Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 haftada 900gr lık Nutella bitirdim ben kaşık kaşık yedim. Sonra kk da birisi paylaşmıştı that is sugar belgeselini. Onu izledikten sonra hemen diyete başladım . Benim için etkili bir belgeseldi.
ben de cok begenmistim o belgeseli
bugun denizin asisi var 4 aylik dr . gidicez .bugun evdeyim . mola verdim hergun disardayim
ayy gecmis olsun, insallah atessiz atlatirsiniz
canim hepsi ustuste gelmis
Akin iyi olsun da bosver trafik cezasi onemli degil. Sana da kolay gelsin

ben de cok begenmistim o belgeseli

ayy gecmis olsun, insallah atessiz atlatirsiniz

canim hepsi ustuste gelmis
Akin iyi olsun da bosver trafik cezasi onemli degil. Sana da kolay gelsin
Evet canim, akinda oldukca iyi suan, arasla kavga ettigine gore var gucuyle , demek ki epey iyi

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım, benimki de aynı durumda hasta. Umarım çabuk toparlarlar. Park cezana itiraz edemiyor musun? Bu resmi göster mesela

Geçmiş olsun canım, benimki de aynı durumda hasta. Umarım çabuk toparlarlar. Park cezana itiraz edemiyor musun? Bu resmi göster mesela
itiraz edecegim canim ama genelde sonuc alinmiyor, oduyorsun pisi pisi..
Birde basima ders falan almak cikmaz insallah
5 saat filan suren trafik kurallarini ogrenme dersi aldiriyorlar kabus gibi
Simdi okudum senin kuzularinda hastalanmis , hepsi iyillessin insallah evlatlarin...
Senin gunun nasil gecti canim?

gecmis olsun akina , temizligede kolay gelsin, burda itiraz edebiliyosun, burdada 4 gozle bekliyolar ceza keselim diye

gecmis olsun akina , temizligede kolay gelsin, burda itiraz edebiliyosun, burdada 4 gozle bekliyolar ceza keselim diye
Aynen ya okulun zaten ilk gunu her yer mahser yeri, park edecek yer yok, cocugu okula yetistirme derdinde tum veliler..
Ama iste polislerde isini yapiyor.
Itiraz edecegim bugun Aras uyuyunca fakat bir sonuc cikacagini sanmam :)

14 senelik evliyim ,10 sene cocugumuz olmadi nedensiz , bu yasa kaldim sukur iki tane evladim var . yasi sadece rakam olarak gorenlerdenim

14 senelik evliyim ,10 sene cocugumuz olmadi nedensiz , bu yasa kaldim sukur iki tane evladim var . yasi sadece rakam olarak gorenlerdenim
Pot kırmadım umarım canım. Çocuk özlemi duymanin oldukça zor bir his olduğunu düşünmüşümdür hep. Anneliğin kıymetini en iyi bilenlerdensin o zaman kuzum. Allah bağışlasın tüm evlatlarımızı

seninki kadar hareketli degil .sporumu yaptim .deniz uyusun ev isi yapcam saat daha1:30 bizde koskoca bir gun var ne yemesem diye dusunuyorum
Aman benim ki kadar hareketli olmasin da zaten :))
Kolay gelsin islerinde Ozlemcim.
Burada da saat daha 10.30, bende ne yesem diye dusunuyorum, kizlar duymasin

Temizlik konusu senle aynı geçti canım. Sabah ve öğle yemeğini çıkardı malesef. Akşam da kusmayi durduran bir ilaç verdim ondan sonra yedi yemeğini. Ama az önce iyi hissetmiyorum diyordu Birazdan yatiricam ikisini de, gece mesaisi yapmasam bari, yastık ve yatağını kaplayan eski bir çarşaf sericem ne olur ne olmaz

Musamba kullaniyorum ben hastalik durumlarinda Deryacim, nevresimin altina musamba seriyorum, yatak temiz kaliyor hic degilse..
Simdi bir posta daha nevresim yeniledim canim
Iyi olsunlar insallah...Gecenizde mesaisiz gecer insallah kuzum...

yok canim pot kirmadin,cocuk ozlemi evet zor ,ama anlayissiz insanlar daha zor ,kisirmisin ,neler neler neyse yazmayayim daha,isteyen herkese nasip olsun

Kahvaltiyi yaptim canim coktan, simdi oglen ve aksam yemegini dusunuyorum :))
Saka bir yana kalori hesabi yapiyorum ya her ogunu hesapla ona gore ye epey ugrastiriyor kuzum..
Az önce izledim az yagli bir mercimek köftesi 40 kaloriydi. Daha önceki diyetlerimde sabah kahvaltısı diye hazirlamişligim vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…