Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya herzman gittigimiz yerdi hic yapmazdi demekki yapmaz diye bisey yokmus okadar kotu oldum ki kelime bulamiyorum anlaticak o saniyeler varya bana saat gibi geldi ama o sinirlede baya bi bagirdim yavruma ben aglicagima o aglasin napim eve getirdim yatirdim hemen uyudu yorulmus essek kayinvalidemle konusurum ben hep soylerim sen soyle yaptin beni uzdun diye ama degistirmez huyunu o bana tamam haklisin der baska davranir bu bahsettigim sorunlu eltim iste ondan cekinir o yuzden bugunki davranisida resmen kadin korkuyor obdan bunuda soyledim korkmuyorum ugrasmak istemiyorum diyor mesela bana geliyor cocuklara bakicak ben temizlik yapicam hopp habersiz bu elti cikip kayinvalideye gidiuor bakiyor evde yok bunu ariyor buda diyoki ben ozlemdeyim isim yok gelin alin beni firlayip gidiyor bisey demiyorum ama ayni ozeni ozaman bizede goster yani bugun gittin demedinmi hic yani bu kizi cagirdim ayip olur nasilsa ozlem bizi seviyor kirmiuor biz buna atabildigimiz kadar kazik atalim diyor isin ozeti bu esimede aksam soyledim kayinpederim aksam sutumu getirmis sen niye almadin dedii bende anlattim olayi ben dedim uzunca bir sure gitmeyu dusunmuyorum annene canim haberin olsun seviyoruz saygisizlik yapmiyoruz diyede asla ezdirmem kendimi dedim iyi tamam dedi okadar zten cok mutsuzmu garibim sigarayi biraktigi icin

Kitap okumayi okadar cok severdim ki bagimliydim resmen cocuklardan sonra elime alamaz oldumaldigim anda uyuyakaliyorum zaten acaba kac yasindayken tekrar yerlesik hayatima gecerim
Sen bu konuda daha deneyimlisin canim daha benimki ilk cocuk ama ben yatmadan 2-3 sayfa okuyorum, yolculuklarda arabayi ben kullanmiyorsam, iste ogle aralari veya randevu beklerken doktorda kuaforde falan. Eskisi gibi hizli bitmiyor tabii kitaplar ama yinede seviyorum okumayi
yok yiyemiyorum zaten tatilde hastalık çok fena
ayaklarıma çorap giydim
çok rüzgarlı karadeniz
Dinlen canim usutme
Karadeniz de guzeldir gercekten, bir sene tur yapalim diyoruz biz de esimle
Bende genelde Spor salonunda okuyorum bisiklet surerken ve gozlerim doluyor, cok kotu oluyorum
Kuzucugun dokuntuleri hafiflemis cok sevindim
Spor salonunda nasil kitap okuyabiliyorsun Ozgecim yawf, tebrikler
Bu kitap da enerjini ceker gerci
Canim bir psikiyatristin travmali cocuklar hakkinda anilari ama cok ekstrem travmalar. Ama sadece anilar degil beynin nasil calistigi, psikolojinin neleri etkileyebildigi ve tedaviler hakkinda da bilgi var
hangi kitap canim?
Kopek gibi yetistilmis cocuk kitabin adi canim
Bayram kosusturmasi belki aklindan cikmistir canim kayinvalidenin. Normalde iyi geciniyorsunuz diye hatirliyorum yanlis mi?
Senin de bu birkac gundur moralin bozuk gibi, bir de esin ustune geliyor, yanlis anglais olabilirsin. Ayip etmis tabiki ama istemeden yapmis olabilir.
Cocuguna cok korktum yalniz, cok sevindim birsey olmamis olmasina. Insan ne kadar dikkat etse de bir firsatini bulup kaciyor sapsikler. Isirsaydin poposundan ceza olarak
Cok guzel olmus canim menun
Abooo iki saat mi ay inşallah diyim
tamam sen sec o zaman ama mutlaka bir ceza sporu yap
Bugun nasil gidiyor simdiye kadar?

Aaa cok ayip ediyor ama o zaman sana. Sen de mesafeli davran o zaman haklisin. Haftasi oldugunu gorsun de duzeltmek icin adim atsin

12 agustos menum
Sabah 09.30

2 dilim ekmek
1 yumurta
1kk peynnir
Sekersiz cay

Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi

Oglen 15.00
4 yk pilav tavuk

Ara
Yok

Aksam 17.30
Misafirlikteydim
5 sarma
2 tane peynirli lokma tek lokmalikti ufak ufak
1 tane ev baklavasi
Sekersiz cay

Ara
1 sade maden suyu

22.00
Yesil elma yarim

Spor 20 dak leslie
15 dk leslie
5 dakika leslie
50 mekik

2.5 litre su

Aaa cok ayip ediyor ama o zaman sana. Sen de mesafeli davran o zaman haklisin. Haftasi oldugunu gorsun de duzeltmek icin adim atsin
Kuzum bu ilk degilki onun yaninda cok farkli bi kadin oluyor unutma falan degil onun ki bazen esim dalga gecer ne diye bizi hergun arayip cagriyorsun diye annesine takilir kizqr gibi yapar bugun telefonda diyor ki kocan kizar zaten dun gelldiniz ya diyor hatasini kapatmaya calisirken siviyor anlicagin herzamn arar mesela kizim napiyorsun der bende ararim o aramazsa o eltimin yaninda aramaz hic o kaliyorsa ya o sokaga ciktiginda yanloz kaldiginda arar yada gizli arar anlarim ben ben arayip onjn yanindayken denk gelirsem efendim kizim demz ki hep ya ozlis der ya kizim onun yaninda ssadece efendim der ve soguk davranir telde nediyim bence haketti artik mesafeyi

iyi geceler kizlar
12 ağustos
sabah
2 yumurta tavada
1 dilim koy ekmegi
2 kasik keskek

oglen13.00
3 kasik kiyma kavurmasi

aksam 18.00
1 kase corba
2 kasik et kavurma
salata

su 2 litre
kinada çektiğimiz halaylar spordan sayılır mi
Gayet guzel canim menun, harikasin.
Halaylar spordan tabiki sayilir :)
Hayirli olsun kinaniz.

Insan panikleyince sinirlerine hakim olamiyor ama zaten korkmustur kuzunda yazik.
Kayinvalidenin tutumu dogru degil, diger gelinle ugrasmak istemiyorum diye dusunup her istedigini yapinca, sana adil davranmamis oluyor.
Ama yine benim dedigime geliyoruz , davranislarini degistirmiyormus, yani ne dersen de degistiremeyeceksin bu insani..

Canim ben 2 saat gidiyorum hemen hemen hergun spora.
1 saat agir kardiyo yapiyorum yani kitabi elime alip okumam mumkun degil.
Sonra mutlaka 30-40 dk bisiklete geciyorum, bisiklet benim kitap okuma zamanim, cok keyifli oluyor.:)

Menu, spor, su guzel canim.
Aksam biraz kacamakli olmus ama az yemissin ve kalori olarak diyetin uygun.

Ozlemcim ben yinede senin yapici olman taraftariyim.
Sen yasliligina ver, son bir sefer konus diger gelininden oturu su davranislarin benim hosuma gitmiyor, sana mesafeli olmak istemiyorum ama lutfen adil ol anne diye.

Tuba adım canim :)

Arkadaşlar iyi geceler bugün çok koşturmacalı ve stresli bir gündü sabah erken kalktım ama kahvaltımı taa birde yaptım d
Ya biz iyi niyetten kimse üzülmesin diye fenalık yapmıyoruz fenalık yapanlar el üstünde ama ALLAH kerim siz üzülmeyin hiç O görüyo her şeyi ilahi adalet var ... sıkmayın tatlı canınızı lütfen

Bugünkü menümü yazacaktım yine her şeyi karıştırmışım
Taa saat bire kadar ilaç almam gerektiği için bir dilim tam buğday ekmeği yedim on gibi , birde nesfit Mısır gevreği sütle be iki hurma oldu
Küçük bir dilim kendim ilk denediğim şekerpareden yedim günün kaçamağı
Öğlen yarım kase çorba bir kase yoğurt içine üç kaşık semizotu yemeği
Ara ıhlamurlu yeşil çay ve iki küçük kare bitter
Akşam yemeği yarım kase yoğurt çorbası bir servis tabağı eşit bölünmüş düşünün barbunya, salata ,patates püresi ve yarım kase yoğurtlu semizotu yedim
2 l su

Canim servis tabagin buyuk muydu aksam menundeki?
Birde hic egzersiz yapabildin mi?
Annenler gelecekti bugun degil mi, geldiler mi sag salim?

Ozlemcim ben yinede senin yapici olman taraftariyim.
Sen yasliligina ver, son bir sefer konus diger gelininden oturu su davranislarin benim hosuma gitmiyor, sana mesafeli olmak istemiyorum ama lutfen adil ol anne diye.
Zaten konusucam canim ben esimi cok seviyorum ve oblarla kotu olmam esimi uzucek biliyorum o yuzden bi kac gun mesafe koyucam aramicam gitmicem sonra ilk bulusmada nedenini aciklicam ama inan bu cok yakinda eminim tekrarlicak

Zaten konusucam canim ben esimi cok seviyorum ve oblarla kotu olmam esimi uzucek biliyorum o yuzden bi kac gun mesafe koyucam aramicam gitmicem sonra ilk bulusmada nedenini aciklicam ama inan bu cok yakinda eminim tekrarlicak
Oyuzden sana kayinvalidenin bu davranislarini yok saymani oneririm.
Gormezden gel, esinle kotu olmana gerek yok.
Kayinvalideni bu sekilde kabul et ve bu tarz davranislarini dikkate alma.
O zaman ondan hic bir beklentin olmaz,(gelinlerine esit davranmasi konusunda) beklentin olmayinca mutsuz da olmazsin.

Suyu cok ictim tek seferde elmayida biraz gec yedim ins sabaha cok etkilemez canim
evet o farkinda degilki basina neler geliceginin ben kizinca hatasini farketti ufak daha ya ne kadar uzerine titrersem okadar sıkıntıyı uzerimize cekiyorum.bisey olmasin diye gozube baktigim cocugum icin bogazina cekirdek kactiginda bi hastaneye goturduk begenmeyince cikardik aciken istanbula goturduk bi universiteye burdaku hastane bizi sorunsuz aile olarak mahkemeye vermis olayi cocugumuza bakmiyoruz gibi algilayip bassavcilik devreye girmiss cocuga saglik tedbir karari bizede nasil cocuk bakilir danismanlik karari cikarmis tabi biz savunmamizi yaptik cocugumuzu hastaneyi begenmedigimiz icin baska hastaneye goturdugumuzu evraklarla ispat edip cocugumuzuun saglikli oldugunu anlayinca kararlar kalkti biz hakli ciktik.yani olay geldigi zamanda cocuga anne ve baba suclu goruluyor.buz uzerine titredikce basimiza gelmeyen kalmiyor nahkemeler ise okadar dayak yiyen dilendirilen cocuklar varken biZimkinin pesine dusmus

Canim servis tabagin buyuk muydu aksam menundeki?
Birde hic egzersiz yapabildin mi?
Annenler gelecekti bugun degil mi, geldiler mi sag salim?
Evet evet geldiler çok şükür egzersiz yapamadım ama genel olarak hep ayaktaydım. Sabah yürüyüşe gidicem ama sahile inşallah, güm içimde de pilates yapıp iki günü dengelerim artık umarım. Normal yemek tabağından üç -dört kaşık filan fazla yemek girer büyüklüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…