Ben de başıma sardığın Vikings izliyecektim göya kuzuYahu cocuklari uyutmam lazim suan evi yikiyorlar ama takimda acayip hareketli biliyorum yarim saat birakip gitsem donuste 1 kitap dolusu mesaj okuyacagim :))
Baba memleketi :)Adanalı misin yoksa tatlım ?
Aslinda bira harici kotu degil canim. Bana alkol hep arti olarak donuyorum umarim sana arti olmazGunaydin kizlar, nasilsiniz?
Gecmisi okudum, alintilarimi yapacagim birazdan ama once menum
Maalesef biraz kacamakli oldu dun.
14 agustos
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, 3 ceri domates, 3 zeytin, roka), cay
11:30 sutlu kahve, 10 adet findik
12:30 bir buyuk tabak salata (marul, domates, 3 zeytin, beyaz peynir, yagi suzulmus konserve ton baligi, limon, tuz)
13:30 cay
16:00 150gr sugar snap peas, sutlu kahve ve bir fistikli bar (139 kalori) ☹
18:30 3 adet kofte, yarim sise bira (33cc siseden)
20:30 1 adet tavada levrek ve salata (tavaya az yag koydum, firinda da yapsam bu kadar yag koyardim zaten)
Su cok kotuydum, 1lt ancak icmidimdir
Spor 5 bench push up, 10 bench dip, 20 bisiklet mekik (bir turlu spora istedigim vakiti ayiramiyorum ama arttirmaliyim)
Ben yeni gelmistim kaptisimYahu cocuklari uyutmam lazim suan evi yikiyorlar ama takimda acayip hareketli biliyorum yarim saat birakip gitsem donuste 1 kitap dolusu mesaj okuyacagim :))
Evet canim tam sana da yazicaktim özlemm nerdesin diye, takıma geldin canım. Nasıldı günün?Ben yeni gelmistim kaptisim
Cok pis bogazimdir, sakatat turlerini bile yerim :)Ben de çok severim
Mumbar ve sirdani bir adana gelini olarak kesinlikle yemelisin.Ben hiç yemedim, görüntüsü çok fena
En çok hangi tatlı fücudumuz için faydalı peki A, B, C, D, E ,,ve K vitaminlerini içerip bir de omega3 kaynağı olan tarifleriniz varsaEvet siz de deneyin birşey olmuyor tatlıdan, özellikle listedeki arkadaşlarına söyle canım bol bol yesinlerLusi bizim zayiflama sırrımız
Ayy vikings de lagerta ne tatli kadin degil mi canim, hayranim o hatuna :))Ben de başıma sardığın Vikings izliyecektim göya kuzubırakıp gidemedim sizi
Tamam canım teşekkürlerEvet yarın tartı günü
Guzeldi canim evdeydim kacamaksiz birgundu evde spor yapamadim ama disari mahalleye cikardim cocuklari 1 saate yakin yuruyus yaptim kostum vs kayinvalidem hastaneden donmus babannenin yanindan solugu bizde almis allahtan yemegim falan vardi birde ona telas yapmadim yeni gittiler bol bol oglunu sikayet ettimEvet canim tam sana da yazicaktim özlemm nerdesin diye, takıma geldin canım. Nasıldı günün?
Sirdani denememistim bir kere cok lezzetliydi. Hiiimm. Adanaya Gaziantepe yemek yemeye gidilir zaten ne guzel mutfaklar oyle. Ne zengin ve cook lezzetliMumbar ve sirdani bir adana gelini olarak kesinlikle yemelisin.
Kuzucum hatta bulursan ki bulursun :) mumbar kizartmasini dene off offf diyorm :))
Tabi ki baklava tanesi 25 kalori, son rakam olan sifir meğerse yanlışlıkla eklenmiş oraya. Öyle de kalmış yıllardırEn çok hangi tatlı fücudumuz için faydalı peki A, B, C, D, E ,,ve K vitaminlerini içerip bir de omega3 kaynağı olan tarifleriniz varsa
Hosgeldin canisi :)Ben yeni gelmistim kaptisim
Evet canim yarin tarti gunumuz :)Yarın sabah tartılıyomuyuz acaba?
Iki ogun yiyorsun artik Deryacim gayet guzel bir menu ve spor harikasin.15 agustos menum
09:00_ 2 yumurtadan bol maydonozlu menemen, 2 dilim peynir, 3 zeytin. 1 salatalik.
16:00_ 2 buyuk izgara tavuk gogsu, 2 dilim ekmek , 4 -5 patates kizartmasi, 2 salatalik tursusu, 1 elma, 2 erik.
Su: 3 litreye yakin
1 fincan sade filtre kahve
Spor: 2 bucuk saat bisiklet
1 saat ormanda yuruyus
Yawrukush stitch Kozmogirl17
Evet ya bencede ulkemizin her yeri cennet ama yoresel mutfagi guzel yerleri once gezip bitirmeli :))Sirdani denememistim bir kere cok lezzetliydi. Hiiimm. Adanaya Gaziantepe yemek yemeye gidilir zaten ne guzel mutfaklar oyle. Ne zengin ve cook lezzetli
Patates kızartması, ekmek ve meyveler hariç güzel menü. Spor da perfect15 agustos menum
09:00_ 2 yumurtadan bol maydonozlu menemen, 2 dilim peynir, 3 zeytin. 1 salatalik.
16:00_ 2 buyuk izgara tavuk gogsu, 2 dilim ekmek , 4 -5 patates kizartmasi, 2 salatalik tursusu, 1 elma, 2 erik.
1 saat ormanda yuruyus
Aksamin bol kalorili ama ac kalicaksin gibi olmus canim hem patates hem tursu iki si vir arada cok gibi dursada baska bisey yemedigin icin onlar tolere edilebilinir gibi kuzum ama su 2.5 saatlik bisiklet turuna hayran kaldim15 agustos menum
1 saat ormanda yuruyus
Nerde adanalı bulsam sever bağrıma basarım hellööö ben de adanalıyık tabii sonradan adanalıyık herüftenMumbar ve sirdani bir adana gelini olarak kesinlikle yemelisin.
Kuzucum hatta bulursan ki bulursun :) mumbar kizartmasini dene off offf diyorm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?