Sanada gecmis olsun artik napalim odeyecegiz cezamizi :))canım yoğun bir gün olmuş gerçekten, geçen bana da sahil yolundan 84 km hız ile geldi bir ceza ki şu an hız sınırı orada 84 km ile ceza yazılacak bir yer değil, 70 km olan 80 km çıktı ama geçen sene yemişim. herkes de vızır geçiyor ve ultra dikkatliyim orada nasıl oldu bilmiyorum. erken ödeme indirimiyle ödeyeceğim artık. aracın muayenesi geldi vergisini yeni ödedim kaskosu geldi valla kendi sağlığıma bu kadar para harcamıyorumama ders aldırmasınlar da o fena
ahaha ne yemesem di mi iyi cevap :)))
çokmgeçmiş olsun canım inşallah sabaha iyileşir, sıkıntısız bir gece geçirirsiniz.
ay o kalori hesabı insanı çıldırtıyor gerçekten bir zaman sonra ama gerekli. kalori okurken içeriğini de okuyorsun çoğunu yemekten vazgeçiyorsun :)))
oyy canım benim ne kadar güzel mutlu bir son olmuş, isteyen herkese hayırlısıyla versin
Sağol gaptan azcuk delirmek isteyen varsa ben de bize beklerimSevgili rakibemiz kedi, her zaman bekleriz takimimiza, sende diledigin kiloya en kisa surede ulasirsin umarim.
Bayram boyunca senden gelen en guzel menu bu gamzecim ,masallah diyeyim :))15 ağustos perşembe menüm
10.00 peynirli yağsız tost
10.30 tek şekerli kahve
14.00 taze fasulye 3 yk makarna 3 yk hiçbir yemek yoktu yaa
19.30 bir buçuk ızgara tavuk göğsü ve bir dilim ekmek
SU 2.5 litre
SPOR 15*3 mekik
Tabi geliriz, topluca geliriz tatlimizi alir geliriz :))Sağol gaptan azcuk delirmek isteyen varsa ben de bize beklerim
Kedisiz miydiniz ehuhehe ara ara uğrayım ben iki geyik muhabbet ederük şenlenürükBir kedi gördüm sankii
Herkes için geçerli değil tabi ama epey fazla bir oranda böyle ayrılık durumlarında erkekler çocuklarından da boşanıyor malesef. Şanslısin ki ebeveynlik görevlerini aksatmamislar o zaman seninkiler tatlım.Menun dune gore daha guzel canim :)
Su ve sporunda gayet iyi.
Arkadasinda kahvenin yaninda diyetini bozacak bir ikram durumu olmadiysa bugunu guzel kapatmissin :)
Evet canim menuden anladim is basi yapilmis :)
Nasil gecti gunun, cok yogun muydun?
Ben anne babamin kavgasina hic sahit olmadim, zaten cok kucuktum, en son gun evimizden ayrilip, dedemle ananemin gelip bizi aldigi ani hatirliyorum.
Anne babam hep gorustuler birbirleriyle, halada gorusurler, hatta bosanma davalarinin oldugu gun, davalari bitmis deryacim, demisler ki hadi kahvalti etmeye gidelim, beraber kahvalti etmisler.
Babam ben kucukkende , buyurken de elinden geldigince yanimizda olmaya calisti..
Herkes ayni seyi soyler hic ayrilmis bir anne babanin cocugu gibi degilsin diye.
Ben anne babamin ayrilmasinin zorlugunu ne annemle, ne babamla,ne ailemin geri kalaniyla yasamadim.
Babam ayriliktan 4 sene sonra evlendi, benim yasadigim sIkIntili durumlar genellikle babamin esiyle ilgili oldu hep..
Annem hayatini bana adadi , evlenmedi, beni buyuttu, o da yaslandi gitti Deryacim...
Insallah iyi bir anne olurum, olabilirim canim..
Mukemmel insan yok ama ileride bizim icin yaptiklarina minnettariz diyecekleri guzel anilar birakabilirsem onlarda ne mutlu bana...
Ilk gun menusu icin oldukca, cok cok iyi bir menu canim :)
Aramiza hosgeldin, ben ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var.
Beraber cok guzel kilolar verecegimize eminim :)
Umarim asidan sonra agrisi, sizisi, atesi olmaz kuzunun..
Kolaylikla gecsin Ozlemcim..
Orda da calpol var mı ? Yoksa adı mi değişik parasetamollü ilacın? Çay kaşığı ile verirdim aşilardan sonra beninsallah kizlar .ates siz agrisiz atlatiriz❤
Ugra tabi canim, cay, tatli da ikram ederiz.Kedisiz miydiniz ehuhehe ara ara uğrayım ben iki geyik muhabbet ederük şenlenürük
Vayy zalım gaptan biz yimeyiz de ikram ederükTabi geliriz, topluca geliriz tatlimizi alir geliriz :))
4. Takım tatlıcı çıktı Rıza babaUgra tabi canim, cay, tatli da ikram ederiz.
Hoşgördüm canım. Görüşmeyeli kiloluyum:)Gecmisi yeni bitirdim cok sohbet edilmis aramiza bir suru yeni arkadas katilmis ne guzel.
Takimimiz capcanli , boyle olunca cok mutlu oluyorum.
Ellssa kaptanim aramiza katilmissin hosgeldin, hatirlarsin belki ayni donemde kaptanlik yapmistik, nasilsin gorusmeyeli.
Ne diyosuun, bizim diyetisyenimiz bile var menüye tahin helvası, bol bol hurma ekleyen4. Takım tatlıcı çıktı Rıza baba
Profil fotoğrafın tam aksini düşündürüyor canımHoşgördüm canım. Görüşmeyeli kiloluyum:)
Menun dune gore daha guzel canim :)
Su ve sporunda gayet iyi.
Arkadasinda kahvenin yaninda diyetini bozacak bir ikram durumu olmadiysa bugunu guzel kapatmissin :)
Evet canim menuden anladim is basi yapilmis :)
Nasil gecti gunun, cok yogun muydun?
Ben anne babamin kavgasina hic sahit olmadim, zaten cok kucuktum, en son gun evimizden ayrilip, dedemle ananemin gelip bizi aldigi ani hatirliyorum.
Anne babam hep gorustuler birbirleriyle, halada gorusurler, hatta bosanma davalarinin oldugu gun, davalari bitmis deryacim, demisler ki hadi kahvalti etmeye gidelim, beraber kahvalti etmisler.
Babam ben kucukkende , buyurken de elinden geldigince yanimizda olmaya calisti..
Herkes ayni seyi soyler hic ayrilmis bir anne babanin cocugu gibi degilsin diye.
Ben anne babamin ayrilmasinin zorlugunu ne annemle, ne babamla,ne ailemin geri kalaniyla yasamadim.
Babam ayriliktan 4 sene sonra evlendi, benim yasadigim sIkIntili durumlar genellikle babamin esiyle ilgili oldu hep..
Annem hayatini bana adadi , evlenmedi, beni buyuttu, o da yaslandi gitti Deryacim...
Insallah iyi bir anne olurum, olabilirim canim..
Mukemmel insan yok ama ileride bizim icin yaptiklarina minnettariz diyecekleri guzel anilar birakabilirsem onlarda ne mutlu bana...
Ilk gun menusu icin oldukca, cok cok iyi bir menu canim :)
Aramiza hosgeldin, ben ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var.
Beraber cok guzel kilolar verecegimize eminim :)
Umarim asidan sonra agrisi, sizisi, atesi olmaz kuzunun..
Kolaylikla gecsin Ozlemcim..
Sağlık olsun canım. Vardır her şerde bir hayırYoğundu kuzum ya her zaman ki gibi.. Haftaya daha da yoğun olucam. Bi arkadaş ta yıllık izne cikiyo. Normalde ben çıkacaktım haftaya izne ama malum durumlar cikamiyorum.. yarinda kosturmali bi dirum bekliyo beni. Tokiye basvuru yapmistik cikmadi bankaya gidicrm basvuru ucretini geri almak icin
Teşekkür ederim.Tekrar hosgeldin kaptanim. :)
Ooo bir afet gordum sanki...kızlar 3 sene önce 46 kilo halim
Cokk gecmis olsun kuzuum ya cocuklar hasta olmasa hic cok guzel olcak.Naber kızlar nasıl geçiyor gününüz? Benim modum düştü çünkü hastalandı kuzucuklarim. Küçüğüm ateşli + istifra ediyor, büyük olanimda bir mızmız galiba onun da mide bağırsak prob. var.
Minişimi dr.a götürdüm grip dedi ilaç verdi, dönerken de büyük kızım hastalandı
Hava değişimi iyi gelmedi sanırım kuşlarıma.
Ben de çocuklar ev filan derken öğün atladim. Az önce de hafif bir akşam yemeği yedim diye seviniyorken küçük bir kase çekirdek yedim
Yazarım menümü birazdan
Tabikide tatlim.Merhaba... bir katılımcı daha alabiliyor musunuz? Müsait misiniz
Hosgeldin aysegulcum hedefin cok azmis masallah.Liste disinda halledersin sen bu isiKullanıcı Adıembecanavar
İsim (İsteğe Bağlı ):Ayşegül
Mesleğiniz Memur
Yaşınız 29
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1-18aylık
Yaşadığınız şehir: new haven-Amerika
Boyunuz : 169
Kilonuz: 61.5
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : Doğum sonrası tatlı canavarı oldum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eski kıyafetlerime sığmak istiyorum, tamamen duygusal
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Ahhh su cekirdek sevdasi15 Ağustos Perşembe
Spor: daha çıkamadım ama bir saat kadar yürüyüş yapmak istiyorum.
Menü:
Sabah 10: bir dilim tb. ekmeği, iki kk light beyaz peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, çay
12:00 türk kahvesi, bir çay kaşığı bal, bir şeftali
15.30 Goji berry çayı
17: yoğurtlu pul biberli haşlanmış yumurta
Bir kase çekirdek (Allah'tan kasem küçük)
Bir şeftali ( bu da fazladan meyve oldu)
2 lt su
Öğlen doğru düzgün birşeyler yesem iyi olacaktı aslında, akşam kaçamağı yapmazdım o zaman
Ooo gizli hayranimiz varmis megersem.Çok teşekkür ederimben sizin grubu uzaktan takip ediyordum gizli sapık gibi... çok güzel arkadaş olmuşsunuz çok hoşuma gitti. Dedim benim neyim eksik
Canim sabah 1 yk recel ve 3 hurma fazla olmus.arkadasinda bisey yememissindir insallah.spor on numara ama soylemeden gecemicemAc karina elma sirkeli limonlu su
Kahvalti 10:00
1 dilim eksi mayali ekmek
1 bardak süt
1 kase biberli domates sos
1 kk.'dan az peynir
Bikac dilim salatalik
1 yk. Cilek receli
(Recele hayir diyemiyorum adetim yakin tatli krizlerim oluyo bu sira)
Ara öğün 14:45
Ufak bir kase yogurt ustune 1 cay kasigi tarcin 1 cay kasigi chia tohumu
3 kucuk hurma
Yemek 17:45
1 buyuk bardak ayran
2 dilim kadar eksi mayali esmer ekmek
1 tabak biberli mantarli tavuk sote
(8 kasik kadar)
Leslie 3 mile
15 dk dans
Su3 litreyi gecer yatana kadar
Bugunde arkadasima kahveye gidicem bisey hazirlama dedim insAllah oyle yapmistir :)
Canim ben oyumu simdiki renginden yana kullaniyorum ve evet dogru soyluyorsun %10 unu vermesi gerekiyor arkadasın.canım aynen ben de buna bakarken onu fark ettim
zaten kahveye boyayacaktım tutmadı çok koyu olmasın dediğim için
ama çok koyuya boyamam lazım sanırım çünkü akıyor
hoşgeldin canım
oyy minnoş da bebeğin varmış
sanırım hedefin en az %10 olmalı yani hedef kilonun 55 olması gerekiyor diye biliyorum ben ama
kaptanımızYawrukush sana döner bu konuda
canım çok az yemişsin ondan akşama yemişsin bir daha
ama vakit henüz çok erken
umarım acıkmazsın yatana kadar :)
vaay iyi yapmışsın hoşgeldin tekrar
Biz midem biraz rahatsiz taktigini kullaniyoruz canimAynen tek ve buyuk bi skntiiyarin tarti gunu bas etmem lazim aslinda kendimi tutmakta sknti yasamamda yebdiye israr eden ev sahibini geri cevirme olayina cekiniyorum. Bakalim ne olcak aksam paylasirim
Guzel gcirmissin tatlim bugunu.Slm kızlar 15 Agustos menüsü
Işe başladığımı menüden de anlarsınız zaten :)
Sabah 7 ılık su Bir bardak
Sabah 8 tam buğday ekmeğine beyaz peynir tost çeri dometes salatalık
12 sulu yemek ismini unuttum içinde 3 köfte vardı büyük
Salata
Mercimek çorbası
13 sade türk kahvesi
15 yarim armut
Su 2 lt
Akşama taze fasulye ve yoğurtlu semiz otu yemeyi düşünüyorum
Menun guzel canim ama dukan birasini anlayamadim15 Ağustos
Sabah (8:30)
2 yumurtalı omlet
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates/ salatalık
Öğle (13:00)
1 kase etli çorba
1 kase yoğurt
1 kase salata
Ara (15:30)
1 elma
6-7 badem
Sütlü kahve
Akşam (18:30)
4 köfte
1 büyük kase salata
1 dilim ekmek
Su: 2.5l + dukan birası
Spor: jillian micheal 30 day shred 3 seviye
Hoşgördüm.. Amacım da o zaten canım.Profil fotoğrafın tam aksini düşündürüyor canımhoşgeldin sefa geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?