Iste okadar da gormezden gelmeyi basaramiyorum ama alissam iyi olur umursamamak en buyuk cezadir zatenOyuzden sana kayinvalidenin bu davranislarini yok saymani oneririm.
Gormezden gel, esinle kotu olmana gerek yok.
Kayinvalideni bu sekilde kabul et ve bu tarz davranislarini dikkate alma.
O zaman ondan hic bir beklentin olmaz,(gelinlerine esit davranmasi konusunda) beklentin olmayinca mutsuz da olmazsin.
Sagol canim bazi insanlar saygisizlik seviyor demekkiArkadaşlar iyi geceler bugün çok koşturmacalı ve stresli bir gündü sabah erken kalktım ama kahvaltımı taa birde yaptım d
Ya biz iyi niyetten kimse üzülmesin diye fenalık yapmıyoruz fenalık yapanlar el üstünde ama ALLAH kerim siz üzülmeyin hiç O görüyo her şeyi ilahi adalet var ... sıkmayın tatlı canınızı lütfen
Cok uzuldum yasadiklariniza ama sIkma canini, sen dogru bildigini yapmissin ve nitekim olay acikliga kavusmus.Suyu cok ictim tek seferde elmayida biraz gec yedim ins sabaha cok etkilemez canim
evet o farkinda degilki basina neler geliceginin ben kizinca hatasini farketti ufak daha ya ne kadar uzerine titrersem okadar sıkıntıyı uzerimize cekiyorum.bisey olmasin diye gozube baktigim cocugum icin bogazina cekirdek kactiginda bi hastaneye goturduk begenmeyince cikardik aciken istanbula goturduk bi universiteye burdaku hastane bizi sorunsuz aile olarak mahkemeye vermis olayi cocugumuza bakmiyoruz gibi algilayip bassavcilik devreye girmiss cocuga saglik tedbir karari bizede nasil cocuk bakilir danismanlik karari cikarmis tabi biz savunmamizi yaptik cocugumuzu hastaneyi begenmedigimiz icin baska hastaneye goturdugumuzu evraklarla ispat edip cocugumuzuun saglikli oldugunu anlayinca kararlar kalkti biz hakli ciktik.yani olay geldigi zamanda cocuga anne ve baba suclu goruluyor.buz uzerine titredikce basimiza gelmeyen kalmiyor nahkemeler ise okadar dayak yiyen dilendirilen cocuklar varken biZimkinin pesine dusmus
Gozunuzaydin. bugune hep kosturduysan onuda spora sayariz.Evet evet geldiler çok şükür egzersiz yapamadım ama genel olarak hep ayaktaydım. Sabah yürüyüşe gidicem ama sahile inşallah, güm içimde de pilates yapıp iki günü dengelerim artık umarım. Normal yemek tabağından üç -dört kaşık filan fazla yemek girer büyüklüğü
Iste kendinle cok mucadele ediyorsun, cunku insanlari ve davranislari gormezden gelmek aslinda bu surecte kendinle mucadele etmen demek.Ama insanin hayat kalitesi ve mutlu olmasi icin bazi davranislari ve bazi insanlari yok saymak gercekten gerekli.Iste okadar da gormezden gelmeyi basaramiyorum ama alissam iyi olur umursamamak en buyuk cezadir zaten
Canim menunde hic protein yok, biraz proteini arttirmani oneririm.bugunku menum sabah 9 yulaf ezmesi sutlu,tarcinli bir kase,neskahvesutlu sekersiz, oglen 2 gibi 4dilim karpuz,iki tane ucgen peynir, purple tea,aksam 5:30 1 case patates salatasi 2 lt su yatana kadar 3 lt su olur .
Sevindim toparlanmana canim.Herkese iyi bayramlar.
Ancak girip yazabildim kızlar.
Bugün toparlanabildim henüz.
Keyifler yerinde umarım.
Bizim burda bayram yok.
Zaten kutlama felan benlik değildi,
Şimdi hepten bıraktık o işleri.
Küçükken çok güzeldi.
Geçti gitti.
Benimkiler çok ufak zaten anlamıyorlar.Sevindim toparlanmana canim.
Bizim burada da bayram yok.
Ailecek 1. gun kahvaltiya gittik, esimin elini optuk harcliklarimizi aldik.
Cocuklari sevindirdik kucuk hediyelerle.
Yani bayramin ne oldugunu tamamen bilmeden buyumuyorlar ama Texasta yasarken ayni Turkiyedeki gibi kutlardik cok coskuluydu.
Son 1 yildir burada Turk arkadasimiz yok ama yine kendi aramizda kutluyoruz ne kadar olursa...
Her ailenin dinamikleri farkli, aranizdaki iliski nasil bilemiyorum ama hepimiz gecen yillarda eksiliyoruz malesefBenimkiler çok ufak zaten anlamıyorlar.
Harçlık verdi babaları onu da anlamadılar (işime gelir)
Bende 14 yaşından beri hiç öyle kutlamam açıkcası.
Görümcelerim 2 gündür veryansın ediyorlar tabi.
Aramıyor kutlamıyor diye. Neyse alışacaklar onlar da
Bayramlar bana eksildiklerimizi hatırlatıyor hiç sevmiyorum hiç
Harikasın kuzum12 agustos menum - bugunku menu
09:30 _ 2 yk yulaf, 1 avuc goji berry, 1 avuc ceviz ustunu kapatacak kadar sut ve bolca tarcin.
10:30_ 1 fincan sutlu, 1 fincan sade kahve
13:00_ izgara balik, havuz salatasi, 4 yk kadar haslanmis karabugday
15:00_ 3 dilim karpuz, 1 elma, 1 salatalik.
18:00_ 1 top dONDURMA (kizim yedi ve isten sonra kizimi aldim aksam 21a kadar parktaydik, karnim da ac plunca ona dondurma alinca ben de aldim kendime).
21:00_ 2 bardak haslanmis elmanin suyu, 1 dilim peynir. (gec yeyince kilo veremiyorum ama cok actim)
su: 2 litre
spor: eve cok gec dondum kizimla baya kosusturdum 10000 civari adim
Yawrukush @stitch @Elmasyuzuk
Halay mıııı sayılmaz mııııiyi geceler kizlar
12 ağustos
sabah
2 yumurta tavada
1 dilim koy ekmegi
2 kasik keskek
oglen13.00
3 kasik kiyma kavurmasi
aksam 18.00
1 kase corba
2 kasik et kavurma
salata
su 2 litre
kinada çektiğimiz halaylar spordan sayılır mi
Sporlar12 agustos menum
Sabah 09.30
2 dilim ekmek
1 yumurta
1kk peynnir
Sekersiz cay
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Oglen 15.00
4 yk pilav tavuk
Ara
Yok
Aksam 17.30
Misafirlikteydim
5 sarma
2 tane peynirli lokma tek lokmalikti ufak ufak
1 tane ev baklavasi
Sekersiz cay
Ara
1 sade maden suyu
22.00
Yesil elma yarim
Spor 20 dak leslie
15 dk leslie
5 dakika leslie
50 mekik
2.5 litre su
Yeni geldik kuzum
Süpersin canımbugunku menum sabah 9 yulaf ezmesi sutlu,tarcinli bir kase,neskahvesutlu sekersiz, oglen 2 gibi 4dilim karpuz,iki tane ucgen peynir, purple tea,aksam 5:30 1 case patates salatasi 2 lt su yatana kadar 3 lt su olur .
patates salatamda yumurta vardi protein olarak . desteklerinizle ogrenicem uygulayacamCanim menunde hic protein yok, biraz proteini arttirmani oneririm.
Kalori olarak kilo vermeye uygun ama sadece kilo vermek degil , saglikli kilo vermekte onemli.
Mesela oglen ya da aksam bir miktar et urunu yiyebilirsin, salata ya da sebze tuketebilirsin.
Aralarda acikirsan ceviz, badem, cig fistik gibi cerezlerden az miktarda tuketebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?