Sagol canim aaa sendemi ozlem sin memnun oldum.Kozmogirl17 adasim ❤ cok gecmis olsun .Allah korusun tum yavrularimizi .
Canim menun gayet guzel ama satir saturr yazarsan menunu daha anlasilinir olur canim birde sporunu yazmamissinbugunku menum sabah 9 yulaf ezmesi sutlu,tarcinli bir kase,neskahvesutlu sekersiz, oglen 2 gibi 4dilim karpuz,iki tane ucgen peynir, purple tea,aksam 5:30 1 case patates salatasi 2 lt su yatana kadar 3 lt su olur .
Canim 2 ogun yedigin icin menun kotu degil.12 agustos (ne ara yarıladık....)
1 kase menemen 1 dilim ekmek 1 tk fıstık ezmesi
15 sarma
2 kibrit kutusu su böreği
1 avuç kabak çekirdeği
2 yk kavurma
Sanırım tüm gün bu
Su 1,5L
Spor 1 saat yürüyüş
Yawrukush
Yumurta cok guzel bir protein kaynagi cok iyi yapmissin canim:)patates salatamda yumurta vardi protein olarak . desteklerinizle ogrenicem uygulayacam
Canim Ozlem sporunu sabah yazmisti, ben not etmistim:)Canim menun gayet guzel ama satir saturr yazarsan menunu daha anlasilinir olur canim birde sporunu yazmamissin
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | |||||||
Mavi boncukkk | |||||||
gogo2405 | |||||||
Gonulmeyvesi | |||||||
LaMademoiselle | |||||||
Derya_the_queen | |||||||
enimenime | |||||||
klbk33 | |||||||
DeryaOnDiet | |||||||
kanadali35 | |||||||
Yawrukush | |||||||
stitch | |||||||
cinecin | |||||||
DenizinYosunKokusu | |||||||
fmad | |||||||
Patlicanmoru | |||||||
Kartanesi3741 | |||||||
Falanfilannnn | |||||||
besive |
Hmm farketmemisim kaptisim tamamdirCanim 2 ogun yedigin icin menun kotu degil.
Cumaya kadar toparlayacaksin eminim.
Agustos su gibi gecti gercekten...
Yumurta cok guzel bir protein kaynagi cok iyi yapmissin canim:)
Canim Ozlem sporunu sabah yazmisti, ben not etmistim:)
Gunaydin kuzumGunaydin guzel arkadaslarim , gununuz aydinlik, menuleriniz kacamaksiz, neseniz bol olsun.
Cok guzel cezasiz bir gun olmusTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 Mavi boncukkk gogo2405 Gonulmeyvesi LaMademoiselle Derya_the_queen enimenime klbk33 DeryaOnDiet kanadali35 Yawrukush stitch cinecin DenizinYosunKokusu fmad Patlicanmoru Kartanesi3741 Falanfilannnn besive *ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...
Gelsin eksiler ohhhPAZARTESI MENUM
SABAH 9DA
Sucuklu 2 yumurta
8 zeytin
Yarim domates,yarim salatalik, ceyrek avokado, taze nane
1 tatli kasigi acuka
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN 13TE
2 avuc ici miktarinda izgara tavuk gogsu
Yarim kase kabak yemegi+ 2 kasik yogurt
ARA 14.30DA
1 hurma
1 pirinc patlagi (35 kalori)
Filtre kahve
ARA
5 badem
AKSAM
1 porsiyon balik firinda (tilapia baligi , turkcesini bilmiyorum.)
Sogan, marul , maydanoz salatasi
Filtre kahve ve bitki cayi icerim yatana kadar. (sekersiz)
SU: 3 ltyi buldum muhtemelen (ogleden sonra 2 ltyi gecmistim evde.)
SPOR: 1 bucuk saat spor salonunda spor (cezamida yaptim), ogleden sonra oyun parkinda 3 saat kaldik ve hic oturmadan surekli yuruyus.
fayfeyfiy
iyi bayranlar deryacimmmohh ne guzel canim. Afiyet bal seker olsun hiic arti olarak donmesinler
iyi bayramlar canim
evet hem takim da hem yarismada 1. idin. ben de oyle yapayim dedim ama olmadi. wc sorunu da var ondan mı ki??Yağlı tabi güzelim. Çatalı saldırınca yağ sızıyor her şeydengerçi sulu yemek yemedik henüz.
Kv bir içli köfte yapar aslında yeme de yanında yat. Ama çok sıcak tutmaz bu sıcakta.
Demek ki fast food seni etkilemiyor Senemcim, şanslısın
Tatlimm hoşgeldinn. Özledim seni.
Canım ellerine sağlık, geçen cuma 61,8dim. Tabloda bir önceki cumanın rakamı var. Ucundan kıyısından görmüştüm 61leri.
Tatlım benim uzun uzun yazmışsın teşekkür ederim, bütün merak ettiklerim var cevabında sağol canım
Kadavra meselesi aklıma bir arkadaşı getirdi, üni'de yurtta aynı dairede kaldığım arkadaşım fizyoterapi de okuyordu. Sifir romantizm anlayışı: Sevgilisiyle kadavranin kalbini ellerine alıp poz vermişler. O zaman çok itici gelmişti anlattığında, gerçi şimdi de itici geldi hatırlayınca
Evet Eminecim bendim o, bireyselde birinci olmuştum şeker bayramındaama çok müthiş plan yapmıştım di mi
daha cok dikkat edersen hemen gider canimm. sıkma canınıYok kuzum daha şimdiden +700 deyim.....
kizin iyi olsun da daha coook guzel bayramlar gecirirsiniz ins. bu sene de boyle olsun. bayram herkes bir araya gelince anlamli oluyo. en azindan arkadaslarinizla buluşup vakit geçirmişsiniz ne guzel.normalde Turk arkadaslarla toplanip yemek yiyoruz beraber birinin evinde veya disarda ama bu sene cok yogunduk, kizin hastaligi da eklenince pek birsey yapmadik. gerci iki arkadasla beraberdik dun yine de ozel birsey yapmadik - hint yemegi yedi
bu sene bayram burayi es gecti diyebilirim
emzirirken aksam 7 den sonra birsy yemesek o bile yeter bize ama yapamıyoruz isteslm canim evet emziriyorum ,fazla kilo almadim ama kaldilar kilolar :)
guzel menu olmus busecim. afiyet olsunIlk günümün öğünlerini yazayım:)
Kahvaltı:
pastırmalı maydanozlu çok az yağlı 1 yumurta
Peynir
Roka
1 bardak süt
Avakado sarımsaklı ve limonlu
1 adet çeri domates
Öğlen:
1 büyük kase sebzeli tavuk yemegi
100 gram çin pilavi sadece buharda pişmiş yağsız tuzsuz
Çok.kuuck kase çoban salata
Normal kasede sarımsaklı yağsız yoğurtlu semizotu
Ara öğün: 5 adet fındık 1 küçük yeşil nektarin
Akşam yemeğini daha yemedim ama yiyeceklerim: 1kase icinde yarim şeftali yarim muz 1 yemek kaşığı bal 5 adet fındık 5 adet üzüm 20 gram Yulaf
1 buçuk litre su suanda ama gerisi geliyor tabi
insallah cnm iki hafta ust uste ayni kilolarda olmaktan sıkıldım. bu haftaniyi bir dusus5 olsun diyordum. pazartesi olmamis cumaya olur ins.Her gune ayri bir challenge ayarlamislar demek, ben olsam heleki mezun olsam yerdim canim :)
15-20dklik mesafede canim.
Ama malesef servisi sorunlu oyuzden her gittigimizde cok lezzetli ama bir daha ancak seneye geliriz diyoruz.
Dun kaslari bozuldu, online sistemleri, odemeleri bekledik yarim saat.
Istedigimiz seyleri satin alamadik, biz alana kadar borek bitti vs, yani malesef guzel bir isletme kuramamislar
Cumaya daha 3 gun var moral bozmak yok kuzum, butun takimlar benzer durumdadir diye tahmin ediyorum..
Canim haklisin ama o senin esin.
Es olmak hayat boyu hep destek olmak, yoldas olmak demektir.
Suan o sagligi icin, belki sizin icin bir karar almis, sen eminim elinden geleni yapiyorsun, olabildigince alttan al.
Huzursuzluk olmasin canim..
Bugun ilk diyet gunun nasil gecti busecim?
Harika canim cok sevindim :)
Hint yemeklerini biraz acablir miyiz :))
Canim stres yapma, cumaya kadar asilalim , yoklugun cok belliydi, ozledim seni kuzum :)
Benim komsum Cinli , yemeklerinden bazen ikram ediyor, ayip olmasin diye yiyorum ama damak tadimiza cook uzaklar yaa :)
Eminim sen harika yapiyorsundur busecim.
Canim bugun itibariyle kemerleri sIkiyoruz, bol egzersiz, dikkatli az kalorili diyet, mumkunse sebze yemekleri agirlikli, su icecegiz bolca, cumay kadar cok dikkatli olacagiz kuzum...
Evet dun dunde kaldi , yeni haftya merhaba diyerek gune basladim :)
Cok kacmamis ablam ipin ucu ne guzel:)
Harikasin canim, bu hafta guzel bir eksi gelecek senden ozaman :)
Evet canim bu cuma yarisma var, etaplar birlesmedi:)
kızlar giremedim nete ben çok kötü hastalandım fena virütik bir şey sanırım tuvalet tuvalet koşuyorum
internete giremedim dağ tepe gezdik net yoktu şarjım bitti vs sıcak su yoktu şiştim şiştim
şarjım çok az menülerim çok kötü
11 ağustos pazar
09.00 bir dilim ekmekli kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin bal
13.00 bir avuçtan fazla yer fıstığı 4 parça bitter çikolata
18.30 1 levrek, patlıcanlı kızartma 4-5 çatal ama 2 duble rakı içtik yine çünkü çok kalabalık bir grup olduk yaa( 2 dilim de ekmek yedik
SPOR yürüyüş 3-4 km ve yüzme
SU 1 litredir
pazar menisu iyi olmamis canim ama pazartesi daha iyi. odul öğünu yapmis gibi düşün ve kalan 3 gun daha cok asıl. cumaya da guzel bir eksi gelir ins.12 ağustos pazartesi
09.00 2 dilim ekmeğe bir yumurta haşlanmış az peynir salam iki lokma evde yapılmış vişne reçeli
16.00 Kavurma et 5-6 yemek kaşığı yağsız
4 yk kadar pilav
2 çok ufak baklava tattım
orta şekerli türk kahvesi
SU 2 litre
SPOR sabah yürüyüşü
akşam bir şey yemedim artık çünkü komple midem sindirim sistemim bozulmuş vaziyette burada tartı yok, zaten olmaması daha iyi
ogleden sonra cok birsey yememissin cnm. bence guzel olmus12 agustos menum - bugunku menu
09:30 _ 2 yk yulaf, 1 avuc goji berry, 1 avuc ceviz ustunu kapatacak kadar sut ve bolca tarcin.
10:30_ 1 fincan sutlu, 1 fincan sade kahve
13:00_ izgara balik, havuz salatasi, 4 yk kadar haslanmis karabugday
15:00_ 3 dilim karpuz, 1 elma, 1 salatalik.
18:00_ 1 top dONDURMA (kizim yedi ve isten sonra kizimi aldim aksam 21a kadar parktaydik, karnim da ac plunca ona dondurma alinca ben de aldim kendime).
21:00_ 2 bardak haslanmis elmanin suyu, 1 dilim peynir. (gec yeyince kilo veremiyorum ama cok actim)
su: 2 litre
spor: eve cok gec dondum kizimla baya kosusturdum 10000 civari adim
Yawrukush stitch @Elmasyuzuk
Çok teşekkürler akşam yedigimde çok fena hazımsızlık oluyor bide iş yerinden gec ciktigim için öğlen yemeği saatlerimde geç oluyor bende akşam yemeğini çıkardım hayatımdan böyle tok tutucu şeyler yiyorum siskinlikte yapmıyor hiciyi bayranlar deryacimmm
evet hem takim da hem yarismada 1. idin. ben de oyle yapayim dedim ama olmadi. wc sorunu da var ondan mı ki??
daha cok dikkat edersen hemen gider canimm. sıkma canını
kizin iyi olsun da daha coook guzel bayramlar gecirirsiniz ins. bu sene de boyle olsun. bayram herkes bir araya gelince anlamli oluyo. en azindan arkadaslarinizla buluşup vakit geçirmişsiniz ne guzel.
biliyo musun bazen o kadar yorucu oluyo ki ben de diyorum bu sene bayram bizi es gecse
emzirirken aksam 7 den sonra birsy yemesek o bile yeter bize ama yapamıyoruz iste
guzel menu olmus busecim. afiyet olsun
insallah cnm iki hafta ust uste ayni kilolarda olmaktan sıkıldım. bu haftaniyi bir dusus5 olsun diyordum. pazartesi olmamis cumaya olur ins.
pazar menisu iyi olmamis canim ama pazartesi daha iyi. odul öğünu yapmis gibi düşün ve kalan 3 gun daha cok asıl. cumaya da guzel bir eksi gelir ins.
ogleden sonra cok birsey yememissin cnm. bence guzel olmus
canım cidden biraz can sıkıcı mevzular olmuş, eltini gerçekten anlayamadım ama sen canını sıkan durumları en azından söylemişsin kayınpederine zaten kayınvalidene de söylüyorumuşsun arada... ama değişmiyorlarsa yapabilecek teknşey görüşmeyi azaltmak olabilir. Ben de çok görüşemiyorum aramıyorum da çok fazla, bir beklentiye de girmiyorum böyle olunca inan sıkıntı yapmıyorsun.Ya herzman gittigimiz yerdi hic yapmazdi demekki yapmaz diye bisey yokmus okadar kotu oldum ki kelime bulamiyorum anlaticak o saniyeler varya bana saat gibi geldi ama o sinirlede baya bi bagirdim yavruma ben aglicagima o aglasin napim eve getirdim yatirdim hemen uyudu yorulmus essek kayinvalidemle konusurum ben hep soylerim sen soyle yaptin beni uzdun diye ama degistirmez huyunu o bana tamam haklisin der baska davranir bu bahsettigim sorunlu eltim iste ondan cekinir o yuzden bugunki davranisida resmen kadin korkuyor obdan bunuda soyledim korkmuyorum ugrasmak istemiyorum diyor mesela bana geliyor cocuklara bakicak ben temizlik yapicam hopp habersiz bu elti cikip kayinvalideye gidiuor bakiyor evde yok bunu ariyor buda diyoki ben ozlemdeyim isim yok gelin alin beni firlayip gidiyor bisey demiyorum ama ayni ozeni ozaman bizede goster yani bugun gittin demedinmi hic yani bu kizi cagirdim ayip olur nasilsa ozlem bizi seviyor kirmiuor biz buna atabildigimiz kadar kazik atalim diyor isin ozeti bu esimede aksam soyledim kayinpederim aksam sutumu getirmis sen niye almadin dedii bende anlattim olayi ben dedim uzunca bir sure gitmeyu dusunmuyorum annene canim haberin olsun seviyoruz saygisizlik yapmiyoruz diyede asla ezdirmem kendimi dedim iyi tamam dedi okadar zten cok mutsuzmu garibim sigarayi biraktigi icin
ya şimdi konusuna baktım ben kitabın, ben de zamanında İYİ HİSSETMEK. kitabını almıştım büyün paikologlar öneriyor diye ama kendimi daha çok irdeler buldum, açıkçası bitiremedim belki bitirene kadar daha farklı hissetmeye başlardım ama bütün o geçmişteki sancıları hatırlayınca hiç de iyi hissedemedim açıkçasıCanim bir psikiyatristin travmali cocuklar hakkinda anilari ama cok ekstrem travmalar. Ama sadece anilar degil beynin nasil calistigi, psikolojinin neleri etkileyebildigi ve tedaviler hakkinda da bilgi var
12 agustos menum
Sabah 09.30
2 dilim ekmek
1 yumurta
1kk peynnir
Sekersiz cay
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Oglen 15.00
4 yk pilav tavuk
Ara
Yok
Aksam 17.30
Misafirlikteydim
5 sarma
2 tane peynirli lokma tek lokmalikti ufak ufak
1 tane ev baklavasi
Sekersiz cay
Ara
1 sade maden suyu
22.00
Yesil elma yarim
Spor 20 dak leslie
15 dk leslie
5 dakika leslie
50 mekik
2.5 litre su
Canim menun biraz karisik olmus, saatleriyle altalta yazarsan okumasi daha kolay olurBugünkü menümü yazacaktım yine her şeyi karıştırmışım
Taa saat bire kadar ilaç almam gerektiği için bir dilim tam buğday ekmeği yedim on gibi , birde nesfit Mısır gevreği sütle be iki hurma oldu
Küçük bir dilim kendim ilk denediğim şekerpareden yedim günün kaçamağı
Öğlen yarım kase çorba bir kase yoğurt içine üç kaşık semizotu yemeği
Ara ıhlamurlu yeşil çay ve iki küçük kare bitter
Akşam yemeği yarım kase yoğurt çorbası bir servis tabağı eşit bölünmüş düşünün barbunya, salata ,patates püresi ve yarım kase yoğurtlu semizotu yedim
2 l su
ayy saka gibi bir olay, cocugun durumundan anlamiyorlar mi canim nasil baktiginizi, ustunden basindan. aksilik kazalar herkesin basina geliyor, daha neler bunun uzerine size dava acmak.Suyu cok ictim tek seferde elmayida biraz gec yedim ins sabaha cok etkilemez canim
evet o farkinda degilki basina neler geliceginin ben kizinca hatasini farketti ufak daha ya ne kadar uzerine titrersem okadar sıkıntıyı uzerimize cekiyorum.bisey olmasin diye gozube baktigim cocugum icin bogazina cekirdek kactiginda bi hastaneye goturduk begenmeyince cikardik aciken istanbula goturduk bi universiteye burdaku hastane bizi sorunsuz aile olarak mahkemeye vermis olayi cocugumuza bakmiyoruz gibi algilayip bassavcilik devreye girmiss cocuga saglik tedbir karari bizede nasil cocuk bakilir danismanlik karari cikarmis tabi biz savunmamizi yaptik cocugumuzu hastaneyi begenmedigimiz icin baska hastaneye goturdugumuzu evraklarla ispat edip cocugumuzuun saglikli oldugunu anlayinca kararlar kalkti biz hakli ciktik.yani olay geldigi zamanda cocuga anne ve baba suclu goruluyor.buz uzerine titredikce basimiza gelmeyen kalmiyor nahkemeler ise okadar dayak yiyen dilendirilen cocuklar varken biZimkinin pesine dusmus
canim bu menu cok az olmus, doydun mu ve hic sebze yok. patates salatasi nasildi mayonezli mi?bugunku menum sabah 9 yulaf ezmesi sutlu,tarcinli bir kase,neskahvesutlu sekersiz, oglen 2 gibi 4dilim karpuz,iki tane ucgen peynir, purple tea,aksam 5:30 1 case patates salatasi 2 lt su yatana kadar 3 lt su olur .
iyi bayramlar canim, sevindim daha iyi hissettigine.Herkese iyi bayramlar.
Ancak girip yazabildim kızlar.
Bugün toparlanabildim henüz.
Keyifler yerinde umarım.
Bizim burda bayram yok.
Zaten kutlama felan benlik değildi,
Şimdi hepten bıraktık o işleri.
Küçükken çok güzeldi.
Geçti gitti.
sarma borek vs okuyordum ama sonra farkettim ki menu olmus. 2 ogunle bitirmen iyi olmus canim gunu12 agustos (ne ara yarıladık....)
1 kase menemen 1 dilim ekmek 1 tk fıstık ezmesi
15 sarma
2 kibrit kutusu su böreği
1 avuç kabak çekirdeği
2 yk kavurma
Sanırım tüm gün bu
Su 1,5L
Spor 1 saat yürüyüş
Yawrukush
PAZARTESI MENUM
SABAH 9DA
Sucuklu 2 yumurta
8 zeytin
Yarim domates,yarim salatalik, ceyrek avokado, taze nane
1 tatli kasigi acuka
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN 13TE
2 avuc ici miktarinda izgara tavuk gogsu
Yarim kase kabak yemegi+ 2 kasik yogurt
ARA 14.30DA
1 hurma
1 pirinc patlagi (35 kalori)
Filtre kahve
ARA
5 badem
AKSAM
1 porsiyon balik firinda (tilapia baligi , turkcesini bilmiyorum.)
Sogan, marul , maydanoz salatasi
Filtre kahve ve bitki cayi icerim yatana kadar. (sekersiz)
SU: 3 ltyi buldum muhtemelen (ogleden sonra 2 ltyi gecmistim evde.)
SPOR: 1 bucuk saat spor salonunda spor (cezamida yaptim), ogleden sonra oyun parkinda 3 saat kaldik ve hic oturmadan surekli yuruyus.
fayfeyfiy
Biz acilen burda kocaeli unniversitesine goturduk baktik ilgi yok alaka yok kucucuk cocugu nasil gozumuz kapali teslim edelim guvenmedigimiz insanlara bizde aldik marmarauniversitesine goturduk tedavisini orada yaptirdik kocaeli universitesi cocugun hayati tehlikesi varken tedaviyi reddettiler diye vermis mahkemeye halbuki biz oradan cikip 1 saat icinde yol mesafesi oda diger hastaneye girisimiz var.avukatta diyor ben boyle bisey gormedim deiye bu kanunlar sacma sapan isliyor korunmasi gereken cocuk diye korunmasi gereken okadar cok cocuk varken sonrasinda jandarma ifadeye cagiriyor adam olayi duyunca sok oldu.nasil yani diyor birde bu mahkeme falan 2 ay sonra bilgimiz oldu. Sasirdik bizde tabi zaten o an canimiz yanmisCanim menun biraz karisik olmus, saatleriyle altalta yazarsan okumasi daha kolay olur
guzel menun ama patates puresi yerine firin patates veya haslanmis oneririm. pure icine tereyagi ekleniyor degil mi? bir de aksam yemeginde olmasa daha iyiymis, hem barbunya da karbonhidrat, corba da. aksam yemegi karbonhidrat agirlikli olmus boyle.
spor?
ayy saka gibi bir olay, cocugun durumundan anlamiyorlar mi canim nasil baktiginizi, ustunden basindan. aksilik kazalar herkesin basina geliyor, daha neler bunun uzerine size dava acmak.
canim bu menu cok az olmus, doydun mu ve hic sebze yok. patates salatasi nasildi mayonezli mi?
sabah guzel, oglen cok hafif bence, belki bir parca et ekleyebilirdin menune oglen.
aksam da salatanin icerigini bilmedigim icin birsey diyemiyorum, iyi de olabilir kotu de :)
iyi bayramlar canim, sevindim daha iyi hissettigine.
artik daha cok bekliyoruz seni buraya
sarma borek vs okuyordum ama sonra farkettim ki menu olmus. 2 ogunle bitirmen iyi olmus canim gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?