Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ve hic doymican sandim oyle bi yazmissin ki zuzum
Yerken butun arkafaslar bana bakti zaten birini yedim dedim doymadim bir tane daha. Ikinciyi yedim yine doymayinca ekmeklere patatese dadandim. Ve yine doymayinca cocuklarin elmasini erigi yedim ama sukur sonunda doydum. Boyle pis bir huy edindim doymadan durmuyorum. Yeni bir huy bu. Hep diyetisyenin kafama soktugu iste 2 ogun ye diye. Bakalim nasil etkileyecek haftaya cumaya anlarim yaramis mi

Kiz dur sayma sayma benide yicwn diye korkar oldum hee

Ben daha yeni gidicem nasipse iki hafta adana mersin hattında olurum varsa muhteşem kebapçı önerin bi dal alırık
Aşırı sıcak canım kolaygelsin şimdiden. Büyük Adana kebapti galiba bizim gittigimizin adı
Ay dur ekleme yapayım, unutma takım arkadaşlarını da götür

gayet guzel cnm
bilmiyorum neden, alttan almak sabir göstermek daha cok kadinlara dusuyor. erkeklerin fitratinda mi var asabiyet.. sinir oluyorum bu duruma..
aksam yemedin mi cnm. yeme icmeyi erken bitirmissin tartiya da yansir ins. canimcim
ne guzelmis yaa 1 yil. 1 yil ucretli dimi. turkiye de 13 hafta en fazla ucretli. ucretsiz de 2 yil biliyosundur.
Kızlar helloooo
Ya birkaç gündür hiç gelemedim, türkiye’deki son zamanlarım olduğu için arkadaş, aile, ufak tatil uzaklaşmalarıyla geçti. Yarın gelip yazarım, hepinizi çok özledim ❤
gizemcimm bu hafta gorusemedik. turkiyedeymissin olsun artik o kadar. tadini cikar canim
Canim bugun mumkun oldugunca az yemeye calis zaten menun guzel az yemissin ama gec yemissin bugun 6 7 den sonra pek biseyde yeme bence
az yemeye calistim cnm. menumu görürsün birazdan bakalim iyi bi eksi gelsin artik
Çarşamba
Sabah 1/2domatess 1/2salatalık 1kk b peynir 1yk bal 2dekmek 1/2h yumurta
Ara 1 avuç leblebi
Akşam 1/4pors ciğer sote, 1/2pors.et haşlama, 2d.ekmek
Su 3lt civarı
Spor 3500civarı adım
afiyet olsun canim. aksam ki ekmek olmasaymış daha iyi olurmus ama guzel

Canim ne yedigine bagli mesela naan breadlerini ve samosa boreklerini skip et.
Biryani yerine sulu et yemeklerinden ve sebze yemeklerinden al, daal'larida cok lezzetli oluyor.
Bu sekilde yersen olur canim..

Çok merak ettim Hint yemeğini, en sevdiğinin adı ne mesela? Bakayım nasılmış. İnsanın bı damak zevki olması da ne kötü di mi canim böyle diyet zamanlarinda
Ben en cok kuzu biryani seviyorum canim. Diyette onu yemiyorum.

Son düzenleme:
Aşırı sıcak canım kolaygelsin şimdiden. Büyük Adana kebapti galiba bizim gittigimizin adı
O ney kız hiç duymadım öyle bi kebapçı ulu göktengri kebabçılık a.ş. gibi
Du areştirem az benim herüf kendini abartan kebapçıları sevmez pek

Malesef ki canim erkeklerin egemen oldugu bi dunyada yasiyoruz yapcak bisi yok

Zeree yav ben de diyorum bu kadar güzel lezzetli muhteşem bir şey bu denli zalımca ve vijdansızca ve gaddarca kilo aldıramaz aldırmamalı
Du bizim gaptan 250 diye düzeltmeden bayramdan kalanları gömeyim
Kiz kediiiii sen böylemi temsil ediyon takimimizi

Canim ne yedigine bagli mesela naan breadlerini ve samosa boreklerini skip et.
Biryani yerine sulu et yemeklerinden ve sebze yemeklerinden al.
Bu sekilde yersen olur canim..
Evet cuma gunu de sebze ve et yemegi yedim ama 1 tane de naan

Evet canim 1 yil ucretli , 3 yil ucretsiz.
Evet canim erken bitirdim bugun yemeyi. Ins hepimizin yuzu guler yarin tartida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…