Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben okudum ufledim burdan gamzem canjm esim fazla kilo almasin dedim.saka bi yana cok cok gecmis olsun zaten yediklerini bosaltmisindir cok takma bence yarindan itibaren dikkat edersen eksi gelme sansin var bence hala.

ya inanın sabahları çok tuttum kendimi
akşam hep bozuldu vallahi çok üzgünüm yediğim için yaaa
tüm emeklerim çöpe gitmiş gibi hissediyorum
şimdi mesaj yazarken suratım düşmüş eşim neden yüzün asıldı diyor, dedim yediklerimi yazıyorum ondan :)) gülüyor...

şu kitabı ben de çok merak ettim bu arada ama çok hüğznlü olmasın? şimdi hangi arkadaş yazmış ağladım diye

esim seviyor canim Turkiyeyi. ailem muglada. orasi zaten tatil sehri oldugu icin bize de iyi oluyor hergun bir koya gidiyoruz. tezi bir teslim edeyim son haliyle o zaman planlamak istiyordum ama tez savunma tarihleri belli o yuzden dedim en iyisi savunma baslamadan gidip gelmek, gerci hala bilet almadik

Kizlar sporum bitti eve gececegim,evden devam ederim sizi okumaya, opuyorum
Ay birde aciktim ki sormayin,arabayi kullanmak gozumde buyuyor suan
ohh supersin kaptanim, aman dikkatli sur yoldaki insanlari hamburgere benzetme ordaki insanlari zaten benzetsen benzetsen hamburgere benzetebilirsin galiba onlar da bizim gibi tombikler

canim kaptanim, evet ya vereyim hic degilse su aldigimi. bakalim yarin isten once havuza da gidecegim.

Canim cocuklar surekli tartisiyorlar, Arasda asiri huysuz sebebini anlayamadim.
Daha sabahin koru ama hayattan sogudum desem yeridir :)))
soguma canim , senin gibi hayat dolu biri hayattan sogumaz gerci
yaramazlar desene, masallah kuzulara

Evet canim ailecek gidecegiz. hem tatil hem aile ziyareti olacak. kizim da biraz turkce duyar 2 hafta.
Tabi sizin ordan kolay degildir canim 4 kisiye bilet alip Turkiyeye gitmek, bilet fiyatlari daha yuksektir.

yok yiyemiyorum zaten tatilde hastalık çok fena
ayaklarıma çorap giydim
çok rüzgarlı karadeniz
ayy ne guzel karadeniz, neresi canim bati mi dogu mu orta karadeniz mi? ilk universitemi Bati karadenizde okumustum ayy ne guzeldi dogasi

hangi kitap canim?

Canim demin tartildim sabahkinden eksideyim yarin cuma kiloma donerim umarim
Haklisin canim ama zaten elimden gelen anlayisi ben ona gosteriuorum.bugun kotu bi gundu benim icin cok korktum morelim bozuldu bayram ziyaretine devam ettim bugun kayinvalidem aradi cagirdi eltim gelmis birde sut ismarlamistim o gelmis kaynatmis neyse aksam 7 gibi gittim kayipederim yk onlar bilmem kime gitti dedi gittikleri kisiyi biz sevmiyoruz gitmeyiz yani biliyorlar ve benim gelicegimi bile bile gitmisler kayinvalidem sende gel buraya diyor yok dedim siz nezmn gelceksiniz diye sordum belli degil biz yeni geldik dedi ben eve geciyorum dedim sen bilirsin dedi gidiceginizi soyleseydiniz gelmezdim dedi yani yaptiklarini benmi abartiyorum terbiyesizlik degilmi iki cocukla ozaman beni niye cagriyorsunuz eltimin ogluna oyuncak almostim onuda o kizginlikla ogluma verdim al sen oyna onlar hakkini kaybetti dedim sutude almadim cocuklari sahile indirdim annemler sahildeydi onlarin yanina cay bahcesine oturduk oraninda arka kapisi var yola cikoyor ve sahil yolu hizli gidiyor bizim nalet olasica soforler hatta ayni yerde bikere yola cikarken biri oyle benim arama carpti duramadi baya bi hizliydi burnumu yola cikarmamla carpmasi bir olmustu.neyse bizim ki kosturuyordu kedilerle ananeside pesindeydi sen yola cikan kapiya dogru bi kosmaya basladi elim ayagim titredo kadin yakalaymadi gozden kayboldu okadar korktum ki anlatamam kalbim yerinden cikicakti yola firlasa o an kurtulusu yok yani neyse durmus kapidan cikinca ama ben goremeyince baya bi kızdim ama agladi agladi sustu sonra esimde diyor ki daha dikkatli ol ozaman bende kutaya yemek yediriyordum o ara hala kalbim agriyor sanki elimin ayagimin dermani yok kizlar sanki

12 agustos menum - bugunku menu
09:30 _ 2 yk yulaf, 1 avuc goji berry, 1 avuc ceviz ustunu kapatacak kadar sut ve bolca tarcin.
10:30_ 1 fincan sutlu, 1 fincan sade kahve
13:00_ izgara balik, havuz salatasi, 4 yk kadar haslanmis karabugday
15:00_ 3 dilim karpuz, 1 elma, 1 salatalik.
18:00_ 1 top dONDURMA (kizim yedi ve isten sonra kizimi aldim aksam 21a kadar parktaydik, karnim da ac plunca ona dondurma alinca ben de aldim kendime).
21:00_ 2 bardak haslanmis elmanin suyu, 1 dilim peynir. (gec yeyince kilo veremiyorum ama cok actim)

su: 2 litre
spor: eve cok gec dondum kizimla baya kosusturdum 10000 civari adim
Yawrukush stitch Elmasyuzuk

ohh supersin kaptanim, aman dikkatli sur yoldaki insanlari hamburgere benzetme ordaki insanlari zaten benzetsen benzetsen hamburgere benzetebilirsin galiba onlar da bizim gibi tombikler
Bence bizim gibi derken don bi gecmiste gelen resimlere bak kuzummm

Ah canım ne demek.. şifa olduysa ne mutlu

Canim menun guzel insallah gidicek kilolar elmasyuzuk yok artik canim bayadir ugramiyor kaptan onu izne ayirdi ben yeni kaptan yardimciniz bond james bond degilim tabi özlem

Canim uzme bu kadar kendini, hepimiz bozduk bayramda diyeti, diger takimlarda bizim durumumuzdadir muhtemelen.
Sen yarin evine donuyorsun once iyiles, sonra diyet duzenine donersin.
Kitap oldukca okumasi zor bir kitap, bir cocuk psikiatrinin , cok ciddi travmalar yasamis cocuklarla ilgili yazilari, yasananlar ve tedavileri kapsiyor.
Ben de gozum dola dola, bogazim dugumlene dugumlene okuyorum.

Evde dunden harika yemeklerim vardi canim, bir sevkle surdum geldim, simdide bitirmek uzereyim yemeklerimi, kahvemin hayalini kurmaya basladim bile:))

canim kaptanim, evet ya vereyim hic degilse su aldigimi. bakalim yarin isten once havuza da gidecegim.
Iyi ki dondun canim grubumuza, gidecek aldigin kilolar, yarin bende yuzeyim diyorum , reglim bitti :))

soguma canim , senin gibi hayat dolu biri hayattan sogumaz gerci
yaramazlar desene, masallah kuzulara
Ahh hemde ne hareketli bir cocuklar bir bilsen Deryacim.
Kucugumde cok inatcidir, oyle boyle degil :))

Evet canim ailecek gidecegiz. hem tatil hem aile ziyareti olacak. kizim da biraz turkce duyar 2 hafta.
Tabi sizin ordan kolay degildir canim 4 kisiye bilet alip Turkiyeye gitmek, bilet fiyatlari daha yuksektir.
Oh ne guzel olacak sizin icin, tadiini cikarin.
Biz bu sene erken bilet alamadigimiz icin gidemedik.
Akinin okulu gec kapandi , Californiada gec kapaniyormus, ilk senemiz oldugu icin erken almayi akil edemedik biletleri.
Sadece cocuklar ve benim icin 5000-6000$ arasiydi fiyatlar , bende dedim kisin annem gelsin ben bu yaz gitmeyeyim.
Ama kayinpederim biraz rahatsiz esim kafasina takti o yuzden Eylulde o gidip bir ziyaret edecek..

Ah Ozlemcim yazdiklarini okurken yuregim agzima geldi, cok sukur hicbir sey olmamis.
Senin nasil hissettigini tahmin edebiliyorum..
Cok zor cocuklara hem evde hem disarida mukayyet olmak.
Annelerimizde genc degil benimki 65 yasinda olmak uzere.Yani onlarda hizli, atik degiller artik.
Sen onlarla daha kolay ilgilenebildigin yerlere git, o tehlikeli yolun oldugu yere gitme mesela.
Kayinvalideninde yaptigi hos degil, hem seni cagirmis, hem evde yok.
Ama insanlar tur tur, sen onun bu davranisini mesela konussan onunla degistirebilir misin?
Ya da ona uzuldugunu , bu davranisini dogru bulmadigini soylesen sence bir daha tekrarlamaz mi?
Ben artik insanlara boyle yaklasiyorum.
Bazi insanlara ne yaparsan yap erisemezsin, oyle insanlar icin uzulmeyi birak (eger oylelerse)
Ama yok duygularindan anlayacak insanlarsa o zaman guzel bir dille anlat ne hissettigini..
Ben son bir yildir eger insan iliskilerim kangren olmussa, kesip atiyorum ve cok mutluyum...

Aksam yemegi yememissin canim ama menun guzel, sporunda keyifi br spor olmus:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…