- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ayyy insallah canim ya inan cok mutlu olurum. Arti olmasin daBence sabit geliceksin kuzum.
Turan taktiği yapıyom gaptanım sen merak etme tatlı kim kedi kim ben kimKiz kediiiii sen böylemi temsil ediyon takimimizi
Naanlar cok tehlikeli yedikce yedirtiyor hele garlic ve butterlisi offffffEvet cuma gunu de sebze ve et yemegi yedim ama 1 tane de naan
Bende merak ediyorum seni bakalim birde deryosu pardon filiziAyyy insallah canim ya inan cok mutlu olurum. Arti olmasin da
Ahh kaptancigim odul yiyecek kiloya gelsem keske super olur da. Uzun sure 65 kg 66 kg dum ne guzel off ya. Yaz geldi ben kilo aldim. Sebebini biliyorum yiyorum tabikiOdulde ye canim..
Hosgeldin kaptanimKiz kediiiii sen böylemi temsil ediyon takimimizi
sagolsin tatlimKandirdikkkk kediyiihosgeldiniz kaptanim
Haklisin kaptanim. Off ya niye oyle lezzetli yapiyorlar ki.Naanlar cok tehlikeli yedikce yedirtiyor hele garlic ve butterlisi offffff
Naan derken içinden bi nayn sesi yükselsin ama canımEvet cuma gunu de sebze ve et yemegi yedim ama 1 tane de naan
Ahh filizin guncel kilosuna gelsem benden mutlusu olmazBende merak ediyorum seni bakalim birde deryosu pardon filizi
Yazin günler uzun diye midir nedir surekli bir yeme dongusune giriyor insan.heleki ben yazliga gittim mi bitiyorum denizegirerken ayri denizden cikinca ayri caya ayri kahveye ayri gece apayri. Surekli yeme halinde oluyoruzAhh kaptancigim odul yiyecek kiloya gelsem keske super olur da. Uzun sure 65 kg 66 kg dum ne guzel off ya. Yaz geldi ben kilo aldim. Sebebini biliyorum yiyorum tabiki
Uyuyakalmazsa kaptisimizKizlar Arasi yatiriyorum artik sapitti cocugum, gelicem yine..
Al benden de okadar canisi:)Haklisin kaptanim. Off ya niye oyle lezzetli yapiyorlar ki.
Tam dogru soyledin canim. Ama iste hani ben de dedim ki 2 ogun yerine 1 yersem 2 kati kalori alsam da sorun olmaz gibisineNaan derken içinden bi nayn sesi yükselsin ama canım
Ay coook guldum bu yorumaaaa hahahahaaaa:))Naan derken içinden bi nayn sesi yükselsin ama canım
Tamam canim. Iyi uykular oglusunaKizlar Arasi yatiriyorum artik sapitti cocugum, gelicem yine..
bu konuda mimlendim, gece hic uyumadim, sabahtan beride depresyondan depresyona giriyorum:)Uyuyakalmazsa kaptisimiz
Teşekkür ederim cnmHosgeldin kaptanim
Aynen canim ya ben de yazin kilo aliyorum kisin veriyorum yaz gelince yine aliyorum. Tam kisir dongu.Yazin günler uzun diye midir nedir surekli bir yeme dongusune giriyor insan.heleki ben yazliga gittim mi bitiyorum denizegirerken ayri denizden cikinca ayri caya ayri kahveye ayri gece apayri. Surekli yeme halinde oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?