- 1 Kasım 2017
- 849
- 3.646
- 63
- 40
geldim kaptan
Kimler takimdaydi, bu hafta yeni giren var mı kaptişim?Takimin durumu sana bagli Ozlem, ucur bizi canisi :))
Ya bende hint yemeklerinin hastasiyim, yani hergun yesem bikmam.Canim yaa cok seviyorum hint yemegi. Ve ne zaman hint yemegi yesem oglen aksama hic acikmiyorum. Dedim acaba bir sure oyle mi denesem oglen hint yemegi ve aksam ya hicbirsey yok veya en fazla yogurt salata.
Ahh o guzel eksiyi bir gorsem de helva yesem super olur.
Bende cok merak ediyorum canim...Her takım aynı durumdadır be kaptişim. Yine de çok merak ediyorum bu haftayi
Kaptisim demiyeydin cevap verirdim neyse hıhhhKimler takimdaydi, bu hafta yeni giren var mı kaptişim?
Aslinda yemeyeyim dedim ekmek ve patates ama once 1 tavuk izgara aldim. Doymadim ikincisini aldim ve yeni doymayinca yaninda verdikleri ekmekleri ve biraz da patates yedimPatates kızartması, ekmek ve meyveler hariç güzel menü. Spor da perfect
Baya baya yakmistir bence yine gelir 2 kilo verip dondurmayi yer oturur bide gider 1. Olur takimlar arasinda ailemizi doktoru.Kurbanlık etleri doğramak kaç kalori yaktiriyodur acaba
Cabim aksam hicbirsey yemedim eve yarim saat once girdik zaten. Aksami sadece suyla gecirdim. Ve hala ac degilim.Aksamin bol kalorili ama ac kalicaksin gibi olmus canim hem patates hem tursu iki si vir arada cok gibi dursada baska bisey yemedigin icin onlar tolere edilebilinir gibi kuzum ama su 2.5 saatlik bisiklet turuna hayran kaldim
Ve hic doymican sandim oyle bi yazmissin ki zuzumAslinda yemeyeyim dedim ekmek ve patates ama once 1 tavuk izgara aldim. Doymadim ikincisini aldim ve yeni doymayinca yaninda verdikleri ekmekleri ve biraz da patates yedim
Aşkolsun sana da derim ki güzellikKaptisim demiyeydin cevap verirdim neyse hıhhh
Peki bu sayfiklarini 5 te yememismiydin onudami yanlis gordum kor oldum galiba tatlim aksam sandim ben yaCabim aksam hicbirsey yemedim eve yarim saat once girdik zaten. Aksami sadece suyla gecirdim. Ve hala ac degilim.
Aksam yemem artik diye yedim ama haklisin biraz cok oldu. Umarim erimistir hepsi. Ayy yarin ilk defa tartilacagim sabit gelsem bile mutlu olacak durumdayimPardon canim tavugu gormemisim ac kalmazsin ama yinede patates ve tursun fazla geldi gozumeDeryaOnDiet
Ozamn cevap veriyorum kaptisimizin affina siginarakAşkolsun sana da derim ki güzellikyüce kaptiş kimler var esas takımda bu hafta?
Sabaha yine cikarsin umarim canim ve oyle bildirim yaparsin.dun gece cikabildim ama bugün yine yok
Evet popo ve bacak kaslari bir iki gun yanar canim, normale doner sonra.Popom cok kotu agriyor canim. Ve bacaklarim da tabiki. Ama cok eglenceliydi. Yarin popomun agrisi azalirsa yine istiyorum bakalim. Gecmezse havuz.
Iki ogun cok uzun zaman once yapmistim ve ise yaramisti. O zaman da diyetisyen onerisiyle yapmistim. Bakalim. Birkac gun ne etki edecek.
Canim yeni uye girisi yok bu hafta ama artimiz bol :)Kimler takimdaydi, bu hafta yeni giren var mı kaptişim?
Bence kotu degil menun , 4-5 patates kizartmasi birsey degil, tursu odem yapabilir ama az yediysen oda ok.Aslinda yemeyeyim dedim ekmek ve patates ama once 1 tavuk izgara aldim. Doymadim ikincisini aldim ve yeni doymayinca yaninda verdikleri ekmekleri ve biraz da patates yedim
Kaptanim ogleden sonra hint yemegi yesem aksam yemesem sence yine de cok mu kalori olur. Ve hergun en az 20 dk spor yapsam. Off ya yeni bir hint restaurani kesfetti isyerime getiriyorlar. Ve herkes ordan yeneye basladi. Dayanamayip ben de yiyorum isyerimdeyken.Ya bende hint yemeklerinin hastasiyim, yani hergun yesem bikmam.
Baharatlarina, acisina bayiliyorum..
Bende cok merak ediyorum canim...
4te yedim canim. Ama tabi yine de aksam uzeriPeki bu sayfiklarini 5 te yememismiydin onudami yanlis gordum kor oldum galiba tatlim aksam sandim ben ya
Izgaranin yaninda verdiler. Ben de salata niyetine onu yedim. Aslinda tursu pek odem yapmiyor bende ama bakalim yarin uzuun bir aradan sonra ilk tartim olacak.Sabaha yine cikarsin umarim canim ve oyle bildirim yaparsin.
Sirkeli suyu denedin mi?
Kuzular nasillar?
Evet popo ve bacak kaslari bir iki gun yanar canim, normale doner sonra.
Cok iyi yapmissin 2 ogunude, devam edebilirsen guzel olur edemezsende 3 ogunlede veririz kilo..
Canim yeni uye girisi yok bu hafta ama artimiz bol :)
Bence kotu degil menun , 4-5 patates kizartmasi birsey degil, tursu odem yapabilir ama az yediysen oda ok.
Bir turlu giremeyen varKimler takimdaydi, bu hafta yeni giren var mı kaptişim?
Çok merak ettim Hint yemeğini, en sevdiğinin adı ne mesela? Bakayım nasılmış. İnsanın bı damak zevki olması da ne kötü di mi canim böyle diyet zamanlarindaBir turlu giremeyen varben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?