Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aksamin bol kalorili ama ac kalicaksin gibi olmus canim hem patates hem tursu iki si vir arada cok gibi dursada baska bisey yemedigin icin onlar tolere edilebilinir gibi kuzum ama su 2.5 saatlik bisiklet turuna hayran kaldim
Pardon canim tavugu gormemisim ac kalmazsin ama yinede patates ve tursun fazla geldi gozume DeryaOnDiet

Tabi ki baklava tanesi 25 kalori, son rakam olan sifir meğerse yanlışlıkla eklenmiş oraya. Öyle de kalmış yıllardır
Zeree yav ben de diyorum bu kadar güzel lezzetli muhteşem bir şey bu denli zalımca ve vijdansızca ve gaddarca kilo aldıramaz aldırmamalı
Du bizim gaptan 250 diye düzeltmeden bayramdan kalanları gömeyim

Eşim bile yemiyor onları kız boşver dünyaları yedim aldım kiloları, bi onlar kalsin
Ben o kadar pis bogazim iste kuzum, neyse ben gelince beraber yeriz :))

Zeree yav ben de diyorum bu kadar güzel lezzetli muhteşem bir şey bu denli zalımca ve vijdansızca ve gaddarca kilo aldıramaz aldırmamalı
Du bizim gaptan 250 diye düzeltmeden bayramdan kalanları gömeyim
Zati liste disiymissin amaaaan kac kere gelcen dunyaya Mefkurem gormeden huplet kedicim

Canim yaa cok seviyorum hint yemegi. Ve ne zaman hint yemegi yesem oglen aksama hic acikmiyorum. Dedim acaba bir sure oyle mi denesem oglen hint yemegi ve aksam ya hicbirsey yok veya en fazla yogurt salata.
Ahh o guzel eksiyi bir gorsem de helva yesem super olur.

dun gece cikabildim ama bugün yine yok

Popom cok kotu agriyor canim. Ve bacaklarim da tabiki. Ama cok eglenceliydi. Yarin popomun agrisi azalirsa yine istiyorum bakalim. Gecmezse havuz.
Iki ogun cok uzun zaman once yapmistim ve ise yaramisti. O zaman da diyetisyen onerisiyle yapmistim. Bakalim. Birkac gun ne etki edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…