- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
tylenol diye geciyo burda ,ates cikmadan vermiyorum ates durucu ,bagisiklik kazansindiye .Orda da calpol var mı ? Yoksa adı mi değişik parasetamollü ilacın? Çay kaşığı ile verirdim aşilardan sonra ben
Hail calpol!
Bizim diyetisyenlerimiz bile senlik kedicim:)4. Takım tatlıcı çıktı Rıza baba
tylenol ibuprufen canim, birde motrin var daha etkili oda ibuprufen bende bunlari veriyorum cocuklara..tylenol diye geciyo burda ,ates cikmadan vermiyorum ates durucu ,bagisiklik kazansindiye .
Herkes için geçerli değil tabi ama epey fazla bir oranda böyle ayrılık durumlarında erkekler çocuklarından da boşanıyor malesef. Şanslısin ki ebeveynlik görevlerini aksatmamislar o zaman seninkiler tatlım.
Ayrıca katılıyorum, paylasımlarindan anlıyorum bence de senin yavrukuşların harika bir anneye sahip canım
Hepimiz aldik kilolari, beraber veririz.. :)Hoşgördüm canım. Görüşmeyeli kiloluyum:)
Izne cikan arkadastan sonrada sen izne cikarsin inslalh canim.Yoğundu kuzum ya her zaman ki gibi.. Haftaya daha da yoğun olucam. Bi arkadaş ta yıllık izne cikiyo. Normalde ben çıkacaktım haftaya izne ama malum durumlar cikamiyorum.. yarinda kosturmali bi dirum bekliyo beni. Tokiye basvuru yapmistik cikmadi bankaya gidicrm basvuru ucretini geri almak icin
Evet siz de deneyin birşey olmuyor tatlıdan, özellikle listedeki arkadaşlarına söyle canım bol bol yesinlerBizim diyetisyenlerimiz bile senlik kedicim:)
Tatli yiyerek zayifliyoruz
Hosgeldin canim biz kedi severiz dimiMeraba rakip gaptan 9. Takımdan kedi ben gerçi listede değilim serbeşt takılıyom
Cok guzelKizlar bugunde -400 gr gordum insAllah yarina kalici olur. Bazen eksi kilolar bi selam verip gidebiliyolar
Evet birlikte daha kolay olacak..
Hepimiz aldik kilolari, beraber veririz.. :)
Izne cikan arkadastan sonrada sen izne cikarsin inslalh canim.
Toki icinde uzulme Deryaya katiliyorum her seyde bir hayir vardir canim..
Evet leslie ile birazini eritmek hic fena fikir degil canim..Selam kizlar
Simd eve geciyorum arkadaşım kuruyemis meyve vs cikarmisti sohbet arasinda cekirdek yedimmm hersey mahvoldu bide yogurtlu ve labne gibi peynirli bi sey hazirlamisti ufak kaselerde ustunde bogurtlen cilek vs. Vardi hafif biseydi sekersiz unsuz oldugu icin guzel bi ara ogun ama cekirfek herseyi mahvetti cocuklar uyuyunca leslie 2 mile yapicam ben bunu hak ettim
Gayet guzel menu ve spor canim :)15.Ağustos Menüm
Sabah 10:00
Sade türk kahvesi
Öğlen 12:30
3 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
Yeşil ve siyah zeytinli bol sebze(dom,sal,bib,soğ) zeytinyağı ve limon soslu
Akşam 18:30
1 porsiyon yahni
1 porsiyon mumbar dolma (bulgurlu)
Koca bi kase salata
Spor
30 dk fitness
Adanalı misin yoksa tatlım ?15.Ağustos Menüm
Sabah 10:00
Sade türk kahvesi
Öğlen 12:30
3 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
Yeşil ve siyah zeytinli bol sebze(dom,sal,bib,soğ) zeytinyağı ve limon soslu
Akşam 18:30
1 porsiyon yahni
1 porsiyon mumbar dolma (bulgurlu)
Koca bi kase salata
Spor
30 dk fitness
Hepimiz aldik kilolari, beraber veririz.. :)
Izne cikan arkadastan sonrada sen izne cikarsin inslalh canim.
Toki icinde uzulme Deryaya katiliyorum her seyde bir hayir vardir canim..
Uzme canini baska kapilar acilir..Aynen kuzum hayırlısı değilmiş:)
Ben de çok severimEvet leslie ile birazini eritmek hic fena fikir degil canim..
Gayet guzel menu ve spor canim :)
Bu arada mumbar dolmasina bayilirim, afiyet olsun...
Ben hiç yemedim, görüntüsü çok fenaEvet leslie ile birazini eritmek hic fena fikir degil canim..
Gayet guzel menu ve spor canim :)
Bu arada mumbar dolmasina bayilirim, afiyet olsun...
Evet israr edemiyorlar ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?