Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugunku menum sabah 9 yulaf ezmesi sutlu,tarcinli bir kase,neskahvesutlu sekersiz, oglen 2 gibi 4dilim karpuz,iki tane ucgen peynir, purple tea,aksam 5:30 1 case patates salatasi 2 lt su yatana kadar 3 lt su olur .
Canim menun gayet guzel ama satir saturr yazarsan menunu daha anlasilinir olur canim birde sporunu yazmamissin

Canim 2 ogun yedigin icin menun kotu degil.
Cumaya kadar toparlayacaksin eminim.
Agustos su gibi gecti gercekten...

patates salatamda yumurta vardi protein olarak . desteklerinizle ogrenicem uygulayacam
Yumurta cok guzel bir protein kaynagi cok iyi yapmissin canim:)

Canim menun gayet guzel ama satir saturr yazarsan menunu daha anlasilinir olur canim birde sporunu yazmamissin
Canim Ozlem sporunu sabah yazmisti, ben not etmistim:)

PAZARTESI MENUM
SABAH 9DA

Sucuklu 2 yumurta
8 zeytin
Yarim domates,yarim salatalik, ceyrek avokado, taze nane
1 tatli kasigi acuka
50 kalorilik pita ekmegi

OGLEN 13TE
2 avuc ici miktarinda izgara tavuk gogsu
Yarim kase kabak yemegi+ 2 kasik yogurt

ARA 14.30DA
1 hurma
1 pirinc patlagi (35 kalori)
Filtre kahve

ARA
5 badem

AKSAM
1 porsiyon balik firinda (tilapia baligi , turkcesini bilmiyorum.)
Sogan, marul , maydanoz salatasi

Filtre kahve ve bitki cayi icerim yatana kadar. (sekersiz)

SU: 3 ltyi buldum muhtemelen (ogleden sonra 2 ltyi gecmistim evde.)
SPOR: 1 bucuk saat spor salonunda spor (cezamida yaptim), ogleden sonra oyun parkinda 3 saat kaldik ve hic oturmadan surekli yuruyus.
fayfeyfiy

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17
Mavi boncukkk
gogo2405
Gonulmeyvesi
LaMademoiselle
Derya_the_queen
enimenime
klbk33
DeryaOnDiet
kanadali35
Yawrukush
stitch
cinecin
DenizinYosunKokusu
fmad
Patlicanmoru
Kartanesi3741
Falanfilannnn
besive
*ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...

Canim 2 ogun yedigin icin menun kotu degil.
Cumaya kadar toparlayacaksin eminim.
Agustos su gibi gecti gercekten...

Yumurta cok guzel bir protein kaynagi cok iyi yapmissin canim:)

Canim Ozlem sporunu sabah yazmisti, ben not etmistim:)
Hmm farketmemisim kaptisim tamamdir

Cok guzel cezasiz bir gun olmus

Gelsin eksiler ohhh

ohh ne guzel canim. Afiyet bal seker olsun hiic arti olarak donmesinler
iyi bayramlar canim
iyi bayranlar deryacimmm
evet hem takim da hem yarismada 1. idin. ben de oyle yapayim dedim ama olmadi. wc sorunu da var ondan mı ki??
Yok kuzum daha şimdiden +700 deyim.....
daha cok dikkat edersen hemen gider canimm. sıkma canını
kizin iyi olsun da daha coook guzel bayramlar gecirirsiniz ins. bu sene de boyle olsun. bayram herkes bir araya gelince anlamli oluyo. en azindan arkadaslarinizla buluşup vakit geçirmişsiniz ne guzel.
biliyo musun bazen o kadar yorucu oluyo ki ben de diyorum bu sene bayram bizi es gecse
slm canim evet emziriyorum ,fazla kilo almadim ama kaldilar kilolar :)
emzirirken aksam 7 den sonra birsy yemesek o bile yeter bize ama yapamıyoruz iste
guzel menu olmus busecim. afiyet olsun
insallah cnm iki hafta ust uste ayni kilolarda olmaktan sıkıldım. bu haftaniyi bir dusus5 olsun diyordum. pazartesi olmamis cumaya olur ins.
pazar menisu iyi olmamis canim ama pazartesi daha iyi. odul öğünu yapmis gibi düşün ve kalan 3 gun daha cok asıl. cumaya da guzel bir eksi gelir ins.
ogleden sonra cok birsey yememissin cnm. bence guzel olmus

Çok teşekkürler akşam yedigimde çok fena hazımsızlık oluyor bide iş yerinden gec ciktigim için öğlen yemeği saatlerimde geç oluyor bende akşam yemeğini çıkardım hayatımdan böyle tok tutucu şeyler yiyorum siskinlikte yapmıyor hic

canım cidden biraz can sıkıcı mevzular olmuş, eltini gerçekten anlayamadım ama sen canını sıkan durumları en azından söylemişsin kayınpederine zaten kayınvalidene de söylüyorumuşsun arada... ama değişmiyorlarsa yapabilecek teknşey görüşmeyi azaltmak olabilir. Ben de çok görüşemiyorum aramıyorum da çok fazla, bir beklentiye de girmiyorum böyle olunca inan sıkıntı yapmıyorsun.
Canim bir psikiyatristin travmali cocuklar hakkinda anilari ama cok ekstrem travmalar. Ama sadece anilar degil beynin nasil calistigi, psikolojinin neleri etkileyebildigi ve tedaviler hakkinda da bilgi var
ya şimdi konusuna baktım ben kitabın, ben de zamanında İYİ HİSSETMEK. kitabını almıştım büyün paikologlar öneriyor diye ama kendimi daha çok irdeler buldum, açıkçası bitiremedim belki bitirene kadar daha farklı hissetmeye başlardım ama bütün o geçmişteki sancıları hatırlayınca hiç de iyi hissedemedim açıkçası (

canım eşim güzel olmuş menün bence

Canim menun biraz karisik olmus, saatleriyle altalta yazarsan okumasi daha kolay olur
guzel menun ama patates puresi yerine firin patates veya haslanmis oneririm. pure icine tereyagi ekleniyor degil mi? bir de aksam yemeginde olmasa daha iyiymis, hem barbunya da karbonhidrat, corba da. aksam yemegi karbonhidrat agirlikli olmus boyle.
spor?
ayy saka gibi bir olay, cocugun durumundan anlamiyorlar mi canim nasil baktiginizi, ustunden basindan. aksilik kazalar herkesin basina geliyor, daha neler bunun uzerine size dava acmak.
bugunku menum sabah 9 yulaf ezmesi sutlu,tarcinli bir kase,neskahvesutlu sekersiz, oglen 2 gibi 4dilim karpuz,iki tane ucgen peynir, purple tea,aksam 5:30 1 case patates salatasi 2 lt su yatana kadar 3 lt su olur .
canim bu menu cok az olmus, doydun mu ve hic sebze yok. patates salatasi nasildi mayonezli mi?
sabah guzel, oglen cok hafif bence, belki bir parca et ekleyebilirdin menune oglen.
aksam da salatanin icerigini bilmedigim icin birsey diyemiyorum, iyi de olabilir kotu de :)
iyi bayramlar canim, sevindim daha iyi hissettigine.
artik daha cok bekliyoruz seni buraya
sarma borek vs okuyordum ama sonra farkettim ki menu olmus. 2 ogunle bitirmen iyi olmus canim gunu

Gunaydin kizlar,
benim menum
12 agustos
08:00 klasik kahvalti durumum (tortilla, peynir, zeytin, domates, maydanoz) ve sekersiz cay
10:00 sutlu kahve
12:45 bir tabak bamya yemegi, biraz yogurt
13:30 sutlu kahve
15:00 sekersiz cay
15:30 200gr sugar snap peas
16:30 sutlu kahve
19:30 bir tabak kabak yemegi, biraz tas kebabi (esimle paylastik), biraz tursu
22:00 yesil cay
su cok icemedim
spor da cabuk yoruldum nedense 30 mekik, 30 leg raise, 30 bisiklet mekik cinecin o gobek gidecek

Buda sali bildirimim olsun dunden sonra cumaya gore 300 gr artidayim.dune gore de 500 gr eksideyim insallah cumaya eksiye dusucemmm
Biz acilen burda kocaeli unniversitesine goturduk baktik ilgi yok alaka yok kucucuk cocugu nasil gozumuz kapali teslim edelim guvenmedigimiz insanlara bizde aldik marmarauniversitesine goturduk tedavisini orada yaptirdik kocaeli universitesi cocugun hayati tehlikesi varken tedaviyi reddettiler diye vermis mahkemeye halbuki biz oradan cikip 1 saat icinde yol mesafesi oda diger hastaneye girisimiz var.avukatta diyor ben boyle bisey gormedim deiye bu kanunlar sacma sapan isliyor korunmasi gereken cocuk diye korunmasi gereken okadar cok cocuk varken sonrasinda jandarma ifadeye cagiriyor adam olayi duyunca sok oldu.nasil yani diyor birde bu mahkeme falan 2 ay sonra bilgimiz oldu. Sasirdik bizde tabi zaten o an canimiz yanmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…