Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sanada gecmis olsun artik napalim odeyecegiz cezamizi :))
Kalori hesabi hem zor hem diyet acisindan iyi oluyor.

Bayram boyunca senden gelen en guzel menu bu gamzecim ,masallah diyeyim :))

Herkes için geçerli değil tabi ama epey fazla bir oranda böyle ayrılık durumlarında erkekler çocuklarından da boşanıyor malesef. Şanslısin ki ebeveynlik görevlerini aksatmamislar o zaman seninkiler tatlım.
Ayrıca katılıyorum, paylasımlarindan anlıyorum bence de senin yavrukuşların harika bir anneye sahip canım

Hoşgördüm canım. Görüşmeyeli kiloluyum:)

Yoğundu kuzum ya her zaman ki gibi.. Haftaya daha da yoğun olucam. Bi arkadaş ta yıllık izne cikiyo. Normalde ben çıkacaktım haftaya izne ama malum durumlar cikamiyorum.. yarinda kosturmali bi dirum bekliyo beni. Tokiye basvuru yapmistik cikmadi bankaya gidicrm basvuru ucretini geri almak icin

Sağlık olsun canım. Vardır her şerde bir hayır

kızlar 3 sene önce 46 kilo halim
Ooo bir afet gordum sanki...
Cokk gecmis olsun kuzuum ya cocuklar hasta olmasa hic cok guzel olcak.
Merhaba... bir katılımcı daha alabiliyor musunuz? Müsait misiniz
Tabikide tatlim.
Hosgeldin aysegulcum hedefin cok azmis masallah.Liste disinda halledersin sen bu isi
Ahhh su cekirdek sevdasi yemeyeydin iyiydi kuzum
Çok teşekkür ederim ben sizin grubu uzaktan takip ediyordum gizli sapık gibi... çok güzel arkadaş olmuşsunuz çok hoşuma gitti. Dedim benim neyim eksik
Ooo gizli hayranimiz varmis megersem.
Canim sabah 1 yk recel ve 3 hurma fazla olmus.arkadasinda bisey yememissindir insallah.spor on numara ama soylemeden gecemicem
Canim ben oyumu simdiki renginden yana kullaniyorum ve evet dogru soyluyorsun %10 unu vermesi gerekiyor arkadasın.
Aynen tek ve buyuk bi skntii yarin tarti gunu bas etmem lazim aslinda kendimi tutmakta sknti yasamamda yebdiye israr eden ev sahibini geri cevirme olayina cekiniyorum. Bakalim ne olcak aksam paylasirim
Biz midem biraz rahatsiz taktigini kullaniyoruz canim
Guzel gcirmissin tatlim bugunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…