatlerini de yazarsan daha kolay olur yorumlamak.
Spor yapabildin mi?

Hosbukduk kaptanim. Dondum. Azonce isten ciktim yoldayim kizimi kresten almaya gidiyorum. Senin gunun nasil geciyor canim? Ya dasabahin diyeyim
Canim cocuklar surekli tartisiyorlar, Arasda asiri huysuz sebebini anlayamadim.
Daha sabahin koru ama hayattan sogudum desem yeridir :)))

Bugün 4. Günüm normalde çok iyi gidiyor alıştım hemen bu sefer çok kararlıyım:)) bazı çin yemekleri çok iğrenç ama belirli yemekler var yemediginde insan özlüyor valla çok lezzetti:)

Dengeli bir ogun olmus canim tebrikler. Saatlerini de yazarsan daha kolay olur yorumlamak.
Spor yapabildin mi?
Bir dahaki sefere yazarım saatleri :) spor yaptım yarim saat kardiyo 350 kalori yakmışım program öyle diyor hergun programa göre yapıyorum iste

Bugün 4. Günüm normalde çok iyi gidiyor alıştım hemen bu sefer çok kararlıyım:)) bazı çin yemekleri çok iğrenç ama belirli yemekler var yemediginde insan özlüyor valla çok lezzetti:)
Cok sevindim kararli olmana, daim olsun canim.
Japon yemeklerinin bazilarini seviyorum ama cin yemeklerinde dumplings ve bakeryden (hamur isleri) oteye gecemedim :))

ben severek yaptigim icin yorucu gelmiyo bana ,14 senedir kanadadayim ,halklailiskiler mezunuyum,isletme 4 sinif terkim ( kanadaya geldigim icin), adim ozlem izmirliyim❤
Bu hafta bir turk arkadasla tanistim 14 sene kanadada kalmislar, gecen sene Californiay tasinmislar.
Cok sosyal, cok yasanasi bir yer dedi Kanada icin.
Havasi nasil oralarin canim ?

Menun guzel canim, egzersizde yapmissin.
1 hafta icinde yeme duzenin oturur :)

Tamam canim, acikcasi mutlu oldum tarti olmasina benim acilen duzene girmem lazim ki cok vaktim de kalmadi eyl;ul basindains Turkiyeye gitmek niyetindeyim 2 haftaligina. Hic degilse o zamana kadar az da olsa vereyim
Hayirli olsun Turkiye ziyaretiniz canim, 2 haftada cok guzel bir zaman.
Ailecek mi gideceksiniz?
Esimde eylulde tek basina gidecek ailesini ziyarete.

Adanali bir komsumuz var canim, bir icli kofte, bir cig kofte, bir kuru dolma, bir mumbar yapar offf deryacim bu kadar mi lezzetli olur.
Sen tadini cikart kuzum..

Ellerine saglik kuzum , harikasin :)

Kizlar ilk sayfamizida guncelledim :)
Biz cocuklarla spor salonuna gidiyoruz, bu hafta asilmak sart sporlara, hem yeni kitabada basladim, bisikletin tepesinde firsattan istifade kitap okuyorum :)
Optum simdilik, ilerleyen saatlerde gorusmek uzere..

Son düzenleme:
Gerçekten..

Süpersin kuzum :)

guzel yer sadece iki ay yazimiz var kasim gibi kar yagmaya baslar nisana kadar kis ,sizde mi yurtdisindasiniz?

ben severek yaptigim icin yorucu gelmiyo bana ,14 senedir kanadadayim ,halklailiskiler mezunuyum,isletme 4 sinif terkim ( kanadaya geldigim icin), adim ozlem izmirliyim❤
Memnun oldum bayılırım İzmir'e. Orda okudum. Çok güzel ve anılarla dolu benim için
Çok seviniyorym biliyor musun senemcim bana oralarla ilgili birşeyler atmana. Ama ben gördüğün en tırsak insanlardan biriyim Turlarda cezbedici görünüyor ama bilemedim etkilenirsem bir de
Öncesi fotoğrafım yok sismanken cektirmeyi sevmiyorum ama senle zaten canlı görüşme imkanımız olacak gibi canım. Ben de seni merak ediyorum
Kızının döküntüleri geçti mi senemcim bu arada? Laflamaktan fırsat bulup soramadım bı türlü
Özgecim böreğin bitmesi bir işaret olabilir bence

guzel yer sadece iki ay yazimiz var kasim gibi kar yagmaya baslar nisana kadar kis ,sizde mi yurtdisindasiniz?
Evet canim California da yasiyorum,epey yakinim aslinda Sana.Kanadaya yerlesmeyi birkac yil evvel dusunmustuk.Son zamanlarda yine konusu gecti esimle ama artik eskisi kadar maceraci ve cesur degiliz.2 cocuk var be yeniden bir hayat kurmak buyuk degisiklik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…