Ben daha yeni gidicem nasipse iki hafta adana mersin hattında olurum varsa muhteşem kebapçı önerin bi dal alırıkYeni tavaf ettim de geldim adanayi
Yerken butun arkafaslar bana bakti zatenVe hic doymican sandim oyle bi yazmissin ki zuzum
Kiz dur sayma sayma benide yicwn diye korkar oldum heeYerken butun arkafaslar bana bakti zatenbirini yedim dedim doymadim bir tane daha. Ikinciyi yedim yine doymayinca ekmeklere patatese dadandim. Ve yine doymayinca cocuklarin elmasini erigi yedim ama sukur sonunda doydum. Boyle pis bir huy edindim doymadan durmuyorum. Yeni bir huy bu. Hep diyetisyenin kafama soktugu iste 2 ogun ye diye. Bakalim nasil etkileyecek haftaya cumaya anlarim yaramis mi
Aşırı sıcak canım kolaygelsin şimdiden. Büyük Adana kebapti galiba bizim gittigimizin adıBen daha yeni gidicem nasipse iki hafta adana mersin hattında olurum varsa muhteşem kebapçı önerin bi dal alırık
gayet guzel cnmSlm kızlar menü
Sabah omlet 1 simit
Domates salata peynir zeytin
Ara karpuz peynir
Akşam 7 evindeyim çok şükür
2 yi taze fasulye
2 yk yoğurtlu semizotu
Şu 2 lt
Spor 10000 adım atmışımdır bugün
Yarın daha dikkat edicem söz veriyorum
bilmiyorum neden, alttan almak sabir göstermek daha cok kadinlara dusuyor. erkeklerin fitratinda mi var asabiyet.. sinir oluyorum bu duruma..Iyi aksamlar kizlar
Bugunki menum
Sabah 09.30
1 yumurta
1kk peynir
2 dilim ekmek
3 bardak sekersiz cay
Ara 12.00
Sekersiz turk kahvesi
Oglen yok
Ara 15.00
3 dilim ucgen dilim karpuz
Aksam 18.30
Sahilde balik ekmek ekmeginin yarisini biraktim ama
2 litre su
Spor yapamadim ama sahilde uzunca yuruyuz ve kosturma yaptim
Sabah bi basladilar misafirler once kayinpederim geldi sonra kaynim ve uyuz elticigim geldi suclarini biliyorlar yoksa gelmezlerdi yani hic bi bayram gelmediler bugun ne alaka yani
Sonra teyzemler ugradi geliniyle diger oglu geldi kalabaliklardi baya bi evden zor ciktik disari goya sabah kahvaltiya gidicektik.morelim cok bozuk bugun kizlar hatta sinirlerim resmen yerdegistirmis durumda esim sigara birakiyor butun tasini tavrini bana puskurtuyor resmen bir haftada kocamdan nefret ettim tiksindim bosanmayi bile dusundum bugun
aksam yemedin mi cnm. yeme icmeyi erken bitirmissin tartiya da yansir ins. canimcimBugunku menum - 15 agustos
08:30 - az tereyaginda 2 yumurta.
15:00_ 1 hint ekmegi( gozleme gibi ama yagsiz), 4-5yk korili tavuk, 4-5 yk korili sebze yemegi. 3 ucgen dilim karpuz.
Su: 3 litre
Spor: 20 dk tempolu yuruyus
Yawrukush @stitch Kozmogirl17
ne guzelmis yaa 1 yil. 1 yil ucretli dimi. turkiye de 13 hafta en fazla ucretli. ucretsiz de 2 yil biliyosundur.Canim 3 ne ki. Benim kizim 1 yasinda basladi. Bebek okulu diyorlar burda. Annelik izni 1 yil dogumdan sonra. Kizim bir yasina geldi sonra yillik izinimi kullandim. Ardindan kizim bebek okuluna ben ise. Bu sene 3 yasinda simdi bebek okulundan cikiyor eylulde krese basliyor. Ama ilk baslarda ben de agladim yavrum da agladi kucucuktu daha yuruyemiyirdu bile.
gizemcimm bu hafta gorusemedik. turkiyedeymissin olsun artik o kadar. tadini cikar canimKızlar helloooo
Ya birkaç gündür hiç gelemedim, türkiye’deki son zamanlarım olduğu için arkadaş, aile, ufak tatil uzaklaşmalarıyla geçti. Yarın gelip yazarım, hepinizi çok özledim ❤
az yemeye calistim cnm. menumu görürsün birazdan bakalim iyi bi eksi gelsin artikCanim bugun mumkun oldugunca az yemeye calis zaten menun guzel az yemissin ama gec yemissin bugun 6 7 den sonra pek biseyde yeme bence
afiyet olsun canim. aksam ki ekmek olmasaymış daha iyi olurmus ama guzelÇarşamba
Sabah 1/2domatess 1/2salatalık 1kk b peynir 1yk bal 2dekmek 1/2h yumurta
Ara 1 avuç leblebi
Akşam 1/4pors ciğer sote, 1/2pors.et haşlama, 2d.ekmek
Su 3lt civarı
Spor 3500civarı adım
Ne gaza geldim hee tutmayin beni....megersem gazla calisiyomusum bu grupta kendim hakkinda ogrendigim tek sey.sserendipity Yawrukush @cinecin @fmad Kozmogirl17 @Mavi boncukkk @LaMademoiselle @Patlicanmoru
Yarınki listelerde 4 takımı en güzel şekilde temsil edeceğinize ve birincilik gururunu bize yasatacaginiza inancım tam arkadaslar, aslanlarım kaplanlarım.. gösterin bizim takımın gücünü
Canim ne yedigine bagli mesela naan breadlerini ve samosa boreklerini skip et.Kaptanim ogleden sonra hint yemegi yesem aksam yemesem sence yine de cok mu kalori olur. Ve hergun en az 20 dk spor yapsam. Off ya yeni bir hint restaurani kesfetti isyerime getiriyorlar. Ve herkes ordan yeneye basladi. Dayanamayip ben de yiyorum isyerimdeyken.
Ben en cok kuzu biryani seviyorum canim. Diyette onu yemiyorum.Çok merak ettim Hint yemeğini, en sevdiğinin adı ne mesela? Bakayım nasılmış. İnsanın bı damak zevki olması da ne kötü di mi canim böyle diyet zamanlarinda
Peki bundan bizim, listedekilerin haberi var mi kuzumsserendipity Yawrukush @cinecin @fmad Kozmogirl17 @Mavi boncukkk @LaMademoiselle @Patlicanmoru
Yarınki listelerde 4 takımı en güzel şekilde temsil edeceğinize ve birincilik gururunu bize yasatacaginiza inancım tam arkadaslar, aslanlarım kaplanlarım.. gösterin bizim takımın gücünü
listede 8 kisi mi var... ay hadi insallah bakalim. ben de inanıyorumsserendipity Yawrukush @cinecin @fmad Kozmogirl17 @Mavi boncukkk @LaMademoiselle @Patlicanmoru
O ney kız hiç duymadım öyle bi kebapçı ulu göktengri kebabçılık a.ş. gibiAşırı sıcak canım kolaygelsin şimdiden. Büyük Adana kebapti galiba bizim gittigimizin adı
Bugun yemem doydum artik ki hala acikmadim. Ama yarina garanti verememKiz dur sayma sayma benide yicwn diye korkar oldum hee
Malesef ki canim erkeklerin egemen oldugu bi dunyada yasiyoruz yapcak bisi yokgayet guzel cnm
bilmiyorum neden, alttan almak sabir göstermek daha cok kadinlara dusuyor. erkeklerin fitratinda mi var asabiyet.. sinir oluyorum bu duruma..
aksam yemedin mi cnm. yeme icmeyi erken bitirmissin tartiya da yansir ins. canimcim
ne guzelmis yaa 1 yil. 1 yil ucretli dimi. turkiye de 13 hafta en fazla ucretli. ucretsiz de 2 yil biliyosundur.
gizemcimm bu hafta gorusemedik. turkiyedeymissin olsun artik o kadar. tadini cikar canim
az yemeye calistim cnm. menumu görürsün birazdan bakalim iyi bi eksi gelsin artik
afiyet olsun canim. aksam ki ekmek olmasaymış daha iyi olurmus ama guzel
Kiz kediiiii sen böylemi temsil ediyon takimimiziZeree yav ben de diyorum bu kadar güzel lezzetli muhteşem bir şey bu denli zalımca ve vijdansızca ve gaddarca kilo aldıramaz aldırmamalı
Du bizim gaptan 250 diye düzeltmeden bayramdan kalanları gömeyim
Evet cuma gunu de sebze ve et yemegi yedim ama 1 tane de naanCanim ne yedigine bagli mesela naan breadlerini ve samosa boreklerini skip et.
Biryani yerine sulu et yemeklerinden ve sebze yemeklerinden al.
Bu sekilde yersen olur canim..
Bence sabit geliceksin kuzum.Bugun yemem doydum artik ki hala acikmadim. Ama yarina garanti veremem
Odulde ye canim..Ben en cok kuzu biryani seviyorum canim. Diyette onu yemiyorum.
Evet canim 1 yil ucretli , 3 yil ucretsiz.gayet guzel cnm
bilmiyorum neden, alttan almak sabir göstermek daha cok kadinlara dusuyor. erkeklerin fitratinda mi var asabiyet.. sinir oluyorum bu duruma..
aksam yemedin mi cnm. yeme icmeyi erken bitirmissin tartiya da yansir ins. canimcim
ne guzelmis yaa 1 yil. 1 yil ucretli dimi. turkiye de 13 hafta en fazla ucretli. ucretsiz de 2 yil biliyosundur.
gizemcimm bu hafta gorusemedik. turkiyedeymissin olsun artik o kadar. tadini cikar canim
az yemeye calistim cnm. menumu görürsün birazdan bakalim iyi bi eksi gelsin artik
afiyet olsun canim. aksam ki ekmek olmasaymış daha iyi olurmus ama guzel
Kandirdikkkk kediyiiKiz kediiiii sen böylemi temsil ediyon takimimizi
YokPeki bundan bizim, listedekilerin haberi var mi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?