Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben okudum ufledim burdan gamzem canjm esim fazla kilo almasin dedim.saka bi yana cok cok gecmis olsun zaten yediklerini bosaltmisindir cok takma bence yarindan itibaren dikkat edersen eksi gelme sansin var bence hala.

Geçmiş olsun kuzum

Oyyyy çok geçmiş olsun
İnşallah çabuk iyileşirsin kuzum

Canim oyle soyleme sen iyi ol kilolari verecegiz.Dikkat et kendine ,bizi haberdar et.

Bizim gittigimiz ghost tur degildi canim, yer altinda kazilmis odalar pek bir olay yoktu bence ama gezdirenler tiyatro oyunculari, hikayeleri cok guzel anlatiyorlar. Ben cok keyif almistim. Begeniyorsan ben sana daha cok gonderirim
Bayaa gecti dokuntuler, sagol canim. Sanirim hastaligi scarlet fever'mis. Bugun kreste aglamis ve mizmizmis ama isten de daha cok izin almak zor olucakti
Sen online olunca ben sana resmimi gosteririm
Gecmis olsun canim, biraz kacirmissin ama ne yapalim bayram haftasi zor oluyordur sizin icin.
Afiyet olsun canim, bugun daha iyi ama aksam da hafif birsey yiyebilirsen iyi olur aslinda

Kizlar ilk sayfamizida guncelledim :)
Biz cocuklarla spor salonuna gidiyoruz, bu hafta asilmak sart sporlara, hem yeni kitabada basladim, bisikletin tepesinde firsattan istifade kitap okuyorum :)
Optum simdilik, ilerleyen saatlerde gorusmek uzere..
Eline saglik canim sabah gordum sana sorucaktim kilo eski halinde kalmis guncelledinmi yanlismi oldu diye dusunurken sen benim sesimi duydun kuzummmmm

yok yiyemiyorum zaten tatilde hastalık çok fena
ayaklarıma çorap giydim
çok rüzgarlı karadeniz

Kitap okumayi okadar cok severdim ki bagimliydim resmen cocuklardan sonra elime alamaz oldumaldigim anda uyuyakaliyorum zaten acaba kac yasindayken tekrar yerlesik hayatima gecerim
Canim 5-10sayfa dahi olsa okumak icin kendini zorla gunde ,Boyle Boyle artacak emin ol.Ya da gece uykuya dalmak icin kullanabilirsin..

Yani bazi bolumleri okuyamayip Ara veriyorum Senemcim ama mutlaka okumali .Ne guzel denk gelmis sende okuyormussun.
Evet bencede her anne baba okumali, harika kitap
Ben ikinci hikayeyi Aberdeen'e toplantiya giderken yolda trende okuyordum, milletin arasinda aglamamak icin ara vermistim ama 5dk durabilip meraktan devam etmistim
Hala da ikinci ile kopek gibi yetistirilen cocugun hikayesi beni en cok vuranlar

Canim 5-10sayfa dahi olsa okumak icin kendini zorla gunde ,Boyle Boyle artacak emin ol.Ya da gece uykuya dalmak icin kullanabilirsin..
Gece uykuya dalmak icin grubu kullaniyorum 3.yorumda uyuyakaliyorum tatlim insallah donucem ama cok ozledim sessizlikte kitap okumayi

Bende genelde Spor salonunda okuyorum bisiklet surerken ve gozlerim doluyor, cok kotu oluyorum
Kuzucugun dokuntuleri hafiflemis cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…