Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gayet guze canim, tuvalete cikabildin mi?

Bizim kutuphanemizde aynen anlattigin gibi tum sene cok aktif ama ben yazin hic gidemedim.
Cocuklarin camp ve clasalari vardi kutuphaneye hic firsat kalmadi..

Canim bugun nasilsin, esinin sigara birakma durumlari nasil?

Çarşamba
Sabah 1/2domatess 1/2salatalık 1kk b peynir 1yk bal 2dekmek 1/2h yumurta
Ara 1 avuç leblebi
Akşam 1/4pors ciğer sote, 1/2pors.et haşlama, 2d.ekmek
Su 3lt civarı
Spor 3500civarı adım
Guzel bir menu olmus canim, su da harika, adimlarda biraz artarsa 49lar yakindir :)

Canim bu hafta tarti sonrasi lutfen odul ogunu yapma ve onumuzdeki hafta icin toparla olurmu kuzum?

Kizlar bugunde -400 gr gordum insAllah yarina kalici olur. Bazen eksi kilolar bi selam verip gidebiliyolar
Cok guzel haber:)
Nasilsin, gunun nasil gecti canim?

Evet bazal metabolizmam yuksek bide emziriyorum ya ondan heralde
Emzirmek harika kilo verdiriyor ben 2 oglumda emzirmeyi birakinca kilo aldim.
Ve takima dondum kilo vermek icin:)

Canimcim dunku menunun kalorisi biraz fazla olmus.
Bugun nasil gecti?

Hosgeldin Aylincim ,ben Ozge, evliyim, 2 oglum var, 31 yasindayim, beden egitimi ogretmeniyim.
Eminim beraber cok guzel verecegiz kilolari :)

Canim pitaya ben epey alistim doyuyorum yarim pitayla ama sen calisiyorsun tabi, is yerinde konforlu yiyebilme durumlarini da dusunmek gerek.
Buradan farkli degilmis anne izin haklari sizin ordada kuzum..
Ve burada da formulalar epey kullaniliyor.

Çok önemli değilse çok özelime girmek istemiyorum..
Evliyim.

164 boy kilo 78

Pisboğaz oluşum kilo almamı sağlıyor.

Sağlıklı ve fit görünmek için kilo vermek istiyorum

Evet katıldım
Tekrar hosgeldin kaptanim. :)

kızlar 3 sene önce 46 kilo halim
Bir fistik gordum sanki :))
Bende Deryaya katiliyorum bu sac rengin harika ama bencede bu kilondan cok farkli gorunmuyorsun suan canim.
Masallah sana.

Aysegulcum aramiza hosgeldin bende California'da yasiyorum.
Kendime yakinlardan bir arkadas buldum ne guzel:)
ismim Ozge, evliyim, 2 oglum var, 31 yasindayim, beden egitimi ogretmeniyim.

Canim menun guzel hic endise etme, yuruyus de yapabildiysen sahane :)

seninki kadar hareketli degil .sporumu yaptim .deniz uyusun ev isi yapcam saat daha1:30 bizde koskoca bir gun var ne yemesem diye dusunuyorum

Aman kanadalımmmm canım kanadalımmm ben sana yandım şişman kanadalım ehuheheh şaka şaka çıtır diyecektim
Bol sağlıklı kilo vermeler canımcım bi uğrayım dedim

Menun dune gore daha guzel canim :)
Su ve sporunda gayet iyi.
Arkadasinda kahvenin yaninda diyetini bozacak bir ikram durumu olmadiysa bugunu guzel kapatmissin :)

Evet canim menuden anladim is basi yapilmis :)
Nasil gecti gunun, cok yogun muydun?

Ben anne babamin kavgasina hic sahit olmadim, zaten cok kucuktum, en son gun evimizden ayrilip, dedemle ananemin gelip bizi aldigi ani hatirliyorum.
Anne babam hep gorustuler birbirleriyle, halada gorusurler, hatta bosanma davalarinin oldugu gun, davalari bitmis deryacim, demisler ki hadi kahvalti etmeye gidelim, beraber kahvalti etmisler.
Babam ben kucukkende , buyurken de elinden geldigince yanimizda olmaya calisti..
Herkes ayni seyi soyler hic ayrilmis bir anne babanin cocugu gibi degilsin diye.
Ben anne babamin ayrilmasinin zorlugunu ne annemle, ne babamla,ne ailemin geri kalaniyla yasamadim.
Babam ayriliktan 4 sene sonra evlendi, benim yasadigim sIkIntili durumlar genellikle babamin esiyle ilgili oldu hep..
Annem hayatini bana adadi , evlenmedi, beni buyuttu, o da yaslandi gitti Deryacim...

oyy canım kaptanım benim yaa
ama sen mükemmel bir anne olmuşsun
Insallah iyi bir anne olurum, olabilirim canim..
Mukemmel insan yok ama ileride bizim icin yaptiklarina minnettariz diyecekleri guzel anilar birakabilirsem onlarda ne mutlu bana...

Ilk gun menusu icin oldukca, cok cok iyi bir menu canim :)
Aramiza hosgeldin, ben ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var.
Beraber cok guzel kilolar verecegimize eminim :)

bugun denizin asisi var 4 aylik dr . gidicez .bugun evdeyim . mola verdim hergun disardayim
Umarim asidan sonra agrisi, sizisi, atesi olmaz kuzunun..
Kolaylikla gecsin Ozlemcim..

Aysegulcum aramiza hosgeldin bende California'da yasiyorum.
Kendime yakinlardan bir arkadas buldum ne guzel:)
ismim Ozge, evliyim, 2 oglum var, 31 yasindayim, beden egitimi ogretmeniyim.

Ooo süper buradaki ortamınızda çok iyi şimdi ben takıma katıldım mı onu bilemedim? En az kilodan %10 vermek gerekiyormuş sanırım. Yoksa ben sizin yine sapığınız olurum uzaktan

Ooo süper buradaki ortamınızda çok iyi şimdi ben takıma katıldım mı onu bilemedim? En az kilodan %10 vermek gerekiyormuş sanırım. Yoksa ben sizin yine sapığınız olurum uzaktan
Takimimiza katildin tabiki ama listeye katilmak icin hedef kilon, normal kilonun %10undan az olmali.
Bu sebeple liste disinda bizimle kilo verebilirsin, sapigimiz olma, takim arkadasimiz ol :))

canım yoğun bir gün olmuş gerçekten, geçen bana da sahil yolundan 84 km hız ile geldi bir ceza ki şu an hız sınırı orada 84 km ile ceza yazılacak bir yer değil, 70 km olan 80 km çıktı ama geçen sene yemişim. herkes de vızır geçiyor ve ultra dikkatliyim orada nasıl oldu bilmiyorum. erken ödeme indirimiyle ödeyeceğim artık. aracın muayenesi geldi vergisini yeni ödedim kaskosu geldi valla kendi sağlığıma bu kadar para harcamıyorum ama ders aldırmasınlar da o fena

seninki kadar hareketli degil .sporumu yaptim .deniz uyusun ev isi yapcam saat daha1:30 bizde koskoca bir gun var ne yemesem diye dusunuyorum

ahaha ne yemesem di mi iyi cevap :)))

çokmgeçmiş olsun canım inşallah sabaha iyileşir, sıkıntısız bir gece geçirirsiniz.

Kahvaltiyi yaptim canim coktan, simdi oglen ve aksam yemegini dusunuyorum :))
Saka bir yana kalori hesabi yapiyorum ya her ogunu hesapla ona gore ye epey ugrastiriyor kuzum..

ay o kalori hesabı insanı çıldırtıyor gerçekten bir zaman sonra ama gerekli. kalori okurken içeriğini de okuyorsun çoğunu yemekten vazgeçiyorsun :)))

yok canim pot kirmadin❤,cocuk ozlemi evet zor ,ama anlayissiz insanlar daha zor ,kisirmisin ,neler neler neyse yazmayayim daha,isteyen herkese nasip olsun
oyy canım benim ne kadar güzel mutlu bir son olmuş, isteyen herkese hayırlısıyla versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…