Amiin güzelimyok canim pot kirmadin❤,cocuk ozlemi evet zor ,ama anlayissiz insanlar daha zor ,kisirmisin ,neler neler neyse yazmayayim daha,isteyen herkese nasip olsun
Diyetisyen Andaç Yeşilyurt var insta'da bir göz at Özge'cim tariflerineKahvaltiyi yaptim canim coktan, simdi oglen ve aksam yemegini dusunuyorum :))
Saka bir yana kalori hesabi yapiyorum ya her ogunu hesapla ona gore ye epey ugrastiriyor kuzum..
Bakacagim canim tesekkurler, mercimek kofteside kulaga cok guzel geldi :))Diyetisyen Andaç Yeşilyurt var insta'da bir göz at Özge'cim tariflerine
Gayet guze canim, tuvalete cikabildin mi?14 agustos
sabah 10.00
1 kiymali yumurta
yarim dilim koy ekmegi
domates salatalik
oglen
finfik badem beyaz nohut (1 avuç kadar)
aksam 20.30 (eve gec geldik yemek de gec kaldi)
1 tabak yogurtlu kabak salatasi
2 kasik keskek
2.5 litre su
15 dk yürüyüş
Bizim kutuphanemizde aynen anlattigin gibi tum sene cok aktif ama ben yazin hic gidemedim.4 yasinda ,her hafta carsamba , bir etkinlik var , dun ari ve bazi boceklerin anlatildigi bir etkinlik vardi .ucretsiz 1:30 dk surdu . gecen harfa dr. seusse karakteriyle ilgili maske ve karakter yapistirip boyaladilar, bir onceki hafta sihirbaz show vardi :) , kutuphanemiz duzenliyo cok iyi oluyo yazin :)
Canim bugun nasilsin, esinin sigara birakma durumlari nasil?1 simit biraz fazla olmus canim ama aksami hafif atlatmissin.
Ilgilenmiyorum zaten kac gundur ama yine yapiyor aman gecer gecmesinede ben sinor olduhumla kaliyorum.
Kiyamam ya biz bile bu halimizle calisirken ise gitmk istemiyorduk
Canim o dusunce zaten sinirle dusunulen biseydi uygulamaya gecirmem tabi kide yani okadar uzuyor beni cociklarin yaninda ayari kacinca nasil alttan alicagimi bilemiyorum onlara yansimasin diye herseye eyvallah der oldum o sigarayi birakiyor diyor ama bende kaldiramaz oldum oste
Tebrikler feyzam @fmad bosuna bizim dondurmayi yakmamissin.
Benimde bi anim var ama yirtik degil bi elbisem var sirti beline kadar acik tamamen bir nikahta giydim elbiseyi gittim oturuyorum bi amca bakip duruyor sonra usulca yanima gelde kizim elbisenin fermuari patlamis sirtin acilmis dedi cok kizmistim o gun amcaya
Tabikide canim ama kiyamiyorum bole bakinca cok minik geliyorlar ama katiliyorum sana
Yok canim ya ne kolayi su bayramda neler cektirdi bebegim bi bilsen telefonuna bile takti napiyomusum ben telde onu gectim cocuklara kiziyor hem gezmeye eglendirmeye goturuyor hem burnumuzdan getiriyor neyse gecicek ya sabir cekiyorum.bugun ise gitti rahatiz.
Doydum canim baya baya hemde bakim tartilcam bugun baya inmis olmam lazim
Caanim pilav biraz fazla kacmis hem pilav hem simit hem ekmek hem cikolata olmamis kuzu bugun daha dikkatli olmaliyiz.
Canim ben unutmusum o cezayi iyi yapmissin 1 tane bakalavadan bisi olmas sporlarin cok guzwl
Canim sende benim aklimdaydin tam yazicaktim sen yazmissin ozletme kendini.
Harika kuzum
Gunaydin kaptisim ve guzel arkadaslarim.
Kaptanimizin soyledigi herseye katiliyorum herkes ayni durumda bugun gerekirse ac gezip yarina eksi getirmeliyiz ki bayrami avantaja cevirelim
Guzel bir menu olmus canim, su da harika, adimlarda biraz artarsa 49lar yakindir :)Çarşamba
Sabah 1/2domatess 1/2salatalık 1kk b peynir 1yk bal 2dekmek 1/2h yumurta
Ara 1 avuç leblebi
Akşam 1/4pors ciğer sote, 1/2pors.et haşlama, 2d.ekmek
Su 3lt civarı
Spor 3500civarı adım
Canim bu hafta tarti sonrasi lutfen odul ogunu yapma ve onumuzdeki hafta icin toparla olurmu kuzum?Kızlar ben bu hafta çok kötüyüm yaa keşke off olsaydım bu hafta
neyse yazıyorum
13 AĞUSTOS SALI MENÜ
09:30 1.5 yumurtalı omlet, domates, peynir
15:00 karışık meyve suyu
17.00 karışık kızartma ve 3 dilim ekmek yedim açlıktan ölüyordum.
akşama doğru orta kahve
Su: 2 litre içmişimdir, çok sıcaktı
Spor yokyolda geçti gün
14 AĞUSTOS ÇARŞAMBA MENÜ
Bu menüyü hiç yazmasam daha iyi ama neyse
11:00 yarım bazlama ekmeğine pizza gibi
bir papatya ekmeğine bal kaymak :/
16:00 1,5 dilim börek biraz tuzlu fıstık 2 kadeh şarap -şarap pikniği yaptık arkadaşlarla-
19:00 kremalı makarna 3 yk kadar
2 gündür hep misafirlikteydik ve ne verildiyse yemek zorunda kaldım
çok üzgünüm takım arkadaşım @Kozmogirl17
Su: 1 litredir
Spor: ev temizliği çamaşır bulaşık
şu an +1 kilo fazlam var gözüküyor.
Cok guzel haber:)Kizlar bugunde -400 gr gordum insAllah yarina kalici olur. Bazen eksi kilolar bi selam verip gidebiliyolar
Emzirmek harika kilo verdiriyor ben 2 oglumda emzirmeyi birakinca kilo aldim.Evet bazal metabolizmam yuksek bide emziriyorum ya ondan heralde
Canimcim dunku menunun kalorisi biraz fazla olmus.Gunaydin kizlar, nasilsiniz?
Gecmisi okudum, alintilarimi yapacagim birazdan ama once menum
Maalesef biraz kacamakli oldu dun.
14 agustos
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, 3 ceri domates, 3 zeytin, roka), cay
11:30 sutlu kahve, 10 adet findik
12:30 bir buyuk tabak salata (marul, domates, 3 zeytin, beyaz peynir, yagi suzulmus konserve ton baligi, limon, tuz)
13:30 cay
16:00 150gr sugar snap peas, sutlu kahve ve bir fistikli bar (139 kalori) ☹
18:30 3 adet kofte, yarim sise bira (33cc siseden)
20:30 1 adet tavada levrek ve salata (tavaya az yag koydum, firinda da yapsam bu kadar yag koyardim zaten)
Su cok kotuydum, 1lt ancak icmidimdir
Spor 5 bench push up, 10 bench dip, 20 bisiklet mekik (bir turlu spora istedigim vakiti ayiramiyorum ama arttirmaliyim)
Hosgeldin Aylincim ,ben Ozge, evliyim, 2 oglum var, 31 yasindayim, beden egitimi ogretmeniyim.Merhaba kızlar
Ben de aranıza katılmak istiyorum bu zayıflama sürecinde
Kullanıcı Adı :Linna123
İsim (İsteğe Bağlı ): Aylin
Mesleginiz: Öğrenci
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 179
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Üniversiteye başladığım ilk zamanlar ailemden ayrı yaşadığım için düzenim bozuldu ve 2 yılda 10kg aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha sağlıklı bir vücut için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Canim pitaya ben epey alistim doyuyorum yarim pitayla ama sen calisiyorsun tabi, is yerinde konforlu yiyebilme durumlarini da dusunmek gerek.Ne guzel haftaya 1kilo verebilmissin canim, aslinda sen biliyorsundur o zaman neler yemen gerektigini de, deneyimlisin.
Acaba online danismanlik falan vermiyor mu, bu kadar memnunsan devam edebilmek icin
Gider canim o 1 kilo hemen, basla bugunden sen dikkat etmeye
Evet canim, kirazin vakti biraz gec oldu ama daha da yemesek bozuluyorlardi, biz de aksam calisirken yaninda onu yedik :)
Masallah Aras'a
@Dolly94 ben bazen instagramda rastliyorum, insanlar ara ogunlerde yogurt,meyve ustune biraz da tahin dokuyorlar. sizin icin sut yapmasi acisindan boyle daha saglikli alternatif olabilir gercekten.
Burda da var pita canim ama cok kucuk geliyor gozume, doymuyorum.
gerci evde kahvalti ettigimde daha az ekmek yiyebiliyorum da is gunleri masa basinda sandvic tarzi yiyebiliyorum sadece. tortilla da en kolayi geliyor, dilim ekmek icinden dokuluyor peynirler.
gerci kalori olarak cok olmuyor da daha azaltilabilir tabi. sporu biraz arttirabilsem cok guzel olucak.
Canim 1 simit 4dilim ekmek demek. Simit yediginde yarimdan fazla yeme, aklinda olsun. o yuzden sabah biraz fazla olmus, karpuz cok degilse devami guzel.
Canim suyu daha cok icseymissin bence kotu degil, revani 2catal birsey olmaz
Eksi olsun bizim olsun. Bence sen birinci olucaksin bu hafta
Yolculuk sisligidir canim o, gecer bir iki gune. Cok kacirmadin sen tatilde bence
ooo cok az yemissin canim, bir guzel eksi de senden gelicek desene.
heheh biliyorum. guzel bir eksi gorunce bir ctesi odul yaparsin kendine
canim cok az yemissin tum gun. ben begenmedim acikcasi menuyu. ve daha once bahsetmistim korler cok kalorili oluyor. markette ufacik satilan mikrodalga koriler mesela 750kalori falan ki beni doyurmuyor onlar
bence sen istedigin kiloya ulasana kadar kori ve falafel'i hayatindan cikar.
ben yemegim olmadiginda bir kaba marul, domates, peynir koyup yanima aliyorum, ustune ton baligi ekleyip yanina da birkac wasa benzeri kraker aliyorum ve cok doyurucu oluyor. aklinda olsun. evde baska salatalik malzeme varsa da ekliyorum ama base hep bu 4lu :)
iki ogune gerek yok canim yapamiyorsan. ben onun icin bir arastirma okumustum, saglikli ama yapabilen vucutlar icin. erkekler genelde ok'mis ama bayanlar hormonlardan dolayi herkese uygun degilmis. deneyin ama zorlamayin yapamiyorsaniz diyordu okudugum yazida.
sen her ogunune ufak bir salata ve/veya yogurt ekle bence. ben useniyordum eskiden ama artik salata eklemeye calisiyorum ve hem doyuyorum hem cok daha keyif aliyorum yemeklerden
ohhh ne guzel, harika spor olucak hem de ailenle vakit
benim kizim da 10aylikken baslamisti
Burada 9ay ama maasin kus kadar kaliyor. sadece 6hafta 90% maas. o yuzden 6haftalikken kresler almaya basliyor bebekleri. zaten cogu kisi de emzirmiyor. formula milk ilk ciktiginda cok populer olmus, insanlar vazgecmis emzirmekten. simdi ulkede kampanya var, emzirmeyi arttirabilmek icin
Evet canim, krese giderken hersey cok duzenli, bizimki bile cigrindan cikiyor hemen tatil oldugunda, bir de kressiz dusunemiyorum
aaa annenler mi orada, ne guzel, keyfini cikarin.
aslinda gun ici ara ogunlerin simit-ekmek falan oldugu icin pilavi yemeseymissin aksam bence gunu kurtarirmissin
aaayy canim ev baklavasi cekti, bana da gonder Feyzacim :)
bence guzel menu canim, baklava var ama cok da guzel spor var
hosgeldin canim, bugun biraz dikkat edersen cuma tartisi cok kotu olmaz bence
bu fikir cok iyiymis, gerci bebekten artik tv basina cok oturamiyoruz ama deneyecegim ben de :) bayildim
atlatamadin mi canim hastaligi henuz, cok da kosusturdun dinlenemedin tabii. neyse bitiyor bayram, insallah toparlarsin biran once.
cok haklisin, zaten ara ara sen aklima geliyorsun da iciyorum, yoksa bu kadar bile olmayacak sucanimsin
o uygulamalardan indirmistim, masama guzel bardaklar surahiler falan aldim, meyveli - salatalikli sular hazirladim. cok benim vucudum su aramiyor, hicbirsey arttiramadi su icmemiunutuyorum hep.
yediklerin cok guzel ama ogleni atlayinca az olmus, dayanabildiysen bir onceki gunun telafisi olmus :)
yorum yapmayayim ben bu menulere
olsun canim, hadi bugun geri don, toparla
oooh super
2 paket cok iciyormus canim, bu kadar zorlaniyor olmasi normal. sen uyar tabi kotu veya tehlikeli davranis gostermemesi lazim ama destek de ol. daha yasiniz gencken birakabilirse ilerde rahat edersiniz bir hastalik olmadan.
sigaradan artacak para da cabasi
Tekrar hosgeldin kaptanim. :)Çok önemli değilse çok özelime girmek istemiyorum..
Evliyim.
164 boy kilo 78
Pisboğaz oluşum kilo almamı sağlıyor.
Sağlıklı ve fit görünmek için kilo vermek istiyorum
Evet katıldım
Bir fistik gordum sanki :))kızlar 3 sene önce 46 kilo halim
Aysegulcum aramiza hosgeldin bende California'da yasiyorum.Kullanıcı Adıembecanavar
İsim (İsteğe Bağlı ):Ayşegül
Mesleğiniz Memur
Yaşınız 29
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1-18aylık
Yaşadığınız şehir: new haven-Amerika
Boyunuz : 169
Kilonuz: 61.5
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : Doğum sonrası tatlı canavarı oldum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eski kıyafetlerime sığmak istiyorum, tamamen duygusal
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Canim menun guzel hic endise etme, yuruyus de yapabildiysen sahane :)15 Ağustos Perşembe
Spor: daha çıkamadım ama bir saat kadar yürüyüş yapmak istiyorum.
Menü:
Sabah 10: bir dilim tb. ekmeği, iki kk light beyaz peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, çay
12:00 türk kahvesi, bir çay kaşığı bal, bir şeftali
15.30 Goji berry çayı
17: yoğurtlu pul biberli haşlanmış yumurta
Bir kase çekirdek (Allah'tan kasem küçük)
Bir şeftali ( bu da fazladan meyve oldu)
2 lt su
Öğlen doğru düzgün birşeyler yesem iyi olacaktı aslında, akşam kaçamağı yapmazdım o zaman
seninki kadar hareketli degil .sporumu yaptim.deniz uyusun ev isi yapcam saat daha1:30 bizde koskoca bir gun var ne yemesem diye dusunuyorum
kiz git kendi copluguneAman kanadalımmmm canım kanadalımmm ben sana yandım şişman kanadalım ehuheheh şaka şaka çıtır diyecektim
Bol sağlıklı kilo vermeler canımcım bi uğrayım dedim
Töbeler töbesi ben prenses kedicikim benim olsa olsa şatom olur kraliyet tacım neyin olurkiz git kendi coplugune,pist kedicik ❤
Menun dune gore daha guzel canim :)Ac karina elma sirkeli limonlu su
Kahvalti 10:00
1 dilim eksi mayali ekmek
1 bardak süt
1 kase biberli domates sos
1 kk.'dan az peynir
Bikac dilim salatalik
1 yk. Cilek receli
(Recele hayir diyemiyorum adetim yakin tatli krizlerim oluyo bu sira)
Ara öğün 14:45
Ufak bir kase yogurt ustune 1 cay kasigi tarcin 1 cay kasigi chia tohumu
3 kucuk hurma
Yemek 17:45
1 buyuk bardak ayran
2 dilim kadar eksi mayali esmer ekmek
1 tabak biberli mantarli tavuk sote
(8 kasik kadar)
Leslie 3 mile
15 dk dans
Su3 litreyi gecer yatana kadar
Bugunde arkadasima kahveye gidicem bisey hazirlama dedim insAllah oyle yapmistir :)
Evet canim menuden anladim is basi yapilmis :)Slm kızlar 15 Agustos menüsü
Işe başladığımı menüden de anlarsınız zaten :)
Sabah 7 ılık su Bir bardak
Sabah 8 tam buğday ekmeğine beyaz peynir tost çeri dometes salatalık
12 sulu yemek ismini unuttum içinde 3 köfte vardı büyük
Salata
Mercimek çorbası
13 sade türk kahvesi
15 yarim armut
Su 2 lt
Akşama taze fasulye ve yoğurtlu semiz otu yemeyi düşünüyorum
Ben anne babamin kavgasina hic sahit olmadim, zaten cok kucuktum, en son gun evimizden ayrilip, dedemle ananemin gelip bizi aldigi ani hatirliyorum.Üzüldüm kuzu, ayrılmış ebeveyn çocuğu olmana rağmen gerçekten harika bir birey olarak yetismişsin Özge'cim. Benimkiler de çok kavga ederdi, zor geçti çocukluk zamanlarim.
Parkta da iyi kurtarmişsin durumu, seninki en azından banka takılmış. Benimki şişmanlıktan yırtılmışti
Aa bak sırf onun bir kase bal bulunduruyorum evde. Hatta huyluyum biraz bizimkilerin kahvaltılık balı ayrı kasede, benimki ayrıÇanakkale kooperatif çam balı kendisi
Örnek bir menü, eşim kim tutar seni
Insallah iyi bir anne olurum, olabilirim canim..oyy canım kaptanım benim yaa
ama sen mükemmel bir anne olmuşsun
Ilk gun menusu icin oldukca, cok cok iyi bir menu canim :)15 Ağustos
Sabah (8:30)
2 yumurtalı omlet
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates/ salatalık
Öğle (13:00)
1 kase etli çorba
1 kase yoğurt
1 kase salata
Ara (15:30)
1 elma
6-7 badem
Sütlü kahve
Akşam (18:30)
4 köfte
1 büyük kase salata
1 dilim ekmek
Su: 2.5l + dukan birası
Spor: jillian micheal 30 day shred 3 seviye
Umarim asidan sonra agrisi, sizisi, atesi olmaz kuzunun..bugun denizin asisi var 4 aylik dr . gidicez .bugun evdeyim . mola verdimhergun disardayim
Selamlar hosgeldinizTöbeler töbesi ben prenses kedicikim benim olsa olsa şatom olur kraliyet tacım neyin olur
Aysegulcum aramiza hosgeldin bende California'da yasiyorum.
Kendime yakinlardan bir arkadas buldum ne guzel:)
ismim Ozge, evliyim, 2 oglum var, 31 yasindayim, beden egitimi ogretmeniyim.
Meraba rakip gaptan 9. Takımdan kedi ben gerçi listede değilim serbeşt takılıyomSelamlar hosgeldiniz
bu ajan bu 9. takimin kedisi buSelamlar hosgeldiniz
Takimimiza katildin tabiki ama listeye katilmak icin hedef kilon, normal kilonun %10undan az olmali.Ooo süperburadaki ortamınızda çok iyi şimdi ben takıma katıldım mı onu bilemedim? En az kilodan %10 vermek gerekiyormuş sanırım. Yoksa ben sizin yine sapığınız olurum uzaktan
Sevgili rakibemiz kediMeraba rakip gaptan 9. Takımdan kedi ben gerçi listede değilim serbeşt takılıyom
Selam kizlar nasilsiniz, bayagi macerali bir sabah gecirdim, geciriyorum, gelemedim takima.
Gece Akin uyandi, anne uyuyamiyorum dedi yanima yatti, yatmasiyla kusmasi bir oldu saat 3 civariydi.
Sonra banyoya kostuk, tekrar kustu..
Sabaha kadar yaninda yattim tabiki uyuyamadim, her nefes sesinde, yatakta donmesinde kontrol ettim.
6.30da uyandik, kahvalti hazirla, okul cantasi hazirla,Akini hazirla ,evden zor ciktik.
Okulun ilk gunu hastada olsa cocuklar okula gitmek zorundayiz, ogretmeni izin verirse eve doneriz dedik.
Neyse okul ana baba gunu, araba parkedecek yer yok, normalde yuruyerek gidiyoruz ama Akin hasta olunca arabayla gidelim dedi, arabayi zor bela bir yere parkettim, arabam park edilmeye uygun beyaz cizgi uzerindeydi, fakat hemen arabanin bitiminde kirmizi kaldirim basliyordu ,eger baska bir yer bulabilseydim normalde park etmeyecegim, risk almayacagim bir yerdi ama okulun ilk gunu yollar bile tiklim tikisIk , baska park edecek yer yok diye parkettim.
Neyse Akinin ogretmeniyle tanistik, eve donmemize izin verdi, ofise gittik cikis islemlerini yaptik , arabaya gittik ve ceza almisim..
Yani boyle bir sabah geciriyorum, keyifsiz bir sekilde kahvalti mi ediyorum bir yandan, dun bir dolu temizlik yaptim, Akinin hastaligindan sonra evi tahmin edersiniz...
Oyle iste modum dusuk, bugun bitsin diye ugrasacagim...
itiraz edecegim canim ama genelde sonuc alinmiyor, oduyorsun pisi pisi..
Birde basima ders falan almak cikmaz insallah
5 saat filan suren trafik kurallarini ogrenme dersi aldiriyorlar kabus gibi
Simdi okudum senin kuzularinda hastalanmis , hepsi iyillessin insallah evlatlarin...
Senin gunun nasil gecti canim?
seninki kadar hareketli degil .sporumu yaptim.deniz uyusun ev isi yapcam saat daha1:30 bizde koskoca bir gun var ne yemesem diye dusunuyorum
Temizlik konusu senle aynı geçti canım. Sabah ve öğle yemeğini çıkardı malesef. Akşam da kusmayi durduran bir ilaç verdim ondan sonra yedi yemeğini. Ama az önce iyi hissetmiyorum diyorduBirazdan yatiricam ikisini de, gece mesaisi yapmasam bari, yastık ve yatağını kaplayan eski bir çarşaf sericem ne olur ne olmaz
Kahvaltiyi yaptim canim coktan, simdi oglen ve aksam yemegini dusunuyorum :))
Saka bir yana kalori hesabi yapiyorum ya her ogunu hesapla ona gore ye epey ugrastiriyor kuzum..
oyy canım benim ne kadar güzel mutlu bir son olmuş, isteyen herkese hayırlısıyla versinyok canim pot kirmadin❤,cocuk ozlemi evet zor ,ama anlayissiz insanlar daha zor ,kisirmisin ,neler neler neyse yazmayayim daha,isteyen herkese nasip olsun
Bir kedi gördüm sankiiMeraba rakip gaptan 9. Takımdan kedi ben gerçi listede değilim serbeşt takılıyom
Yok kız ne ajanı sen de gece gece çöplükçü yaptın ajan yaptın başka şöyle fantezik deüşük bişiler yap da neşemizi bulakbu ajan bu 9. takimin kedisi bu
Kediler takimi ele gecirecekBir kedi gördüm sankii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?