Olabildiğince duruyorum kaptanEyvah eyvah kacamak yapma feyzos..
Ben okudum ufledim burdan gamzem canjm esim fazla kilo almasin dedim.saka bi yana cok cok gecmis olsun zaten yediklerini bosaltmisindir cok takma bence yarindan itibaren dikkat edersen eksi gelme sansin var bence hala.valla artık alkah baktı halime sen bu kadar yiyip içiyosun al sana virüs de takım arkadaşlarını daha fazla hüsrana uğratma dedi
nane limon yaptım içiyorum
çok az yedim ama deli gibi tokum ve şişim çok çok kötü
yarın dönüyoruz zaten artık daha bişey içecek halim kalmadı zaten
Geçmiş olsun kuzumkızlar giremedim nete ben çok kötü hastalandım fena virütik bir şey sanırım tuvalet tuvalet koşuyorum
internete giremedim dağ tepe gezdik net yoktu şarjım bitti vs sıcak su yoktu şiştim şiştim
şarjım çok az menülerim çok kötü
11 ağustos pazar
09.00 bir dilim ekmekli kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin bal
13.00 bir avuçtan fazla yer fıstığı 4 parça bitter çikolata
18.30 1 levrek, patlıcanlı kızartma 4-5 çatal ama 2 duble rakı içtik yine çünkü çok kalabalık bir grup olduk yaa( 2 dilim de ekmek yedik
SPOR yürüyüş 3-4 km ve yüzme
SU 1 litredir
Oyyyy çok geçmiş olsun12 ağustos pazartesi
09.00 2 dilim ekmeğe bir yumurta haşlanmış az peynir salam iki lokma evde yapılmış vişne reçeli
16.00 Kavurma et 5-6 yemek kaşığı yağsız
4 yk kadar pilav
2 çok ufak baklava tattım
orta şekerli türk kahvesi
SU 2 litre
SPOR sabah yürüyüşü
akşam bir şey yemedim artık çünkü komple midem sindirim sistemim bozulmuş vaziyette burada tartı yok, zaten olmaması daha iyi
Kizlar bir kitap onerisi,her Anne baba mutlaka okumali ama mutlaka...
Eki Görüntüle 2298135
Kitap okumayi okadar cok severdim ki bagimliydim resmen cocuklardan sonra elime alamaz oldumaldigim anda uyuyakaliyorum zaten acaba kac yasindayken tekrar yerlesik hayatima gecerimBen de bitirmek uzereyim bu kitabi! Cok guzel katiliyorum ama cok uzucu de
Canim oyle soyleme sen iyi ol kilolari verecegiz.Dikkat et kendine ,bizi haberdar et.valla artık alkah baktı halime sen bu kadar yiyip içiyosun al sana virüs de takım arkadaşlarını daha fazla hüsrana uğratma dedi
nane limon yaptım içiyorum
çok az yedim ama deli gibi tokum ve şişim çok çok kötü
yarın dönüyoruz zaten artık daha bişey içecek halim kalmadı zaten
Bizim gittigimiz ghost tur degildi canim, yer altinda kazilmis odalar pek bir olay yoktu bence ama gezdirenler tiyatro oyunculari, hikayeleri cok guzel anlatiyorlar. Ben cok keyif almistim. Begeniyorsan ben sana daha cok gonderirimMemnun oldumbayılırım İzmir'e. Orda okudum. Çok güzel ve anılarla dolu benim için
Çok seviniyorym biliyor musun senemcim bana oralarla ilgili birşeyler atmana. Ama ben gördüğün en tırsak insanlardan biriyimTurlarda cezbedici görünüyor ama bilemedim etkilenirsem bir de
Öncesi fotoğrafım yok sismanken cektirmeyi sevmiyorum ama senle zaten canlı görüşme imkanımız olacak gibi canım. Ben de seni merak ediyorum
Kızının döküntüleri geçti mi senemcim bu arada? Laflamaktan fırsat bulup soramadım bı türlü
Özgecim böreğin bitmesi bir işaret olabilir bence
Gecmis olsun canim, biraz kacirmissin ama ne yapalim bayram haftasi zor oluyordur sizin icin.kızlar giremedim nete ben çok kötü hastalandım fena virütik bir şey sanırım tuvalet tuvalet koşuyorum
internete giremedim dağ tepe gezdik net yoktu şarjım bitti vs sıcak su yoktu şiştim şiştim
şarjım çok az menülerim çok kötü
11 ağustos pazar
09.00 bir dilim ekmekli kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin bal
13.00 bir avuçtan fazla yer fıstığı 4 parça bitter çikolata
18.30 1 levrek, patlıcanlı kızartma 4-5 çatal ama 2 duble rakı içtik yine çünkü çok kalabalık bir grup olduk yaa( 2 dilim de ekmek yedik
SPOR yürüyüş 3-4 km ve yüzme
SU 1 litredir
Afiyet olsun canim, bugun daha iyi ama aksam da hafif birsey yiyebilirsen iyi olur aslinda12 ağustos pazartesi
09.00 2 dilim ekmeğe bir yumurta haşlanmış az peynir salam iki lokma evde yapılmış vişne reçeli
16.00 Kavurma et 5-6 yemek kaşığı yağsız
4 yk kadar pilav
2 çok ufak baklava tattım
orta şekerli türk kahvesi
SU 2 litre
SPOR sabah yürüyüşü
akşam bir şey yemedim artık çünkü komple midem sindirim sistemim bozulmuş vaziyette burada tartı yok, zaten olmaması daha iyi
Yani bazi bolumleri okuyamayip Ara veriyorum Senemcim ama mutlaka okumali .Ne guzel denk gelmis sende okuyormussun.Ben de bitirmek uzereyim bu kitabi! Cok guzel katiliyorum ama cok uzucu de
Eline saglik canim sabah gordum sana sorucaktim kilo eski halinde kalmis guncelledinmi yanlismi oldu diye dusunurken sen benim sesimi duydun kuzummmmmKizlar ilk sayfamizida guncelledim :)
Biz cocuklarla spor salonuna gidiyoruz, bu hafta asilmak sart sporlara, hem yeni kitabada basladim, bisikletin tepesinde firsattan istifade kitap okuyorum :)
Optum simdilik, ilerleyen saatlerde gorusmek uzere..
inşallah zaten bu mikrobu hafif şeyler yiyerek bol suyla atlatabilirim yarın yüzmeyeceğimCanim oyle soyleme sen iyi ol kilolari verecegiz.Dikkat et kendine ,bizi haberdar et.
Tamam canim Sana guvenim tam iyi eglencelerOlabildiğince duruyorum kaptan
şimdi de sahile gideceğiz
Elma kurusu alıyorum çekirdek yememek için...
yok yiyemiyorum zaten tatilde hastalık çok fenaBizim gittigimiz ghost tur degildi canim, yer altinda kazilmis odalar pek bir olay yoktu bence ama gezdirenler tiyatro oyunculari, hikayeleri cok guzel anlatiyorlar. Ben cok keyif almistim. Begeniyorsan ben sana daha cok gonderirim
Bayaa gecti dokuntuler, sagol canim. Sanirim hastaligi scarlet fever'mis. Bugun kreste aglamis ve mizmizmis ama isten de daha cok izin almak zor olucakti
Sen online olunca ben sana resmimi gosteririm
Gecmis olsun canim, biraz kacirmissin ama ne yapalim bayram haftasi zor oluyordur sizin icin.
Afiyet olsun canim, bugun daha iyi ama aksam da hafif birsey yiyebilirsen iyi olur aslinda
Canim 5-10sayfa dahi olsa okumak icin kendini zorla gunde ,Boyle Boyle artacak emin ol.Ya da gece uykuya dalmak icin kullanabilirsin..Kitap okumayi okadar cok severdim ki bagimliydim resmen cocuklardan sonra elime alamaz oldumaldigim anda uyuyakaliyorum zaten acaba kac yasindayken tekrar yerlesik hayatima gecerim
Dinlenmeyide ihmal etmeinşallah zaten bu mikrobu hafif şeyler yiyerek bol suyla atlatabilirim yarın yüzmeyeceğim
Evet bencede her anne baba okumali, harika kitapYani bazi bolumleri okuyamayip Ara veriyorum Senemcim ama mutlaka okumali .Ne guzel denk gelmis sende okuyormussun.
Gece uykuya dalmak icin grubu kullaniyorum 3.yorumda uyuyakaliyorum tatlim insallah donucem ama cok ozledim sessizlikte kitap okumayiCanim 5-10sayfa dahi olsa okumak icin kendini zorla gunde ,Boyle Boyle artacak emin ol.Ya da gece uykuya dalmak icin kullanabilirsin..
Bende genelde Spor salonunda okuyorum bisiklet surerken ve gozlerim doluyor, cok kotu oluyorumEvet bencede her anne baba okumali, harika kitap
Ben ikinci hikayeyi Aberdeen'e toplantiya giderken yolda trende okuyordum, milletin arasinda aglamamak icin ara vermistim ama 5dk durabilip meraktan devam etmistim
Hala da ikinci ile kopek gibi yetistirilen cocugun hikayesi beni en cok vuranlar
Bu da guzel bir yontemGece uykuya dalmak icin grubu kullaniyorum 3.yorumda uyuyakaliyorum tatlim insallah donucem ama cok ozledim sessizlikte kitap okumayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?