Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iste okadar da gormezden gelmeyi basaramiyorum ama alissam iyi olur umursamamak en buyuk cezadir zaten

Sagol canim bazi insanlar saygisizlik seviyor demekki

Cok uzuldum yasadiklariniza ama sIkma canini, sen dogru bildigini yapmissin ve nitekim olay acikliga kavusmus.
Cocuk buyutmek cok buyuk emek, sabir ve ozveri isteyen bir sey..
Hic kolay buyumuyorlar...

Gozunuzaydin. bugune hep kosturduysan onuda spora sayariz.
Porsiyonlarini biraz azaltmaya calis fatmacim, daha kolay gider kilolar:)

Iste okadar da gormezden gelmeyi basaramiyorum ama alissam iyi olur umursamamak en buyuk cezadir zaten
Iste kendinle cok mucadele ediyorsun, cunku insanlari ve davranislari gormezden gelmek aslinda bu surecte kendinle mucadele etmen demek.Ama insanin hayat kalitesi ve mutlu olmasi icin bazi davranislari ve bazi insanlari yok saymak gercekten gerekli.

bugunku menum sabah 9 yulaf ezmesi sutlu,tarcinli bir kase,neskahvesutlu sekersiz, oglen 2 gibi 4dilim karpuz,iki tane ucgen peynir, purple tea,aksam 5:30 1 case patates salatasi 2 lt su yatana kadar 3 lt su olur .
Canim menunde hic protein yok, biraz proteini arttirmani oneririm.
Kalori olarak kilo vermeye uygun ama sadece kilo vermek degil , saglikli kilo vermekte onemli.
Mesela oglen ya da aksam bir miktar et urunu yiyebilirsin, salata ya da sebze tuketebilirsin.
Aralarda acikirsan ceviz, badem, cig fistik gibi cerezlerden az miktarda tuketebilirsin..

Sevindim toparlanmana canim.
Bizim burada da bayram yok.
Ailecek 1. gun kahvaltiya gittik, esimin elini optuk harcliklarimizi aldik.
Cocuklari sevindirdik kucuk hediyelerle.
Yani bayramin ne oldugunu tamamen bilmeden buyumuyorlar ama Texasta yasarken ayni Turkiyedeki gibi kutlardik cok coskuluydu.
Son 1 yildir burada Turk arkadasimiz yok ama yine kendi aramizda kutluyoruz ne kadar olursa...

Benimkiler çok ufak zaten anlamıyorlar.
Harçlık verdi babaları onu da anlamadılar (işime gelir)
Bende 14 yaşından beri hiç öyle kutlamam açıkcası.
Görümcelerim 2 gündür veryansın ediyorlar tabi.
Aramıyor kutlamıyor diye. Neyse alışacaklar onlar da
Bayramlar bana eksildiklerimizi hatırlatıyor hiç sevmiyorum hiç

Her ailenin dinamikleri farkli, aranizdaki iliski nasil bilemiyorum ama hepimiz gecen yillarda eksiliyoruz malesef

Harikasın kuzum

iyi geceler kizlar
12 ağustos
sabah
2 yumurta tavada
1 dilim koy ekmegi
2 kasik keskek

oglen13.00
3 kasik kiyma kavurmasi

aksam 18.00
1 kase corba
2 kasik et kavurma
salata

su 2 litre
kinada çektiğimiz halaylar spordan sayılır mi
Halay mıııı sayılmaz mıııı

Sporlar

bugunku menum sabah 9 yulaf ezmesi sutlu,tarcinli bir kase,neskahvesutlu sekersiz, oglen 2 gibi 4dilim karpuz,iki tane ucgen peynir, purple tea,aksam 5:30 1 case patates salatasi 2 lt su yatana kadar 3 lt su olur .
Süpersin canım

Kozmogirl17 kuzum inşallah kv ile arandaki sorunlar düzelir

Biraz hızlı geçmiş yaptım alıntılayamadım ama gelinler arası eşitsizlik var anladığım kadarı ile
Kuzum bence de beklentiye girme
Ve üstünden azıcık geçince anne böyle böyle diye anlat
Allah yardımcın olsun

patates salatamda yumurta vardi protein olarak . desteklerinizle ogrenicem uygulayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…