Süper canım, ani mi karar verdin gelmeye? Bahsetmemiştin sanki geleceğinden. Bir de canım sen normalde nerelisin, istanbul mu? Ailece mi geleceksiniz, eşin seviyor mu Türkiye'yi yoksa yabancı mi hissediyor? Ay ayaküstü kırk soru sordum ben de meraklı Melahat oldum ha
Trailer'ini izledim. İlginçmiş surgical supplier'ım diyor bir de
Evet caniminsallah canim, aaa fotodaki sen misin?
Her gune ayri bir challenge ayarlamislar demek, ben olsam heleki mezun olsam yerdim canim :)Günaydın herkese ☀☀
Özgecim sana da iyi geceler(rüyanda bizim takımı gör )
Geçmişi okudum kızlar çoğumuz klasik bayram telaşına
Geçen gece uyuyamamistim ya bu sefer de erken uyumuşumgecenin bir yarısı sıcaktan uyandım ama sonra daldım yine. Burda en iyisi Sabah uykusu ama ona da benim sıpalar izin vermiyor.
Dünü bir kaçamakla atlattım. Bugün de lahmacun partisi varmış. Her güne ayrı bir challenge ayarlamişlar valla benim içinİnsan biraz da sebze yemez mi yaf.
15-20dklik mesafede canim.Uzak bir restaurant mi güzelim? Belki ödül zamanlarinda aradabir gidersin yeniden. Bayramlaşınca şaşırmıştır mekan sahibi herhalde. ☺☺
Cumaya daha 3 gun var moral bozmak yok kuzum, butun takimlar benzer durumdadir diye tahmin ediyorum..Gunaydin kizlar pazartesi bildirimimi mutsuz bi sekilde yapiyorum 75.2 cok feci artidayım
Canim haklisin ama o senin esin.Kocaeli fuarina goturduk cok eglendiler ama canim bu arada kurban eti cok sevmem ben o yuzden bayram menulerimde pek ete rastlayamazsiniz ama tatlilar zorluyor beni kaptan hastada olamadim ya canim istiyor yani.Bazen esim sabrimi zorluyor aksam konusmak istedi ben istemwdim yaticam dedim biraz ozur fasli falan yapti bende yatiyorum dedim yattim ozgecim onun sigarayi birakiyor olmasi kimse ye bagirabilecek yada kırabilecek hakki ona vermiyor elimde degil diyor ama elinde olucak yada birakmicak.bugun ise gitti ordakiler ugrassin ben rahatim aksama kadar.
Bugun ilk diyet gunun nasil gecti busecim?Kullanıcı Adı : besive
İsim (İsteğe Bağlı ): buse
Mesleginiz: Aşcı
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz :160
Kilonuz:83.5
Hedef kilonuz :ilk 60 sonra insalah 53 :)
Kilo alma hikayeniz : Çok yemekten kaynaklı universitede 3 ayda 15 kilo alinca zaten zayifta değildim katlandi hepsi ust üste.. metabolizmam çok yavaş.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Gobegimden kaynaklı sanki nefes alamıyormuşum gibi geliyor bazen artık hafif ve sağlıklı yaşamak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Yıllar önce bu tarz bir yarışmaya katılmıştım sanırım ama 5 sene felan oldu adını hatirlamam
Harika canim cok sevindim :)Gunaydin kizlar, bugun cok sis hissediyorum o yuzden sabah tartilmak istemedim ama 66 ciktim sabah
son tartim 67.2ydi, o hafta guzel baslayip kizim hastalaninca hep fast food yedik
Hint yemeklerini biraz acablir miyiz :))Yawrukush Ozgecim sen simdi bir de benum menumu gor
11 agustos menum
10:30 kahvalti - 1 dilim kizarmis ekmek tereyagli, ustune didiklenmis et, pose yumurta ve birkac kizarmis patates, sekersiz cay (disardaydik, boyle oldu ama cok lezzetliydi)
15:00 ara - sekersiz latte ve bir kare sutlu cikolata
17:00 ara - sekersiz cay ve bir dilim kek
19:30 aksam - karisik hint yemegi (misafirlikteydik, ortaya soylendi ne kadar yedim bilmiyorum)
dun hep disardaydik, o yuzden cok sacma oldu menum. bugun cok sis hissediyorum zaten kendimi. bugun toparlayacagim
su sayamadim ama cok olmamali, disardayken icemiyorum pek
spor 30 leg raise
onceki gun de 175 mekik cekmistim, gidecek o gobek :)
Canim stres yapma, cumaya kadar asilalim , yoklugun cok belliydi, ozledim seni kuzum :)selam kaptanim. Dondum.
aslinda yiyecek olarak cok abartmadim ama hergun ictimve o yuzden korkumdan tartilmadim cumaya kadar aldigimi vermek icin elimden geleni yapacagim ve insallah cuma tartisinda hic degilse gittigim kiloyu gormek istiyorum.
Benim komsum Cinli , yemeklerinden bazen ikram ediyor, ayip olmasin diye yiyorum ama damak tadimiza cook uzaklar yaa :)Hosgeldik:) evet güzel tesadüf olmuş:) ben daha sektörde yeniyim benim alanım çin tai mutfağı üzerine:) ordan güzel tavsiyeler verebilirim.. Çok lezzetlidir ama bir o kadar da yağlı maalesef :) zaten kalan parçaları ağzıma atmaktan 90 a kadar çıktım bir ara
Canim bugun itibariyle kemerleri sIkiyoruz, bol egzersiz, dikkatli az kalorili diyet, mumkunse sebze yemekleri agirlikli, su icecegiz bolca, cumay kadar cok dikkatli olacagiz kuzum...Cuma 56,9
Ptsi 57,6
+700
Maalesef
Neler yapabilirim canım eşim
Evet dun dunde kaldi , yeni haftya merhaba diyerek gune basladim :)Bal kaymak reçel börek ve 3 dilim ekmek....
Kuzum kahvaltıda olması şans diyorum
Spor gayet güzel
Neyse ki Pazar
Bu hafta dikkat etmemiz gerekiyor
Cok kacmamis ablam ipin ucu ne guzel:)Selam kızlar sabah tartıldım. Cuma 67 idi bu sabah 67. 3 geldim dün biraz ipin ucu kaçmış olabilir.
Harikasin canim, bu hafta guzel bir eksi gelecek senden ozaman :)merhaba kizlaaar
ben 100 gr. eksideyim. bu haftaki hedefim1 kilo vermekti ama bakalim
FitFiliz canim sen miydin gecen bayram en iyi kilo veren? bu bayram da ben oyle yapayım dedim herkes yerken ben yemeyim cok iyi bir eksi gelsin diye dusunmustum ama sabah gordugum -100 motivasyonumu düşürdü. 4 gun de ne kadar olursa artik
Evet canim bu cuma yarisma var, etaplar birlesmedi:)300gr cumaya kadar veririsin canim. Aa soru bu cuma tarti var mi? yoksa bayram dolayisiyla yok mu?
Dengeli bir ogun olmus canim tebrikler. Saatlerini de yazarsan daha kolay olur yorumlamak.Ilk günümün öğünlerini yazayım:)
Kahvaltı:
pastırmalı maydanozlu çok az yağlı 1 yumurta
Peynir
Roka
1 bardak süt
Avakado sarımsaklı ve limonlu
1 adet çeri domates
Öğlen:
1 büyük kase sebzeli tavuk yemegi
100 gram çin pilavi sadece buharda pişmiş yağsız tuzsuz
Çok.kuuck kase çoban salata
Normal kasede sarımsaklı yağsız yoğurtlu semizotu
Ara öğün: 5 adet fındık 1 küçük yeşil nektarin
Akşam yemeğini daha yemedim ama yiyeceklerim: 1kase icinde yarim şeftali yarim muz 1 yemek kaşığı bal 5 adet fındık 5 adet üzüm 20 gram Yulaf
1 buçuk litre su suanda ama gerisi geliyor tabi
Canim cocuklar surekli tartisiyorlar, Arasda asiri huysuz sebebini anlayamadim.Hosbukduk kaptanim. Dondum. Azonce isten ciktim yoldayim kizimi kresten almaya gidiyorum. Senin gunun nasil geciyor canim? Ya dasabahin diyeyim
bende agustosun 2. haftasi diye hatirladim heralde yanlis hatirladim kuzum :))Canim harpy agustos sonunda donecegim, cok internetim olmayacak demisti
Bugün 4. Günüm normalde çok iyi gidiyor alıştım hemen bu sefer çok kararlıyım:)) bazı çin yemekleri çok iğrenç ama belirli yemekler var yemediginde insan özlüyor valla çok lezzetti:)Her gune ayri bir challenge ayarlamislar demek, ben olsam heleki mezun olsam yerdim canim :)
15-20dklik mesafede canim.
Ama malesef servisi sorunlu oyuzden her gittigimizde cok lezzetli ama bir daha ancak seneye geliriz diyoruz.
Dun kaslari bozuldu, online sistemleri, odemeleri bekledik yarim saat.
Istedigimiz seyleri satin alamadik, biz alana kadar borek bitti vs, yani malesef guzel bir isletme kuramamislar
Cumaya daha 3 gun var moral bozmak yok kuzum, butun takimlar benzer durumdadir diye tahmin ediyorum..
Canim haklisin ama o senin esin.
Es olmak hayat boyu hep destek olmak, yoldas olmak demektir.
Suan o sagligi icin, belki sizin icin bir karar almis, sen eminim elinden geleni yapiyorsun, olabildigince alttan al.
Huzursuzluk olmasin canim..
Bugun ilk diyet gunun nasil gecti busecim?
Harika canim cok sevindim :)
Hint yemeklerini biraz acablir miyiz :))
Canim stres yapma, cumaya kadar asilalim , yoklugun cok belliydi, ozledim seni kuzum :)
Benim komsum Cinli , yemeklerinden bazen ikram ediyor, ayip olmasin diye yiyorum ama damak tadimiza cook uzaklar yaa :)
Eminim sen harika yapiyorsundur busecim.
Canim bugun itibariyle kemerleri sIkiyoruz, bol egzersiz, dikkatli az kalorili diyet, mumkunse sebze yemekleri agirlikli, su icecegiz bolca, cumay kadar cok dikkatli olacagiz kuzum...
Evet dun dunde kaldi , yeni haftya merhaba diyerek gune basladim :)
Cok kacmamis ablam ipin ucu ne guzel:)
Harikasin canim, bu hafta guzel bir eksi gelecek senden ozaman :)
Evet canim bu cuma yarisma var, etaplar birlesmedi:)
Bir dahaki sefere yazarım saatleri :) spor yaptım yarim saat kardiyo 350 kalori yakmışım program öyle diyorDengeli bir ogun olmus canim tebrikler. Saatlerini de yazarsan daha kolay olur yorumlamak.
Spor yapabildin mi?
Cok sevindim kararli olmana, daim olsun canim.Bugün 4. Günüm normalde çok iyi gidiyor alıştım hemen bu sefer çok kararlıyım:)) bazı çin yemekleri çok iğrenç ama belirli yemekler var yemediginde insan özlüyor valla çok lezzetti:)
Bu hafta bir turk arkadasla tanistim 14 sene kanadada kalmislar, gecen sene Californiay tasinmislar.ben severek yaptigim icin yorucu gelmiyo bana,14 senedir kanadadayim ,halklailiskiler mezunuyum,isletme 4 sinif terkim ( kanadaya geldigim icin), adim ozlem izmirliyim❤
Menun guzel canim, egzersizde yapmissin.Ilk günümün öğünlerini yazayım:)
Kahvaltı:
Peynir
Roka
1 bardak süt
1 adet çeri domates
Öğlen:
Akşam yemeğini daha yemedim ama yiyeceklerim: 1kase icinde yarim şeftali yarim muz 1 yemek kaşığı bal 5 adet fındık 5 adet üzüm 20 gram Yulaf
Hayirli olsun Turkiye ziyaretiniz canim, 2 haftada cok guzel bir zaman.Tamam canim, acikcasi mutlu oldum tarti olmasina benim acilen duzene girmem lazim ki cok vaktim de kalmadi eyl;ul basindains Turkiyeye gitmek niyetindeyim 2 haftaligina. Hic degilse o zamana kadar az da olsa vereyim
Adanali bir komsumuz var canim, bir icli kofte, bir cig kofte, bir kuru dolma, bir mumbar yapar offf deryacim bu kadar mi lezzetli olur.Yağlı tabi güzelim. Çatalı saldırınca yağ sızıyor her şeydengerçi sulu yemek yemedik henüz.
Kv bir içli köfte yapar aslında yeme de yanında yat. Ama çok sıcak tutmaz bu sıcakta.
Demek ki fast food seni etkilemiyor Senemcim, şanslısın
Tatlimm hoşgeldinn. Özledim seni.
Canım ellerine sağlık, geçen cuma 61,8dim. Tabloda bir önceki cumanın rakamı var. Ucundan kıyısından görmüştüm 61leri.
Tatlım benim uzun uzun yazmışsın teşekkür ederim, bütün merak ettiklerim var cevabında sağol canım
Kadavra meselesi aklıma bir arkadaşı getirdi, üni'de yurtta aynı dairede kaldığım arkadaşım fizyoterapi de okuyordu. Sifir romantizm anlayışı: Sevgilisiyle kadavranin kalbini ellerine alıp poz vermişler. O zaman çok itici gelmişti anlattığında, gerçi şimdi de itici geldi hatırlayınca
Evet Eminecim bendim o, bireyselde birinci olmuştum şeker bayramındaama çok müthiş plan yapmıştım di mi
Ellerine saglik kuzum , harikasin :)Kizlar guncellemedigim kilolar varmis, nasil yapmisim anlamadim
FitFiliz thanks tatlim
İSİM YAŞ BOY EMZIRIYOR? BAŞLAMA TARİHİ BAŞLANGIÇ KG HEDEF KG GÜNCEL KG VERILEN YUZDE VERILEN KG KALAN KG FitFiliz 37 159 Hayir 29/04/2019 72.8 64.0 61.8 15.11% 11.0 -2.2 @cinecin 30+ 170 Hayir 08/06/2019 61.6 58.0 58.5 5.03% 3.1 0.5 fayfeyfiy 23 163 Hayir 25/06/2019 62.6 56.0 56.7 9.42% 5.9 0.7 @klbk33 158 Hayir 19/07/2019 50.7 49.0 51.0 -0.59% -0.3 2.0 @Mavi boncukkk 31 172 Hayir 02/07/2019 88.0 78.0 81.7 7.16% 6.3 3.7 @LaMademoiselle 33 160 Hayir 19/07/2019 52.0 46.5 50.8 2.31% 1.2 4.3 Kozmogirl17 34 157 Hayir 29/06/2019 78.5 70.0 74.4 5.22% 4.1 4.4 @gogo2405 42 167 Hayir 14/06/2019 67.0 62.0 67.0 0.00% 0.0 5.0 Yawrukush 31 170 Hayir 07/06/2019 70.8 58.0 63.2 10.73% 7.6 5.2 @DenizinYosunKokusu 39 167 Hayir 20/02/2018 81.8 65.0 72.2 11.74% 9.6 7.2 @DeryaOnDiet 33 160 Hayir 25/06/2018 68.7 60.0 69.1 -0.58% -0.4 9.1 @sertugba 33 164 Hayir 21/06/2019 78.0 65.0 75.9 2.69% 2.1 10.9 @Konus dinliyorum 25 170 Hayir 02/07/2019 67.0 55.0 66.4 0.90% 0.6 11.4 @stitch 35 168 Hayir 08/07/2018 70.0 55.0 67.3 3.86% 2.7 12.3 @Gonulmeyvesi 23 155 Hayir 04/07/2019 71.0 57.0 69.3 2.39% 1.7 12.3 @enimenime 34 170 Evet 04/05/2019 94.0 70.0 82.7 12.02% 11.3 12.7 kanadali35 40 165 ? 07/08/2019 67.0 52.0 67.0 0.00% 0.0 15.0 @kartanesi3741 25 166 Hayir 07/08/2019 67.0 52.0 68.7 -2.54% -1.7 16.7 besive 26 160 Hayir 12/08/2019 83.5 60.0 83.5 0.00% 0.0 23.5 @Patlicanmoru 29 160 Hayir 17/07/2019 93.0 65.0 89.7 3.55% 3.3 24.7
Aaaa evet evet haklısın kuzumbir hata daha mi
cok yogunum iste bugun. ama baktim da cuma 56.8 bildirilmis kilon canim, guncelledim simdi
Gerçekten..Güzel kalbinizden öperim :) hiç tanımadığın birisinin iyi bir lafı bile şifa oluyor bazen insana...
fayfeyfiy canım o kilo salmış halinse ohooo 60 kırılma noktası zaten altına inince çok cılkını çıkartmayınca yukarı çıkmıyor çok bir kere gördüm daha orayı hatırladığım
Süpersin kuzum :)Ilk günümün öğünlerini yazayım:)
Kahvaltı:
Peynir
Roka
1 bardak süt
1 adet çeri domates
Öğlen:
guzel yer sadece iki ay yazimiz var kasim gibi kar yagmaya baslar nisana kadar kis ,sizde mi yurtdisindasiniz?Bu hafta bir turk arkadasla tanistim 14 sene kanadada kalmislar, gecen sene Californiay tasinmislar.
Cok sosyal, cok yasanasi bir yer dedi Kanada icin.
Havasi nasil oralarin canim ?
Menun guzel canim, egzersizde yapmissin.
1 hafta icinde yeme duzenin oturur :)
Memnun oldumben severek yaptigim icin yorucu gelmiyo bana,14 senedir kanadadayim ,halklailiskiler mezunuyum,isletme 4 sinif terkim ( kanadaya geldigim icin), adim ozlem izmirliyim❤
Çok seviniyorym biliyor musun senemcim bana oralarla ilgili birşeyler atmana. Ama ben gördüğün en tırsak insanlardan biriyim
Eger yeralti turlarina katilirsan, ona yakin hikayeler dinleyeceksin. izlersen bayaa fikir verir sana film :)
Top 5 Spooky Tours in Haunted Edinburgh | Radisson Blu
Did you know that Edinburgh is considered to be one of the most haunted cities in the UK? The streets of the old town are the source of spooky stories...blog.radissonblu.com
biz mary king olana gitmistik zamaninda
Özgecim böreğin bitmesi bir işaret olabilir benceHer gune ayri bir challenge ayarlamislar demek, ben olsam heleki mezun olsam yerdim canim :)
15-20dklik mesafede canim.
Ama malesef servisi sorunlu oyuzden her gittigimizde cok lezzetli ama bir daha ancak seneye geliriz diyoruz.
Dun kaslari bozuldu, online sistemleri, odemeleri bekledik yarim saat.
Istedigimiz seyleri satin alamadik, biz alana kadar borek bitti vs, yani malesef guzel bir isletme kuramamislar
Cumaya daha 3 gun var moral bozmak yok kuzum, butun takimlar benzer durumdadir diye tahmin ediyorum..
Canim haklisin ama o senin esin.
Es olmak hayat boyu hep destek olmak, yoldas olmak demektir.
Suan o sagligi icin, belki sizin icin bir karar almis, sen eminim elinden geleni yapiyorsun, olabildigince alttan al.
Huzursuzluk olmasin canim..
Bugun ilk diyet gunun nasil gecti busecim?
Harika canim cok sevindim :)
Hint yemeklerini biraz acablir miyiz :))
Canim stres yapma, cumaya kadar asilalim , yoklugun cok belliydi, ozledim seni kuzum :)
Benim komsum Cinli , yemeklerinden bazen ikram ediyor, ayip olmasin diye yiyorum ama damak tadimiza cook uzaklar yaa :)
Eminim sen harika yapiyorsundur busecim.
Canim bugun itibariyle kemerleri sIkiyoruz, bol egzersiz, dikkatli az kalorili diyet, mumkunse sebze yemekleri agirlikli, su icecegiz bolca, cumay kadar cok dikkatli olacagiz kuzum...
Evet dun dunde kaldi , yeni haftya merhaba diyerek gune basladim :)
Cok kacmamis ablam ipin ucu ne guzel:)
Harikasin canim, bu hafta guzel bir eksi gelecek senden ozaman :)
Evet canim bu cuma yarisma var, etaplar birlesmedi:)
Evet canim California da yasiyorum,epey yakinim aslinda Sana.Kanadaya yerlesmeyi birkac yil evvel dusunmustuk.Son zamanlarda yine konusu gecti esimle ama artik eskisi kadar maceraci ve cesur degiliz.2 cocuk var be yeniden bir hayat kurmak buyuk degisiklik..guzel yer sadece iki ay yazimiz var kasim gibi kar yagmaya baslar nisana kadar kis ,sizde mi yurtdisindasiniz?
2 mile leslie yaptim bugun , simdilik yapabildigim bu :)Hu huu kizlar sporlar yapildi mi?
Kan ter icinde yaziyorum bu satirlari haydi egzersiz yapalim beraber.
Eki Görüntüle 2298130
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?