Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya bende hint yemeklerinin hastasiyim, yani hergun yesem bikmam.
Baharatlarina, acisina bayiliyorum..

Her takım aynı durumdadır be kaptişim. Yine de çok merak ediyorum bu haftayi
Bende cok merak ediyorum canim...

Patates kızartması, ekmek ve meyveler hariç güzel menü. Spor da perfect
Aslinda yemeyeyim dedim ekmek ve patates ama once 1 tavuk izgara aldim. Doymadim ikincisini aldim ve yeni doymayinca yaninda verdikleri ekmekleri ve biraz da patates yedim

Aksamin bol kalorili ama ac kalicaksin gibi olmus canim hem patates hem tursu iki si vir arada cok gibi dursada baska bisey yemedigin icin onlar tolere edilebilinir gibi kuzum ama su 2.5 saatlik bisiklet turuna hayran kaldim
Cabim aksam hicbirsey yemedim eve yarim saat once girdik zaten. Aksami sadece suyla gecirdim. Ve hala ac degilim.

Aslinda yemeyeyim dedim ekmek ve patates ama once 1 tavuk izgara aldim. Doymadim ikincisini aldim ve yeni doymayinca yaninda verdikleri ekmekleri ve biraz da patates yedim
Ve hic doymican sandim oyle bi yazmissin ki zuzum

Pardon canim tavugu gormemisim ac kalmazsin ama yinede patates ve tursun fazla geldi gozume DeryaOnDiet
Aksam yemem artik diye yedim ama haklisin biraz cok oldu. Umarim erimistir hepsi. Ayy yarin ilk defa tartilacagim sabit gelsem bile mutlu olacak durumdayim

Aşkolsun sana da derim ki güzellik yüce kaptiş kimler var esas takımda bu hafta?
Ozamn cevap veriyorum kaptisimizin affina siginarak

enimenime (82.7///)
Yawrukush (63.2///%)
cinecin (58.5///%)
fmad (56.8///%)
Kozmogirl17 (74.4///%)
Mavi boncukkk (81.7///%)
LaMademoiselle (50.8///%)
Patlicanmoru (89.7///%)

dun gece cikabildim ama bugün yine yok
Sabaha yine cikarsin umarim canim ve oyle bildirim yaparsin.
Sirkeli suyu denedin mi?
Kuzular nasillar?

Evet popo ve bacak kaslari bir iki gun yanar canim, normale doner sonra.
Cok iyi yapmissin 2 ogunude, devam edebilirsen guzel olur edemezsende 3 ogunlede veririz kilo..

Kimler takimdaydi, bu hafta yeni giren var mı kaptişim?
Canim yeni uye girisi yok bu hafta ama artimiz bol :)

Bence kotu degil menun , 4-5 patates kizartmasi birsey degil, tursu odem yapabilir ama az yediysen oda ok.

Ya bende hint yemeklerinin hastasiyim, yani hergun yesem bikmam.
Baharatlarina, acisina bayiliyorum..

Bende cok merak ediyorum canim...
Kaptanim ogleden sonra hint yemegi yesem aksam yemesem sence yine de cok mu kalori olur. Ve hergun en az 20 dk spor yapsam. Off ya yeni bir hint restaurani kesfetti isyerime getiriyorlar. Ve herkes ordan yeneye basladi. Dayanamayip ben de yiyorum isyerimdeyken.

Izgaranin yaninda verdiler. Ben de salata niyetine onu yedim. Aslinda tursu pek odem yapmiyor bende ama bakalim yarin uzuun bir aradan sonra ilk tartim olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…